Kirkan ääni

burl

Kirkahan rääkyi lähinnä.Ehkä joskus nuorempana oli jotain ääntä.Muskakin rääkyy,ei ole minkäänlaita ääntä.Vois jo noi Babitzinit unohtaa,aika ajanut ohi.Kuinkahan kauan Kirkaakin hehkutetaan,vaikka kuolemasta on jo vuosia.Hiukan rasittavaa touhua.Aikaansa kutakin,Kirkan vois jo unohtaa.

13

2284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herttalii

      Ei Kiriliä saa unohtaa! Mielestäni hänen äänensä parani vanhemmiten. Nuorena ehkä "rääkyi" :) mutta komea mies oli ja on kivat muistot hänestä. Kirkan Malboro aski sekä hänen antama Babitsinit konsertissa kasetti ovat muistona ja ovat tärkeitä tietty kun Fani olen ollut koko ikäni. Tulee 10 v kuolemasta ja kiva jos sais lukea hänen sisaruksistaan ja paulasta lehdissä mitä heille kuuluu..

      • oriflame

        Kyllähän Kirka rääkyi ja samaten Muska.Babitzinit vois jo unohtaa,ei kukaan ole korvaamaton.Sitäpaitsi aika on ajanut jo ohi.On uusia laulajia,uusia tuulia.Kirkan kuolemasta hehkutetaan,vaikka siitä on jo 10 vuotta.Ei kenenkään ns.tavallisen ihmisenkään kuolemasta kirjoiteta tai puhuta.Ei se Kirka niin kummonen ollut.Ääni oli huono loppuvuosina ja biisitkin ihan turhanaikasia.Ei säveltänyt,ei sanoittanut.Melko diivaksikin muuttui sen Paulansa kanssa.Kirkan palvonta sais loppua.Sitäpaitsi Babitzinit on täynnä itseään ja aina tyrkyllä lehtien palstoille.


      • Anonyymi

        Voi hellan lettas.


    • älyttömät

      Kirka oli hyvin persoonallinen ja karismaattinen esiintyjä ja hyvin miellyttävä henkilö, ihan turha parjata.

      • Kirkanveli

        Juu hyvin se Kirka veti suurimmat hittinsä ainakin, Muuttohaukka -biisi parhaimpana esimerkkinä.


      • alesto

        Kyllähän sitä mielipiteensä voi sanoa.Faneja ei kiinnosta tai eivät halua kuulla mitään negatiivista tai totuuksia Kirkasta.Loppuaikoina näytti ihan pultsarilta,jäi kuulemma keikkojakin hoitamatta.Eiköhän se ole niin,että aikansa kutakin.Enkä ole ikinä ymmärtänyt tuollaista henkilöpalvontaa.Fanien pitää kestää myös epämiellyttävät ja negatiiviset asiat Kirkasta.Totuuksien laukominen ei ole parjausta.Sitäpaitsi kyllä he Paulan kanssa lehtien palstoilla esiintyivät hyvin leuhkasti.Epämiellyttävä pariskunta.


      • Kirkafani
        Kirkanveli kirjoitti:

        Juu hyvin se Kirka veti suurimmat hittinsä ainakin, Muuttohaukka -biisi parhaimpana esimerkkinä.

        Mitenköhän Kalle Lindroth osaa esittää tämän Kirka klassikon uudessa musikaalissa?!


    • skiner

      Kyllä siitä Kirkasta on taas joka lehdessä vuoronperään.Saman jauhantaa ilmeisesti.Jotkut ihmiset eivät sitten pääse yli ko.henkilöstä,vaan juuttuvat siihen vuosikausiksi.Kaikki kuolee,mitä sitä nyt yhden laulajan kuolemaa jauhetaan vuosikaudet.En ymmärrä Kirkan palvontaa.Ei ollut edes hyvä laulaja,vaan rääkyi suurimmaksi osaksi ja lauloi yhdentekevää iskelmämusiikkia.Suomessa on paljon parempia artisteja.Kirka oli kateellinen Sillanpäälle ja haukkui sitä jopa telkkarissa.Sillanpäällä on upea ääni ja on hyvin suosittu.Kirkan suosio hiipui jossain vaiheessa kokonaan.Sitäpaitsi Kirka näytti pultsarilta loppuvuosina.Hän oli hyvin ylimielinen Paula-rouvansa kanssa,kun lehdistä luin.Kirkallahan on avioton tytär,jonka hän salasi vuosia.Aina Kirka julisti rehellisyyttä,ei tainnut ollakovin rehellinen.Eiköhän Kirkan laulamia biisejä osaa tulkita muutkin,koska Kirkalla ei ääntä ollut.Voisi jo unohtaa koko miehen.

    • totalt

      Huomenta Suomessa perjantai aamuna retrovartissa oli Kassu Halonen,Ykä Babitzin ja joku naislaulaja,nimeä en muista,joka oli levyttänyt jonkun Kirkan biisin.Kyllä Kirkasta nyt jaksetaan jauhaa,ihankuin olisi joku suurmies.Ykä Babitzinkin niin leuhkana sanoen,ettei kukaan yllä Kirkan laulantaan.Oli kyseessä musikaali Kirkasta Ei tarkoitus olekaan varmaan imitoida vaan esittää näytellä omanlaisensa"Kirka".Ei kyllä moni ylläkään Kirka rääkymiseen.Eiköhän toi Kirkan palvonta ja ylistäminen ainutlaatuiseksi ja ylivoimaiseksi saisi jo loppua.Suomessa on paljon hyviä,luonteeltaanmiellyttäviä laulajia.Eikä se Kirkakaan kuulemma ollut sellainen,miltä julkisuudessa ulospäin näytti.Taisi olla ihan tavallinen juntti,joka räyhäsikin ja kimpaantui äkkiä.Niinhän sitä sanotaan,kaikki ei ole siltä miltä näyttää.Hylkäsihän hän oman poikansakin ja au- tyttärensä.Olisi vaan ollut hyvä näyttää se todellinen luonne,ettei syntyisi tuollaista ylipalvontaa.

    • hevidiggari

      Kirka teti 80-luvulla Witesnake,80-luvun Rainbow-tyylistä heviä pari älppäriä.tosi kova mies silläkin saralla.ja hyviä biisejä,Kassu Halosen tekeleitä

    • inklmoms

      Eihän Kirka pärjännyt laulamalla niitä Kassu Halosen tekemiä rock-biisejä.Ei se lyönyt leiville.Sitäpaitsi Suomessa on parempi laulaa rokkia suomen kielellä.Senjälkeenhän Kirka lauloi niitä lässy iskelmiä.mitkä upposi osaan kansasta.Eihän Kirkalla mikään hyvä ääni ollut,nuorena jonkinlainen nuoriso idoli.Nuoriin Kirkan tyyli puri silloin 60 ja 70-luvun alussa.Sammylla oli parempi ääni jaosasi soittaa kitaraakin.Sammylla nyt kävi nyt vain se kovin huono tuuri.

    • aiheena

      Täällä on taas tänään äitynyt joku kinaamaan kaiken kansan nähden itsekseen.

    • Anonyymi

      Kirka ääni kuin Varis pellon laidalla. Surkeista surkein. M. A. Numminen ylivoimaisesti parempi vaikka oli parodiaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe