Aina sanotaan että

Realismia.....

se on pieni prosentti se 10 pros. joka dokaa viinaa rankasti, mutta huomioitavaa on että juuri nyt nekin joille viina ei ole tällä hetkellä ongelmajuomista, on vaaravyöhykkeellä siirtyä ongelmajuojaksi koska dokaaminen juuri altistaa vaaraan jäädä prenkkuun kiinni!
Sitten ne suuret terveys menot koskettaa jokaista joka vaikka satunnaisesti ottaa reilut kännit, koska silloin tapahtuu näitä onnettomuuksia, kaatumisia, tappeluja, tulipaloja jne, jne.
Sitten kun lasketaan ne valtavat yhteiskunnalliset menot em. lisäksi, on nämä narkkarit ja silloin puhutaankin valtavista haitoista niin rahallisesti kuin aineellisesti ym.Esim. kuinka paljon liittyy rikollisuutta kun narkki rahoittaakseen päivittäisen käyttönsä tekee rikoksia päivittäin.Tähän kuuluu myös seksuaalista alistamista, pakottamista, myyntiä, ihmiskauppaa, raakaa väkivaltaa inhimillistä hätää ja tuskaa joka myös sairastuttaa omaiset, läheiset jne, jne.Eli ei kaikki se mikä näkyy vain ihmissilmään ole todellisuus, vaan se on vasta jäävuoren huippu !!!!

13

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • johtuu politiikasta

      Eikös Hollannissa ole jo pari vuosikymmentä jaettu heroiinia narkkareille, jolloin siellä ei mitään rikollisuutta ole eikä yhteiskunnalle kustannuksia. Heroiini on kuitenkin halpaa valmistaa (korkeintaan makeutusaineiden tai perunajauhon hintaista) ja tuollainen ylläpitohoito pystyttäisiin järjestämään vielä huomattavasti kustannustehokkaamminkin kuin Hollannissa. Siellä narkkarit ovat työssäkäyviä, ulkoisesti täysin kunnollisia kelpo kansalaisia, jotka eivät makaa ojassa piikki ranteessa silloin kun eivät ole pöllimässä autostereoita.
      EU-maista ainoastaan Suomessa edelleenkin on noita perinteisiä narkkareita.

      • satoja miljoonia

        Tanskalaisen tutkimuksen mukaan käyttäjää kohti säästyy yli 25000€ yhteiskunnan varoja vuodessa vähentyneenä rikollisuutena, kun heroiinia jaetaan ilmaiseksi käyttäjille. Jopa tanskassa asiaan suhtaudutaan järkevästi ja saavutetaan kymmenien miljoonien säästöt vuosittain kun ei aineiden käyttäjien tarvitse enää varastaa tavaraa että saisivat rahaa. Suomessa sen sijaan ollaan hölmöläisiä ja annetaan niiden kaikkien rahojen mennä kansainväliselle rikollisuudelle.


    • kokenutnähnyt

      Et oo ilm. käynyt länsi naapurissa Ruotsissa kun tuommoista kirjoitat? En muutenkaan kannata huumausaineiden vapauttamista ja jakelua.Huom! Huumeet, jotku nopeammin, jotku hitaammin, rappeuttavat ihmiskehon,Samoin tietenkin viinakin, nimittäin koska kysymys on MYRKYISTÄ! Huumeissa ja alkoholissa toleranssa nousee käytön mukaan, eli annokset suurenee käytön edetessä.Et ilm. itse ole käyttänyt kys. aineita kun tuollaista kirjoitat .minä olen ja allekirjoitan tuon sietokyvyn nousun ja määrän käytön lisäyksen ajan kuluun.

      • huumeet terveellisiä

        Ei huumeet kovin pahoja ole, niihin liittyviä kuolemantapauksia on Suomessa vain 0-1 vuosittain. Sen sijaan alkoholikuolemia yli 300, ja lääkekuolemia on myös aika paljon.
        Huumeet ovat terveellisimmästä päästä kun verrataan alkoholiin ja mihin tahansa lääkeaineisiin.


    • ruplalati

      Älä kirjoita potaskaa, narkkeja kuolee aineisiin, narkit tappaa toisiaan, sitten nää hämärähemmot virosta, venäjältä jne.kovaa kisaa reviireistä.Moni aineissa, harhoissa kuvittelee olevansa lintu, ja hyppää parvekkeelta jne.Onhan näitä.......valitettavasti ja lisää tulee diilerit ( joista monia rahoittaa oman käytön myynnillä) pitää siitä huolen.Missään maassa valtio rahoita kokonaaan aineitten käyttöä.POTASKAA! Latinalaisessa amerikassa jegit tappelee ja sotiin ja kuolema korjaa näin satoa.

    • Ugh!

      "Älä kirjoita potaskaa, narkkeja kuolee aineisiin"

      Alkoholiin kuolee ihmisiä vuosittain, reseptilääkkeisiin kuolee ihmisiä vuosittain, reseptittömiin lääkkeisiin kuolee ihmisiä vuosittain, tupakkaan kuolee ihmisiä vuosittain. Kannabikseen ei kuole.

      "sitten nää hämärähemmot virosta, venäjältä jne.kovaa kisaa reviireistä."

