Totuus on!

metsamaapv1

että keskustan hykyinen pj Sipilä, pörssisijoittaja, liikemies on Suomen maaseutu asukkaille kaupannut ja myynyt laittomia ja toimimattomia Jätevesi- pienpanospuhdistamoita, tarkeman tiedon puuttuessa kahta puolen miljoona euron edestä, miten ko oleva poliittisesti kirjoittamaton lehti voi teennäisellä laupeuden imagollaan esiintyä ja edustaa Suomen Keskustaa, entistä ja keskustan perustana olevaa Maalaisliittoa, pudistamatta pöytäänsä äänestäjiensä edessä?

14

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä totuus

      on ihan toisenlainen.Sipilä ei ole sitte minkään sortin kauppias ollu koskaan.

      • Syke+Lehtomäki

        Kyllähän sipilän pönttö oliparas vaikka sekään ei toiminut, mutta kaupaksi kävi ja toi hynää omistajalleen.Lehtomäen taas hyväksyi yksioikeudellaan.


    • mutta kesk pj Sipilä on ollut

    • mts1

      asia on iso ja arka poliittisesti ja maasetu eläjille rahallisesti, on suurinpia huijauksia mitä onnistuivat em kyseenalaiset herrat tekemään ja oli niillä kiire, pukumiehet liipattuina liisatuila autoilla ajelivat "laki tulee, "naapurikin osti, "hinnat nousee kun laki tulee ja pakottaa, " nyt vaaaehtoisesti tarjouksessa, "huoletaan kyllä jos tulee ongelmia, "ilma muuta maksuaikaa ja osamaksulla 8 rosenti korolla", kunnan tek, tsto kin oli puhttu valmiiksi jos joku eiymmärrä niin rakennustarkastaja pirauttaa" ja selittää

    • kenenkään ei ole

      ollut pakko ostaa,kaupattiin kyllä,mutta ei tullut kauppoja.Entisillä "pöntöillä" mennään.

    • vanhat sakokaivo on vähemmän saastutavia kuin sipilän ja kosselon pöntöt

    • vaan se sitä

      on totuus jonka persuskin vois myöntää.Sipilä kesk. hän on pääministeri ainesta kova sana vaalien jälkeen.Soini kun saatas vielä porukkaan alkas asiat rullata,vaan pelkään, Timo luikertelee oppositioon.Vaan jospa olis kuitenkin niinkun miehet.

      • Sipilä on semmosia

        sammakoita suustaan päästänyt että Väyrynen tai Vanhanen voi viedä Sipilän pallin? Sipilän tietotaso ei todellakaan riitä pääministerin salkkuun mutta ei sen puoleen ei nykyiselläkään siihen meriittejä ole. Timon luikerteluista kuntien harkinnanvaraiset avustukset meni valtaosin ulkomaalaisten pankkien tileille, mieti sitä.


      • kyllä totuus
        Sipilä on semmosia kirjoitti:

        sammakoita suustaan päästänyt että Väyrynen tai Vanhanen voi viedä Sipilän pallin? Sipilän tietotaso ei todellakaan riitä pääministerin salkkuun mutta ei sen puoleen ei nykyiselläkään siihen meriittejä ole. Timon luikerteluista kuntien harkinnanvaraiset avustukset meni valtaosin ulkomaalaisten pankkien tileille, mieti sitä.

        on se, että paras mies piiitkiin aikoihin tarjolla pääministeriksi.Niinkun ymmärtänet Väyrynen tai Vanhanen ei vie mahdollista pääministerin pallia,eikä muutakaan pallia Sipilältä.


    • totuus2

      Sipilä on Kokomuksen talutusnuorassa, sillä sieltä se tukia hakee kun horjuu ja kokomustahan antaa, mta vaatii jatkossa solidaariutta kynnyskysymyksissä, floppi se sipilä on

      • aivanko ite

        tuon keksit,kyllä Sipilä osaa ja pystyy muitakin neuvomaan,se on suoraselkänen mies. Mihin hän on kokoomuksen tukea hakenut.Kokoomus pysty muita tukemaan kun itekin mennään vaan virranmukana.


    • Nts1

      mikä se semmonen suoraselkä on joka laittomalla ja virheellisellä tavaralla maaseutu vähäväraisilta rahastaa, palauttas rahat tai asennuttas udet lailliset toimivat tilalle, onkelma vai siinä, että toimivia laillisia pienpanospuhdistamoita ei ole, vieläkään, kyllä varmaan osataan rakentaa toimivat, mutta sitä ei e taida pystyä tekemään, omham se härskiä mennä vaaleihin eläkeläisten enemän tai vähemmän miljoonat taskussaan, mies esiintyy ja pitää madonnan imagoa naamallaan, ilettää katsoa, on siinä vihreät myös kusessa ovat hiljaa ja seisovat keskellä lahkeitaan kuin kusi housuissa seisotaan, kymmenistä tuhansista toimimatomista pienpanospuhdstamoista valuu yhteensa enemmän saasteita vesiin kuin Talvivaarasta

    • Tariffi

      Eihän ne laittomia olleet,kun Lehtomäen perustama SYKE varmisti laillisuuden,mutta yhtä tarpeettomia, kuin aikanaan TALMUN valmistamat pakollisethuomiovalot joita ette näe enään kenenkään autoissa
      Sipilän pönttö oli kuitenkin paras toimimattomista pöntöistä.
      Kyllä päämisterille vielä pönttömarkinatkin aukeaa.
      Silän ratkaisut puuhakkeelle ovat 100x paremmat kuin Pekkarisen tuulimyllyt,tosin kokoomuskaan ei ole tariffia muuttanut,niin ei muuta Sipiläkään.

    • nts1

      "Eihän ne laittomia olleet,kun Lehtomäen perustama SYKE varmisti laillisuuden,"

      Oulun Poliisille tehtyyn tutkinta pyyntöön Lehtomäki yritti vaikuttaa ja saattaa pöntöt toimiviksi ns #"Käyttöolettamus-lausunnollaan joka piti sisällään, että asenetaan uusi samanlainen pönttö vanhan viereen, ovat sitten tomivat, Oulun Poliisilla loppui puhti ja käntyi OikeusKanslerin puoleen kysyen lisää järkeä tutkintaan, Oik.Kansleri 24,5-2012 julisti ko pöntöt laittomiksi, siihen tarkoitukseen kuin ne on tehty, myyty ja rahastettu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      139
      8501
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1393
    3. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1165
    4. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      59
      1156
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1057
    6. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      139
      1000
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      785
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      778
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      761
    10. Tuli surullinen olo.

      Olit muuttunut niin paljon etten meinannut tunnistaa. Miksi rupsahdit? 😞 m-n
      Ikävä
      40
      674
    Aihe