eestaas ravaajat ja tuulimyllyt

rauhatonta katsoakin

Häiritseekö ketään muita kuin mua ne julistajat, jotka ravaavat lavalla edestakaisin (Joyce Meyer, Brian Houston) tai huojuvat, nousevat varpailleen tai heiluttavat käsiään kuin tuulimyllyt? Niiden sanomasta menee puolet hukkaan, kun seuraa niiden levotonta liikehdintää. Eikö niillä pitäisi olla rauha Herrassa?

Miks ne oikeen ravaa ja heiluu?

Ärhäköille vastaan jo valmiiks: ei niitä tartte kattoo, ei.

12

184

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • koetelkaahenget1JOH4

   KUKIN VOUHOTTAA JOKO -PyHän Hengen innoittamana TAI pyhän hengen innoittamana. Korvin kuultu julistuksen anti eli seurannut hedelmä ratkaisee, mistä lähteestä vouhaaminen peräisin. Henget tulee koetella...lukekaa Raamatusta -38
   tai Rkansalle käännöksestä. EI YLI SEN, MIKÄ KIRJOITETTU.

   • ra ka

    KUKIN VOUHOTTAA JOKO -PyHän Hengen innoittamana TAI pyhän hengen innoittamana."

    Mitä tarkoitat????


  • Totuutta&Rauhaa

   On paljon kaikanlaisia "henkiä" liikkeellä tässä lopun ajassa...exyttäen Jeesuksen lampaita sekä niitä jotka vasta etsimässä Pelastuksen tietä. pyhä henki pienin alkukirjaimin tarkoittaa esim. intiaanitkin ja afrilkalaiset heimot PALVOVAT pyhiä henkiään. Ne henget eivät ole Jeesuksen, Jumalan Pojan Pyhä Henki. HÄN on jopa Persoona..mutta Raamatun mukaan ts. Jeesuksen opetuksen mukaan Häneen uskovien tulisi rukoilla/anoa/kiittää/ylistää Jeesuksen nimessä/nimeä/nimeen sitä tai tätä asiaa. Näin adventin aikaan sopisi vielä tarkentaa asian juurta..Jumala antoi Marialle KÄSKYN: 'sinun on annettava Hänelle nimeksi JEESUS/JESHUA..Hän on Pelastava kansansa..Hänen nimeään avuksi huutamalla ihminen voi pelastua iankaikkiselta kuolemalta. Jeesus -nimessä meillä on pääsy Isän tykö, porteista sisälle Taivaan kotiin. Jumala on Henki, Hänen Poikansa on Jumalasta syntynyt Pyhä..joten uudestisyntynyt uskova ainoastaan voi rukoilla 'Pyhässä Hengessä' Jeesusta..ja Isä kuulee ja vastaa Tahtonsa mukaan, joka omalleen parhaaksi Erottelukyky Hengen ja hengen suhteen on äärimmäisen tärkeä tässä myös riivajahenkien temmellyskenttämaailmassa! Rakastakaamme Totuutta ja Rauhaa..niin on Isän Rakkaus myös meissä pysyvä. Tässä 'vouhotettu vastaus', hengen arviointi jääköön lukijalle. Siunausta!

   • Bereasta pamahtaa

    Juuri näin. Esim. lapin shamaaneilla on noitarummuissaan merkit pyhälle hengelle. Edes Jeesuksen nimen mainitseminen ei takaa että ollaan oikeassa hengessä, esim New Age -piireissä puhutaan kristuksesta, pyhästä hsngestä ja jopa Jeesuksesta, laittaen hänet ns."ylösnousseitten mestareitten" joukkoon. (vrt. David Herzog!!!). Siksi on myös olemassa jeesus kristus sekä Jeesus Kristus, ainut tie Isän luo, lihaksi tullut Jumala, Israelin Messias, ristiinnaulittu ja ylösnoussut, ainut Nimi jossa on syntien anteeksianto ja pelastus. ensimmäinen ja viimeinen, Jumalan Sana, Pyhä ja Totinen, Juudan Leijona, Hän jolle on annettu KAIKKI valta taivaassa ja maan päällä!

    ...innostuin hieman, mutta ei siis ole mitenkään itsestään selvää, että jos joku käyttää termejä pyhä henki tai kristus tai edes jeesus, että niillä todella tarkoitetaan Raamatun Jeesusta tai Hänen Pyhää Henkeään.

    "Joka uskoo minuun niin kuin Raamattu sanoo, hänen sisimmästään on juokseva Elävän Veden virrat" Joh 7:38 Aapeli Saarisalon (sekä alkuperäisen kreikankielisen tekstin) mukaan.

    Siunausta!


  • häiritsee se

   Minua ainakin häiritsee lavalla eestaas kävelijät samaten kuin ne jotka ei osaa puhua normaalilla äänellä vaan pitää kokoajan huutaa kurkku suorana. Kanava vaihtuu välittömästi.

   • Kylvetään Hyvää

    Juu..ehkei ole pahemmpi laittaa mölyämistä kiinni tai hiljempaa...Raamattiun on kirjoitettu: ..'Rauhan evankeliumi kylvetään Rauhassa..Rauhan tekijöille.' Dynaamisesti noin, usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen julistetun Sanan kautta. Mutta, kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista? Eli, Jumala käyttää otollista ihmistä Sanomansa levittämiseen..JOS suu,sydän puhdas hengellisestä näkökulmasta. Raamattu kertoo kielestä, 'joka on pieni jäsen mutta kuinka suuren metsän se voikaan sytyttää'. Näin kuvaannollisesti käykin, jos kieli pahan käytössä...


   • Vaulikki

    He kuvittelevat olevansa uskottavampia kun huutavat. Eivät tiedä, että tuollaisella käytöksellä on kuulijoihin päin vastainen vaikutus.


  • häiriintyneisyys

   ei häiritse.

  • http://www.kirjaonline.com/product/452/ala-ole-kaikille-mieliksi

   Itsestään epävarma ihminen on sidottu miellyttämään toisia. On saatava kuulla kerta toisensa jälkeen, että pärjää ja kelpaa. Uskonelämästä tulee vaatimusten täyteistä lain orjuutta, ja vapaus armossa jää hurskaaksi unelmaksi. Joyce Meyer opettaa, miten orjuuttavasta miellyttämisestä voidaan vapautua täyteen elämään Kristuksessa. Avaimia tällä tiellä ovat itsensä hyväksyminen, pelkojen käsitteleminen ja suuntautuminen tulevaisuuteen vapaana hallitsevista voimista. Jeesus Kristus on sidottujen vapauttaja!

  • huutis.

   »Niiden sanomasta menee puolet hukkaan, kun seuraa niiden levotonta liikehdintää»

   Onko niillä jotain sanomaa? Tuolla liikehdinnäälhän he juuri yrittävät peittää sen, ettei heillä oikeasti ole mitään sanottavaa.

   • Siunattua Joulua!

    Kuvittele sitä sanomaa, miltä se vaikuttaisi JOS se tulisi "suorana seisten, kuin armeijatiedotteena ja paperista lukien. Kädet vapisten jännityksestä... Puhdas Sydän ja 'huulilla vartija' niin siitä lähteestä voi tulla TOTUUDEN SANAA..heiluen tai "asennossa seisten'. En ole katsonut/kuunnellut tv.puhujia pitkään aikaan, muuten vaan kiva kuulla hyvääkin Sanomaa (harvemmin tarjolla) vaikka radiostakin. Patmosradiosta vanhempia, terveitä ja ravitsevia saarnoja sillointällöin yllätykseksi kuultuna...


   • kannattaa kuunnella
    Siunattua Joulua! kirjoitti:

    Kuvittele sitä sanomaa, miltä se vaikuttaisi JOS se tulisi "suorana seisten, kuin armeijatiedotteena ja paperista lukien. Kädet vapisten jännityksestä... Puhdas Sydän ja 'huulilla vartija' niin siitä lähteestä voi tulla TOTUUDEN SANAA..heiluen tai "asennossa seisten'. En ole katsonut/kuunnellut tv.puhujia pitkään aikaan, muuten vaan kiva kuulla hyvääkin Sanomaa (harvemmin tarjolla) vaikka radiostakin. Patmosradiosta vanhempia, terveitä ja ravitsevia saarnoja sillointällöin yllätykseksi kuultuna...

    Radio Patmos on hyvä!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   129
   1797
  2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   77
   1659
  3. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   56
   1303
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   69
   1131
  5. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   8
   779
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   2
   775
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   45
   757
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   10
   749
  9. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   41
   725
  10. Plösö ja synttäriruusut

   Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   702
  Aihe