      Jeps. Vähän kuin alkoholin kieltoaikana. Sekin ongelma tosin hävisi kun kielto purettiin.

      "Latinalaisessa amerikassa jegit tappelee ja sotiin ja kuolema korjaa näin satoa."

      Jengiytyminen on ymmärrettävää, ottaen huomioon olosuhteet joissa ihmiset joutuvat elämään. Jengi tarjoaa jonkinlaista suojaa väkivallalta, joskin osaltaan myös aiheuttaa sitä. Kovat huumeet poistavat tuskaa, jota Etelä-Amerikan slummeissa asuva joutuu jokapäiväisessä elämässä kokemaan. Laitoin status ei auta tilanteeseen yhtään, olkoonkin että ongelmat ovat paljon moninaisemmat kuin pelkät laittomat substanssit.

    • turahapuolustaaniitä

      Älä kirjoita potaskaa Ugh!.Huumeet johtavat aina ennen aikaiseen kuolemaan.Alkoholihuume myös.Siis, viina on myös "huumaava" aine ja pitkään ryypännyt näkee halluusinaatioita kuten narkkikin.Ihminen tulee ihan hyvin ilman alkoholia, huumeita, röökiä, jopa kahvia.Mutta ilman leipää ( ruokaa ) ja vettä ei kovinkaan kauan!

      • huumeet terveellisiä

        LSD:n keksijä Albert Hofmann eli 102-vuotiaaksi, vaikka on käyttänyt LSD:tä paljon ja lisäksi muitakin huumeita kuten Psilocybe mexicana sieniä, LSA:ta sekä Salvia divinorumia, ja tutkinut niiden lääkeominaisuuksia.


        LSD:tä tohtori Hofmann kutsui ”lääkkeeksi sielulle”. Hän oli turhautunut LSD:n maailmanlaajuisesta kiellosta sen jälkeen, kun nuoriso omaksui sen päihdekäytön 1960-luvulla. Hofmannin mukaan LSD:tä käytettiin yli kymmenen vuoden ajan menestyksekkäästi apuna psykoterapiassa.

        Uransa aikana Hofmann kirjoitti yli sata tieteellistä artikkelia ja useita kirjoja, kuten LSD:tä käsittelevän kirjan LSD, My Problem Child, joka on osittain omaelämäkerta ja jossa hän kuvaa esimerkiksi kuuluisaa pyörämatkaansa LSD:n vaikutuksen alaisena.


      • Ugh!

        "Älä kirjoita potaskaa Ugh!.Huumeet johtavat aina ennen aikaiseen kuolemaan."

        Monet huumeet voivat aiheuttaa yliannostuskuoleman. Yleisin laiton päihde eli kannabis, ei aiheuta ennenaikaista kuolemaa. Eli älä sinä kirjoita potaskaa.

        "Alkoholihuume myös.Siis, viina on myös "huumaava" aine ja pitkään ryypännyt näkee halluusinaatioita kuten narkkikin."

        Kyllä alkoholi myös. Narkeista en voi sanoa mitään, kun en tiedä mitä tarkoitat sillä.

        "Ihminen tulee ihan hyvin ilman alkoholia, huumeita, röökiä, jopa kahvia.Mutta ilman leipää ( ruokaa ) ja vettä ei kovinkaan kauan! "

        Ihminen tulee toimeen myös ilman tietokonetta, televisiota, puhelinta, makeisia, leivonnaisia, juhla-aterioita, lahjoja, urheilua ja hierontaa.


    • näinonjutska

      Ei tässä mitään keksijä pelle pelottomia tarvita! Sokea näkee ottallaankin huumeitteiden käytön seuraukset, niin jenkkilässä, kuin suomess , savossa jne.itse yli 30v hoito yms. kyseisen alan työissä olleena ja oleva tiedän mitä on kysymys-Huumeet, myös LSD on MYRKKYÄ, ts. ihmiskeholle sopimatonta!

    • seurannut olen

      Alkoholi, huumeet johtavat ennen aikaiseen kuolemaan! Ihmisellä on vain yksi elämä, mieti kuinka elät sen ja kiinnitä huomioon sen " lopputulokseen " ?

      • tanatias

        Jos lopputuloksena elämästä on se, että kuvittelee olevansa henkisesti korkein olento maailmassa, niin sellainen elämä ei ihan putkeen mennyt edes raamatun sanojenkaan valossa. Saatanan, valheen isän, väitteitä ovat sellaiset harhat.


      • mulltadd
        tanatias kirjoitti:

        Jos lopputuloksena elämästä on se, että kuvittelee olevansa henkisesti korkein olento maailmassa, niin sellainen elämä ei ihan putkeen mennyt edes raamatun sanojenkaan valossa. Saatanan, valheen isän, väitteitä ovat sellaiset harhat.

        Jos on vaan yksi elämä, se kannattaa kuluttaa runsaasti
        viinaa juoden, raamattua alvariinsa plaraten ja riehuen nyrkit pystyssä, että muutkin lähipiirissä varmasti menisivät sekasin. Sitten voi syyttää kannabista kaikesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3115
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2331
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1710
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1563
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1077
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      954
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      911
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      801
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      764
    Aihe