MUUTAMA KAKARA SAA TERRORISOIDA

Kyllästynyt

Ihmettelen mitenkähän Jämpän muut lapset ja nuoriso kuluttaa aikansa, kun nämä pari pikkupööpiä rallaa isoilla raktoreilla seppälän ja nesteen väliä koko päivän samaten kuin ne muutamat mopoautoilijat. Vilkut ei pelaa ja vauhti on varmasti yli sallitun 40 km/t. 2000 asukkaan kylässä kestetään jatkuvasti vuosi vuodelta näitä röyhkeitä roskaavia kakaroita. Vanhemmat ei tee mitään asialle eikä opettajatkaan ilmeisesti. Olisiko pienet kotiaskareet paikallaan!

92

858

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ............

      Ne on silmätekevien kakaroita joille ei kukaan mahda mitään. Koulussa saavat tehdä mitä vaan kun vanhemmilla on isot sikalat tai muuten istuu päättämässä asioista kunnassa. Opettajat ei uskalla puuttua kyseisten kakaroiden tekemisiin.

      • kyllästynyt

        Ai täällä siis raha ratkaisee. Köyhät kyykkyyn ja eläinrääkkäykset kunniaan. Eikö edes lapset ja nuoret vielä ole tasa-arvoisia keskenään. Ei niistä silmäätekevien kakaroista välttämättä kasva Suomeen sivistyneistöä.


    • En piittaa rallista

      Kaikki eivät ole silmäätekeviä, mutta pitää ymmärtää kun ÄO on lähempänä kengännumeroa kuin 100. Ei kaikkia Suomen taulapäitä voida lukkojenkaan taa paiskata.

    • Case ih

      Heh, taas pers'aukiset itkee täällä omaa seurkeuttaan. Onneks ei ole itellä rahasta kiinni! Taidampas lähtee kiillottamaan cvx pumaa ja laskemaan 500e seteleitä!

      • mustaa rasvaa

        eikö valtra auta kun paikkakunnalla suurituloinen rasvasormi


      • Laskutaidot

        Se onkin hyvä kun sinun ei tarvitse osata laskea edes yhteen Case ih!


      • sannasuvanne

        kirjotappa ressukka omalla nimelläs niin keskustellaan uudemman kerran


    • haisuli possut

      Niillä ei ole enää vilkkuihin varaa:(

    • harmaa talous

      ei muuta kun verottajalle ilmianto jos traktorit ostettu elinkeinoon ,ilmoitus koska ostavat polttoaineen ym maksut jotka vähentävät alvit ym poistot ,mutta joku toimittaja tai sellainen kuka uskaltaa kyseiseen ilmiöön tarttua ,,traktorit on hommattu maataloustukien ym säädösten takia ,ei kuulu veronmaksajien tukea tällästä touhua ,siis kipakka toimittaja ,kansalainen asiaa penkoon ,loppuu ajot ,saavat vielä verolapun ,, ajoistaan ,,

      • entinenasukas

        Harmaata, oikeassa olet


      • entinenasukas1
        entinenasukas kirjoitti:

        Harmaata, oikeassa olet

        Siis harmaatalous


    • Eiauta itkut

      Ei auta, päiväverot maksettu!

    • Köyhät kyykkyyn

      Jos kun isä omistaa vähintään 100 ha maata, saa jälkipolvi kiusata köyhiä miten parhaaksi katsoo.

      Jos joku ei tätä ymmärrä, niin muuttakoon johonkin muualle.

    • Toljanderi

      Onko sitte eliittikastissa jos omistaa tai vuokralla yli 100 hehtaaria maata, jos on niin sitten nämä ovat jämpällä etuoiketettuja ja saavat tehdä mitä lystäävät, muiden ei kannata siihen sitten puuttua millään lailla.

    • Köyhyys ja kurjuus

      On harhaa kuvitella köyhillä olevan samat oikeudet ja mahdollisuudet kuin rikkailla. Köyhien kakaratkin tämän toivottavasti ymmärtävät, etteivät jää risalla fillarillaan kalliin traktorin ruhjomaksi.

      Eikä köyhien asuinpaikka ole missään maalaiskunnassa. Menkää isoihin kaupunkeihin kaltaistenne joukkoon!

