Raskasta joulua huijausta - rahat takaisin!!!!

ÄLKÄÄ OSTAKO!!!!

Korhosen ja Hietalan ahne kusetus menee jo liian pitkälle: englanninkielistä levyä mainostetaan kaikkien RJ solistien nimellä ja kuvalla, mutta vain Hietala, Kakko, Ahola, Leppäluoto ja Elize Ryd esittävät laulut!!! Tästä olisi voinut reilusti tehdä Northern Kingsin joululevyn, kun muita laulajia ei kuulla kuin muutaman sekunnin ajan kahdella yhteiskappaleella ja joitakin lisäksi mukamas taustalaulajina lähes kuulumattomasti kuninkaitten taustalla. http://www.levykauppax.fi/artist/raskasta_joulua/ragnarok_juletide/

Toivottavasti tuhannet ulkomaiset Ari-fanit ei erehdy ostamaan tätä! Arin laulamana levy olisi kuulostanut paljon paremmalta, jokainen, myös Kingsit tietää sen. Sovituksilta levy on parempi kuin viimevuotinen, mutta Marcon määkiminen pilaa erityisesti The First Noelin, JP ei ole erityinen laulaja ja tankeroenglanti kuulostaa pahalta ja jopa Jarkko kuulostaa huonolta ja kireältä luonnottoman ylikorostuneella ääntämyksellään. Täysin absurdi idea laittaa Ari laulamaan taustoja Jarkon metallisella äänellä kirkumalle ja karjumalle White Christmasille. Tony ja Elize selviytyvät puhtain paperein, mutta Tonyn nimi on unohdettu Home for Christmasista. Tästä olisi ollut mahdollisuus tehdä todella loistava levy mutta valitettavasti pieleen meni taas.

Eipä taida kannattaa ostaa lippua edes keikoille: sielläkin ilmeisesti Kingsit laulaa kaikki laulut ja vierailevia solisteja kuullaan vaan enkelikuorossa taustalla.

13

433

Vastaukset

 • Spotifysta kuuntelin ja surkea albumi kieltämättä. Ari laulaa ehkä 3 riviä tekstiä koko albumilla. Antti Railio ei taida laulaa ollenkaan mikä ei kyllä haittaa.

 • voi hitsi,minäkin tilasin jo tuon levyn.pitäiskö palauttaa samantien.

  • .. mä en ymmärrä millä perusteella te noita kevyjä ostatte, kyllähän levyn esiintyjät saa ihan helposti selville.


 • Harmittaa toki, olisin halunnut Arin laulavan omansa, mutta tuollainen katkeran pettymyksensä oksentaminen muiden laulajien niskaan on todella typerää. Päätökset ovat varmaankin levy-yhtiön ja tuotannon? Arin hyvyys ei parane sillä, että haukutaan muut epäreilusti.

  • Levy arvostellaan juuri niin miltä se arvostelijan korvaan kuulostaa. Marcon äänestä en ole koskaan erityisemmin pitänyt, Jarkko on hyvä. joskin äänensä mun makuun liian kova ja hänen kirkumistaan en voi sietää. JP:tä (kuten Jarkkoa ja Marcoakin) toki kuuntelee mielellään muutaman laulun ajan keikoilla, mutta ei englanninkielisellä levyllä. Ei voi sanoa, että kyseessä olisi "katkera pettymys" mutta onhan tuo huijausta, kun levyn mainoksessa luetellaan 12 biisiä ja 12 laulajaa, niin jokainen olettaa, että se pitää paikkansa. Erkka Korhosen rahanahneus vaan on vienyt hänen uskottavuutensa. Epäreilua olisi väittää huonoa hyväksi ja epäreilua on se miten Korhonen ja Hietala kehtaavat kohdella muita RJ:ssä mukana olleita näin; toivottavasti saavat edes rojalteja koska heidän nimeään on käytetty hyväksi markkinoinnissa.


  • vain mun mielipide kirjoitti:

   Levy arvostellaan juuri niin miltä se arvostelijan korvaan kuulostaa. Marcon äänestä en ole koskaan erityisemmin pitänyt, Jarkko on hyvä. joskin äänensä mun makuun liian kova ja hänen kirkumistaan en voi sietää. JP:tä (kuten Jarkkoa ja Marcoakin) toki kuuntelee mielellään muutaman laulun ajan keikoilla, mutta ei englanninkielisellä levyllä. Ei voi sanoa, että kyseessä olisi "katkera pettymys" mutta onhan tuo huijausta, kun levyn mainoksessa luetellaan 12 biisiä ja 12 laulajaa, niin jokainen olettaa, että se pitää paikkansa. Erkka Korhosen rahanahneus vaan on vienyt hänen uskottavuutensa. Epäreilua olisi väittää huonoa hyväksi ja epäreilua on se miten Korhonen ja Hietala kehtaavat kohdella muita RJ:ssä mukana olleita näin; toivottavasti saavat edes rojalteja koska heidän nimeään on käytetty hyväksi markkinoinnissa.

   Onneksi itseä ei edes kiinnosta koko RJ. Turhaa rahastusta, mutta toki Ari laulaa upeasti joululaulujakin. Muut laulajat onkin sitten mitä on.


 • hyvä tietää, en tule tilaamaan


  • ihmettelen .. kirjoitti:

   No mulla ei ainakaan ole ollut mitään väärinkäsitystä levystä, solistit on kohtuu helppo saada selville https://itunes.apple.com/us/album/ragnarok-juletide/id92367153 Tämä ketju vaikuttaa muuten taas 1-2 hengen spammaykseltä.

   Etenkin kun tämäkin asia, se ettei Aria paljon kuulla, on mainittu jo reippaasti aiemmin tämän palstan RJ ketjuissa ....


  • 12323435 kirjoitti:

   Etenkin kun tämäkin asia, se ettei Aria paljon kuulla, on mainittu jo reippaasti aiemmin tämän palstan RJ ketjuissa ....

   Onneksi suomenkielisellä albumilla Ari laulaa ensimmäisen joulun. En tosin sitäkään albumia tilaa, koska niin paljon huonoja esityksiä muuten.


 • Kiertue nykymuodossaan on niin Valojen Sammuttaja kuin voi olla.

  Ei jatkoon.

  • En ole käynyt RJ:ssä kahteen vuoteen, koska Ari ei ole mukana. Mutta olin tyytymätön jo aiemmin konserttisaliesityksiin, jotka alkoi toistaa itseään ja joista lämmin tunnelma loisti poissaolollaan. RJ on ohi, aika aikaansa.


 • Minusta RJ oli parasta kotimaisin voimin, en kaipaa näitä ulkolaisia esiintyjiä, eikä myöskään RJ saa olla Nightwishin joulushow!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  177
  3521
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1073