Muhammed pedofiili?

Seuraatteko?

Muhammedilla oli vaimo, Aisha 6 vuotias.Eikös tämä ole pedofiliaa? Yhdyntää oli kun Aisha oli 9 vuotias.

24

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 18+1

      Avioliiton­solmimisikä on vaihdellut eri aikoina ja eri kulttuu­reissa, ei­kä tä­tä taus­taa vas­ten edes Mu­hammadin ja Ais­han suuri ikäero si­nänsä ole niin hät­kähdyttä­vää. Tapauk­sen ikävä puoli on se, että sunna eli profeetan esikuvallinen elämä kaik­kine sen yk­sityiskohti­neen toimii sharian, Al­lahin ikuisen ja muuttu­mattoman lain, eräänä keskeisistä läh­teistä, kuten is­lam-tutki­ja Jaakko Hä­meen-Ant­tila kir­joittaa: "Pro­feetta ei eläes­sään ol­lut toi­minut yk­sinomaan senhetkisen tilanteen mu­kaan vaan pi­täen samalla silmällä myös tulevaisuutta. Profeetan elämän yksi­tyiskohdat oli tar­koitettu is­lamin yhtei­sön ikuisen jäljit­telyn kohteeksi." Niinpä pro­feetta Mu­hammadin esikuvan mu­kaisesti mo­nissa musli­mimaissa miehet otta­vat lapsimor­siamia tänä­kin päivänä ja yleisesti ottaen sopi­vana ikänä tyttö­jen emä­tinyhdyntö­jen aloittami­selle pidetään yhdek­sää ikävuotta, kuten tohtori Ah­mad Al-Mu'bi selventää:
      https://www.youtube.com/watch?v=SsExiAbCk1A

    • 9v_jep

      Oli pedofiili. Aikuisen miehen yhtyminen yhdeksänvuotiaaseen tyttöön on pedofiliaa, ihan missä tahansa yhteisössä.
      Siis tämä on muslimiyhteisössä hyväksyttävää ja suositeltavaa.

      • ....................

        Yhtyminen itsessään ei tee kenestäkään pedofiilia, vaan pedofiilin täytyy olla alituiseen kiinnostunut pennuista. Toisin sanoen, voit olla pedofiili, vaikket koskaan yhtyisikään pentuihin.

        "Aikuisen miehen yhtyminen yhdeksänvuotiaaseen tyttöön..."

        Aikuisen yhtyminen yhdeksänvuotiaaseen... koska myös naiset tekevät sitä, eikä pelkästään tytöille.


    • Tiina55

      Kaikki ne jotka hyväksyvät Islamin, hyväksyvät myös pedofilian. Se on muslimeille arkipäivää ja he haluavat Sharia-lain koko Eurooppaan. Olisi korkea aika tehdä jotain muslimien pysäyttämiseksi!

    • m44cdddddddddddddddd
    • alfa123om2222

      Epäilemättä kristinusko ja islam ovat välivaiheita ennen kuin Totuuden uskonto voittaa. Kuitenkin niiden arvo on kiistaton. Toinen on kultaa ja toinen on hopeaa.
      Olisi sääli jos noin arvokkaat asiat katoaisivat maan päältä.

      Totuuden uskonto on jo iduillaan tälläkin foorumilla, jossa avoimesti kerrotaan totuuksia isalmin varjopuolesta. Toivotaan, että totuus voittaa.

      Hyväksyn islamin pyhät kirjat, mutta en hyväksy kaikkea isalmin umman tai lahkojen päätöksiä ja tulkintoja niistä. Mitä tulee Profeetan (SAAS) tai profeettojen elämäntapoihin niin ne ovat aina yksilölliset ja symboliset.
      Esim. Profeetta Hoosea otti Jehovan käskystä itselleen porton vaimoksi.
      Se ei tarkoittanut sitä, että jokaisen olisi pitänyt tehdä samoin ikuisesti, vaan tuo oli symbolinen kuvaus Israelin sen hetken tilasta.

      Kun nyt puhutaan pedofiliasta tänä päivänä näin paljon merkitsee se sitä, että se on todellisuutta uskonnosta riippumatta. Profeetta (SAAS) on vain symboli sille mitä todellisuudessa tapahtuu kaikkialla maailmassa. Hän on asettanut itsensä altiiksi pilkalle, jotta totuus todellisuudesta, joka vallitsee tulisi julki.

      Ei se auta asiaa, että pedofiliasta puhuttaessa osoitetaan sormella islamia. Ongelma on maailmanlaajuinen ja uskonnoista riippumaton. On hyvä, että asiasta puhutaan ja että islamia käytetään keppihevosena asian esille nostamiseksi. Mutta ei islam ole pedofiilinen, vaan Hadith puhuu tuosta asiasta häpeillen ja korvat soiden. Eivät hurskaat muslimit itsekään uskoneet tuota asiaa todeksi, vaan häpeilivät sitä.

      • sinua siinä viedään

        "Epäilemättä kristinusko ja islam ovat välivaiheita ennen kuin Totuuden uskonto voittaa."

        Onneksi olet itse välivaihe.


    • alfa123om2222

      Hadithit, joihin Profeetan (SAAS) jäljittely perustuu kertovat aivan aluksi (Bukhari):

      Joka on kiinnostunut vain maallisista asioista ja tahtoo itselleen vaimon jättäköön kokonaan nämä Hadithit lukematta.
      Mutta, joka on kiinnostunut hengellisistä asioista saa jatkaa omalla vastuullaan näiden lukemista.

      Näin mikäli oikein asian tajusin englannin kielestä. Siis vielä kerran islam uskontona on ihan o.k. mutta nykyinen islam on pahasti barbarisoitunut ja rapautunut tiettyjen asioiden takia. Se ei ole säilyttänyt niin korkeaa tasoa kuin sen toivoisi, mutta näettehän myös juutalaisuuden osittain rapautuneen, vaikka sen pitäsii olla islamia huomattavasti parempi uskonto.

      En tietenkään kehota ketään vaihtamaan kristinuskoa islamiin, mutta kristittyjen tulisi tarkistaa lähteen luettavuus, josta ovat saaneet tietonsa islamia koskien. Näin he eivät tulisi puhuneeksi törkeitä valheita islamista tai pelkurimaisia väitteitä. Islam on uskonto, joka saattaa johtaa kadotukseen ennemmin kuin kristinusko, mutta yksi isalmin lahkoista on pelastuva.

    • manu221

      historian tunnetuin pedofiili

    • alfa123om2222

      Matt. 18
      "Totisesti: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, te ette pääse taivasten valtakuntaan. 4. Se, joka nöyrtyy tämän lapsen kaltaiseksi, on suurin taivasten valtakunnassa.
      5. Ja joka minun nimessäni ottaa luokseen yhdenkin tällaisen lapsen, se ottaa luokseen minut. 6. Mutta jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että hänen kaulaansa pantaisiin myllynkivi ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

      Pedfilia näyttäisi olevan vakava ongelma islamin uskoisten joissakin piireissä.
      Samoin on laita kristittyjen kanssa, mutta heillä se on salatumpaa. Ei yhtä avointa.

      Tuomiot ja kostot, joita lasten väärä kohtelu aiheuttaa ovat raskaat. Ei pelkästään teon suorittajille, vaan koko yhteisölle.

      On hienoa, että olette pedofiliaa vastaan ja nostatte pimeyden tekoja valoon. Minulla vain on tässä pedfilia suhteessa tosi hunoja kokemuksia kristityistä ja ateisteista. Sen sijaan islamista en ennen ole kuullut näitä tekoja kerrottavan.

      Tulee sekin hetki, jolloin kaikki mitä on pimeydessä suoritettu tulee päivän valoon. Silloin kaikki pedofiilit paljastuvat. Eläkää valon lapsina siis ja hylätkää pimeyden teot. Itse kukin; niin kristityt kuin muslimitkin.

      • antiähly

        Juutalaiskristillisyydellä ei ole mitään tekemistä islamin sairaan uskon kanssa.


    • tekopyhille tietoa

      Kristityissä kulttuureissa pedofilia on paljon suurempaa kuin islamissa.
      Muslimit ei tehtaile pornofilmejä, eikä sellaisia joissa naiset sekaantuu eläimiin ja miehet lapsiin. Ultraortodoksi juutalaisillakin on ihan lupa käydä huorissa kun omalla vaimolla on kuukautiset.

      • oikeaa tietoa

        Länsimaissa pedofilia on kiellettyä, kun taas monissa muslimimaissa miehet voivat laillisesti naida lapsia. Myös zoofilia on erittäin yleistä muslimien keskuudessa.

        Jotain tästä aiheesta kertoo islamilaisen maailman suosituimmat hakusanat:

        http://www.webcitation.org/query?url=http://www.mideastyouth.com/2007/11/09/most-arabic-yahoo-groups-are-about-sex/&date=2011-12-17

        Egypt is currently #1 for “fat sex.”

        Pakistan, Morocco, Turkey and Egypt are at the top of the list when it comes to “animal sex.”

        For “children sex,” Pakistan is at #1, Egypt #2 and Iran #3. The most common languages used to conduct the search in are Arabic and Turkish.

        For “sexy children,” these results are probably the most disturbing. Pakistan, Syria, Iran, Egypt, Saudi Arabia, followed by Turkey at #9.

        For “sexy child,” Pakistan is #1, followed by Iran, Saudi Arabia, Egypt, and Turkey. Common languages are Persian, Arabic, and Turkish.

        For “homo sex,” Indonesia is #1, Morocco is at 6.

        For “rape,” Pakistan is at 1. Malaysia is at 3.

        For “bird sex,” Egypt is at 1. (Come ON!)
        For “ass sex,” Saudi Arabia comes first, followed directly by Egypt and Morocco. Most common language is Arabic.


      • Tietopankki

        Juu.. ja islamistit saavat kyllä yhtyä (paritella) eläinten kanssa. Se on yleistä Afrikan islmistisissa yhteisöissä. Aasit on kuulemma parhaita paitsi joillekin lammas koska se on tiukempi. Naiset tykkää enemmän aasioriista.


    • alfa123om2222

      Gnostilaisissa teksteissä kuvataan tilannetta, joissa vihollinen hyökkää. Silloin tekstin mukaan lapset riisutaan alastomiksi ja lähetetään pelolle hyökkääjiä vastaan. Gnostilaisuus oli kristikunnan piiriissä voimakas ja leviävä uskonto yhteen aikaan. Se sai enemmän kannatusta kuin perinteinen kristillisyys ja siten Harhaoppi sanan määritelmän mukaan se ei ollut harhaoppi. Harhaoppihan on vähemmistön oppi.

      Gnostilaisuus siis yhteen aikaan oli kristikunnan oikea oppi kunnes paavin valta sen tuhosi ja määritteli harhaopiksi. Muslimit omaksuivat paljon oppeja gnostilaisuudesta ja ottivat gnostilaiset osaksi omaa uskontoaan.

      Evankelinen ja raamatullinen kristillisyys on tarkka seksuaalisuuden suhteen, mutta Koraani on melko vapaamielinen asian suhteen. Ovatko nuo kirjat lähtöisin samasta Jumalasta? Kyllä ne voivat olla. Ainoa selitys on siinä, että kristityt henkisen kastraation avulla tehdään "ruuniksi" eli työhön soveltuviksi orjiksi. VT puhuu, että juutalaiset saavat orjikseen jokaisen Herran nimelle otetun kansan. Sen sijaan Ismael ja Esau eivät suostuneet orjiksi, vaan heille luvattiin suuren kansakunnan kasvuvoima.

      • Totuuden sanaa

        Gnostilaisuus on ollut pienen vähemmistön hyvin tunnettu harhaoppi. Joka seurakunta kristikunnassa osasi sitä vastustaa.


    • fuck jew
      • Kuitenkin oikeasti

        Kuitenkin muslimimaailma on se, missä ihmisiä kylmennetään maailmanennätystahtiin. Ihan mahdollista, että lyövät Stalinin ennätyksen.


      • tulevaisuudessa....
        Kuitenkin oikeasti kirjoitti:

        Kuitenkin muslimimaailma on se, missä ihmisiä kylmennetään maailmanennätystahtiin. Ihan mahdollista, että lyövät Stalinin ennätyksen.

        Kyllä voivat porukalla lyödä Stalinin ennätyksen. Mutta löytyykö ketään yhtä, joka yksin järjestää yhtä isot tappajaiset?


    • hän ei ollut pedofiili. siihen aikaan oli rakkaus. nykypäivänä on porno. ja siihen aikaan, varsinkin afrikassa, ja lähi-idässä. lapsien piti olla aikuisia jo 12 vuotiaina ja tienata elantoa. KYLLÄ. ei niinkuin nyky-pullamössö yhteiskunnissa jossa elämä on helppoa ja siivellä elämistäkin parhaillaan. tai jos on töitä, niin ei tartte uurastella itseään kuoliaaksi pikkurahan edestä, vaikka se voisi tuntua siltä joidenkin mielestä, jotka ovat tottuneet siihen korkeaan elämäntasoon.

      nykyään on ruoka puhdasta ja sitä on aina silloin ei kaikilla
      nykyään on hygiena ja suihkut, shamppoot ja muut silloin ei kaikilla
      nykyään on kuolleisuus pientä, ja keski-ikä vuosikymmeniä ylempänä..... silloin ei.

      nykyään mennään naimisiin vanhempana, jos edes mennään, silloin ei.
      nykyään voi käydä joka viikonloppu jollain uudella kumppanilla sekstailemassa, silloin ei ja sen lisäksi, että piti mennä naimisiin jotta sai olla kumppanin kanssa, niin siitä ruoskittiin/kivitettiin jos oli esiaviollista... nykyään siitä saa taputuksen olalle ja palvontaa siitä kuinka monta on kaatanut sänkyynsä.

      nykyään orvoille, sekä naisille on hoitopaikkoja, ja laitoksia joissa heistä huolehditaan eikä kukaan voi raiskata heitä, vaikkei heillä olisi miestä huolehtimassa (eivätkä ole valloitetusta kansasta,)
      ja senkin lisäksi kaikkia koskee tietyt sota-ajan lait ja muut sopimukset. kun silloin kansat olivat barbaarisia,

      mutta Islam tuli tarjoamaan turvaa naisille, ja orvoille. että he saivat huolehtijat, katon päänsä päälle, turvan raiskaajia vastaan, ruokaa, töitä, kielitaidon, vaatteita, ja myöskin tasa-arvon (joka oli muuten paljon suurempi kuin mitä se oli kristityillä siihen aikaan jossa myöskin naitiin 15 vuotiaita naisia, käykää googlettamas ja tarkistamassa),

      nämä lait säädettiin orpojen ja naisten turvaksi, miehet jotka naivat ne orvot lapset, niin ei heidän tarvinnu käydä seksuaalisesti heihin. vaan kyse oli huolenpidosta, sillä miehellä ei saanut olla vapaita naisia kotonaan, koska siitä olisi syntynyt taisteluita yms. ja naisia oltaisiin pidetty "huorina" mahdollisesti. eikä se sopinut Islamin etiikkaan.... vaan Jumala sääsi lait:

      Naisten Suura

      1. Ihmiset, pitäkää kunniassa Herraanne, joka on teidät luonut yhdestä hengestä ja hänestä luonut hänen puolisonsa ja näistä molemmista antanut lukuisain miesten ja naisten levitä maailmaan. Pitäkää kunniassa Jumalaa, jonka nimessä toinen toiseltanne anotte ja vaaditte; myöskin kunnioittakaa verisiteitä (niitä kohtuja, jotka ovat kantaneet teidät). Katso, Jumala valvoo ja vartioi teidän elämäänne.

      2. Ja antakaa orvoille heidän omaisuutensa; älkää (holhoojina) vaihtako hyvää huonoksi älkääkä kuluttako heidän omaisuuttansa sekoittamalla sitä omaanne. Se olisi totisesti suuri synti.

      3. Jos pelkäätte, ett'ette voi menetellä oikeudenmukaisesti orpoja kohtaan, naikaa silloin ne naispuoliset (orpojen joukosta), joista pidätte, kaksi, kolme tai neljä, mutta jos pelkäätte, ett' ette voisi olla tasapuolisia noin useata kohtaan, niin naikaa vain yksi ainoa heistä tai niistä orjattarista, joita omistatte. Tämä on mukavin tapa välttää vääryyttä.

      4. Jättäkää suosiolla vaimoillennekin lahjaksi heidän myötäjäisensä , mutta jos he hyvästä tahdostaan luovuttavat teille jotakin takaisin, niin pitäkää se ilomielin hyvänänne.

      5. Älkää antako ymmärtämättömille alaikäisille heidän omaisuuttansa, jonka Jumala on antanut hallittavaksenne, vaan elättäkää heitä sillä ja vaatettakaa heidät ja puhukaa heille suosiollisesti.

      6. Ja seuratkaa orpojen (henkistä) kehitystä, kunnes he saavuttavat naimaiän, ja jos silloin havaitsette heidät tervejärkisiksi, niin luovuttakaa heille itselleen heidän omaisuutensa. Varokaa tuhlaamasta sitä kevytmielisesti ja hätiköiden, ennenkuin he ovat täysi-ikäisiä. Rikas (holhooja) jättäköön holhokkien omaisuuden käyttämättä, ja se, joka itse on köyhä, kuluttakoon siitä vain kohtuulliseksi harkitun osan. Kun te luovutatte heille heidän omaisuutensa, niin olkoot teillä todistajat läsnä. Jumala valvoo tarkasti tilien tekoa.

      7. Miehiset perijät saakoot osan siitä, mitä vanhemmat ja lähimmät omaiset ovat jälkeensä jättäneet, ja naispuolisetkin perilliset saakoot osan siitä, mitä vanhemmat ja lähimmät omaiset ovat jättäneet, olkoon perintö vähäinen tai suuri - laki määrää siitä kullekin hänen osuutensa.

    • Pro-Vapaus

      Ruvetaan Boikotoimaan muslimeita ! Ei anneta niille rahaa ! Turha rahoittaa pahisten ja valehtelioiden bisneksiä ! Ei muslimien kebab-paikkoja ei muslimi maiden tuotteita ei Turkin matkoja ! Muslimit vihaavat ja alistavat kaikkia muita ja lisääntyvät hyber-nopeudella ja ovat kohta EUssa enemmistönä säätämässä direktiivejä ! Älkää Suomen Naiset Saastuttako itseänne harrastamalla seksiä Turkkilaisten "miesten" kanssa ! Älkää hankkiko lapsia ja menkö naimisiin muslimi "miesten" kanssa ! Huomaatte tehneenne elämänne pahimman virheen kun teidät alistetaan "miehen" toimesta ja perheen sekä yhteisön vaatimuksesta nöyriksi niin että jopa ajattelette ja puhutte vielä Vapaudessa eläville Naisille niinkuin uusi Omistajanne Käskee !

    • alfa123om2222

      Itselläni oli ennen jonkin verran karsas silmä muslimeja kohtaan kun lähipiirissäni oli paljon heitä vihaavia. Mutta sitten pääsin muuttamaan erilleen omaan kämppään ja saatoin myös lausua helposti tuon uskon tunnustuksen:
      EI OLE MUUTA JUMALAA KUIN JUMALA JA MUHAMMED ON HÄNEN LÄHETTILÄÄNSÄ.

      Sen jälkeen välit lähipiiriin kylmenivät, eivätkä he enää halua tehdä minulle vanhurskaita tai laupiaita tekoja, mutta sain lähipiirin hyväksynnän asemesta kokonaisen kultuurin hyväksynnän. Ja aloin myös hyväksyä globalisaation ja monia muita vaikeita asioita; jotka ennen tuottivat tuskaa.

      Ymmärrykseni avautui. Nyt en vihaa juuri mitään enkä pelkää juuri mitään, mutta luen milelläni pyhiä kirjoituksia; raamattuakin sekä iloitsen johdatuksesta. Tarkoitan vain, että kenenkää ei tarvitse olla katkera tai pelokas islamin tai globalisaation suhteen. Noita asioita voi YMMÄRTÄÄ. Itselläni ymmärrykseen johti TOSI USKONTUNNUSTUS vaikka mentin siinä sen laupeuden itseäni kohtaan, jotka Kolminaisuusoppineet ennen harjoittivat.

    • +Catholic+

      mohammad oli pedofiili, murhaaja sekä harhaoppinen saatanan seuraaja. Isis, Boko Haram, al Shabaab todistavat mohammedin saatanallisuutta.

    • alfa123om2222

      Entä Ismaelin saama siunaus: Minä teen hänestä suuren kansakunnan. Etkö ole vaarassa syyllistyä nyt Bileamin oppiin, jos kiroat sen, jonka Jumala on siunannut.

      Väkivalta uskontoa levitettäessä ei kelpaa vielä osoitukseksi saatanallisuudesta. Israel käytti väkivaltaa Kaanan maassa, Rooma pohjoisessa ja etelässä, Kolumbuksen seuraajat Amerikassa, Lutherin kannattajat yms. Väkivalta kuuluu joidenkin uskontojen aseeksi. Jeesus itse sanoi: Sodoman ja Gomorran on helpompi tuomiopäivänä kuin kaupungin, joka ei ota lähettilästä vastaan. Ja tällä kertaan on toisin: Jolla on kaksi pukua myyköön toisen ja ostakoon miekan......

      Toisaalta nuo uskonnot, jotka käyttävät miekkaa puhuvat myös helvettiin menevien suuresta osuudesta keskuudessaan tai kiirastulesta tms.
      Ne siis tiedostavat oman vaikean asemansa. Eli toisin sanoen eivät kristityistäkään kaikki usko Jumalan Poikaan ja pasifismiin, vaikka heränneistä suuri osa uskoisikin.

      On totta, että islam on vähemmistön oppi Suomessa eli harhaoppi niin kuin on myös katolisuus ja ortodoksisuus yms. Suomessa oikea oppi perustuu pitkälti luterilaisuuteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6139
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      521
      3719
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      186
      3560
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2774
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2489
    6. 284
      2194
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1583
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      108
      1480
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1429
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1210
    Aihe