      • Järki hoi

        Voi hyvänen aika näitä kommenteja. Kyllä liikennesäännöt ja käytöstavat koskevat kaikkia kansalaisia. Ei siinä isin rahat ratkaise. Enemmänkin taitaa olla kysymys kouluttamattomista maalaiskakaroista, joita vanhemmat eivät halua, viitsi tai pysty enää mitenkään valvomaan ja opettamaan edes alkeellisia tapoja. Taitaa Jämijärvelläkin olla enemmistö ihan tavallisia ihmisiä. Jos nyt muutama sikala löytyy, niin ei se vielä tee paikkakuntaa rikkaaksi. Eikä ne isin "miljoonat" jotka eu-rahoina tulee ole lapsien ansaitsemia. Menkää opiskelemaan ja hankkikaa itsellenne ammatti ja elämä.


      • remonttiknalli
        Järki hoi kirjoitti:

        Voi hyvänen aika näitä kommenteja. Kyllä liikennesäännöt ja käytöstavat koskevat kaikkia kansalaisia. Ei siinä isin rahat ratkaise. Enemmänkin taitaa olla kysymys kouluttamattomista maalaiskakaroista, joita vanhemmat eivät halua, viitsi tai pysty enää mitenkään valvomaan ja opettamaan edes alkeellisia tapoja. Taitaa Jämijärvelläkin olla enemmistö ihan tavallisia ihmisiä. Jos nyt muutama sikala löytyy, niin ei se vielä tee paikkakuntaa rikkaaksi. Eikä ne isin "miljoonat" jotka eu-rahoina tulee ole lapsien ansaitsemia. Menkää opiskelemaan ja hankkikaa itsellenne ammatti ja elämä.

        Tavallisia "ihmisiä", jos ei paskankäry ole pehmittänyt päätä, voi sen pehmittää paikallisessa räkälässä. Onneksi on turistit, jotka tuovat vaihtelua arkeen.


    • Jämpän hurja

      Voi voi kyllä mulla menee huonosti. T:Jämppäläinen nuori joka myös heittää niin sanotusti "kylää".

      • Vikinää vikinää

        Niin menee huonosti sinulla. Istut traktorin tai mopoautossasi ja ajat yhden-kahden kilometrin väliä edestakaisin kaiket päivät, illat ja yöt. Eikö varsinkin nuoren miehen tulisi olla salilla "rautaa" nostelemassa tai jääkiekkoa tms. pelaamassa. Tytötkin tykkää kuitenkin enemmän isoista voimakkaista ja älykkäistä miehistä kuin pienistä hennoista tupakkaa kiskovista rääpäleistä. Turhaa uhoat nyt, kyllä elämä vielä sinutkin eräänä päivänä opettaa - toivottavasti.


    • rekisterinumero talt

      päivämaksut ei auta ,jos traktori on alv ja tehrään konepoistot ym ,ei ole tarkoitettu huvikäyttöön ,veronmaksajien ei kuulu tukea tälläistä touhua ,verontarkastajiin vaan tiukka vaare et tutkivat kyseessäolevat traktorit ,mikä on käyttötarkoitus ,,siis tiukka veromies ,voi tehrä myös tutkintapyynnön poliisiin ,onko kyse harmaasta taloudesta ,ym ,kunnolla kimppuun vaan

    • Joo, Tottakai!

      Heti kaikki helvetin kylän asukkaat barrikaadeille!

      Nyt kun ylä-asteelaiset ja jotkut muutkin teiden ritarit heittää pari pimppi moukua päivien ratoksi ollaan heti natisemassa vaikka tästä Need for speed jämijärvi editionista on tullutkin jo legenda jämpällä ostakaa vaikka kuulosuojaimet ja ikkunat kiinni. Itseäni vituttaa todellakin nämä törkeät töissä autolla käyvät mekastajat jotka päivät pääksytysten ärsyttävät typerällä työkiirekaasujalallaan. Menkää julkisilla saatana!!!!!!!!!!!!!

      • Ei, tietenkään

        Kävisit sinäkin töissä niin ei ärsyttäisi.


    • ModeSeppälä

      Jämijärven Seppälä, millainen vaatevalikoima? Löytyykö hyvin miesten vaatteita juhlavampaankin tilaisuuteen, vai pitääkö käydä Ikaalisissa ostoksilla?

      • Haalariton

        Et tunne ilmeisesti Jämppää. Seppälä on Huoltoasema Jämin Auton omistajan nimi.Voithan kysyä jos niillä olisi vanhoa miesten haalareita!!!!


      • ModeSeppälä
        Haalariton kirjoitti:

        Et tunne ilmeisesti Jämppää. Seppälä on Huoltoasema Jämin Auton omistajan nimi.Voithan kysyä jos niillä olisi vanhoa miesten haalareita!!!!

        Joo en tunne. Ei kuulosta sitten paikalta josta kannattaa vaatehankintoja tehdä, ellei sitten ala remonttihommiin :D.


      • Perillä_asiasta

        Eikä Jeesusta ristiinnaulittu Jämijärven Öljymäellä.


    • kylällemoro

      oi perkule siitä tuliki mielee vois mennä heittää kylää

    • Moukua

      Haha näättepä te vaivaa joka asiasta. Menkää sanomaan itse ajajille mitä on sanottavaa ei tarvitse täällä pillitää. Mitä se haittaa jos yläaste ikäiset nuoret vähä antaa pimppa moukua. Mitä vittua se teitä liikuttaa saatana hommakkaa elämä ja menkää töihin älkäkää pillittäkö täällä kiitos ja hei

    • Paskamaisethuoratjämpäl

      Suosittelen lämpimästi vaikka painumaan vittuun :)

    • Päsö406

      Menisit muualle itkemään vaikka tästä pimppiringistä on tullut aika kuuluisa juttu niin sinun ei tarvitse siinä itkeä. Senkin ajan minkä tässä kirjoitit olisit voinut vaikka katsoa kun muut heittävät pimppamoukua. Oletpas todella säälittävä ihminen suosittelen muuttamaan pois jämijärveltä niin sinunkaan ei tarvitse nähdä vaivaa. Saatanan keskiajan gigolo. Ei muuta. Moi

    • reiskaa

      vitun homot

    • rallipäsö123

      On se nyt saatana kumma kun täällä Suomi24 itketään, muttei uskalleta tulla päin naamaa sanomaan. Pitäiskö päsö406 mennä heittämään pimppimoukua ihan ihmisten päänvaivaksi?

    • muntratktoriontöissä

      Voi sinä pimppirinkinen jonka traktori,mopoauto tai mopo seisoo tunnin verran koulun pihassa ja lopun aikaa kaupan edessä tai sitten reittiä teboil - neste. Elämää on paljon vjellä jäljellä isien rahoituksenkin jälkeen. Ei taida paljon pimpit kiinnostua teistä. Menkää ajeleen Jämin metsiin tai tehkää jotakin hyödyllisempää. Aika aivotonta on istua ja ajella parin kilometri matkaa eestaas. Taitaa olla aika vähän pikalakki-päässä mitään. Tyhjää täynnä ja kaasua pohjaan. Voi voi raukat. Mua ei häiritse ajelunne, mä olen ennemmänkin huoletunut jatkosta. Vuorokaudessa on paljn tunteja jotka voisitten käyttää paremmin. Mutta ratkaisu on teidän .

    • Jyyyj

      Pummi, kyllä sitä koulussa käydään ja traktori seisoo 6 tuntia parkkipaikalla. Mutta loppu päivät tehdään töitä, sä et varmaan semmoisesta ole kuullutkaan? Kun jaksat vaivautua tänne itkemään tollaisista asioista. Kyllä muaki vituttais jos ajaisin jollain tojotan paskalla

      • ihminenminäkin

        Jos se työnteko on K-Marketin ovella päivystäminen niin kylähän sen sitten ymmärtää, mutta tuskin sitä traktoria siinä tapauksessa tarvii pitää siinä kaupan edessä, siinä kun on ne parhaimmat paikat :)


      • asukkilasta

        Työn teko sulle on yhtäkkiä kylillä luut aapinen vitun paikalta haiseva Äpärä


    • Hemmotellutmukelot

      Tämä keskustelu alaikäisten kakaroitten mopoauto, tratori, mopo ym. ajelusta kannattaisi lopettaa. Niillä ajelevat mukalat ovat ylimielisiä ja kaiken tietäviä ja nauttivat tästä nettijulkisuudesta. Eränä päivänä nämäkin ressukat huomaa, että pimppiralli ja isän eu-rajoilla levyile ei taida leipää pöytään tuoda. Huonosto kasvatettuja kakaroita. Laåsirakat, kun elämä ei ole pelkkää pimppirallia. Tiedätte sen vielä. On vain yksi asia, joka on syytä kuitenkin muistaa - Liikennesäännöt ja hyvät käytöstavat.

      • kuristajaraiskaaja

        kerroppa nimes, nii tiedät kertonees!


      • kyllästynyt2

        jos se sua vaivaa niin v###sti nii mee päin naamaa sanoon saatana!!!!


      • Xxx_PussySlayer_xxX

        Lukihäiriö kunniaan.


    • ihmettelen

      Miksei kauppias voi kieltää nuorison traktorirallia K-kaupan ovien edessä olevalla parkkipaikalla? Edelliset kauppiaat eivät tällaista ole sallineet. Nuorilla on terveet jalat ja voivat ottaa muutaman askeleen enemmän mennessään kauppaan tikkariostoksille. Ostoskassikaan kun ei ole järin painava.

      Niinkauan kun traktoreita on kaupan edessä, teen ostokseni jossain muualla. Ihan vaan periaatteesta myötätuntoni niille, joiden on välttämättömyys jättää kulkuneuvonsa kaupan eteen; on se sitten auto tai rollaattori.

    • voismennäheittääkylää

      miks et käy iha päinaamaa sanomas samaa vai eikö o pokkaa :D joojoo säkö muka aikune ku tää SUOMI24 jauhat ei huhhuh sanonminä

    • kylää

      Ei ne ole pelkät kakarat mitkä ajaa rallia kylällä. Kyllä siellä yks "aikuinen" mieskin vetää monta lenkkiä päivässä ja katsoo tyttöjä.Ja antaa nuorison ajaa onhan ainakin uteliailla puheenaihetta.

      • kYLLÄÄ

        Eikö ne veljekset kaikki siellä ajele? Reppanat.


      • Onkotietoa

        Juu kyllä kylällä tunnetaan tämä veljessarja. Ei kuulemma kellään heistä edes ajolupaa; ei sen enempää viranomaisilta kuin kotoa! Onko kellään tietoa pitääkö paikkansa?


      • Ämmmmm

        Kuka on tämä veljes sarja ?


      • kiinnostunut80

        Minuakin, kun oikeen kiinnostaa tietää tämän veljes sarjan nimi?


      • salt

        Saatan tuntea heidät jos kerrot ketä he on?


      • eläkää

        enpä viitsi mainita


      • läpikulkija

        Jos on Liikennetraktori,niin ei niillä ole kellään korttia.Ja kyllä on selvä että pimmiä ei varmasti irtoo kun istuu siinä kovalla penkillä ne pikkuritsat.On takuulla tavara sen verran kipee. .Yöllä ajetaan pimeiilä trakkoreilla kunnei ole varaa pistää valoja kuntoon???Kyllä ne
        kulkee lujempaa kun neljääkymppiä,Keskustassa on 40KM/H rajoitus.Mutta katoo äkkiä kun
        poliisit pistää valvonnan pystyyn.Lisää poliisia joka päivä,niin kyllä pimmiralli loppuu!!!


      • kyy62

        Jokus ajelin Jämijärven tietä,ohittin 5-6traktoria niin oli yksi traktori jossa paloi valot tai valo ja sekin oli vanha majuri jossa paloi yksi parkki.Tuntuu että pimeenä ajaminen on enempi sääntö kuin pokkeus.Kyllä olis kirveellä töitä.


      • Jujuujuujuu
        eläkää kirjoitti:

        enpä viitsi mainita

        Sano pois vaan


    • MenkäänyXD

      Siis ei vittu mikä haloo yhdestä "vanhempien" päänvaivasta? Olkaa kiitos edes rehellisii ja tulkaa sanoon päin naamaa jos joku asia hiertää:D Todella aikuismaista pistää nettiin paskamyrsky asiasta johon ette kumminkaan pysty vaikuttamaan! Kylän heitto on osa jämppää ja tulee aina olemaan! Teidän poliisitkaan ei varmaan sitä kylän ajamista kiellä:D ei niitä vittu kiinnosta miten nuori viettää vapaa aikaansa koulun jälkeen..

    • Vitunkovajätkä

      ei helvetti eikö tää riiitä jo saadan me 15-16 vuotiaat ajaa kyläl pimppirallia ei teidän tartte siihen puuttua tuskin poliisit tulee sanomaan mitään vittu mitä paskaa tää tälläne...

    • Valoakansalle

      Kyllä siellä niissä isommissa traktoreissa on paljon paremmat valot kuin sinun paskan tojotasi tai citikkasi vakiovalot

      • ammattikuski

        Valosäädökset koskee myös traktoreita eli kaikki valot mitkä on asennettu niin
        täytyy toimia.Ja suuntaukset täytyy olla oikein.Epäilen että jos otetaan melkein
        mikä traktori tahansa niin valo ja jarru vikoja löytyy.Ei koske työvaloja,mutta ei
        niillä saa ajaa yleisellä tiellä.


    • Valtramies

      Köyhät valittaa kun itsellä ei ole varaa 90 000 euron traktoriin. Tosin ei he sillä mitään tekisikään, kun asuvat kunnan vuokratalossa ja ainoa maa mitä omistavat on kukkapurkissa.

      • Suusäkkiämyöden

        Kovin on "ressukalla" vielä leuhkat puheet. Niinkuin monella muullakin maailmaanäkemättömällä 15-vuotiaalla..... Harvemmalla 15-v. on 90 000 euroa takataskussaan? Niinkuin myöskään hänen vanhemmillakaan. Monet maatilat pyörivät nykyään velkarahalla. Järkikin sen sanoo?

        Onneksi valtaosa nuorisosta on sentään fiksuja, eivätkä rallaa turhaa kylillä. Lähtevät opiskelemaan ja pääsevät hyviin ammatteihin, .............


      • juujj766
        Suusäkkiämyöden kirjoitti:

        Kovin on "ressukalla" vielä leuhkat puheet. Niinkuin monella muullakin maailmaanäkemättömällä 15-vuotiaalla..... Harvemmalla 15-v. on 90 000 euroa takataskussaan? Niinkuin myöskään hänen vanhemmillakaan. Monet maatilat pyörivät nykyään velkarahalla. Järkikin sen sanoo?

        Onneksi valtaosa nuorisosta on sentään fiksuja, eivätkä rallaa turhaa kylillä. Lähtevät opiskelemaan ja pääsevät hyviin ammatteihin, .............

        Menkää sanomaan näille traktori kuskeille vai ettekö uskalla ? Pelleilyähän tämä on kun anonyyminä täällä haukutaan ja puhutaan passaa


      • Ansioillaelantoon

        .... ja kukahan täällä on aloittanut keskustelun anonyymina?

        Lainaus: "Köyhät valittaa kun itsellä ei ole varaa 90 000 euron traktoriin. Tosin ei he sillä mitään tekisikään, kun asuvat kunnan vuokratalossa ja ainoa maa mitä omistavat on kukkapurkissa."

        Eikö tuossa ylläolevassa ole mitään leuhkaa?

        Lainaus: "Menkää sanomaan näille traktori kuskeille vai ettekö uskalla ? Pelleilyähän tämä on kun anonyyminä täällä haukutaan ja puhutaan passaa"

        Aikuiset, ylipääänsä fiksut eivät kirjoittele tuohon sävyyn.... Ovatko nämä leuhkat nuoret "kovinkin varmoja" tulevia maalaistalon "isäntiä"? Asenne ainakin tarvitsee muuttua ... paljonkin, että pärjää. Maalaistalon isäntä kun tarvitsee nykyään olla hyvin taitava ja monipuolinen osaaja. Silloin pärjäämisen mahdollisuudet paranevat. Kaikkea hyvää!


    • jhhh66666

      Ketkä nämä veljessarja on?

    • gentleman99

      Onkohan nämä kateelliset miehiä vai naisia

    • miem

      Mitä te opettajaa sotkette koulun ulkopuoliseen elämää vastuu on vanhemmissa ja yhteisössä

    • Meandmederbipro

      Menkää nyt jo jumalauta päin naamaa sanomaan vai oletteko niin saatanan nössöjä ku täällä paskaa uskalletaan puhua mutta päin naamaa ei. Vitun säälittävät

    • ammattikuski

      Eiköhän ne traktorit ole suurinosa ostettu EU-tuilla,taikka on liisattuja.Ja loppu se
      pimppiralli Jalasjärvelläkin kun poliisi puuttui siihen.
      Yleisellä tiellä tapahtuvaa liikenteen häirintää.Sama koskee autojakin.
      Aiheutetaan vaaratilanteita kun ajetaan edestakaisin Nesteen jaTykköön tiehaaran
      väliä.Ei tänäpäivänä saisi ajokorttia antaa 15vuotta täyttäneelle,kun tietää kuinka kovaa tänpäivän traktori kulkee ja mitä se painaa.7-8 tonnia???

      Se on tarkoitettu elinkeinon harjoittamiseen,ei kylän pyörittämiseen!!!

    • Jomppelit

      Mokomat teinisiat tuhoaa koko kylän viihtyvyyden, muutan kaupunkiin, koska tykkään rauhallisemmasta maisemasta

      • Jerevesikko

        Tulkaa ny jumalauta päin naamaa sanomaan vitun nössöt


    • touhotopi

      Ja sanoisitte nimellä nämä teidän kommentit niin voisi vaikuttaa asiaan. Vai ettekö uskalla?

      • ammattikuski

        Jos sattuu että minun perässä nämä kölvit ajaa niin minä kyllä testaan kuinka
        hyvä jarrut on kyseisissä traktoreissa.Voihan siinä juosta naapurin kissa tien yli.


      • esmobiili

        Kyllähän nuissa ihan hyvät jarrut on. Itselläni ei traktoria ole mutta kaverilla on. Minua kiinnostaisi tietää ketkä nämä veljessarja on ? Ihme kun ei nimiä uskalleta sanoa


      • pälli666
        ammattikuski kirjoitti:

        Jos sattuu että minun perässä nämä kölvit ajaa niin minä kyllä testaan kuinka
        hyvä jarrut on kyseisissä traktoreissa.Voihan siinä juosta naapurin kissa tien yli.

        kokeileppa micran jarrujas ku joku 7t raktori tulee peräs nii taitaa jäädä viimmeseks kokeiluks ;)


      • ammattikuski
        pälli666 kirjoitti:

        kokeileppa micran jarrujas ku joku 7t raktori tulee peräs nii taitaa jäädä viimmeseks kokeiluks ;)

        Ei ajella millään micralla. Mutta ton Scanian perään saa kyllä koitta ihan vapaasti
        traktorin jarruja,Pysähtyy ennen kun kerkiää huomaankaan.Ja perään ajaja yleensä
        maksaa???


    • jooseppiiiii

      juu olis kans aika kiinnostavaa tietää tämän veljessarjan nimi

      • kasker

        Eikös uskalleta kertoa ?


    • YksJämpänNuorista

      En tämäkin saatana työmaa

    • nesfuubooki

      Opettajat on nössöjä, ei ne tee muuta kuin opettavat, kasvatus jää vanhempien harteille.

      • KuntalainenNainen

        Eikö se niin oikeessa elämässä mene?


      • Kuntalainenmies

        Eiköös kasvatus vastuu ole vanhemmilla? Vaikka monia seuratessa tuntuu että vastuu kasvattamisesta sysätään muille, tykätään vaan tekotavasta.


      • myydäänkötäänakkeja

        mitenkäpäin se on opettajien asia vahtia nuoria jotka ajelevat vapaa-ajallaan?


    • Öljyskämäki

      Vanhemmat voisi pitää traktorin avaimet omassa taskussaan, kakarat voi ostaa itse oman traktorinsa jolla ajelee kylällä.

    • kaljaaaaaaa

      Kateelliset jauhaa

    • laajaakaljaa

      Kateelliset jauhaa!

    • köyhät

      Köyhät kyykkyyn

    • vittukassanonminä

      Mitä sielä itkette menkää sanomaan kuskille jos jotakin asiaa on ei viittis täällä kuunnella tommosta saatanan Aasien mölinää

      • Jäitkiinni123

        Taidat olla vähän hompsantuu eli homppeli!


    • Ergan

      Olen persu ja sen traktorirallin on loputtava!!!!!

      • natikkapower

        Aina voi tietenkin yrittää...


    • nuorihurja

      vetäkäää valittajat vittu päähän karvat naamalle ja paetkaa vuorille KIITOS :))

    • Nurjaturja

      Kohta tarvitaan kuorma-auton kortti traktorin kuljettamiseen. Alle 3500 kilon traktoria saa kuljettaa henkilöautokortilla. Käytännössä vaihtoehdoksi jää takapyörävetoinen traktori. Toisaalta ajokortin saa kohta pian 16 vuotiaana, jos ajelee vain yksin.

    • Kiusallakylää

      Eihän sitä täällä kannata porata raktori mopoauto moporalli yltyy vaa enemmä kannattaa mennä puhuu itse kuskille suoraan!Ihan voisi mennä ajelee kylää näitte nolife tanttoje kiusaks

    • Lintaaniinvitusti

      Nurja turja tiedoksi että kaikki raktorit vetää takapyörillä myös nelivetosetkin

    • tetro

      ette uskalla enää ajaa, hiljasta on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe