Kaikki ahdistaa

-Onneton

Ajattelin kirjoittaa tänne, josko saisin vaihtaa ajatuksia muiden ihmisten kanssa, jotka mahdollisesti painivat samojen ajatusten kanssa. Kuinka elämässä saisin uuden suunnan, mistä voimia, mistä aloitan, mitä teen, mitä tulevaisuudessa.

En tosiaankaan enää tiedä mitä tällä elämällä tekisi.
Olen työssäkäyvä 30-vuotias nainen, parisuhteessa ja kaikki näyttää ulkopuolisten silmiin niin hyvältä. Oikeasti olen erittäin väsynyt, en ole onnellinen.

Asiat jotka ahdistavat on erilaiset lainat, joita olen ottanut pelatakseni netticasinoita, ja sinne ne rahat ovat sitten menneetkin. Laskin että tämän kuukauden lopussa maksan osan vipeistä pois, jää kuukaudeksi rahaa 39 euroa. Olen siis pahasti peliriippuvainen ja olen yrittänyt hakea ongelmaan apua, mutta lopulta päädyn aina pelaamaan.

Parisuhdekkaan ei toimi, niinkuin normaaleilla ihmisillä. Ei läheisyyttä, vain sanoja "rakastan sinua." Mies torjuu minut jatkuvasti, enkä halua enää edes yrittää. Asiasta on puhuttu, mutta kaikesta huolimatta asiat eivät mene parempaan suuntaan. Olen miettinyt eroa, mutta en vain pysty siihen, silti rakastan kumppaniani yli kaiken. Olen ehdottanut parisuhdeterapiaa, mutta ei hän siihen suostu.

Lapsettomuuskin painaa, olemme yrittäneet kuusi vuotta jo perustaa perhettä, mutta se ei ole onnistunut. Tutkimuksissa olemme käyneet ja vika on minussa. Myös se syö itsetuntoa, koska tunnen itseni epänormaaliksi ja mitättömäksi.
Minulla on myös muita sairauksia, mutten jaksa rueta niitä luettelemaan.

Katkeruus toisten ihmisten onnellisuuteen, suoraansanottuna ärsyttää katsoa miten muilla on niin ihana parisuhde, on rahaa, on terveyttä, on kaikkea. En haluaisi olla katkera, mutta en voi sille mitään.

Itsetuhoiset ajatukset ovat ruenneet mielessä pyörimään pitkän aikaa. Olen viimepäivien ajan miettinyt, kuinka voisin lähteä täältä ilman kärsimystä mahdollisimman nopeasti. Toisaalta se ajatus pelottaa ja itken tätä kärsimystä ja valtavaa surua joka sisälläni on.

2

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei,
      vaikeassa elämäntilanteessa voi hakea keskusteluapua myös auttavilta tahoilta.
      Alla muutama vaihtoehto.

      Valtakunnallinen kriisipuhelin, jonka numero on 010 195 202. Puhelin päivystää arkisin klo 9-07, viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15-07. Puhelut maksavat vain operaattorin veloittaman puhelumaksun.

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voit varata ajan ja tulla keskustelemaan paikan päälle. Kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.mielenterveysseura.fi/sos-kriisikeskus/kriisikeskusverkosto/alueelliset_kriisikeskukset

      Käynnit eivät maksa mitään.

      Jos haluat mieluummin kertoa ajatuksistasi ja tuntemuksistasi lisää kirjoittamalla, voit ottaa meihin yhteyttä Tukinetin kautta (www.tukinet.net). Tukinetissä pääset keskustelemaan kahden kesken tukihenkilön kanssa. Net-Tuki Live päivystää joka arkipäivä klo 15–19. Tukinetissä on myös foorumeita, joista on mahdollista löytää vertaistukea ihmisiltä, jotka ymmärtävät tilannettasi oman kokemuksensa kautta.


      Ystävällisin terveisin,
      SOS-kriisikeskus

    • Kommenttia

      Sinulla on nyt monta ongelmaa mielessä kerralla, yritä lähteä selvittämään ongelmia yksi kerrallaan. Akuutein on nyt tuo rahatilanne ja peliriippuvuus. Peliriippuvuuden tilalle pitää saada joitain muita harrastuksia. Kun tekee mieli pelata lähde vaikka lenkille, uimaan tms. Ole yhteydessä velkojiisi ja yritä sopia maksuohjelma josta selviät. Ota selvää velkajärjestelymahdollisuudesta. Kun em. asiat ovat hoidossa, valitse seuraava työstettävä asia.

      Itsensä tappaminen ei ole mikään ratkaisu, et varmaan halua tuhota läheistesi elämää (vanhemmat, sisarukset, miehesi, ystävät) vaikka itsesi haluaisitkin päiviltä. Ja jos olet nyt pohjalla niin sieltä on suunta vain ylöspäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      117
      2144
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      96
      1298
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      309
      989
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      81
      916
    5. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      84
      865
    6. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      75
      851
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      670
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      248
      667
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      650
    10. Mikä elokuva kuvaa ikävöityä henkilöä ja sinua?

      Otsikossa aloitus.
      Ikävä
      50
      644
    Aihe