eestaas ravaajat ja tuulimyllyt

rauhatonta katsoakin

Häiritseekö ketään muita kuin mua ne julistajat, jotka ravaavat lavalla edestakaisin (Joyce Meyer, Brian Houston) tai huojuvat, nousevat varpailleen tai heiluttavat käsiään kuin tuulimyllyt? Niiden sanomasta menee puolet hukkaan, kun seuraa niiden levotonta liikehdintää. Eikö niillä pitäisi olla rauha Herrassa?

Miks ne oikeen ravaa ja heiluu?

Ärhäköille vastaan jo valmiiks: ei niitä tartte kattoo, ei.

12

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koetelkaahenget1JOH4

      KUKIN VOUHOTTAA JOKO -PyHän Hengen innoittamana TAI pyhän hengen innoittamana. Korvin kuultu julistuksen anti eli seurannut hedelmä ratkaisee, mistä lähteestä vouhaaminen peräisin. Henget tulee koetella...lukekaa Raamatusta -38
      tai Rkansalle käännöksestä. EI YLI SEN, MIKÄ KIRJOITETTU.

      • ra ka

        KUKIN VOUHOTTAA JOKO -PyHän Hengen innoittamana TAI pyhän hengen innoittamana."

        Mitä tarkoitat????


    • Totuutta&Rauhaa

      On paljon kaikanlaisia "henkiä" liikkeellä tässä lopun ajassa...exyttäen Jeesuksen lampaita sekä niitä jotka vasta etsimässä Pelastuksen tietä. pyhä henki pienin alkukirjaimin tarkoittaa esim. intiaanitkin ja afrilkalaiset heimot PALVOVAT pyhiä henkiään. Ne henget eivät ole Jeesuksen, Jumalan Pojan Pyhä Henki. HÄN on jopa Persoona..mutta Raamatun mukaan ts. Jeesuksen opetuksen mukaan Häneen uskovien tulisi rukoilla/anoa/kiittää/ylistää Jeesuksen nimessä/nimeä/nimeen sitä tai tätä asiaa. Näin adventin aikaan sopisi vielä tarkentaa asian juurta..Jumala antoi Marialle KÄSKYN: 'sinun on annettava Hänelle nimeksi JEESUS/JESHUA..Hän on Pelastava kansansa..Hänen nimeään avuksi huutamalla ihminen voi pelastua iankaikkiselta kuolemalta. Jeesus -nimessä meillä on pääsy Isän tykö, porteista sisälle Taivaan kotiin. Jumala on Henki, Hänen Poikansa on Jumalasta syntynyt Pyhä..joten uudestisyntynyt uskova ainoastaan voi rukoilla 'Pyhässä Hengessä' Jeesusta..ja Isä kuulee ja vastaa Tahtonsa mukaan, joka omalleen parhaaksi Erottelukyky Hengen ja hengen suhteen on äärimmäisen tärkeä tässä myös riivajahenkien temmellyskenttämaailmassa! Rakastakaamme Totuutta ja Rauhaa..niin on Isän Rakkaus myös meissä pysyvä. Tässä 'vouhotettu vastaus', hengen arviointi jääköön lukijalle. Siunausta!

      • Bereasta pamahtaa

        Juuri näin. Esim. lapin shamaaneilla on noitarummuissaan merkit pyhälle hengelle. Edes Jeesuksen nimen mainitseminen ei takaa että ollaan oikeassa hengessä, esim New Age -piireissä puhutaan kristuksesta, pyhästä hsngestä ja jopa Jeesuksesta, laittaen hänet ns."ylösnousseitten mestareitten" joukkoon. (vrt. David Herzog!!!). Siksi on myös olemassa jeesus kristus sekä Jeesus Kristus, ainut tie Isän luo, lihaksi tullut Jumala, Israelin Messias, ristiinnaulittu ja ylösnoussut, ainut Nimi jossa on syntien anteeksianto ja pelastus. ensimmäinen ja viimeinen, Jumalan Sana, Pyhä ja Totinen, Juudan Leijona, Hän jolle on annettu KAIKKI valta taivaassa ja maan päällä!

        ...innostuin hieman, mutta ei siis ole mitenkään itsestään selvää, että jos joku käyttää termejä pyhä henki tai kristus tai edes jeesus, että niillä todella tarkoitetaan Raamatun Jeesusta tai Hänen Pyhää Henkeään.

        "Joka uskoo minuun niin kuin Raamattu sanoo, hänen sisimmästään on juokseva Elävän Veden virrat" Joh 7:38 Aapeli Saarisalon (sekä alkuperäisen kreikankielisen tekstin) mukaan.

        Siunausta!


    • häiritsee se

      Minua ainakin häiritsee lavalla eestaas kävelijät samaten kuin ne jotka ei osaa puhua normaalilla äänellä vaan pitää kokoajan huutaa kurkku suorana. Kanava vaihtuu välittömästi.

      • Kylvetään Hyvää

        Juu..ehkei ole pahemmpi laittaa mölyämistä kiinni tai hiljempaa...Raamattiun on kirjoitettu: ..'Rauhan evankeliumi kylvetään Rauhassa..Rauhan tekijöille.' Dynaamisesti noin, usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen julistetun Sanan kautta. Mutta, kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista? Eli, Jumala käyttää otollista ihmistä Sanomansa levittämiseen..JOS suu,sydän puhdas hengellisestä näkökulmasta. Raamattu kertoo kielestä, 'joka on pieni jäsen mutta kuinka suuren metsän se voikaan sytyttää'. Näin kuvaannollisesti käykin, jos kieli pahan käytössä...


      • Vaulikki

        He kuvittelevat olevansa uskottavampia kun huutavat. Eivät tiedä, että tuollaisella käytöksellä on kuulijoihin päin vastainen vaikutus.


    • häiriintyneisyys

      ei häiritse.

    • http://www.kirjaonline.com/product/452/ala-ole-kaikille-mieliksi

      Itsestään epävarma ihminen on sidottu miellyttämään toisia. On saatava kuulla kerta toisensa jälkeen, että pärjää ja kelpaa. Uskonelämästä tulee vaatimusten täyteistä lain orjuutta, ja vapaus armossa jää hurskaaksi unelmaksi. Joyce Meyer opettaa, miten orjuuttavasta miellyttämisestä voidaan vapautua täyteen elämään Kristuksessa. Avaimia tällä tiellä ovat itsensä hyväksyminen, pelkojen käsitteleminen ja suuntautuminen tulevaisuuteen vapaana hallitsevista voimista. Jeesus Kristus on sidottujen vapauttaja!

    • huutis.

      »Niiden sanomasta menee puolet hukkaan, kun seuraa niiden levotonta liikehdintää»

      Onko niillä jotain sanomaa? Tuolla liikehdinnäälhän he juuri yrittävät peittää sen, ettei heillä oikeasti ole mitään sanottavaa.

      • Siunattua Joulua!

        Kuvittele sitä sanomaa, miltä se vaikuttaisi JOS se tulisi "suorana seisten, kuin armeijatiedotteena ja paperista lukien. Kädet vapisten jännityksestä... Puhdas Sydän ja 'huulilla vartija' niin siitä lähteestä voi tulla TOTUUDEN SANAA..heiluen tai "asennossa seisten'. En ole katsonut/kuunnellut tv.puhujia pitkään aikaan, muuten vaan kiva kuulla hyvääkin Sanomaa (harvemmin tarjolla) vaikka radiostakin. Patmosradiosta vanhempia, terveitä ja ravitsevia saarnoja sillointällöin yllätykseksi kuultuna...


      • kannattaa kuunnella
        Siunattua Joulua! kirjoitti:

        Kuvittele sitä sanomaa, miltä se vaikuttaisi JOS se tulisi "suorana seisten, kuin armeijatiedotteena ja paperista lukien. Kädet vapisten jännityksestä... Puhdas Sydän ja 'huulilla vartija' niin siitä lähteestä voi tulla TOTUUDEN SANAA..heiluen tai "asennossa seisten'. En ole katsonut/kuunnellut tv.puhujia pitkään aikaan, muuten vaan kiva kuulla hyvääkin Sanomaa (harvemmin tarjolla) vaikka radiostakin. Patmosradiosta vanhempia, terveitä ja ravitsevia saarnoja sillointällöin yllätykseksi kuultuna...

        Radio Patmos on hyvä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe