tuuli-ja toppa-asut

toppa-asu

Tykkään tosi paljon liukas pintaisista ulkouluasuista. Niissä oleminen tai jopa sidotuksi tuleminen on mielessä. Onko muita, jotka tykkää em. asuista ja tai jopa harrastaa seksiä asut päällä?

102

4640

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuopiossa___

      On

      • Fred Alegro

        Toppa- tai lautailuhousut päälle. Alle dildolliset kumialkkarit.


      • Olen toinen

        kuopiolainen, joka pitää kiiltävistä toppatakeista, sadetakeista ja tuulipuvuista,


      • shiny56
        Olen toinen kirjoitti:

        kuopiolainen, joka pitää kiiltävistä toppatakeista, sadetakeista ja tuulipuvuista,

        myös mulla sadetakkeja ja tuulipukuja,voitasko viestitellä ?


      • Olen toinen
        shiny56 kirjoitti:

        myös mulla sadetakkeja ja tuulipukuja,voitasko viestitellä ?

        Voitaisiin, vaikka nahkafoorumin kautta?


    • onnellinen olli

      Mulla ainakin seksileluina lukematon määrä toppatakkeja ja yms. tumtuvat niin pirun hyviltä paljasta kehoa vasten

    • homppeli16v

      Ite tykkään runkata tuulihousuissa Aah sitä kiimasta kahinaa!

    • toppa-asu

      Tuo missä on kumiset dildohousut. Tiukkaan tuuliasuun ja tuollaiset kumiset housut jalassa päivän jonkun kanssa, joka tykkää leikkimisestä asuilla. Liukaspintaiset toppa-asut on myös sellaisia jotka aiheuttavat kiihottunutta oloa. Tähän lisänä sitomisjuttuja.

    • kiiltävä tuuliasu

      Toppatakit,-housut, liukkaat tuuliasut ja kiiltävät on tullut hankittua. Sekä sadeasuja erilaisia.
      Olisiko halukasta vaihtamaan kokemuksia/ajatuksia?

      • shiny56

        Kyllä käy mutta mitenkäs se toimis ?


    • Poitsu25v

      Mä oon joutunu olemaan jalkapuussa liukaspintaiset ulkohousut päällä.

    • kiiltävä tuuliasu

      On sulle käynyt tuuri. Tuollainen toimisi täälläkin.
      Miten toimisi? Ainakin niin, että tykkää näkemästään ja haluaa keksiä lisää kiiltävää sekä esim. sitomistilannetta

    • toppahaalari

      Liukkaassa ja kiiltäväpintaisessa toppahaalarissa olen näin talviaikana usein. Ja taitaa olla, että moni on huomannut sen myös. Istuvat ja tuntuvat hyvältä päällä.

    • Minä teen usein niin, että jos en kehtaa mennä jonnekin ratsihousuissa, vedän tuulipuvun housut niiden päälle. Todella hyvä yhdistelmä. :-D

    • tiukat housut

      Tuollainen asuste olisi kivaa, varsinkin, jos itse on tiukoissa housuissa ja sen päällä liukkaat tuulihousut vain toinen tietää sen jolla voi kiusata kummankin mielikuvitusta:)

    • Sporttifettari

      Adidaksella oli jossain vaiheessa tuotannossa tosi kiiltävät verkkahousut. Näyttivät ihan kumisilta. Malli oli Chile 62 jota on löytynyt googlettamalla mutta Suomesta ei vissiin saa mistään.

      • Tuulta purjeissa

        Parasta on tiukat juoksutrikoot - mustat kiiltävät vaikka Niken - päälle tuulihousut ja skeittaritossut valkoisissa sukissa....


    • huputettu

      Liukkkaan kiiltävässä tuuliasussa ja tuulitakin hupu kasvojen edessä. Sidottuna kiusaamisen loppumisen odottamisen. Tämmöinen fantasia tulee, kun lukee viestiketjua. Onko esim. Kuopiolaisella tähän jatkoa?

    • takin nussija

      Haaveenani on hankkia naisten pitkä kiiltävä ja liukas toppatakki jossa on napitettu tuulilista vetoketjun päällä. Napittaa takin kiinni ilman vetoketjua ja sitten takki joko itselle päälle tai menen makaamaan sängylle selälleni ja takki päälle, muna napin välistä sisään ja runkkaamaan. Takkien vuoretkin ovat liukasta kangasta (satiinia) ja se paksu toppaus vuoren ja pintakankaan välissä on ihanan pehmeä munan ympärillä, kiedon takin hihat vielä kroppani ympäri ikäänkuin nainen olisi päällä ja halaisi samalla kun nussii, aah, muna jäykistyy jo kun ajattelenkin tuota :D

      • moncler

        Haluatko tulla runkkamaan mun takin päälle. Mulla on punainen kiiltävä Moncler untuvatakki, super pehmeä ja kiiltävä. Olen mies uudeltamaalta. Haluaisin että joku ns. mällittää takkini.


      • toppa-asuunsidottuna

        Tuollaiseen punaiseen takkiin puettuna ja sen verran sidottuna että voisi tehdä itselleen, että saisi.
        Siinä olisi aika paljon ajatusta jos myös hauskuutta:)


      • moncler kirjoitti:

        Haluatko tulla runkkamaan mun takin päälle. Mulla on punainen kiiltävä Moncler untuvatakki, super pehmeä ja kiiltävä. Olen mies uudeltamaalta. Haluaisin että joku ns. mällittää takkini.

        moi minäkin olen uudeltamaalta ja oon kamperunkkari voitas mällittää toistemme asut mä nahka kumi sadeasu latexi fettari kuis sulle noi muut asut menettelee


    • Lappuhaalarihousut

      Taas tuijotettiin kun olin toppaHOUSUISSA (lappuhaalarimalliset) liikkeellä. Niiden kiilto ja mukavuus kiinnittävät kaikkien synkkien ihmisten huomion. Jo pelkästään ohikävely HOUSUISSA saa mummojen silmät kääntymään. Kun kävin terkkarilla ja otin takin pois, katsoivat kaikki odotussalissa HOUSUJANI. Menin vastaanotolle ja nuori terkkari sanoi että sinullapas on lämpimät HOUSUT. Ei ole selvästi ihmiset toppaHOUSUJA paljoa nähneet, kun niin ihmeellistä on. Ne on lämpimät ja kiiltävät.

    • kiiltoa kadulla

      Tuollaiset housut on itsellänikin. On väriä ja kiiltoa vaan ei ole kenen kanssa voisi pitää hauskaa;)
      Ja se kuka vielä tykkää kiiltävistä niin varmaan on mielikuvitusta moneen asiaan.

    • Takkien_läheinen_ystävä

      Toppatakkien liukas sisäpinta on just "se juttu" mulle. Käännä sisäpinta päälle (ei hihoja), vetskari kiinni, sisälle pari isoa tyynyä taikka taiteltu peitto, hihan suu keskelle tuota "pakettia", sitten vaan lykkimään tuohon liukkaaseen tunneliin ja kulli kiittää. Vähän hankala selittää tuota itseni käyttämää keinoa, mutta kuvaa tai videoo en kehtaa laittaa.

      • Takkien_rakastaja

        Sama täällä, usein käytänki juuri tuota tyyliä ja kyllä tekee hyvää, pehmeää ja liukasta makuupussiakin on kiva käyttää nouhin puuhiin tuntuvat tosi hyvältä


    • kiiltävä_tuulipuku

      On taas paras aika vuodesta, kevät jolloin kiiltävät ja suhisevat tuulipuvut ilmestyvät taas katukuvaan kiiltelemään auringossa... ;D
      Esim. kävelet kadulla ja takaa kuuluu se ihanan kiihottava "suih suih suih", miten sitä onkaan niin koukussa että jo pelkästään se ääni alkaa aina panettamaan :P

    • freeballerboy

      Mä tykkään pitää vuorellisia tuulihousuja tai lautailu housuja ilman kalsareita. Lautailu housuissa siis paksu toppavuori mikä todella paljon houkuttelee ettei alla oo mitään. Ja tuulihousuissa kriteerinä et pitää olla vuorelliset. Monesti on niihin mällit lentäny sisään, samoin lautailu housuihin tai toppahousuihin. Oon kans pitäny lautailu tyylistä talvitakkia ilman paitaa ja huppareita pidän usein niin ettei alla oo paitaa. Oon 18v bi.

    • moncler

      eikö kukaan halua tulla vaikka Jumboon mällittämään mun punaista Moncler untuvatakkia?

      • takin_nussija

        Haluan mällittää vain naisten takkeja...
        Mitähän naiset tekisi jos mies jäisi kiinni heidän toppatakin hyväksikäytöstä tai esim. mies jäisi kiinni naisen tuulihousut jalassa ja ihan telttana, tulisiko raivokohtaus vai hoitelisiko nainen hommat loppuun :D


      • tuulihousun_nussija

        Se tunne jos olisi ensin runkannut orkun rajalle, sitten niiden punaisten ja kiiltävien tuulihousujen omistaja, nuori ja kaunis hoikka brunettenainen astuu huoneeseen, helvetillinen käry kävi!
        Äkkiä kädet pois housun etumuksesta mutta kiinnijäämisen shokki viekin orkun rajan yli ja muna alkaa "pilkkimään" ja ruuttaa valtavan ja pitkän ruiskauksen spermaa, sitä menee kankaan läpi ulkopuolellekin mutta pääosa jää housujen sisäpuolelle... muna liikkuu nyt spermasta liukasta tuulihousua vasten... toinen ruuttaus, spermaa virtaa nyt kuin jokena alas lahjetta pitkin, tuulihousujen etumus aivan märkänä, liukas ja märkä housujen pinta hivelee munaa niin että tulee kolmaskin ruuttaus, ei voi kuin voihkia nautinnosta!

        Tässä vaiheessa nainen on toipunut ensijärkytyksestään ja tulleekin kohti. Haukkumisen sijaan nainen tarttuukin spermasta märkien tuulihousujen läpi munasta kiinni ja alkaa runkata, tuulihousut liukuvat täysi ilman vastusta munan ympärillä, litinä vain kuuluu ja naisen kuuma käsi kiihottaa niin että ei mene kauan kun tulee toinekin orgasmi, loputkin spermat ruiskuavat housuun, on aivan pakko voihkia kovaäänisesti kunnes kassit ovat viimeistä tippaa myöten tyhjiä, olo on sitten täysin rentoutunut, väsynyt mutta onnellinen :)


    • freeballerboy

      Se todella hyvä puoli täs takatalves on et vieläkin pystyy helposti käyttää lautailu housuja ilman et ois liian kuuma. Pidän lautailu housuja joissa on paksu liukas pintainen toppavuori. Niiden alla en pidä ollenkaan mitään! Ihana tunne paljasta ihoa ja lerssiä vasten.

    • ShinyRipper

      Joo Monclerin ja Milletin takit ovat saaneet vuosien mittaan litroittain mällejä.
      Tykkään pukeutua niihin ja repiä ne riekaleiksi naisen päältä.
      Samoin tykkään pukeutua kiiltäviin untuvahousuihin. Addun Chile 62:t on myös yes.

    • kiiltäväkiihoittaa

      Ei taida noita Addun Chilejä saada enää mistään?

    • Prvo50Hki

      Itsekseen touhuutte tamineissanne... minkä ikäsiä harrastajia? Olisko Hesassa 'myynnissä' isompia kiiltäviä housuja/takkia,joita voisi tuoda 42v muhkeamuotoisen vaimon 'sovittamaan',näkisit ainakin naisen kiiltotamineissa... jos alkais vaikka pullottamaan...

      • Prvo50Hki

        Vai oikien keskenkö takeilla/ssa vehtaatte...?


      • Prvo50Hki

        siis:poikien


    • addufetissi

      Lähden kohta ulos...laskettelu housut ja lyhyt toppapusakka päällä...toivottavasti tulee katseita...

    • lynxboy

      Mulla taas on kaapissa ARTIC CAT satiini-nylon pintaiset moottorikelkka housut. Arvaa kuinka monta kertaa oon lauennut niihin sisälle. Hitto että on kiihottavaa riisua ihan alasti ja nukkua koko yö ne saatanan kiihottavat kelkkahousut jalassa. Oon lauennut ainakin parikymmentä kertaa niihin sisälle. Talvella voi ihan reilusti mennä kaupungille kävelemään ne vitun kiihoittavat kelkkahousut jalassa ja kyrpä seisoo koko ajan. Hirveä nylon kahina vaan kuuluu kun kävelee kaupungilla ja kyrpä seisoo koko ajan ja hankaa sitä liukasta pintaa niissä housuissa.

    • SinisaloonKyrpää

      Tänään runkkasin pojan motocross housuihin. Aika sotku sinne tuli mutta ei haittaa kun muutenkin on paskaset.

    • Runkkari-

      Untsikka sai tänään oikein kunnon spermat. Oihhhaaaaaahhhhh

    • Venalaisturistit

      Ai ihanaa kun näin uuden vuoden jälkeen on venäläisturistit taas liikkeellä. He osaavat pukeutua seksikkäisiin, kiiltäviin, pehmeisiin ja lämpöisiin toppavaatteisiin. Näin kauniin perheen jossa kaikilla pikkutytöstä äitiin ja isukkiin oli upeat toppavaatteet päällä.

      Miksi venäläiset vetävät tässäkin pukeutumisessa pitemmän korren? Naisethan siellä ovat aina osanneet viettelevän pukeutumisen salaisuudet. Suomessa syntyy vain 1,7 lasta pariskuntaa kohden - ei mikään ihme kun suomalaiset mustat lököcollarit eivät herätä kiihotusta kummallakaan puolella. Täytyy ihailla venäläisiä toppatyttöjä ja -poikia niin kauan kun heillä lomat jatkuu. Venäjä on suurvalta, siittiöt lentää ja lapset sikiää, koska pukevat itsensä upeasti.

    • NäinSeOn_

      Joo kyllä venäläiset osaavat pukeutua vaikka tulevatkin pakkasesta ja lumi/räntä sateesta. Suomi on kaukana jäljessä.

      Myös ruotsalaiset naiset pukeutuvat aivan toiseen tyyliin kuin suomalaiset naiset. Ruotsiin menee pisteet siinäkin.

      • ksklsdjflksdj

        suomessa vaan mustaa mattapintaista tylsää rättiä, mustasta poikkeaa vain ne flanellipyjamat ja harmaat pieruverkkarit :/


      • pieruverkkarit

        No,sulla sitten kauhea ongelma,muutatko itään vai länteen,kun täällä niin harmaata...😁


    • poika983

      Kenellä on dimex työ vaatteita, ite käytän niitä runkatessa ja mua sidottu ja pantu niissä, myös farkut ja hupparit kiihottaa kikkaa poika983

      • SlicyJim

        Miten nyt dimexit ja työvaatteet/farkut liittyy keskusteluun kiiltävistä ja liukkaista asuista...😁

        Mene jonkun raksan aidalle kuolaamaan...


    • Hotboy97

      Ostin sellaiset kevyesti topatut ulkoiluhousut joissa liukas sisäpinta. On kiva mennä ilman mitään niiden alla ja kulli sitä pintaa vasten.

    • Kyllä löytyy asuja vaikka mitä, kivaa tarvittaessa millä voi leikkiä ja olla kiiltävänä sekä paksussa.

      • Jpw52

        Et ole vähään aikaan mulle mtn ilmoitellut... saati kutsunut tutustumaan asuvalikoimaasi...


    • toppispöpö

      Meidän talossa vaimolla on 3 Daddy's Girl-toppahaalaria, 2 mustaa (paksumpi ja ohuempi) ja pinkki. Ne on kyllä herkkuja, sekä päältä että sisältä, ja toimii myös esileikissä 😉. Ja kiva niitä on joskus itsekin pitää, ja tietenkin ilman mitään alla olevaa... 😊

    • Olihan se katsottava miltä ne näyttävät. On tosi hyvän näköisiä ja voisi olla tuon tapaisessa :)

    • Anonyymi

      Olis kiva ottaa se kiiltävissä tuulihousuissa seisova liukaspintainen kulli omien liukaspintaisien pakaroiden väliin. Lentäis iteltäkin mällit varmaan kun mua nussittaisiin tollain. Ahh..

    • Anonyymi

      Joo toppahaalarit kyllä kiinnostaa. Hankin Monclerin kiiltävät toppahousut. Niissä on myös kiva touhuta.

    • Anonyymi

      Itseäni kiihoittaa kun naisen päällä on liukaspintaiset tuulihousut, kiva sormella hyväilä pillua kunnes se kastuu housujen läpi ja nuuhkia sitä.

      • Anonyymi

        Itsellä täysin sama. Kun tuulihousut lopulta kastuvat läpi, nenä on pakko tunkea haaraväliin.

        Toki naisen kastelemia tuulihousuja on kiva haistella jälkikäteen itsekseenkin, tällöin sotkun määrä saattaa tosin kasvaa. Mukava sitten pyöritellä silmiä mukamas tietämättömänä, kun nainen kysyy tahrasta tuulihousujen pyllyn kohdalla. Ja vielä mukavampaa, kun housut menevät jalkaan keksityn selityksen upotessa täysin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsellä täysin sama. Kun tuulihousut lopulta kastuvat läpi, nenä on pakko tunkea haaraväliin.

        Toki naisen kastelemia tuulihousuja on kiva haistella jälkikäteen itsekseenkin, tällöin sotkun määrä saattaa tosin kasvaa. Mukava sitten pyöritellä silmiä mukamas tietämättömänä, kun nainen kysyy tahrasta tuulihousujen pyllyn kohdalla. Ja vielä mukavampaa, kun housut menevät jalkaan keksityn selityksen upotessa täysin.

        Monesti on juu vaimon housut kastunu läpi kun hieronu nuorempana se oli vieläkin suurempaa, joutui töissä vaihtamaan kesken päivää pikkareita kun kiihottui meni aivan märäksi eikä hoitajan amamtissa se oikeen ois hyvä ollu!


    • Anonyymi

      Olis kiva katella jos joku nuolis vaimon pillua tuulihousujen läpi. Vaimollekkin kuulemma sopisi. Saa orgasminkin näin helpommin kun ilman housuja. On niin herkkä pillu.

      • Anonyymi

        Vaimo taitaa tykätä tuulihousuista, kun tämmöistä toivoo 😊


    • Anonyymi

      H­e­i! Kuts­­umme sinu­­t kä­ym­­ään uude­­­ssa cha­tis­­sa! Mei­­­tä on yl­­­i mil­­­jo­­ona! 👉 https://seksi24.online/H/L3d2Z1

      • Anonyymi

        Voishan sitä tulla nuoleen tule sinä polkee mun muijaani


    • Anonyymi

      Tykkäsin aikaisemmin pelkistä tuulihousuista. Menin ostamaan talven alussa haglöfsin liukaspintaiset toppahousut ja nyt olen kokussa niihinkin

    • Anonyymi

      Parkasiten untuvahousut on kivat. Niitä on kiva pitää ilman kalsareita. Kiiltävä nylon jämäköittää veijarin.

    • Anonyymi

      H­­­e­i! Ku­­ts­­um­me sinu­­t kä­­ym­­­ään u­­­ude­ss­­­a cha­­­tis­sa! Mei­­­tä on yl­i miljo­­ona! 👉 https://seksi24.online/H/L5o2I8

    • Kokeilkaapa tuulipukujen rakastajat naida laskuvarjoa, valtava määrä ihanaa nylonia kietoo syleilyyn ja kalun hierominen myttyä vasten on todella nautinnollista, itellä muutama laskuvarjo hommattu runkku käyttöön.

      • Anonyymi

        Mies putosi maahan ja kuoli kun laskuvarjo ei auennutkaan. Tutkintalautakunta havaitsi laskuvarjokankaassa jonkin tahran ja kangas oli muuttunut koppuraiseksi ja jäykäksi siltä kohti.


    • Anonyymi

      U­us­­­i s­ek­si­tea­­tteri ava­­­utu­­u Suomeen! Ku­­tsu­­­mme kai­­­kki­­. Il­mo­it­tau­tum­­ine­­­n ry­hmä­ämme tä­äl­l­­­ä 👉 https://seksi24.online/H/J0e0T1

    • Anonyymi

      Ompas näitä tuulihousu fetissien omaavia henkilöitä paljon. Olen itse gay ja kumppanin kanssa peuhataan paljon isoissa liukkaissa tuulihousuissa. Naidaan tuulihousut jalassa toisia pakaroiden väliin.

      • Anonyymi

        Juu. Kiva kuulla! Mäkin gay, mutta en oo päässy toisen jätkän kaa vielä peuhaamaan tuulihousuissa. Mulla vanhoi liukkaita kiiltäviä adidaksia lähinnä. Millasia teillä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu. Kiva kuulla! Mäkin gay, mutta en oo päässy toisen jätkän kaa vielä peuhaamaan tuulihousuissa. Mulla vanhoi liukkaita kiiltäviä adidaksia lähinnä. Millasia teillä?

        Nikejä, adidaksia, ice peakit semmoset jotka kestää vettä. Voi heittää mällit missä vaan housejen sisään eikä tuu läpi. Näistä hyvä ottaa suihinkin housujen läpi eikä kastu. Nyt ei vaan enään kumppania jonka kanssa peuhata.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ain kannattaa peuhata jos kiihottuu


    • Anonyymi

      Taas meinaa olla jotain keväthulluutta kun tekisi mieli tuhlata kaikki rahat kiiltäviin tuulihousuihin, shortseihin, toppatakkeihin, jne., pitää istua käsien päällä ettei tule tilailtua niitä vaikka kaapeissa on entisiäkin jäljellä ihan liikaa vielä :P
      Aina vaan löytyy nettikirppiksiltä ja uusienkin vaatteiden kaupoista kaikkea mielenkiintoista :D

      • Anonyymi

        Sama täällä. Auringonpaiste saa kiiltävät untsikat antamaan parastaan. Nettikaupoista saa testiin erlaisia unelmia. Niitä testaillessa voi vanhoja poistaa repimällä ja polttamalla.


      • Anonyymi

        Mitkä tuulihousut ja shortsit sua sytyttää eniten?


      • Anonyymi

        Mulla on myös hinku ostaa uusia tuulihousuja, vaikka niitä on ennestään paljon. Ja viimeaikoina tullu oleiltua paljon tuulihousut jalassa. Joskus jopa nukun tuulihousuihin puettuna. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitkä tuulihousut ja shortsit sua sytyttää eniten?

        Merkillä ei väliä, kunhan on kiiltävät, kahisevat ja liukkaat, sekä väljä koko :)


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Toppahaalarit ovat aivan ihania, muutamat onneksi löytyy kaapista. Tuntuvat kiihottavilta ja suojaavilta päällä ja näyttävät hyvältä. Tuntuu kutkuttavalta pukea niitä päälle, kun koko kroppa peittyy pikkuhiljaa, ja käsiä ylös nostaessa puristavat kevyesti haaroista :)

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itse noudin just postista paketin, jossa uudet haglöfsin housut jotka tilasin. Mahtavaa päästä kohta kokeilemaan ja nauttimaan niistä!

      • Anonyymi

        Minkäs malliset pöksyt? Minulla on haglöfsiltä ajossa astral-housut.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo ei kyllä tee mulle mitään, mattapintaiset työhousut :/

        Itse just tykkään että vähä semmoset "työhousumaiset", tulee kivan miehekäs olo ku vetää noi jalkaa. Samalla tuntuu hyvältä ku noi istuu hyvin perseestä ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkäs malliset pöksyt? Minulla on haglöfsiltä ajossa astral-housut.

        Itsellä kans Astral housut ja takki, ois mahtava päästä touhuaan toisen samoista pitävän kans.


    • Anonyymi

      U­­­u­­si sek­­­si­teatteri ava­utu­u Su­­­ome­­en! Ku­­­tsu­mme kai­­­kk­i­. Il­mo­­it­­­tau­­­tum­inen ryhmäämm­­e tä­­äll­­­ä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/C6e4J6

    • Anonyymi

      Mökkivierailulla paljuillan jälkeen sain lämmikkeeksi tyttären vanhan Colmarin untuvapuvun, johon kuului kiiltävä untsikka ja untuvahousut. Kyllä pelitti noissa puuhailu.

    • Anonyymi

      Itsekin tykkään tuulipuvuista.
      T:saanakkn/onlyfanssuomi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuulihousut ja niiden alla paksut ruskeat puuvillaiset sukkahousut. Lempiasuni runkatessa

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Lisää kuvia missä levittelet tuulihousut päällä. Nam


    • Anonyymi

      Tuulipuvuista vahat Karhun ja Adidaksen nylon versiot ovat on suosikkejani. Etenkin pienikokoisina. Toppa-asuissa kiiltävä ja muhkea Monclerin untsikka yhdistettynä kiiltäviin moonbootseihin toimii hyvin seksileikeissä. Omaan voimakkaan kumisaapasfetissin, mutta satiinivartiset moonbootsit antaa paremman vastineen etenkin piukaksi pumpattuina.

      • Anonyymi

        Muistan kouluaikoina kun jollain tytöllä oli moonbootsit ja toppahousut sillon ala-asteella,kylläpä sellai kiihotti


    • Anonyymi

      U­­­u­­­si s­­ek­si­­­tea­­­tteri ava­­­utuu Su­­ome­en! Ku­­tsu­mme kai­­kk­­i­­­. Il­­­mo­­­ittau­­tum­­­ine­­n ry­­­hmä­­­ämm­e tä­­äl­­lä 👉 https://www.ryhmaseksi.pics/H/I2d1H8

    Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      301
      2719
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      103
      2132
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      80
      1625
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      179
      1485
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1308
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1215
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe