viiltely=huomionhakua

huomihakijat

Viiltely joka on muodissa pikku tyttöjen keskuudessa on monesti vain pelkkää huomionhakua. Moni viiltelee siksi koska se on siistiä ja kaveritkin viiltelee. Viiltelyä ei pidä ottaa vakavasti koska se harvoin liittyy masennukseen.

9

1955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eitietoavain-luuloja

      ja nyt puhuu joku, joka ei tiiä asiasta p'skan vertaa mitään.

      • 18+15

        Jos huomasit, samaan aikaan ilmestyi monta trollitopiikkia, eli sama trolli sai kohtauksen ja oksensi aivonsa tänne. Joten ei se välitä tietääkö se vai eikö, sen piti muuten vain saada haettua huomiota sairaaseen oloonsa.


      • juu4

        näin on


    • halleluuja

      Anna mun kaikki kestää. Eikö näillä nykyajan esjonneilla ole muuta tekemistä enää? Eikö marketti ole enää auki? Tai siis, toivottavasti kyse on teini-ikäisistä lapsista, sillä luulisi, ettei ainakaan täyrjärkisen aikuisen ihmisen suusta tulisi tuollaista shaissea.

      • huolestunut viiltäjä

        Kurjaa touhua näin aikuisella iällä, mutta kun on oppinut jo lapsena purkamaan pahaa oloaan satuttamalla itseään (7-vuotiaana ensimmäisiä kertoja löin itseäni ja hakkasin päätäni seinään koska minulta puuttui kyky purkaa negatiivisia tunteita muulla tavalla) niin on vaikea päästä irti kokonaan. Onneksi nykyään on jo helpompi estää itseään tekemästä typeryyksiä, mutta sorruin toissapäivänä. Minä en todellakaan hae huomiota arvilla tms vaan yritän parhaani mukaan peittää. Teen kaiken yksin ja salassa.
        Mutta minua on mietittyttänyt miksi poikapuoleni viiltelee itseään ja kulkee t-paidassa että kaikki varmasti näkevät arvet. Hän on tällä hetkellä taas sairaalassa itsensä vahingoittamisen vuoksi. Tämä tapahtuu aina kun hän juo alkoholia kaveriensa seurassa. Hän ei koskaan halua sanoa mitä tapahtui tai miten hän voi. Me mietimme että onko kyse huomion hausta kavereille vai onko hän todella vakavasti sairas. Kun näimme hänet sairaalassa pari päivää hänen nieltyään särkylääkkeitä, hän suhtautui todella oudosti kuin mitään ei olisi tapahtunut ja naureskeli kaverinsa kanssa. Minä olen nähnyt monia masentuneita ihmisiä eikä hän käyttäydy sillä tavalla. Itse kun olin vakavasti masentunut, ihmiset kyllä näki päälle vaikka yritin peittää. Mutta oli miten oli, hänellä on joka tapauksessa vaikeita ongelmia itsensä kanssa. Mieheni on sanonut että hän on aina ollut hyvin paljon huomiota tarvitseva lapsi. Askarruttaa vain että mitä hänelle oikeasti kuuluu.


    • säälittävää

      Säälittävää huomionhakua on viiltely.

    • buruluu

      Itse viiltelin teini-iässä juurikin sen takia, että saisin purettua kasvavaa pahaa oloani, auttoi hetkellisesti. Nyt nuorena aikuisena olen saanut hieman selitellä muille hienoja seepraraitojani ranteessani, mutta en niitä kyllä enää edes yritä piilotella. Sorruin uudelleen tämän vuoden alkupuolella, kun oli taas mielenterveys vähän heikolla tolalla. Jossain kohtaa tajusin hakea apua, ja nyt aloitin psykoterapiaistunnot, 3 vuotta edessä itsensä etsintää.

      Ei viiltely kaikilla tosiaan ole huomion hakua, ehkä teini-iässä mutta ei enää vahemmalla iällä. Itsensä satuttaminen on oiva keino helpottaa helkellisesti henkistä helvettiä, mutta ei kovin fiksua tulevaisuutta miettien. Jostain syystä se vaan tuntuu sillä hetkellä oikeutetulta, että sen on ansainnut. Sekä hyvällä että huonolla tavalla.

    • Anonyymi

      TRUE.

    • Anonyymi

      Homeopatiasta on apua, Intiassa olen istunut klinikoissa joissa homeopaatilla on jopa satoja ihmisiä illan aikana jonossa, kun taas samassa tilassa tavallisella allopaattisella tohtorilla käy vain muutamia potilaita ja hinnat on samaa luokkaa. Suomessa ollaan vielä lasten kengissä homeopatian suhteen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7651
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4566
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3211
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1709
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1687
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      357
      1485
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      15
      1442
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1129
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1080
    Aihe