jos olisit Markku Sainio

homeeeeet

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/09/02/homeallergian-hoito-jakaa-mielipiteita

Mitäs jos sinä olisit Markku Sainio niin miten sinä vaikuttaisit mediassa?. Miten kertoisit maassamme jyllävästä homeongelmasta ?Olisitko oikeasti huolestunut tilanteesta, lasten tulevaisuudesta homekoulussa ja siitä, että ihmiset altistuvat huonolle sisäilmalle?Osa sairastuu niin pahasti, ettei enää löydä sopivaa asuntoa ja työpaikkaa. Sosiaalinen elämä kärsii ja oireet ovat sietämättömiä. Mitä mieltä olet?

Nyt kun Sainio on ollut julkisuudessa niin, että on vähätellyt homeongelmaa, rakennusten korjaaminen on turhaa ja käyttäytymisterapialla voidaan korjata homesairautta. Näinkö ongelmat ratkeavat? Jos homeoireet ovat korvien välissä niin luodaanko sellainen visio, että homealtistuneet ovat mielisairaita ja vika on heidän omassa ajattelussaan? Ovatko homesairaat itse syyllisiä sairauteensa? Miten tämä ympäristöyliherkkyys pitäisi tiedottaa medialle, niin että se ymmärretään oikeana sairautena? Kerro kommentisi ;)

64

3116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhaa jauhaa veljet

      Eihän tuo Sainio puhunut kai mitään tai ei ehkä älynnyt yhtään mitään homedesinfiointimyrkyistä mitä on kymmeniä vuosia ruiskittu ihmisten homeasuntoihin, homepäiväkoteihin, homekouluihin ja homesairaaloihin ennen niitä petollisia homenäytteidenottoja. PHMB ja PHMG ja vastaavat kielletyt myrkyt ja otsonoinnit ym. myrkytykset rahanahneiden ja välinpitämättömien aikaansaannoksiana. Hirviä määrä pilattu irtaimistoa ja paljon terveydenmenetyksiä aikaan saatu kovilla myrkyillä ja Sainio on hiljaa. Huh huh ja huh.


      Mitä ****** tää homma oikein tarkoittaa.

      Aivan turha kaveri tuolla nykyisellä jakkaralla. Eikö tässä maassa ole tosiaankaan järkevämpää porukkaa hoitamaan homeongelmaa mitä ei hallitse enää kukaan, ei edes Hometalkoot eikä STM. Ottaisi jokainen vähän tosiasioista ensin selvää ennenkuin alkaa tyhyjää paskaa möläyttelemään.

      • oikea sairaus

        On ikävää, että Sainio vähättelee homeongelmaa. Lääkäreiden töissä on tärkeää sairauksien ennalta ehkäisy. Entäs jos puhuisi mediassa siitä että näitä monia homesairauksia ei olisi jos rakennukset olisivat terveitä. Korostaisi sitä näkemystä, että kosteusvaurioiset rakennukset pitäisi korjata ja rakennuksia on paljon jotka pitäisi purkaa kokonaan.Hänen pitäisi olla oikeasti huolissaan Suomen homeongelmasta eikä vähätellä sitä. Hän johtaa potilaitaan harhaan turhilla käyttäytymisterapialla. Ympäristöyliherkkyys on ihan oikea sisäilmasta sairastuneen ja homeesta altistuneen sairaus.


    • hyvä linkki
    • breivik ei kadu

      Jos olisin Markku Sainio, tappaisin itseni. Monet henkirikoksien tekijät KATUVAT tekojaan, eivät kaikki murhaajat ole paatuneita psykopaatteja. Katuuko Sainio?

      • lääkäri 2 vai

        Onko sainio se lääkäri 2 joka täällä kirjoittelee?


    • Ikävä totuus

      Olen jo pitkään epäillyt että Lääkäri 2 on Sainio tai ainakin joku samantapainen viranomaistahon työhön palkkaama trolli.
      Anyway...Sainion propagandan taustalla puhuu iso raha.Viimeistään sen todistaa seuraava muualta lainattu tieto:

      "Jotkut vakuutusyhtiöt ovat julkaisseet listan vakuutuslääkäreistä esim. Pohjolan ja Tapiolan listoilta palkkalistoilta löytyy TTL:n viranomaisia.
      Pohjolan listalla oli vakuutuslääkärinä Aki Vuokko, joka hanskaa noita mcs-sairaiden psyyketutkimuksia eli SITY- ja TOSI-hankkeita.
      Tapiolan listalla oli Ari Kaukiainen, joka toimii Sainion kaverina noissa altistusjutuissa TTL:ssä. Kaukiainen on jopa Tapiolan lääketieteellinen johtaja. Eli vakuutuslääkärit toimivat TTL:ssä puolueettomina viranomaisina, kun linjataan asioita, joilla on valtava taloudellinen merkitys vakuutusyhtiöille.. Enpä olisi uskonut, että TTL:n lääkärit voi olla suoraan vakuutusyhtiöitten palkkalistoilla, mutta näemmä voivat.."

      Piiri pieni pyörii.Vain Suomi nimisessä pohjolan kehitysmaassa tällainen käytännön jännä järjestely on ihan ok.
      Sanavarastomme on kuin varkain poistettu mm.sanat jääviys,esteellisyys ja puolueellinen ja koska ne on poistettu,voimme hyvillä mielin iloita maailman kolmanneksi vähiten korruptoituneena maana.
      Tämä on se paise, joka pitäisi puhkaista,ennen sitä tässä maassa ei tulla vakavasti tutkimaan ja hoitamaan homealtistuneita.

      • "Tämä on se paise, joka pitäisi puhkaista,ennen sitä tässä maassa ei tulla vakavasti tutkimaan ja hoitamaan homealtistuneita."

        - Jotain siihen suuntaan:

        Lääkärien ja lääkefirmojen yhteistyö tulee julkiseksi

        http://www.hs.fi/kotimaa/a1417489398447


      • yliherkkyys
        sanasinko kirjoitti:

        "Tämä on se paise, joka pitäisi puhkaista,ennen sitä tässä maassa ei tulla vakavasti tutkimaan ja hoitamaan homealtistuneita."

        - Jotain siihen suuntaan:

        Lääkärien ja lääkefirmojen yhteistyö tulee julkiseksi

        http://www.hs.fi/kotimaa/a1417489398447

        Http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/ymparistoherkkyys-tiina-ei-kesta-homeita-kemikaaleja-eika-sahkoa/?shared=51189-4d9a37f2-500

        Mitä mieltä olette siitä, että ollaan huomattu että ihmiset sairastuvat kosteusvaurioisissa rakennuksissa hyvin vakavasti. Erityisesti ympäristöyliherkkyys sairautena on tosi hankala koska sähköä, kemikaaleja, homeita, hajusteita, pakokaasua on joka puolella. Sairaus on invalisoiva koska hyvin pienestä määrästä saadaan jopa hyvin pahoja oireita.

        Sainion mielestä sairastuneet ihmiset kiusaavat päättäjiä turhaan ja pyytävät korjaamaan kosteusvaurioisia rakennuksia.


      • Ei masenna yhtään
        yliherkkyys kirjoitti:

        Http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/ymparistoherkkyys-tiina-ei-kesta-homeita-kemikaaleja-eika-sahkoa/?shared=51189-4d9a37f2-500

        Mitä mieltä olette siitä, että ollaan huomattu että ihmiset sairastuvat kosteusvaurioisissa rakennuksissa hyvin vakavasti. Erityisesti ympäristöyliherkkyys sairautena on tosi hankala koska sähköä, kemikaaleja, homeita, hajusteita, pakokaasua on joka puolella. Sairaus on invalisoiva koska hyvin pienestä määrästä saadaan jopa hyvin pahoja oireita.

        Sainion mielestä sairastuneet ihmiset kiusaavat päättäjiä turhaan ja pyytävät korjaamaan kosteusvaurioisia rakennuksia.

        Joopa joo tuollaisia *********** tyyppejä valitettavasti on maamme älymystöön revitty pitämään ahneiden oman edun tavoittelijoiden puolia. Valitettavasti.
        Homekouluissa on kuitenkin ja homepäiväkodeissakin enennemässä määrin herrojen penikoitakin alkanut oireilemaan ja sairastuneet vakavasti outoihin tulehdus-sairauksiin, että homma on lipsunut herrojen käsistä täysin. Tilannetta ei hallitse enää kukaan. Aika tulee tekemään tehtävänsä luonnollisella tavalla eikä yhden eikä vielä toisenkaan sainion temput mitään auta.

        Kosteusvauriokorjaukset onnistuvat hyvin harvoin jos korjauksien yhteydessä käytetään sumeilematta kovia myrkkyjä homedesinfioinneissa. Kuka nuo "myrkytykset" vuosikausia on määrännyt ja suositellut jos ei terveysviranomaiset (ainakin meillä).

        Ne vastuunpakoilijat kun pantiin asiat vireille!

        Papereiden pyörittelijät ja ihme "pompottelijat" luukulta toiselle. Tietoista ja tahallista terveyden vaarantamista mistä kukaan ei ota mitään vastuuta!

        Lainaus alkaa:
        "Antilan mielestä ympäristöherkkyys johtuu altistumisesta mikrobien tuottamille myrkyille tai myrkyllisille kemiallisille aineille. Hänestä se on fyysinen sairaus.
        Lainaus loppu.

        Kyse on siis myrkytyksestä mitä maamme lääkärikunta ei osaa selvittää eikä muuta lääkettä ole olemassakaan kuin pois niistä tiloista missä vaikeita tulehdus-sairauksia ilmenee ja kaatopaikalle kamat mitkä oireita aiheuttaa.

        Kun tuon tietää myös lääketeollisuus, niin onko heillä mitään mielenkiintoa edes alkaa vaikeisiin home- ja kemikaalimyrkytyksiin lääkkeitä kehittelemäänkään. Varsinkaan kun lääkärit ovat aivan pihalla koko "pulmasta".

        Hyvä kirjoitus siomenkuvalehti ja parempiakin tulee jatkossa lisää se on aivan varma se. Rohkeutta vaan jokaiselle terveytensä menettäneelle eikä periksi yhtään.

        Takana meillä neljä asuntoa mistä jokaisesta löytyi kosteusvaurio, homevaurio, mikrobivaurio, toksiineita ja / tai runsasta bakteerinkasvua. Homedesinfiointeja kolme joista yksi petollinen MCF PHMG myrkyllä. Kaksi otsonointia toinen petollinen ja yksi etanoolisähläys. Verta tuli usean vuoden perseestä, suolistosta, keuhkoista, kurkusta ja poskionteloista. Verenvuotoja ei saanut loppumaan yksikään lääkäri. Ne loppuivat kun pääsin tähän nykyiseen asuntoon perseestä, suolistosta, keuhkoista ja kurkusta heti kun muutettiin. Poskionteloista noin kahden kuukauden jälkeen muutosta.

        Mikä olisi sainion temppu, että saataisiin nuo verenvuodot takaisin.

        Tunne on todella mahtava kun verta ei enää tule mistään. Aivan uusi ja paljolti puhdas asunto. Pieniä oireita vielä on, mutta kaupoissa kemikaaliosatoilla ei enää, huonekalukaupoissa ei enää, luonnon homeet ei enää. Elämäni vittumaisimman vaiheen olen päässyt jotenkin ohi ilman sainioitten paskanjauhantaa. Päästyäni lopultakin kutakuinkin puhtaaseen asuntoon ja kaikki mitkä oireita aiheutti kiikutettiin kaatopaikalle.

        Odotellaan tässä papereiden pyörittelijöiden "sepustuksia" petoksista ja rikoksista mitä meille tekivät ahneet välinpitämättömät oman edun tavoittelijat. Sekä petoksien suojelijoiden tekemiset siinä samalla on selvityksissä. Palataan astialle samoissa merkeissä.

        No jokaiselle joka on terveytensä syyttömänä menettänyt homerakennuksessa ja varsinkin myrkyllisten homedesinfiointien jälkeen, niin ohjeeksi annan. Ei tuollaisten oman edun tavoittelijoiden paskanjauhantaa kannata ottaa kovin vakavasti. Jos oven sisällä oireita ja vakavia sairauksia ja oven ulkopuolella ei, niin kytkintä älkääkä jääkö vocpaskanjauhajien juttuja kuuntelemaan. Näin se vaan menee. Kokeilkaa jollette usko.

        Syönyt ja juonut olen kuten ennen homesairautta (kipuja on ollut mutta täällä sitä syödään ja juodaan ja ******* eikä taivaassa) . Antibioootit auttoi alussa tulehduksiin, mutta sitten lääkärikin myönsi, että ei enää niitä.
        Kortisonikuuri ei ollut hyvä juttu ja tuolla jutussakin se oli tehnyt olon vain pahemmaksi ainakin yhdelle.

        Vituttaahan ne paskanjauhajat mutta ei ne mitään masenna. Vitutus ja masennus on kaksi eri juttua. Syöpäsairaatkin masentuvat ja monet toisetkin vakavasti sairastuneet. Se vaan on nyt sellainen tilanne onneksi tällä hetkellä, että nuo sainiot ei enää kiusaa heitä enää ovat homesairaitten niskassa kun eivät siitä ymmärrä totuutta.

        Tuollaiset sainiot ovat saaneet valtaa jostain ihmeen syystä ja käyttävät sitä heikoimpiaan vastaan, mutta jokainen homeille ja kemikaaleille terveytensä menettänyt on aivan varmasti loppupelissä vahvempi kuin paskanjauhajat ja ahneet oman edun tavoittelijat.

        Pysykäähä rohkeina ja uskokaa siihen mitä ropassanne tuntuu. Verentulo perseestä / suolistosta ei lopu vaikka joka toinen päivä ravaatte sainiotten juttusilla. Tsemppiä kaikille.

        http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/ymparistoherkkyys-tiina-ei-kesta-homeita-kemikaaleja-eika-sahkoa/?shared=51189-4d9a37f2-500


      • nimimerkitön23

        Totta kai Sainion teoriaan ei pidä uskoa ja sitä ei pidä noudattaa. Kyl jo altistuneet ja sairastuneet sen tietävät. Kyl jokainen home sairas vuosikausia oireilessan tietää mikä on itselle parasta. Mutta julkisesti nämä heput nöyryttävät homesairaita. Sairaassa rakennuksessa oireilevat eivät ymmärrä asian vakavuutta. Yhteiskunnassa jossa monikemikaaliyliherkkyys sairaus kielletään syrjäyttää ja syylistää näitä yksilöitä jota ovat sairastuneet. He jäävät ilman taludellista tukea ja apua. Mutta kun se tulee köyhtyvälle maallemme kalliiksi niin asian kieltäminen on kannattavaa. Korruptiota Suomeesakin.


      • Sinisilmä3

        Mihin muuten on kadonnut Lääkäri2 kun ei enää täällä keskustelupalstoilla kirjoittele?


      • homekoiriinenusko

        Niin tai ystävämme vertti-eetu, tosin viime aikoina erilaisilla lainatuilla nimimerkillä esiintyen. Kun ei vain olisi PHMG tehnyt tehtäväänsä tässäkin tapauksessa.


      • missäsootte

        Juuri tälläisiä kysymyksiä minullakin oli mielessä. Kaipaan Vertti Eetua. Missä olet?

        Lääkäri 2 terveisiä joka väitti että tupakka olisi vaarallisempaa home. Missähän sinäkin luuhaat sen homesalkkusi kanssa. Olen poltellut tupakkaa kymmenen vuotta. Se ei ole minuaa sairaaksi tehnyt, mutta homerakennus alle 2v kylläkin pilasi terveyteni. Vieläkin keuhoja kirvelee. Mutta sitä tunnetta ja käsitettä et ymmärrä kuin et tuoksuyliherkkyyttäkään.Paljon vielä opittavaa sinulla homesairauksista. Lääkäri 2.


      • Vertinkaveri

        Mie taas luulen vaan en tiijä, että se vertti-eetu on menny käymään siellä kolemenämmankujalla, jossa aikasemman luuhas. Se oli sen Vertin vuokrakämppä kuulemme ja aluksi ihan hyvä, mutta sitten omien sanojensa mukaan pilas, kun laskimpärin lattialle kaatasi ja paikat homehutti. Viimenen pisara kai oli homeiden ja koko kämpän myrkyttäminen.


      • verttietu

        Tiellä minä olen. En ole mihinnään menny. Näin keväällä tuppaa vaan laiskottamaan enkä ole viitsinyt murjoa enää karseita juttujani sieltä Kolmelta ämmältä kun lährin. Kirjoottelen sitten taas puuta heinää kunhan kerkiän. En ole uskollisia lukijoitani mihinkään unhoittanut.

        Parhain terveisin ja aurinkoista kevättä toivotellen, vertti-eetu


      • homealtistunut

        Kiitos sinua kaipasin vertti eetu . Tule joskus tänne kirjoittelemaan. Ota rennosti ja älä murehdi. Ehkä on hyvä tehdä jotain muuta kivempaa kun kirjoitella näitä aika synkkiä asioita. Pitää ajatella mukavampaa.eikä niin


    • Esimerkkiä THL täs
    • sainio väärässä
      • apua ajoissa

        Paljon parannettavaa terveydenhoidossa. Sairauksien ennaltaehkäisy on parasta lääkettä ihmisten terveydelle. Home- ja sisäilmaongelmista kärsineet ihmiset eivät saa apua ajoissa tai eivät saa apua ollenkaan.


    • hyviä tekoja
    • monikemikaaliyliherkkyys

      HOMEPAKOLAISET RY:N VASTINE TTL:N JA SAINION LINJAUKSILLE

      Lukekaa homepakolaiset sivustolta tämä artikkeli. Muutoksia täytyy tapahtua, koska homerakennuksia on niin paljon ja moni heistä sairastuu monikemikaaliyliherkkyyteen, joka on aivan hirveä tauti. Ei näin voi tehdä että kielletään sairauksien olemassa olo joka on olemassa ja siitä on tieteellistä näyttöä. Vaaralliset sisämyrkyt saavat ihmisessä kaikkea pahaa aikaa.

    • leikkii-ihmisten-terveyd

      Homeinen työpaikka jossa viemärin hajua ja paljon hometta löytyi. Kovat ärsytysoireet, simäoireet, korvaoireet, väsymys ja ärtyneisyys. Muisti häiriöitä, ellotusta, flunssaoireet. Sitten tuli monikemikaaliyliherkkyys. Kun pääsin homeisesta paikasta pois niin aloin tervehtyä. On kauheaa ajatella tämä toisinajattelija leikkii ihmisten terveydellä. Mies on vaaraksi ihmisten terveydelle.

    • kävi_Sainiot

      Tässä hyvä artikkeli kopioin sen tänne

      Kävikö mulle sainiot?18.2.2015 07:23 Katariina Aaltonen 2 kommenttia ilmoita asiaton viesti

      Työterveyslaitoksen toisinajattelija Markku Sainio on kehitellyt, jos /yle.fi/uutiset/homeongelmien_toisinajattelija_tayskaannos_tulossa__sisailmaongelmista_karsivia_aletaankin_siedattaa/7788328

      Terve sisäilma –yhdistys on pyytänyt saada julkaista vastineen kyseistä uutista koskien, mutta siihen ei Yle ole suostunut. Vastine on luettavissa yhdistyksen nettisivuilta:

      https://www.facebook.com/tervesisailma

      Sainion teoriaa käytännössä kokeilleet hometoksiineista sairastuneet tietävät oikein hyvin kuinka käy, kun myrkkyaltistukset jatkuvat. Nykyisessä home-Suomessa ei lisäaltistumista voi edes välttää täysin. Miksi sairastuneita sitten edelleen riittää, kun hoito kerran on hoidossa automaattisesti?

      Ihmeparantumisia odotellessa voitaisiin Sainion teoriaa alkaa kokeilla menestyksekkäästi myös muihin myrkytystapauksiin?

      Terveydenhuollossa on osittain jo ehditty ottaa käyttöön Sainion opit, mutta ilmeisesti vain hometoksiinipotilailla. Hometoksiineista osa lukeutuu maailman myrkyllisimpiin aineisiin, joten ihmiskokeille lienee hyvät perusteet juuri näissä tapauksissa?

      Ambulanssikyydityksiä on jo nähty, kun sisäilmasta vakavasti sairastuneita on passitettu sainiolaisittain saamaan lisäaltistuksia työpaikoilleen. Sainion oppien avulla yhteiskunnalle kalliiksi tulevat sairastuneet saadaan nopeasti pois päiviltä, tai ainakin syrjäytettyä pois työelämästä ja muustakin elämästä. Hyödyn tästä korjaavat vakuutusyhtiöt ja varmaankin myös yksittäiset toisinajattelijat.

      Kun näitä vaarallisia ihmiskokeita nyt ilmeisesti kuitenkin jatketaan, voitaisiin samalla lanseerata uusi termi tapauksissa, joissa parantumisen sijaan tapahtuukin vakava sairastuminen:

      ”Kävi sainiot.”

       

       

      Kommentoi 2 kommenttia

      Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!❤Suosittele

      Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

      Tietoa suosittelusta

      inRead™ invented by Teads.tv

      Piilota kommentit (2 kommenttia)

      Hilkka Nivukoski18.2.2015 10:12

      Kirjoitin eilen samasta aiheesta. http://hilkkaliisanivukoski.puheenvuoro.uusisuomi....

      Tämän päivän Iltasanomissa on infektiolääkäri Ville Valtosen vastine Sainion (vakuutusyhtiön maksamiin???) älyttömyyksiin.

      ilmoita asiaton viestilinkki tähän kommenttiin1.Katariina Aaltonen18.2.2015 12:34

      Luin juuri kirjoituksesi Hilkka Liisa. Nyt vain odottelemaan milloin media uskaltaa kutsua Putuksen ja Sainion tieteelliseen väittelyyn. Siitä tulisi todennäköisesti yksi mielenkiintoisimmista keskusteluista pitkään aikaan. Samassa yhteydessä voitaisiin selvittää perin pohjin vakuutusyhtiökytkökset ja muut rahavirrat, jotka asiaan

      ilmoita asiaton viestilinkki tähän kommenttiin2.Kirjoita kommentti

      Katariina Aaltonen

      • Sinisilmä3

        Faktaa.


    • ville-TAJUAA

      Professori Ville Valtonen kommentoi Työterveyslaitoksen neurologian erikoislääkärin Markku Sainion Ylelle antamaa haastattelua, jossa hän ehdottaa siedätyshoitoa ratkaisuksi sisäilmaoireisiin. 

      Ville Valtonen sanoo:

      – En usko, että siedätyshoito on hyvä keino. Työterveyslaitoksella on väitöskirjan muodossa tutkimustietoa siitä, että lisäaltistus on johtanut pahan astman puhkeamiseen.

      – Siedätyshoitoa voi harkita, kun allergeeneja on yksi tai korkeintaan muutamia. Homeongelman kohdalla allergeeneja voi olla kymmeniä, kun altistuneelle kehittyy usein monikemikaaliyliherkkyys.

      tässä ville valtosen kommentti. ASIAA!

    • sinikukkasin

      Niin pitääkö lääkäreidenkin alkaa maistamaan omaa lääkettään, että ne oppivat arvostamaan ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Tässä tapauksessa altistunut ja monikemikaaliyliherkkä lääkäri pistetään kosteavaurioiseen rakennukseen hengittämään hermomyrkkyjä. Mitenköhän siedätys onnistuu? Sittenhän jos ei onnistu niin psykoterapiaa. Jos ei parane niin sitten mielisairaalaan.

    • humpuukkia

      http://m.pohjalainen.fi/mielipide/yleisöltä/homemyrkytys-ei-parane-käyttäytymisterapialla-1.1680233


      Linkistä luin, että työterveyslaitos käyttää puoli miljoonaa euroa projektiin, jossa tutkitaan käyttäytymisterapian vaikutusta sisäilmasairaiden työkykyyn.

      eikös sillä rahalla saisi jo korjattua vaikka homekouluja kun pistää rahaa tollaiseen humpuukkiin. Sitten perustetaan humpuukkiterapiaklinikoita jossa nyhjätään potilailta rahat pois ja saadaan ne sairaammaksi. Humpuukki on tullut lääketieteeseen.

    • Tehdäänsainiot

      Tulevaisuudessa monelle tulee käymänn ns "sainiot" kun mitään ei tehdä ja nämä terveydellä leikkivät toisinajattelijat pääsevät valtaan. Niin eihän home ole vaarallsta ajatellaan. Kuinkahan paljon syrjäytyneitä vailla toimeentulotukea olevia ihmisiä on täällä noin 10-20 vuoden kuluttua. Sen aika näyttää

    • vertti-eetu

      Ei V**** mihin tämä maa on oikein menossa?????????

      Toivottavasti herra Sainio joutuu vielä ahtaalle jossain vaiheessa jos jatkaa tätä välinpitämätöntä vähättelyään pitempäänkin. (Myrkyille myrkkyä ja siedätystä).

      Aivan selvästi tässä on taasen yksi "elinkeinopoliittinen" paskanjauhanta, hyvillä veljeksillä, millä ei ole mitään tekemistä todellisen terveytemme suojelun kanssa.

      Homedesinfiointi ja Sainion siedätys on terveyden tuhoamista totuttuun suomalaiseen tapaan pahimmasta päästä, kai sen tajuaa jokainen.

      Sisäilman myrkyllisyydelle terveytensä menettäneet nyt viimeistään "rivit" kuntoon ja puolustamaan tulevia polvia, eihän tätä paskaa ole pakko hyväksyä.

      Kai tästä maasta vielä löytyy jotain selkäränkaa asioiden hoitamisessa kuntoon.
      Ei kanata uskoa kaikkea mitä vastuuntunnottomat oman edun tavoittelijat vääntää.
      Oksettavaa touhua kertakaikkiaan. Kosteusvauriorakennusten ongelmat ovat "seinien välissä" ei korvien välissä. "Homeiden ja toksiinien" aiheuttamat poskiontelo-ongelmat esm. ovat korvien välissä, mutta sitä ei voi parantaa hyvät veljet, ei nämä sainiot eikä toisetkaan oman edun tavoittelijat.
      Ainoa tehoava hoito on "Lähde pois tiloista missä oireita on" ja pysy pois mahdollisimman kaukana. Heitä kaikki tavarat kaatopaikalle mitkä vakavia oireita aiheuttaa. Älä usko oman edun tavoittelijoiden paskanjauhantaa. PISTE.

      Tuossa hyvä kirjoitus:
      http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/sisailmassa-voi-olla-jotain/1994637

      • vertti-eetu

        "Sainio ei sanonut, että niin käy, vaan että niin saattaa käydä. Lääkäri kevytmielisesti luulotteli, arvaili ja aprikoi. Liian vakavalla asialla".

        Tuo kertookin jampasta kaiken.


    • Voihan_viulu

      "Kosteusvaurio- kuten muihinkin sisäilmaongelmiin saattaa
      liittyä ahdistuneisuutta, masennusta ja muita psyykkisiä oirei-
      ta. On tärkeää, ettei sallita psyykkisten seurausilmiöiden hä-
      märtää tai estää perusoireiden diagnostiikkaa. Potilaan pelkoa
      vähentää, että hänen sairauttaan tutkitaan viivyttelemättä ja
      asiallisesti. Työyhteisössä yhtä tärkeää on avoin viestintä kos-
      teusvauriosta ja siihen liittyvistä terveyshaitoista.
      Taudinmääritykseen liittyvät viiveet, ja varsinkin korvaus-
      päätösten sekä mahdollisten valituskäsittelyjen aiheuttamat
      vuosia kestävät prosessit johtavat usein potilaan turhautumi-
      seen, taloudellisiin vaikeuksiin, perhekriiseihin ja pahim-
      massa tapauksessa masennukseen. Ripeä lääketieteellisen
      kuntoutuksen aloittaminen on työ- ja toimintakyvyn säilyttä-
      misen kannalta oleellista".

      http://personal.inet.fi/koti/tyhosa/majvik2.pdf

      Kannattaa lukea vaikka kuinka ottaa pattiin vääristelijöillä ja vähättelijöillä!

      Vänkääjät ja puusilmät, perehtykää asioihin laajemmin se kannattaa.

      Kerätkää sainiot ja vastaavat höpöttäjät rohkeutenne ja menkää Professori Tuula Putuksen kanssa väittelemään elämää suuremmista kysymyksistä. Homesairaudet ja biotoksiinisairaudet sisäilmaltaan myrkyllisessä rakennuksessa. Sisäilman tahallisten vastuuntunnottomien myrykytystenkin (homedesinfioinnit otsonoinnit) jälkeen. Siinäpä onkin aluksi miettimistä miten siitä tilaisuudesta voittajana oman edun tavoittelijat poistuvat...

      Putus on muuten perillä asioista laajemmin kuin moni homekusettaja tai setämies homebusineksessa tässä maassa.

      Sadat ja jopa tuhannet sisäilman myrkyllisyyteen sairastuneet ovat jo alkaneet odottamaan "väittelyänne." Markku Sainio vs. Tuula Putus. Siitä tulee aivan varmasti vuosisadan väittely uskon niin! Siinä tulemme näkekemään ja kuulemaan kuka oikeasti haluaa hometoksiini- ja biotoksiinisairaiden terveyttä parantaa vaikka ainoa oikea tehoava lääke on pois niistä tiloista missä vakavia oireita tulee ja pois kamat mitkä selvästi tulehdus-sairauksia aiheuttaa.

      Ennalta jo tiedämme, että Sainion kanta on pakoittaa olemaan tiloissa missä oireita ja sairauksia esiintyy ja Putuksen kanta ei varmaankaan ole samaa tasoa, mutta jäädään kuulolle.

      Vitu*us on eri asia kuin ahdistuneisuus tai masennus ja siitäkin selviää normi Suomalainen jätkä joten ei syytä huoleen kamut. Oman edun tavoittelijat on maassamme pahin tietoinen terveysvaara oli kyse vaikka homeesta, mikrobeista tai biotoksiineista.
      Sen voin sanoo, että vitu*us antaa kuitenkin voimia ottaa asioista selvää jolloin voi kyseenalaistaa näiden petollisten homekusettajien toiminnan ja omaa etuaan ajattelevien huuhaajäppisten paskanjauhannan.

      Tsemppiä siskot ja jampat, periksi ei paskanjauhajille passaa antaa kun oikeassa kerran on. Tuleville polville parempaa tulevaisuutta ei sen kummempaa.

      Jakakaahan tuota ja nimi alle jos haluatte asioihin oikeasti parannusta.
      http://www.adressit.com/keskustelu/31086/start/150#173

    • Joo_ja
    • Moan

      Näissä homeasioissa puhutaan herkkyydestä niin kuin muidenkin allergioiden yhteydessä. Sanavalinta on huono, koska se kuulostaa siltä, että oireleva ihminen on yliherkkä eli reagoi liikaa johonkin mitättömään asiaan. On kuitenkin totta, että itsensä psyykkaamisella voi opetella esim. kivun oireiden sietämistä ja jopa lieventämistä, mutta ei se kipua poista. Mielen hallinnasta on apua monessa muussakin sairaudessa, vaikka se ei sairautta poistakaan.

      Mitä Sainio ei ottanut kuitenkaan huomioon on se, että homeista sairastuneet ehkä kaipaavat jonkun myöntävän, että heidän tilanne on todellinen ja se, että sitä tukea ei saa terveydenhuollossa, aiheuttaa enemmän psyykkistä reagointia l. ärtymystä kuin mikään muu. Jo pelkästään siitepölyallergiaa ja siihen liittyvää oireilua, jota ei aina näe ulospäin, joutuu selittelemään ihmisille kyllästymiseen asti. Terveydenhuollossa siitepölyallergiaan suhtaudutaan täysin eri tavalla kuin homeiden aiheuttamaan allergiaan/astmaan. Jälkimmäiseen aina vähätellen. Voi kysyä miksi? Tietämättömyyttä vaiko sitä että ei haluta/uskalleta tietää?

      Homeiden aiheuttamat ongelmat ovat niin yleisiä, että niitä ei edes haluta todeta, koska jouduttaisiin laajaan korvausaaltoon. Sama juttu oli amalgaamin kanssa. Sitä ei haluttu Suomessa todeta vaaralliseksi, koska sekin olisi aiheuttanut paljon korvauksia. Valitettavasti Suomi on takapajula monessa terveysasiassa. Viranomaisten päätehtävä tuntuu olevan olla myöntämättä ongelmien olemassaoloa.

      • "Homeiden aiheuttamat ongelmat ovat niin yleisiä, että niitä ei edes haluta todeta, koska jouduttaisiin laajaan korvausaaltoon. Sama juttu oli amalgaamin kanssa. Sitä ei haluttu Suomessa todeta vaaralliseksi, koska sekin olisi aiheuttanut paljon korvauksia. Valitettavasti Suomi on takapajula monessa terveysasiassa. Viranomaisten päätehtävä tuntuu olevan olla myöntämättä ongelmien olemassaoloa."

        - Tarkoitat siis suomettuneisuutta, jolla tuhotaan kansakuntaa.


      • Moan
        sanasinko kirjoitti:

        "Homeiden aiheuttamat ongelmat ovat niin yleisiä, että niitä ei edes haluta todeta, koska jouduttaisiin laajaan korvausaaltoon. Sama juttu oli amalgaamin kanssa. Sitä ei haluttu Suomessa todeta vaaralliseksi, koska sekin olisi aiheuttanut paljon korvauksia. Valitettavasti Suomi on takapajula monessa terveysasiassa. Viranomaisten päätehtävä tuntuu olevan olla myöntämättä ongelmien olemassaoloa."

        - Tarkoitat siis suomettuneisuutta, jolla tuhotaan kansakuntaa.

        :) en varsinaisesti. Eiköhän terveydenhuollon päätehtävä kuitenkin ole auttaa ihmisiä silloin kun se on taloudellisesti mahdollista.


      • Ei-auta-ei-sähläykset

      • Myrkkyä

      • Notässäpätämä

      • mie-vaan-soturi

      • mie-vaan-soturi

        Korjaus! "Joukkoja psyykkaamaan", mutta ensin siis ilmastointikoneiden suodattimet tarkempaan syyniin jos kiinnostaa pelastaa oikeasti porukkaa oireiluilta ja sairauksilta ja sisäilman myrkyllisyydeltä. vuh vuh.


      • pettikö-valvontaviranomm

    • höh-missä-siedättäjät
    • hyssyttelijät.hallooo
    • TietääköKukaan

      Mitä kuuluu "siedättäjien" tutkimuksille. HÄ! Onko mitään järkevää saatu aikaan veroeuroilla?

      • Ei.näköjään.taaskaan

      • voiha.jestas.senthän

    • häpeäSainio

      https://www.pohjalainen.fi/mielipide/yleisöltä/homemyrkytys-ei-parane-käyttäytymisterapialla-1.1680233

      Vakuutuslääkärit ovat häpeäksi Suomen kansan terveydelle ja suurin osa niistä on huijareita. Markku Sainio on tunnettu siitä ja kaikki homealtistuneet ja sisäilmasairaat kärsivät siitä, että hän halveeraa sairastuneita. Sainio HÄPEÄ! Et ole terveyden alan ammattilainen ollenkaan. Asiallista tietoa löytyy homepakolaiset sivustolta!

    • Anonyymi

      Tämä homeongelma ei valitettavasti ole ainoa, mitä Sainio vähättelee. ME/CFS on toinen, jota vastaan Sainio taistelee. Nimeää sen, vastoin käsitystä muualla maailmassa, toiminnalliseksi häiriöksi. Joka ts. on psykosomaattista ja saadaan parannettua ajattelemalla positiivisesti. Lyhyesti kirjoitettuna Sainio on Suomen terveydenhuollon Syöpä. Tämän voin ja haluan allekirjoittaa omalla nimelläni.

      T. Risto-Matti Jokela

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      176
      1319
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1050
    3. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      994
    4. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      23
      977
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      862
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      225
      844
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      835
    8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      808
    9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

      Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
      Ikävä
      51
      758
    10. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      122
      742
    Aihe