satavarma akkakerho

voi hevon ???

katselin tossa semmosta kun satavarma ja ihmetelen kun siinä kaksi kuskia taivastelee hp korven ajoa jonka hän voitti herra f yritti pitää hp pussissa vaikka luulin että hevosille täytyy antaa mahdollisuus niin eipä näköjään ole noin ja valitti että hänen hevosensa ei mennyt mihinkään ja kumminkin kun sai menoluvan niin lähti kun köyhä syömään ,nyt toisessa lähetyksessä molemmat kuskit herrat f ja k toistaa hp:n ajosuorituksia että taas se sai ajokieltoa onkohan herrolla kuskeilla jotain korven--poikia vastaan kyllä kuski f:n ajosuorituskin on välillä aivan outo ja herra k istuu mukavasti useasti pussissa että jos nyt jatkatte ohjelmaa satavarma niin voisitteko lopettaa sen yhden miehen eli hp: mollaamisen tai pukekaa hameet

3

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jontte poju

      Juu juu. Mika Forss ja Ari Moilanen ovat niitä kuskeja joilla itse ajattaisin jos minulla olisi hevonen joka olisi tulossa voittovireeseen.

      Ensiksikin tämä kaksikko herättää jo alleajossa hevosessa sen tarvittavan hyväntuulisuuden ja virkeyden joka ajettaessa tasaväkisiä vastustajia vastaan on tärkeää.

      Toisekseen näillä herroilla on jo lähdön hetkellä selvillä millä strategialla he ajavat, yksinkertaisuudessaan tuo strategia on ajamista hevosen ehdoilla ja kyttäämällä muiden kuskien ajovirheitä ja tietysti oman ajokin voimien säästämistä loppusuoralle.

      Kolmannekseen, He tietävät minkälaista juoksunkulkua pahimmat vastustajat saavat ja säveltävät sekuntti sekunnilta omaa ajamistaan tehden muiden menestymismahdollisuudet hankalammaksi.

      Väitän että parivaljakko Forss / Moilanen ajat 2 - 3 kertaa enemmän rahaa samalla hevosella kuin Korvet, Torviset tai muut ns ammatikseen ajavat kuskit amatööreistä puhumattakkaan. Ensiksikin he onnistuvat voittamaan nekin lähdöt joissa muut saavat 2:n 3:n tai pienempiä rahoja. toisekseen heidän ajotyylinsä säästää hevosen voimia ja voiton haluja useampaan starttiin saaden voittoja ja hyviä sijoituksia rivikuskeihin verrattuna huomattavasti useammassa startissa.

      Kai ymmärrät ettei hevonen ole mikään kone ja että sillä on hyvin harvoin huumoria kovin moniin startteihin. Vieskereitä ja Isla J. Braveja syntyy kerran vuosikymmenessä. Voisi melkein sanoa että hevosella on siunaantunut sille ominainen määrä voitontahtoa jota ei saisi ajaa yhdessä tai kahdessa startissa loppuun vaan sitä tulisi jakaa useammalle startille.
      Onhan näitä kuskeja jotka polttavat nämä hevoselle mielihyvää tuottavat feromonit yhdessä ainoassa startissa loppuun jonka seurauksena hevosella hinkataan lähtöjä ilman sanottavaa menestystä tai jätetään tauolle.

    • jontte poju

      Ps: Vertaapa esim Kamikaze Comeryn kolmea viime starttia. Forss ajaa 21.10 Teivossa lähdössä4 radalta 6 kipakalla loppukirillä toiseksi. 3 viikkoa myöhemmin 12.11 lähdössä 2 radalta 2 Holopainen on nihkeä 7 Vermossa. Forss Teivossa viikkoa myöhemmin eli 18.11 ajaa tolpan radalta 11 lähdössä 7. Huomioi erityisesti se rautainen hermojen hallinta jolla tuo voitto otetaan. mielenkiinnolla odotan onko Holopainen vaivautunut lukemaan läksynsä vai ajaako taas arkisen harmaasti muiden armoilla. Kamikaze starttaa Vermossa 26.11 radalta 4 lähdössä 2. Ps En pelaa kuin kympillä kaksariin. Forssin ajamana molemmilla kerroilla 30eurolla kaksari kiinni

      • jontte poju

        Täytyy vielä retostella hiukan noilla viimeviikon voitoilla sillä pelasin vain kolmeen lähtöön joista kaikista tuli kunnon lunastus. Viikon varmin pari oli Hevillä (Ari Moilanen) ja Y.P. Passi (Kari Venäläinen 0%) Kerroin 79 ja peli Venäläisen kautta ja Moilanen 30 euroa. Kolmas peli oli Noisette Bar (Hartsa 6%) Thula Sana (Aku n. 3-4%) ja kerroin yli 120. Lohdutukseksi voin kertoa että pelasin ko. paria vain 20eurolla. Merkillinen mies tuo Moelasen Aku. Oli taas voittaa Thula Sanalla häviten vain niukasti Koevusen Harrille joka oli mun ideavarma ko kierrokselle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2814
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      522
      2645
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1777
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      55
      1077
    Aihe