Andte tais joukhata itsensä ulos voitosta !

trues

Tuli oikee luonne esiin kun sai häätöääniä näin se totuus paljastuu.

29

814

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • A:n pisteet laski

      Hän luuli pääsevänsä joikaamalla voittoon ja säikähti, kun saikin ääniä vaikkakin valheellisia!
      Minä ainakin olen jo saanut joikaamisista yliannoksen...etelän ihmisille se ei anna oikein mitään. Muutaman kerran sitä kuuntelee...

      • Jännäksi mönööö

        Mitä valheellisia? Kyllä ne ihan oli asukkaiden antamia ja jos häätöäänestys olisi oikea tilanne niin Andte olis siellä mitä ilmeisimmin ja minusta nyt alkaa myös tuntua että myös sumen kansa on hieman tähän lapinpoikaan jo kyllästynyt ja hänelle voi loppumetreillä käydä vielä köpelösti, alas hän on kaiken mittareiden mukaan jo tullut aika vauhtia.


      • Ei Andtelle voittoa
        Jännäksi mönööö kirjoitti:

        Mitä valheellisia? Kyllä ne ihan oli asukkaiden antamia ja jos häätöäänestys olisi oikea tilanne niin Andte olis siellä mitä ilmeisimmin ja minusta nyt alkaa myös tuntua että myös sumen kansa on hieman tähän lapinpoikaan jo kyllästynyt ja hänelle voi loppumetreillä käydä vielä köpelösti, alas hän on kaiken mittareiden mukaan jo tullut aika vauhtia.

        Juu kyllä kansa näkee...
        Keskustelut ja twiitit ovain osa totuudesta!


    • 10+9

      Andte känniääliö on saanut ryypätä koko aamun!
      Näköjään hänellä on hiukan alkavaa alkoholismia, kun monta päivää pystyy juomaan...eihän siellä Lapissa tosin kesäisinkään ole muuta tekemistä.

      Eikö aikaisempina vuosina kerätty heti aamulla bileillan alkoholit pois?

    • voipientä

      Tuulikin hellään huomaan pettymystä potemaan.

    • Hoilaa-loilaa..

      Andte on paras ja luonnollinen! Meneekö teillä Jonathanin teennäiset lässytykset läpi?
      Andte on aito ja näytti pahan mielensä. Jonathan ivasi miesten yhdessä olemista, itse kerää tyhmiä, johdateltavia ämmiä ympärilleen. Andten mukana on tietoisuus joikumisesta tullut tutuksi muualle Suomeen, ei hassumpaa, kun sitä ei joka päivä kuule!

    • J-fani

      Tuulikki voittoon!

      • ¤¤¤¤¤¤

        Andte ei kestänyt että hänelle annettiin pisteitä,mutta unohti että
        itse myös joutuu nimeämään toisia. Vaikuttaa itserakkaalta ja
        omahyväiseltä.


    • OstajanMarkkinat

      Andtelle tuli varmaan fiilis että toiset yrittävät savustaa hänet väkisin pois pelistä, varsinkin kun Jonathanin kanssa on taas mennyt sukset ristiin. Jonathanin suunnitelma on melkein viimeistelyä vaille valmis, ainoat kovat vastukset talossa hänelle ovat Andte ja Anna kun Jonna ja Joni ovat jo häädetty.

      Jonna oli yksi vahvimmista persoonista talossa ja heti jouduttuaan kartanosta kellariin, alkoi Jonathan rakentaa itselleen hovia joka turvaisi hänen selustaansa. Luonnollisesti Jonathan pelasi itsensä Jonnan suosioon ja sai samalla puolelleen Nimon ja Tuijan. Anna ja Joni olivat uhka mutta koska olivat samassa joukkueessa, saattoi Jonathan unohtaa heidät hetkeksi ja keskittyä Jonnan käännyttämiseen Jarnoa, Markkua ja Andtea vastaan. Tässä Jonathan ei täysin onnistunut sillä Jonna oli liian kova pala, joten hän nappasi tyrkyllä olleen Tuijan nukekseen ja "jakoi vallan" Jonnan kanssa. Loistavana taktikkona Jonathan pehmitti Jonnaa vähä vähältä ja kun yhteistyö ja avunantoside oli tarpeeksi vahva Jonnan ja Jonathanin välillä, ei nukke-tuijalle ollut enää tarvetta.
      Jonnan lähdettyä oli Jonathanin hovi mennyttä, mutta hänen oli muutenkin tarkoitus hajottaa se jossakin vaiheessa. Tuija on Jonathanille itsestäänselvyys. Edelleen hän saa sormiaan napsauttamalla Tuijan toimimaan hänen etunsa mukaisesti.

      Jonathan tiesi ettei Joni juurikaan pidä hänestä ja siksi hän joutui vain seuraamaan enimmäkseen sivusta ja toivomaan Jonin eliminoivan itse itsensä kilpailusta. Joonas teki tietämättään palveluksen Jonathanille ja suuri oli Jonathanin riemu syysmyrskystä palatessaan kun huomasi Jonin lähteneen. Se oli kuin tuplapotti Jonathanille. Viikko ilman pelkoa häädöstä ja taas yksi kovimmista kilpailijoista poissa pelistä.

      Jonathan on joutunut solmimaan välirauhoja Andten kanssa useampaan otteeseen ja Andten vana vedessä on Jonathan onnistunut keplottelemaan joitakin kertoja itsensä turvaan (esim. operaatio syysmyrsky). Tilanteiden normalisoituessa, on Jonathan jälleen alkanut savustaa Andtea kilpailusta. Jonathanin propaganda ja muut konfliktit talossa ovat saaneet Andten jäätävän viileän ja teräksen kovan psyykeen ja rauhallisuuden hieman rakoilemaan. Jonathan pyrkii horjuttamaan Andtea aina viime metreille saakka ja pienikin lipsahdus voi riittää suistamaan Andten pelistä pois.

      Anna on sellainen kilpailija, jota Jonathan pystyy (näennäisesti) hetkellisesti hämäämään ja hämmentämään, muttei milloinkaan hallitsemaan, tai käännyttämään toisia vastaan. Jonathan on täysin hampaaton Annaa vastaan. Taktikoinnista ei ole apua, kun ei voi yhtään tietää mikä voisi olla vastapelurin seuraava liike. On huomattu kuinka Jonathan kutsuu toisinaan tuekseen Tuijan ja muitakin asukkaita murentamaan Annaa yhteisvoimin. Ei ole tuottanut toivomaansa tulosta. Jonathanin kaikkivoipaisuus on illuusio johon hän itsekkin vahvasti uskoo. Hän kuvittelee voivansa hämmentää ja horjautella Annaa, vaikka todellisuudessa se on Anna joka horjuttaa Jonathania. On virheistä suurin aliarvioida tuota tyttöä. Ja jos nyt ei suurin niin ainakin sadantuhannen arvoinen.

    • Andte-fani

      Andte tämän potin lopulta voittaa!!!

    • not win

      Paha noista on valita voittaja !! Andtte itserakas ja kaikkivoipa, Jonathan päällepäsmäri ja muutenkii outo, Anna uuhuuu hörhö piuhat kateissa , Armigeddon hmm ehkä fiksuin t-paitojen pesu kummiski väärin ,Tuija jaa aa lössö ei voiton arvoinen, ,Tuulari ei kyllä sois voittoa todellakaan ,Joonas mitäänsanomaton nuuskarasiaseinäruusu , Leyla noot itsekeskeinen, Pertti noot , Jussi noot .Jenna no eiiiii lapsellinen ,ei jaeta voittoa kukaan ei ole sen arvoinen,annetaan mieluimmin hyväntekeväisyyteen.

    • EksotiikaInMy@SS

      MIKSI LAPPALAINEN SAA VIESTIÄ ULKOMAAILMAAN KIELELLÄ JOTA VAIN SAAMELAISET JA MUUT JOIKAAJAT TAJUAVAT? TUOTANTO HALOO?!

    • riimak11

      Mun mielestä Andte ei ole mitenkään "rakoillut". Hän on vaan oma itsensä. Jos meni hiljaiseksi, kun kuuli saaneensa pisteitä asukkailta, niin ehkä mietti itsekseen syitä siihen ja niin olisin varmasti minäkin tehnyt tuossa tilanteessa. Ja se eilinen loiventavien ottaminen. Oliko tuo nyt niin paha synti. Tuulikin synnit uskonnon varjolla ovat mielestäni paljon pahempia. Tuulikki ei saa mitään sympatiaa minulta. Andtella oli ainakin hauskaa, ja oli mukava seurata hänen hyväntuulisuuttaan. Kerrankos sitä itse kukin on loiventavia ottanut. Itse olen ajatellut, että voittokisan käyvät Anna ja Andte. Siinä mun suosikit. Pitää myös ottaa äänestäjien ikähaitari lukuun. Esim. minä
      (yli kuuskymppinen) en missään tapauksessa anna ääniäni Jennalle, Jonathanille, Leylalle enkä Tuijalle.

    • Lapinmies voittakoon

      Andtelle soisin kyllä minäkin voiton! Melkonen huumoriveikko vaikkakin oli pienessä hönössä, selvinpäin mukava yhtälailla mukava ja leppoisa lapinmies.
      Rotta-Jonathan ei käytöksellään voittoa ansaitse, manipuloi muita ja luulee kaikkien puhuvan hänestä paskaa, onko tosiaan niin tyhmä ettei huomaa sitä tekevän itse! Heittelee dippilastikkeet päin seiniä ja vanhan ihmisen päälle kaadetaan vettä yllättäen. Mihin ikään henkisesti on oikein jäänyt?

      • woise

        Andtte tosiaan kuvitteli ettei saa ääniä ja kun niitä sai ainut joka niistä provosoitui suorastaan kiukustui , kisa varmaan käydään Andten ja Annan välillä, Andtte pelannu ja peitelly hyvin mitään huumoria ei ainakaa tv lähetyksissä ole näkynyt tms lisää juonitteluja vaan niin luonteeet paljastuu.


      • musikaalisuus 0
        woise kirjoitti:

        Andtte tosiaan kuvitteli ettei saa ääniä ja kun niitä sai ainut joka niistä provosoitui suorastaan kiukustui , kisa varmaan käydään Andten ja Annan välillä, Andtte pelannu ja peitelly hyvin mitään huumoria ei ainakaa tv lähetyksissä ole näkynyt tms lisää juonitteluja vaan niin luonteeet paljastuu.

        Anna voittoon. Anten epävireistä joikaamista ei kestä kukaan kuunnella ja on kyllä niin huumorintajuton ihminen ja varmaan aika kaavoihin kangistunut ettei rajaa. Yleensä ne ihmiset jotka on eläneet pienissä kuvioissa ja paikkakunnalla koko ikänsä on just niitä jotka luulee tietävänsä kaiken ja "asiat pitää tehdä vain yhdellä tietyllä tavalla". Matkustaminen viisastuttaa ja avartaa, juntteus ei kauaksi kanna.
        Tosin mielummin Antelle voiton suo kuin esim. Tuulikille. Muuten ei niin väliä kuka voittaa.


    • mina2

      tiesin jo heti ekalla viikolla kun bileet että ante ei ole se kaiken mukavin. Yöllinen kokkaus markun kanssa.

      • mä2...

        Mitäs pahaa siinä yökokkailussa sitten oli?? Ja jokainen tekee virheitä kännissä,jokainen muuttuu kun on kännissä ja Andte nyt ei ole edes se pahin!


    • mina2

      no mutta hei ihmisiä ja anteja tuija tulis hyvin toimeen.

    • ero kuin yö ja päivä

      On se kumma kun nurkissa istuvat, synkästi tuijottavat ,negaa laukovat ns."älyköt"saa noita opetuslapsia,useimmiten naisia,seuraamaan itseään.Sormia napsauttamalla tehdään kuten käsky käy.Nuoremmille onnistuu ehkä paremmin,vanhemmat henkilöt osaa jo varoa muita manipuloivia narsistisia piirteitä omaavia.

    • StaDiTar

      Andte voittoon!

      • Totuus kehiin

        Eipä kuinkaan Andtea voittoon. Vaan Pertti voittakoon!


    • voee

      Andte voittoon. Kuka olisi parempi? Kärsinyt syyttömänä kiron kivikon ja syysmyrskyb vapaaehtoisena, rehellinen ja vaatimaton Lapin mies.

    • pelti

      PELURI ei muuta. Kärsi kun halusi sinne mennä. Peluri kun on.

    • ANNA BB2014 VOITTAJA

      Toivottavasti äänestäjät todella miettivät jäljellä olevia asukkaita ja sitä kuka todella ansaitsee voiton. Itse äänestän Annaa, koska en ole kuullut hänen kertaakaan puhuvan muista asukkaista pahaa. Hän oli erinomaista viihdettä esimerkiksi murhaajan selvittäjänä. Hän on positiivinen asukas ja osallistunut kaikkeen täysillä. Anna bb 2014 voittaja :)

    • ex bb fani

      BB 2014 jää mieleen siitä että sääntöjä ei tarvinnu kaikkien noudattaa. Eikä rangastukset olleet tasapuolisia eräs joutui häätöäänestykseen ku kiroili ja eräs toinen ei saanu rangaistuksia lainkaan.

      Monet bileet järjestettiin keskellä viikkoa ja aikoivat myöhään joten ainakaan minä en niitä katsonut.

      Jennan ja Danin typerät touhut ja käytös.

      Finaaliviikolla on aivan liian paljon asukkaita koska miten heitä ehditään haastattelemaan suorassa lähetyksessä?

      Aita joka jakoi talon oli aivan liian kauan paikalla.

      • ex bb fani

        Jatkan...

        Osa viikkotehtävistä todella tylsiä meille katsojille.

        BB ekstrassa oli hyvät vieraat ja juontaja ja siitä bb saa papuKaijan merkin.

        Ihmetystä herättää se että miks syysmyrskyä tehtävää mainostettiin aivan liian aikaisin.

        Ennen kun kausi alkoi ni olin todella innoissaan että ny tulee vaativa kausi..

        Kellari ja kartanon asumisen olosuhteet olisi saanu olla vielä enemmän erilaisia esimerkiksiesimerkiksi kellarissa ei olisi pitäny päästä lainkaan saunaan tai saada juhla juomia!


      • ex bb fani
        ex bb fani kirjoitti:

        Jatkan...

        Osa viikkotehtävistä todella tylsiä meille katsojille.

        BB ekstrassa oli hyvät vieraat ja juontaja ja siitä bb saa papuKaijan merkin.

        Ihmetystä herättää se että miks syysmyrskyä tehtävää mainostettiin aivan liian aikaisin.

        Ennen kun kausi alkoi ni olin todella innoissaan että ny tulee vaativa kausi..

        Kellari ja kartanon asumisen olosuhteet olisi saanu olla vielä enemmän erilaisia esimerkiksiesimerkiksi kellarissa ei olisi pitäny päästä lainkaan saunaan tai saada juhla juomia!

        Jatkan...

        BB on hyvä ohjelma kunhan asukkaat tottelisivat sääntöjä!

        Toi tupakan vieminen oli hyvä rankku mutta olisi saanut tulla jo aikaisemmin!

        HYVÄ rangaistus olisi ollut sellainen että aamulla olisi joutunut ekana se joka on edellisenä iltana rikkonut sääntöjä siivoo ja keittää kaikille kahvit ja tehdä ruoat ja tiskata käsin.


      • kiitos ja halit
        ex bb fani kirjoitti:

        Jatkan...

        BB on hyvä ohjelma kunhan asukkaat tottelisivat sääntöjä!

        Toi tupakan vieminen oli hyvä rankku mutta olisi saanut tulla jo aikaisemmin!

        HYVÄ rangaistus olisi ollut sellainen että aamulla olisi joutunut ekana se joka on edellisenä iltana rikkonut sääntöjä siivoo ja keittää kaikille kahvit ja tehdä ruoat ja tiskata käsin.

        Jeeeeeeeeeeeee !!!


        Kiitos Mari ku kysyit jonathanilta niitä kysymyksiä... Kiitos ku vihdoinkin ku yks ärsyttävistä asioista oli bb talk lähetyksessä ettei jonathan vastannu sulle kunnolla..

        Jonathan toi taloon virtaa ja ehdottomasti bb paras viikko oli ku hän oli syysmyrskysä .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe