Kokemuksia Melia Dunas Beach Resortista

Mime

Moi,

Lähdemme Finnmatkojen lomalle Saliin ja uuteen hotelliin Melia Dunas Beach Resortiin. Onko jollain jo kokemusta ko. hotellista? Kaikenlainen tieto ja vinkit kiinnostavat. Kiitos etukäteen! :)

3

382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pena ja porukat

      Hotelli avattu 1.11.14 eli ei varmaan suomesta montaakaan hlöä siellä vielä kerennyt käymään.
      Katso tripadvisor.com siellä muutama arvostelu jo näyttää olevan.

      torstaina 13.11.oma reissu alkaa kyseiseen hotelliin. Hienoa päästä upouuteen hotelliin, toivottavasti kaikki pelaa hienosti.

    • lepu

      Hotelli on todella iso, huoneita yli 1000. useita allasalueita, baareja, ravintoloita. All inclusive toimii hyvin. Saarella jossa ei ole mitään, hotelli on loistava.

    • No Stresss

      Melia Dunas on erittäin iso ja juuri valmistunut hotelli. Hotellialue sijaitsee noin kilometrin mitalta pitkulaisesti rannalta poispäin. Pääkompleksi jossa mm. vastaanotto, kuntosali ja buffet-ravintola sijaitsee suunnilleen alueen keskellä. Tästä rannallepäin on bulevardi, jossa ravintoloita ja muutama kauppa (matkamuistoja, vaatteita, limua, sipsejä, tupakkaa). Pääkompleksista sisämaahanpäin sijaitsee suurin osa huoneista useissa eri taloissa. Meidän huone oli lähes viimeisissä taloissa, joista oli kävelymatkaa pääkompleksille noin 5-10 minuuttia. Rannalle kestää ehkä 10-15 minuuttia.

      Ranta on kaunis, mutta ei juuri kelpaa uimiseen koska aallot ovat kovia ja rannassa suuria kiviä/kallioita. Hotellista löytyy kuitenkin neljä isompaa uima-allasaluetta, joten sellainen löytyy aina läheltä huonetta. Marraskuussa 2014 löytyi aina myös runsaasti vapaita aurinkotuoleja. Hotelliin saapuessa saat pyyhekortin, jota vastaan voit noutaa allas-alueelta pyyhkeen. Loman lopussa vaihdat pyyhkeen korttiin ja palautat vastaanottoon. Omia rantapyyhkeitä ei siis tarvitse ottaa mukaan matkalle.

      Buffet-ravintola tarjoaa ihan ok-tasoista safkaa joissa vaihtoehtoja on paljon: lihaa, kanaa, kalaa, pastaa, pizzaa, salaatteja, jälkiruokia, hedelmiä, jne. Ravintolasta tuli hieman mieleen Tukholman ja Tallinnan lauttojen buffet-ravintolat, ihmisiä paljon juoksentelemassa ympäriinsä ja hakemassa syötävää sekä juotavaa. Hotellissa on myös muita a la carte -ravintoloita mutta näitä ei päässyt illallisella kokeilemaan, koska ne olivat aina varattuja. Kannattaa siis käydä varaamassa pöydät näihin heti ensimmäisenä päivänä. Kuitenkin kahdesta näistä erikoisravintoloista (toinen viimeisen altaan lähellä, toinen bulevardilla) sai päivällä tilattua pientä purtavaa, esimerkiksi salaatteja, pastaa, hotdogeja, pizzaa ja hampurilaisia. Osa ravintoloista on vain The Level-asiakkaiden käyttöön, mm. aivan rannassa oleva baari. Tästä miinus. Muuten kaikki juotavat sisältyivät all inclusive -rannekkeeseen.

      Iltaisin on hotellin amfiteatterissa esityksiä jotka vaihtelevat laidasta laitaan. Myös päiväaikaan hotellin liikuntaryhmä järjestää parilla allasalueella kaikenlaista pientä aktiviteettia kuten vesijumppaa, vesikoripalloa, jne. Kello 16-17 aikoihin hotellin rantalentiskentälle kerääntyy väkeä pelailemaan liikuntaryhmä johdolla.

      Huoneet ovat ihan ok ja tilavia. Ilmastointi toimi, riittävän iso parveke, pieni jääkaappi, toimiva suihku, digi-TV. Siivouskin hyvää tasoa.

      Läheiseen Santa Marian kylään on taksilla viiden minuutin matka. Hinta taisi olla 3-4 euroa. Ei kokeiltu kävellä, mutta ilmeisesti pitää varautua vajaa tunnin kävelymatkaan, rantaa pitkin vielä pidempään. Kylässä on ravintoloita joissa tarjoiltiin ihan maistuvaa ruokaa. Shoppailumahdollisuudet rajoittuvat lähinnä matkamuistoihin. Kaupustelijoita on kaduilla todella paljon, he tsekkaavat rannekkeesi ja sanovat olevansa juuri sinun hotellista mutta vapaapäivällä. Älä usko. Kaupustelijoistakin pääsi lopulta melko helposti eroon. Adoptoitiin kylässä SOS Tartarugasilta kilpikonna ja sen kuoriuduttua hyväntekeväisyysjärjestö lähetti sähköpostiin siitä muutaman kuvan. Tämä maksoi 10 euroa.

      Hotellissa on WLAN mutta se toimii todella huonosti ja lähinnä vastaanoton sekä buffet-ravintolan läheisyydessä. Meidän loman aikana oli useita päiviä jolloin WLAN ei toiminut ollenkaan.

      Sää Salilla oli marraskuussa hyvä, parina päivänä hieman ripotteli vettä ja parina päivänä oli hieman pilvistä. Aurinkoa kuitenkin sai mukavasti ja oli kuuma (päivällä 25-30, yöllä 20 astetta). Saarella kuitenkin tuulee koko ajan hieman, joka viilentää mukavasti kuumassa auringossa.

      Voin suositella hotellia pariskunnille ja lapsiperheille ketkä haluavat rentoutua altaalla sekä odottavat valmista palvelua. Ensi kerralla valitsemme kuitenkin itse hieman pienemmän ja rauhallisemman hotellin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2979
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      417
      2861
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      100
      2256
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      91
      2103
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1854
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1850
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      152
      1818
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      330
      1711
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1652
    Aihe