Ei enää rottia minulle?

jaajapati

Eli oon nyt 14 vuotias ja mulla oli rottia muutama vuosi sitten 2 rottaa. Aluksi oltiin hiiriä suunniteltu, mutta kaupassa huomattiin että noi rotathan on kivoja ja varattiin 2 urosta, hommattiin kamat ja viikon päästä haettiin rotatkin kotiin. Äitihän oli heti rotat nähdessään kehunut kuinka mukavilta ne vaikuttaa ja kuinka hän itse oli ikäisenäni ottanut aina kaverinsa rotat hoitoon.
No, kun rotat sitten pääsi paremmille juustomaille, olin pari vuotta ns. tauolla rottaharrastuksesta.
Nyt kuitenkin oon taas palannut tähän tilanteeseen että rotat taas kiinnostaisi, äiti onkin sitten eri mieltä. Hänen mielestään rottia ei tarvitse enää hankkia, puhuu vain siitä että tila ei riitä, ja että huoneeni on jo muutenkin sotkuinen eikä sinne kaivata rottiakin vielä sotkemaan. Siivosin huoneeni ja sanoin että nyt on siistiä, jos tulee sotkuja niin siivoan, mutta ei. Alkoi puhumaan siitä, ettei huoneessani ole tilaa häkille, vaikka on ihan saman verran kuin silloin rottien kanssakin. (Kuulostan tosi lapselliselta :D)
Mietin vain että mistä nyt kiikastaa, äiti on aina ollut rottaihmisiä. En oo mitään kinumistyyppiä oleva ollut ikinä, oon ennen vain tyytynyt yhteen epäröivään vastaukseen ja olettanut että se juttu on jo päätetty, ei on ei. Mutta nyt jäi pahasti mietityttämään että miksi ei rottia enää, mahtaako johtua siitä että silloiset eläinkaupasta ostetut rotskut ei ollut mitään hyväluonteisia... Ja äiti sanoi että rotat haisee, vaikka viimekerralla putsasin häkin säännöllisesti niin ei haissut (hänenkään mielestä), niin miksi sitten nyt haisisi. Kaiken lisäksi olin silloin ehkä 10 vuotias, nykyään olisin vanhempi ja vastuuntuntoisempikin.
Keksisittekö mitään ratkaisua tähän? :D Sori jos kuulostan joltain 9 vuotiaalta "ÄITI EI SUOSTU"-tyypiltä.

4

116

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tulikirahvi

   Paha sanoa kun ei tunne äitiäsi, mutta voithan vain kokeilla alkaa touhottaa :D lukea ilmoituksia söpöistä poikasista, näyttää äidille vauvakuvia... Jos vanha häkki on vielä tallessa niin raahata se paikalleen... Ehkä vierailla näyttelyssä jos sellainen olisi lähiseudulla, päättää oikea kasvattaja...

  • surhym

   Yksi tapa on tietysti pitää huonetta siistinä jatkossakin, jos vaikka äitisi huomaisi "vakuuttelusi" sitten;-) Jos äitisi on kerran rotta ihmisiä niin nuo vauva kuvat on kyllä hyvä konsti..kuka tuollaisia ihania pikku mussukoita voisi vastustaa:D

  • jaajapati

   Kiitti vastauksista, ehdotelkaa vaan lisää :) Voisin kokeilla lähettää äitille muka "vahingossa" pari kuvaa, ja sanoa että oho, piti mennä yhelle kaverille mutta lähetinkin sille, eikös silti ole ihania :DD

   • surhym

    Etkös sanonut tuolla eka tekstissä että rottasi olivat tuolloin ostetut kaupasta joten eivät olleet kauhean sosiaalisia.. Joten sitten kun äitisi vähänkään ajattelisi ehkä/jos/kun tavalla niin sinähän raahaat äitin katsomaan vaikka lähellä asuvaa kasvattajaa tai muuten ihanien lemmikeitten omistajaa. Jos esimerkiksi kasvattaja tietää asiasta syyn niin hänhän ottaa hellyttävimmät ja rauhallisimmat ja rakastevimmat rotat näytille:D Tähän asti kun pääset niin ei äitisi sydän enää kestä kieltämistä...;-)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   67
   6873
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   157
   2835
  3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2347
  4. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   262
   1574
  5. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1424
  6. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   404
   1394
  7. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   179
   1331
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   60
   1304
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   39
   1002
  10. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   165
   883
  Aihe