Veteraani vai somali

sotamies 1

Tämä on järkyttävää katsoa sivusta kun veteraaneille järjestetään keräyksiä ja konsertteja.että saavat rahaa omaan toimintaansa.Mutta ootappas kun Pudasjärvelle tulee mamuja niin ensin ostetaan kalleimmat puhelimet ja sitten kysytään mitä muuta tarvitsette,tämä on väärin! Minusta tälläinen toiminta on väärin sotaveraaneja kohtaan emme eläisi vapaassa Suomessa heidän taistelujaan.Eli veteraanien asiat ensin kuntoon ennenkuin aletaan ruokkiin ja elättämään mamuja täällä!

32

555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klaus uulssoni

      No veteraanit ovat tottuneet olemaan vaatimattomissa oloissa, lisäksi heillä olisi kyllä miljoonia , jotka kuitenkin ovat ketkuilla jemmassa , eikä käytettävisä !

    • oikiassa olet

      mm tämä asia kuvastaa nykymaailman arvoja.
      Tehdyllä työllä ei ole mitään arvoa.
      Kaikki nykypäättäjät elävät tässä armaassa suomenmaassa jossa asiat ovat heille itsestäänselvyyksiä. Ei he osaa eikä pysty laittamaan asioita siihen järjestykseen että vanhat ihmiset jotka ovat työnsä tehneet niin heille olisi enää tarvista/käyttöä. Vanhat ovat heille ongelmajätettä!!!
      Nuorenahan sitä tietää kaiken, osaa kaiken ja pystyy kaikkeen sekä elää ikuisesti nuorena ja terveenä.
      Mamaut vielä saattaa äänestää tätä päättäjää kun nuolee ja on mukava. Paitsi että ei yksikään mamu jää Pudasjärvelle elämään ja asumaan

      • näin on

        Nyt puhut asiaa,joita kukkahattu tädit ei ymmärrä,kiitos


    • kertausharjoitus

      Joutuuko mamut käymään intin? Vai luistaako tämänkin mahdollisuuden?

    • voi D minkä teit

      no miettikää jokainen omassa mielessä mikä on tämä "kaupuniki" pahaisen säälittävä tulevaisuuaisuus ison D ansiosta tulossa , kiiltokuva koulut yms. velat jää maksettavaksi , jos eteenpäin katsoo

      • 20f

        Kyllä oot sekaisin oman kaunasi kanssa Daavittalaa kohtaa.Jos oot noin masentunut ettet pysty olemaan pahanolosi kanssa ja käytät sen purkamisen välineenä entistä kaupunginjohtaaja,muista,pudiksella olla kattavat palvelut mielenterveystoimistossa.


      • mies20v
        20f kirjoitti:

        Kyllä oot sekaisin oman kaunasi kanssa Daavittalaa kohtaa.Jos oot noin masentunut ettet pysty olemaan pahanolosi kanssa ja käytät sen purkamisen välineenä entistä kaupunginjohtaaja,muista,pudiksella olla kattavat palvelut mielenterveystoimistossa.

        Moi sinä kakskymppinen emäntä... Voisin ottaa sut jouluiseen syleilyyn... Pidellä sun lantiota mun vahvoilla käsillä ja suudella sun kaulaa mun pitkällä taipuisalla kielellä ;)


      • 3687
        20f kirjoitti:

        Kyllä oot sekaisin oman kaunasi kanssa Daavittalaa kohtaa.Jos oot noin masentunut ettet pysty olemaan pahanolosi kanssa ja käytät sen purkamisen välineenä entistä kaupunginjohtaaja,muista,pudiksella olla kattavat palvelut mielenterveystoimistossa.

        Miksi ei Daavittila käyttänyt näitä mielenterveyspalveluita,ois paljolta säästytty?


    • Isänmaan puolesta
      • telekku

        Tämä juttu ois pitänyt katsoa näillä meidän todella avuttomilla päättäjillä,mutta eikös ne ole enimmäkseen lestoja jotka ei saa katsoa telkkua?Kannatas lestoilla jos eivät kato telkkua niin mennä kirjallisuuden pariin lukemaan esim.maijan tarinan!


      • mie vain

        Joo-o. On tämä jotenkin niin tympäsevää...voi v.....Suomalaiset päättäjät on tyhmiä!!!!
        Tulee mieleen että kyllä perussuomlaisten muutamat henkilöt on aivan oikeassa näissä mamu asioissa.P....KELE!!!
        Kts kärttynä-vitutuslaulu : http://www.youtube.com/watch?v=nNiJ6Pp7NtE


      • rghm
        telekku kirjoitti:

        Tämä juttu ois pitänyt katsoa näillä meidän todella avuttomilla päättäjillä,mutta eikös ne ole enimmäkseen lestoja jotka ei saa katsoa telkkua?Kannatas lestoilla jos eivät kato telkkua niin mennä kirjallisuuden pariin lukemaan esim.maijan tarinan!

        Vejä vittu päähän ja pakene vuorille.Pudasjärven valtuustossa on 2-3 lestaa.Pudasjärveläinen vetämättömyys saa aikaan,että te äänestätte Tykkyläisiä sun sun muita pienen piirin piipertäjiä valtuustoon,jotka ovat kaikissa elimissä,niin kunnassa ja seurakunnassa päättämässä kokouspalkkioiden takia.


      • voi pr

        Tätähän pudiksen päättäjät haluaa?


    • kirpp

      Joo,itku oli päästä kun eräänä pakkasaamuna menin sokkariin lasten kans,kun sinne tuli muutama mamu kaljan ostoon kalleilla untuvatakeilla.Ostin muutaman ruuan jotka oli punaisella merkitty,tasan ei käyonnen,mutta lapseni oli puettu kirppareilta ostetuilla vaatteilla

    • poriss

      Eikös se ollut maahanmuuttaja se Porin tappaja,joka poltti sen lapsen?

      • Jesuli

        Kyllä on !
        17-vuotiaan lenkkeilijän surmatapauksen oikeuskäsittely alkoi

        Julkaistu: 4.2.2015




        Ennen istunnon julistamista suljetuksi päästettiin tiedotusvälineet videoneuvottelusaliin.
        Ennen istunnon julistamista suljetuksi päästettiin tiedotusvälineet videoneuvottelusaliin.

        Kokemäen Sääksjärveltä palaneena löydetyn Jonna Männistön surmatapausta käsiteltiin tänään keskiviikkona Satakunnan käräjäoikeudessa. Tapaus on järkyttänyt ja aiheuttanut paljon surua koko Porissa ja erityisesti Metallikylässä, jossa Männistö asui.

        Jutun oikeuskäsittelyn oli määrä alkaa kello 13, mutta se myöhästyi yli kolmella tunnilla siksi, että käräjille tarvittiin darin kielen tulkki suomentamaan iranilaisen epäillyn Ramin Azimin lausuntoa. Epäilty ei puhu suomea sanaakaan, mikä hidasti tuntuvan paljon oikeuskäsittelyn kulkua.

        Mies ei saapunut itse paikan päälle käräjäsaliin, vaan häntä kuultiin videon välityksellä. Tutkinnanjohtaja Matti Ala-Haavisto vaati ennen käsittelyn alkua istuntoa ja näin ollen myös tapaukseen liittyviä asiakirjoja julistettaviksi salaisiksi ”tutkinnallisista syistä”. Ala-Haavistokaan ei vaivautunut tulemaan käräjäoikeuteen, vaan häneenkin oltiin yhteydessä käräjäsalista videon avulla. Käräjätuomari Markku Lindqvist ei puolestaan ottanut kantaa istunnon jälkeen lähes mihinkään kysyttäessä esimerkiksi motiivista.

        Käräjätuomari Markku Lindqvist piti tiukan linjan jutun kommentoinnissa.
        Käräjätuomari Markku Lindqvist piti tiukan linjan jutun kommentoinnissa.

        Käsittelyn jälkeen oikeus päätti vangita Azimin ”todennäköisin syin” ja syyte on nostettava 30. huhtikuuta mennessä. Aikaisemmin julkisuudessa oli esillä tieto, jonka mukaan Azimi olisi työskennellyt turvallisuusalan konserni G4S:ssä vartijana. G4S on kuitenkin kertonut julkisuuteen, ettei yrityksen palkkalistoilla ole koskaan ollut epäillyn nimistä henkilöä, vaan Azimi itse on valehdellut sosiaalisessa mediassa työskentelevänsä vartijana.

        ”G4S Suomi toimii Suomen lainsäädännön sekä G4S-konsernin sisäisten määräysten mukaisesti. Tarkistamme työhönoton yhteydessä henkilöstömme taustan nuhteettomuuden erittäin huolellisesti”, yhtiöstä kommentoidaan asiaa.

        Muutamat Azimin tunteneet henkilöt ovat kuvailleet häntä medialle epäluotettavaksi ja kaksinaamaiseksi mieheksi. ”Hän oli pari vuotta naapurini. En oikeasti kuitenkaan tuntenut, kuka hän oli. Hän nimittäin valehteli silmästä silmään, ja pelästyin sitä. En ole sen vuoksi ollut häneen noin kolmeen vuoteen missään tekemisissä. Hän on pikkuisen vaarallinen henkilö. Tajusin, että hänet pitää jättää kokonaan”, kommentoi Azimin entinen naapuri Ilta-Sanomille.

        Kun tieto epäillyn maahanmuuttajataustasta lähti leviämään, monikultturistisesta ja sananvapautta poliittisesti epäkorrekteista aiheista polkevasta linjastaan tunnettu Satakunnan Kansa sulki välittömästi jutun kommenttipalstan ”asiattomien kommenttien vuoksi”.


    • somalitpasilli
      • Alpo

        Tykkyläinen haluaa näitä pakolaisia lisää Suomeen.


      • 726

        Tähän on tultu jo Pudasjärvellä valitettavasti kun päättäjien järki on hukassa


    • Otahaselvää

      No jos totta puhutaan, niin mitä ne veteraanit on tehneet muuta kuin velvollisuutensa ja "voittivat" sodan tuurilla. Mamut pitää integroida yhteiskuntaan tuottamaan.

    • Vauhtipussitjareikä

      Viikon sisällä tapahtunutta.

      1) Amorella-aluksen joukkoraiskaus - kiinni otetut jo aiemmin useista rikoksista tuomittuja somalimiehiä.

      2) 17-vuotiaan porilaistytön murhapoltto - epäilty Ramin-niminen muslimimies.

      3) Vain noin 10-vuotiaiden lasten seksuaaliset ahdistelut pääkaupunkiseudulla - poliisi etsii ulkomaalaistaustaista miestä.

      4) Itäkeskuksessa tehdyt katuryöstöt - jengissä pääosin ulkomaalaistaustaisia nuoria.

      5) Iäkäs nainen kaatui kadulla Helsingin Munkkiniemessä - "apuun" tullut ulkomaalaistaustainen nainen varasti hänen käsilaukkunsa ja pakeni.

      6) Monet Suomen musliminuoret ovat jo ihailleet yllä mainittuja raiskaajia ja Porin tappajaa omilla Fb-sivuillaan - "suomalaiset pitääkin raiskata".

      Mutta onhan nyt jo tiistai menossa, vai mitä. Ei siis syytä huoleen näiden yksittäistapausten johdosta. Aamen.
      Venäläiset homotkin tulee Suomeen,radiossa oikein eilen kuulutettiin.

      • kirves

        Lisäksi kirvesmies Oulussa,joka tappoi kaksi suomalaista,kirvesmies somali eli tässä ollaan!


      • kaikkimukaan

        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970
        Aloitteen sisältö

        Uuden lain mukaan vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset karkotettaisiin vankeusrangaistuksen pituudesta riippumatta. Poikkeus tehtäisiin vain niissä tapauksissa, joissa karkotus "varmuudella" rikkoisi kansainvälisiä sopimuksia.

        Me allekirjoittaneet vaadimme muutosta nykyiseen lainsäädäntöön, että jatkossa rikokseen syyllistynyt ulkomaalainen maahanmuuttaja voitaisiin karkoittaa maastamme ja asettaa maahantulokieltoon, sekä hänen oleskelulupansa voitaisiin mitätöidä samantien.

        Perustelut

        Nykyisin ulkomaalaisten tekemät rikokset Suomessa ovat nousussa ja useammassa tapauksessa rikoksentekijä on nimenomeen ulkomaalaistaustainen henkilö.

        Ulkomaan kansalaisten osuus kaikista Suomen käräjäoikeuksissa tuomituista oli 9,1 prosenttia vuonna 2009, kun ulkomaalaisten osuus Suomen väestöstä on noin neljä prosenttia, ilmenee Tilastokeskuksen julkaisemista rikostilastoista.

        "Sisäministeri Anne Holmlund (kok.) haluaisi puuttua maahanmuuttajien rikoksiin nykyistä hanakammin, kertoo Yle. Holmlundin mielestä oleskeluluvan ei pitäisi jatkua automaattisesti kansalaisuushakemuksen hylkäämisen jälkeen."

        "- Raiskausrikoksissa maahanmuuttajien osuus on poikkeuksellisen suuri. Joka neljäs poliisin tietoon tulleista raiskauksista on viimeiset viisi vuotta ollut maahanmuuttajien tekemiä, Niemi sanoo."

        "- Etenkin raiskaustapauksissa epäilty oli suhteettoman usein ulkomaalaistaustainen, Tolvanen sanoo."


      • timpurit
        kaikkimukaan kirjoitti:

        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970
        Aloitteen sisältö

        Uuden lain mukaan vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset karkotettaisiin vankeusrangaistuksen pituudesta riippumatta. Poikkeus tehtäisiin vain niissä tapauksissa, joissa karkotus "varmuudella" rikkoisi kansainvälisiä sopimuksia.

        Me allekirjoittaneet vaadimme muutosta nykyiseen lainsäädäntöön, että jatkossa rikokseen syyllistynyt ulkomaalainen maahanmuuttaja voitaisiin karkoittaa maastamme ja asettaa maahantulokieltoon, sekä hänen oleskelulupansa voitaisiin mitätöidä samantien.

        Perustelut

        Nykyisin ulkomaalaisten tekemät rikokset Suomessa ovat nousussa ja useammassa tapauksessa rikoksentekijä on nimenomeen ulkomaalaistaustainen henkilö.

        Ulkomaan kansalaisten osuus kaikista Suomen käräjäoikeuksissa tuomituista oli 9,1 prosenttia vuonna 2009, kun ulkomaalaisten osuus Suomen väestöstä on noin neljä prosenttia, ilmenee Tilastokeskuksen julkaisemista rikostilastoista.

        "Sisäministeri Anne Holmlund (kok.) haluaisi puuttua maahanmuuttajien rikoksiin nykyistä hanakammin, kertoo Yle. Holmlundin mielestä oleskeluluvan ei pitäisi jatkua automaattisesti kansalaisuushakemuksen hylkäämisen jälkeen."

        "- Raiskausrikoksissa maahanmuuttajien osuus on poikkeuksellisen suuri. Joka neljäs poliisin tietoon tulleista raiskauksista on viimeiset viisi vuotta ollut maahanmuuttajien tekemiä, Niemi sanoo."

        "- Etenkin raiskaustapauksissa epäilty oli suhteettoman usein ulkomaalaistaustainen, Tolvanen sanoo."

        Mutta eikös hallitus vasta nostanut pakolaisten määrää suomessa muutamalla sadalla,eli lisää kirvesmiehiä ja raiskaajia tänne,pahus!


      • sytkärit
        kirves kirjoitti:

        Lisäksi kirvesmies Oulussa,joka tappoi kaksi suomalaista,kirvesmies somali eli tässä ollaan!

        eli kirveet ja sytkärit pois somaleilta!


      • ällit

        Paljonkohan lie pudiksen päättäjillä,en usko että on ylempi?


    • raiskaus

      Poikajoukko raiskasi nuoren naisen Tapanilassa,kaikki mamuja milloin se tapahtuu täällä?

    • Anonyymi

      jaa

    • Anonyymi

      joo

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      95
      1769
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1342
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1216
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1104
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      903
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      391
      842
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      43
      827
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      822
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      134
      793
    Aihe