Jussi Kananen ei häpeä mitään!

JK = V:n häpeäpilkku

""fdejyyö56tfupes 6.11.2014 08:43

Kananen ei näytä edes häpeävän. Kovin on paatunut rikollinen!""

Ja Kanasen avovaimo kehtaa puolustella miehen tempauksia tällä palstalla.

Kovin on PAATUNUT parivaljakko!

26

3012

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kananen vahvistaa

      Tuttu politiikan lausahdus:

      "KEPU pettää aina."

    • Kananen vahvistaa

      Tuttu politiikan lausahdus:

      "KEPU pettää aina."

      • Nukkuneiden edustaja

        Noo... Veikkaisimpa, että äänestäjät muistavat viimeistään v. 2016 kunnallisvaaleissa kepun törttöilyt! Ihmetytti Seutua lukiessani, kuinka Halonenkin tuntui hyväksyvän Kanasen rikokset. "Korppi ei korpin silmää noki" pitänee paikkansa. Halosen kannanoton selvittää tietenkin, että istuskeleehan demarien omissa valtuusto/kh:n riveissäänkin rattijuoppudesta tuomittu entinen juoppo. Vaikuttaisivat olevan samassa veneessä koko saakelin sakki.


    • Vallan jäljet

      ei ole demarien vara arvostella,kun omassa pesässä sama tilanne.Tässä on keskinäisen suojelun kerho tyypillisimmillään jota Seutu vielä näyttää tukevan.

    • höröpröö!

      Eikö Viitasaaren kepujen ja demareiden kannattais yhdistyä. Sehän on pelkkää silmänlumetta, että on mukamas kepuilla oma puolue ja demareilla oman puolue. Valtuustossa nämä em. kaksi puoluetta eivät eroa mitenkään toisistaan ja lisäksi molemmissa puolueissa on rikollisia! Seuraavissa kuntavaaleissa tuskin kannattaa käydä edes äänestämässä. Sokea tuomaskin huomaa millaista peliä luottamushenkilöt pelaa! Voihan perskeles, ei paremmin tule enkä sano! Tuntuu ihan liian usein, että onkohan tämä koko Viitasaari täynnä vajaavaltaista porukkaa.

    • Näin on

      ""Kovin on PAATUNUT parivaljakko!""

      Pitää paikkansa.

      • Näkö?

        Minkä näköinen tuo paatunut Kanasen avokki on?


      • Hiphopheijaa!
        Näkö? kirjoitti:

        Minkä näköinen tuo paatunut Kanasen avokki on?

        Kanasen avokki on ihan naisen näköinen... apteekissa töissä. Mikäs sen Kanasen appiukokon nimi nyt olikaan... muistaakseni nimeltään Urpelainen Taisto. En ole 100 %:n varma em. asiasta, joku voi tietää paremmin? Kyseinen "kuningas" kuuluu pitävän kuitenkin kovaa mekkanaa kerrostalon asukkaille kaikesta mahdollisesta, mistä vain voi, esim. autojen parkkeerauksesta. Eräs asukas oli joutunut luopumaan lava-autostaan syystä, että se ei ollut koskaan herran mielestä oikein parkkeerattu. Luulisin että ko. appiukko taitaa antaa vävy kanaselle jeekua rikoksista.


      • Mietihän vähän!!!

        Todella typerää ja edesvastuutonta on kirjoitella näille keskustelupalstoille mitä tahansa herjauksen ja kunnianloukkauksen tunnusmerkit täyttävää sontaa. Neuvon sinua nimimerkki "Olisiko näin?" että lopeta tuollainen välittömästi, ellei sinulla ole näyttöä asiasta...


      • ???
        Mietihän vähän!!! kirjoitti:

        Todella typerää ja edesvastuutonta on kirjoitella näille keskustelupalstoille mitä tahansa herjauksen ja kunnianloukkauksen tunnusmerkit täyttävää sontaa. Neuvon sinua nimimerkki "Olisiko näin?" että lopeta tuollainen välittömästi, ellei sinulla ole näyttöä asiasta...

        Mitä vingut?


      • Menee liian pitkälle
        ??? kirjoitti:

        Mitä vingut?

        Kannatais asianosaisten ilmoittaa Poliisille, kunnianloukkaus on vissiin rikos täälläkin...


      • Viaton kysymys
        Menee liian pitkälle kirjoitti:

        Kannatais asianosaisten ilmoittaa Poliisille, kunnianloukkaus on vissiin rikos täälläkin...

        Tuo on totta - Kanasen Jussilla on jo paljon hyviä tuttuja siellä poliiseissa.

        PUM PUM!!

        PS. Sehän oli viaton kysymys:

        """Varastaakohan avokki apteekista Jussille mömmöjä?"""

        Ketään ei syytetty mistään.


      • Voi olla totta
        Viaton kysymys kirjoitti:

        Tuo on totta - Kanasen Jussilla on jo paljon hyviä tuttuja siellä poliiseissa.

        PUM PUM!!

        PS. Sehän oli viaton kysymys:

        """Varastaakohan avokki apteekista Jussille mömmöjä?"""

        Ketään ei syytetty mistään.

        Ei syytetty ei.

        Mutta voihan tuo tottakin olla.


      • villihevonen

        Emme taida olla Kanasta kummempia, jos oikein tutkittaisiin. Voitaisiin vaikka kysäistä, mitä mieltä olemme pimeistä töistä ja onko taloutemme käyttänyt pimeätä työvoimaa tai tehnyt itse pimeästi töitä( verkostomarkkinointi). Entäs mitä mieltä olemme pyramidihuijauksista, onko taloutemme erehdyksissään tai vakavissaan liittynyt moiseen puuhaan. Entäs, esitämmekö hyvää ystävää kasvokkain, mutta halveksimme selän takana, ja ainoastaan lähestymme lähimmäistä hyötyäksemme hänestä jollain tavalla.


      • Anonyymi
        Näkö? kirjoitti:

        Minkä näköinen tuo paatunut Kanasen avokki on?

        Ei voi olla paatuneimpia kun persut.Oman wdun tavottelioita.


    • Samaa mieltä

      ""Jussi Kananen ei häpeä mitään!""

      Tämä on kyllä harvinaisen totta.

    • Ent. Sinisalolainen

      Miksi Viitasaaren keput eivät esittäneet Kemppaista ja Kanasta molempia kansanedustaja ehdokkaiksi? Jätkissä olis muuten mahtavasti ainesta! Etelän hampitkin näkis mistä päin tuulee!

    • Voi kissa viekööt!

      EI RIEMULLA RAJAA KUN MASSIKALLA AJAA! Totesi eräs kylänmies aikoinaan. Samoja sanoja lausuin suustani itsekseni ääneen tämänpäiväistä Keskisuomalaista lukiessani aamuvarhain, ennen töihin lähtöäni. VOI TAIVAS SENTÄÄN! Kuinka on mahdollista, että kuntapäättäjät esittävät tällaisia rikollisia ja yhtään mitään sanomattomia tuppisuita palkittavaksi kultaisin ansioristein? Minulta-, kuten varmaan monilta muultakin meni arvostus kyseiä palkintoja/ tunnustuksia kohtaan tyystin. En pidä kyseisten henkilöiden saamia ristejä edes viiden palaneen puupennin arvoisena. Tuntuu vitsiltä koko näytelmä, mutta kun tuo aprillipäiväkään ei ole ajankohtainen...

    • Katsellaan, kuunnell

      Minusta Kananen toimi fiksusti ja järkevästi jättäessään eronpyynnön kunnanhallituksen jäsenyydestä. Tämä on merkki siitä, että kyllä mies edes hieman ymmärtää temiensä rikosten vakavuuden. "Kuralle" meni kuitenkin siinä, että Kananen ilmoittaa olevansa käytettävissä kh:n jäseneksi. Epäilen, että kansan tahdon mukaista on kuitenkin, että kananen vetäytyy kaikista luottamustehtävistä ainakin loppu valtuustokauden ajaksi. Nyt pitäisi keskustan puuttua asiaan ja edes muutamalla sanalla tuomita Kanasen rikkeet! Toinen vaihtoehto on se, että keskusta on hiljaa ja kansa tulkitsee vaitiolon olevan myöntymisen merkki. Tässä on muutama kuukausi aikaa eduskuntavaaleihin ja nyt monet seuraavat kepun käyttäytymistä. Henkilökohtaisesti en ainakaan siinä tapauksessa anna ääntäni keskustalle, ellei ko. taho tuomitse yleisen lain kuuliaisuuden laiminlyöntejä keskuudessaan!

    • Jussi53

      Haloo..
      Nyt jos koskaan on aika tehdä loppu sapelin kalistelulle jolla on historiallinen seuraamus. Suomi on pompannappi, ei meistä muuhun ole.
      Ehdottomasti kannatan Paasikiven Kekkosen linjaa. Suomi toistaa nyt kolytlukua eurofantasiassaan.

    • Tsillälailla

      Jussi Kananen on hoitanut hyvin pestinsä kaupunginvaltuustossa- ja hallituksessa. Saipa jopa kaupunginvaltuustonkokouksessa 16.3.2015 terveisiä ja palkinnon presidentti Sauli Niinistöltä työskentelystään Viitasaaren kaupungin hyväksi. Lämpimät onnittelut tästä. Ollaankohan Jussi Kanasta kampeamassa pois myös muista luottamustehtävistä ja kuka ehtiikään haaskalle ja ottaa Kanasen paikan. Toivottavasti omat koirat eivät pure.

    • hyssytellään

      Onko hoitanut asiansa hienosti? Kyseinalaistan miehen saavutukset. Mielestäni ei kuulu uhkailut ja ryyppyreissut mitalien arvoiseen työskentelyyn. Niinistölle ei kuulu merkkien jaossa muu kuin nimellinen allekirjoitus. Paikallinen kepu merkkejä jakelee omilleen ja liittolaisilleen kyseenalaisilla ansioilla. Täytyyhän sotkut peitellä, ettei vaan kukaan muistaisi, miksi kyseinen herra poistettiin näkyvältä poliittiselta paikalta. Kaverin pitää ottaa oppinsa näköjään kantapään kautta, jos meinaa vielä nousta huipulle. Huonoa esimerkkiä ainakin osoitti teoillaan paikkakuntalaisille, ja se varmasti muistetaan pitkään.

    • seitti

      Terveisiä Etelä-Suomesta. Eihän Kanasen asiassa ole mitään hyssytelty, asia on tutkittu ja toimenpiteitä tehty. Eikä tapahtunutta tarvitse välttämättä unohtakaan, me muut voimme ottaa opiksi Kanasen jutusta, kaikenlainen humalahakuisuus ja humalassa örveltäminen on turhaa.Tuskin Kananen on päihtyneenä hoitanut pestiänsä kaupunginvaltuustossa tai -hallituksessa tai muissakaan luottamustehtävissä eli presidenttimme palkitsi Kanasen oikeista asioista. En ole vielä virheetöntä ihmistä tavannut, enkä taida tavatakaan. Pelottavimpia ovat narsisti/psykopaattitapaukset, jotka etenevät lähimmäisestä hyötyen ja häntä selän takana halveksien. Toivottavasti Viitasaarella vielä lauletaan Keski-Suomen kotiseutulaulua.

      • ettäsillälailla

        Vai niin.


    • Anonyymi

      Oisko sillä vaikutusta, että Jussin veljmies työskentelee KRP:n palkkalistoilla... eikä kaukana pojat ole IKL:stä

    • Anonyymi

      Varmaan persut näin vaalienalla yrittää nostaa omaa ekoaan. Halpamaista

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe