Kirkan ääni

burl

Kirkahan rääkyi lähinnä.Ehkä joskus nuorempana oli jotain ääntä.Muskakin rääkyy,ei ole minkäänlaita ääntä.Vois jo noi Babitzinit unohtaa,aika ajanut ohi.Kuinkahan kauan Kirkaakin hehkutetaan,vaikka kuolemasta on jo vuosia.Hiukan rasittavaa touhua.Aikaansa kutakin,Kirkan vois jo unohtaa.

13

1429

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • herttalii

   Ei Kiriliä saa unohtaa! Mielestäni hänen äänensä parani vanhemmiten. Nuorena ehkä "rääkyi" :) mutta komea mies oli ja on kivat muistot hänestä. Kirkan Malboro aski sekä hänen antama Babitsinit konsertissa kasetti ovat muistona ja ovat tärkeitä tietty kun Fani olen ollut koko ikäni. Tulee 10 v kuolemasta ja kiva jos sais lukea hänen sisaruksistaan ja paulasta lehdissä mitä heille kuuluu..

   • oriflame

    Kyllähän Kirka rääkyi ja samaten Muska.Babitzinit vois jo unohtaa,ei kukaan ole korvaamaton.Sitäpaitsi aika on ajanut jo ohi.On uusia laulajia,uusia tuulia.Kirkan kuolemasta hehkutetaan,vaikka siitä on jo 10 vuotta.Ei kenenkään ns.tavallisen ihmisenkään kuolemasta kirjoiteta tai puhuta.Ei se Kirka niin kummonen ollut.Ääni oli huono loppuvuosina ja biisitkin ihan turhanaikasia.Ei säveltänyt,ei sanoittanut.Melko diivaksikin muuttui sen Paulansa kanssa.Kirkan palvonta sais loppua.Sitäpaitsi Babitzinit on täynnä itseään ja aina tyrkyllä lehtien palstoille.


   • Anonyymi

    Voi hellan lettas.


  • älyttömät

   Kirka oli hyvin persoonallinen ja karismaattinen esiintyjä ja hyvin miellyttävä henkilö, ihan turha parjata.

   • Kirkanveli

    Juu hyvin se Kirka veti suurimmat hittinsä ainakin, Muuttohaukka -biisi parhaimpana esimerkkinä.


   • alesto

    Kyllähän sitä mielipiteensä voi sanoa.Faneja ei kiinnosta tai eivät halua kuulla mitään negatiivista tai totuuksia Kirkasta.Loppuaikoina näytti ihan pultsarilta,jäi kuulemma keikkojakin hoitamatta.Eiköhän se ole niin,että aikansa kutakin.Enkä ole ikinä ymmärtänyt tuollaista henkilöpalvontaa.Fanien pitää kestää myös epämiellyttävät ja negatiiviset asiat Kirkasta.Totuuksien laukominen ei ole parjausta.Sitäpaitsi kyllä he Paulan kanssa lehtien palstoilla esiintyivät hyvin leuhkasti.Epämiellyttävä pariskunta.


   • Kirkafani
    Kirkanveli kirjoitti:

    Juu hyvin se Kirka veti suurimmat hittinsä ainakin, Muuttohaukka -biisi parhaimpana esimerkkinä.

    Mitenköhän Kalle Lindroth osaa esittää tämän Kirka klassikon uudessa musikaalissa?!


  • skiner

   Kyllä siitä Kirkasta on taas joka lehdessä vuoronperään.Saman jauhantaa ilmeisesti.Jotkut ihmiset eivät sitten pääse yli ko.henkilöstä,vaan juuttuvat siihen vuosikausiksi.Kaikki kuolee,mitä sitä nyt yhden laulajan kuolemaa jauhetaan vuosikaudet.En ymmärrä Kirkan palvontaa.Ei ollut edes hyvä laulaja,vaan rääkyi suurimmaksi osaksi ja lauloi yhdentekevää iskelmämusiikkia.Suomessa on paljon parempia artisteja.Kirka oli kateellinen Sillanpäälle ja haukkui sitä jopa telkkarissa.Sillanpäällä on upea ääni ja on hyvin suosittu.Kirkan suosio hiipui jossain vaiheessa kokonaan.Sitäpaitsi Kirka näytti pultsarilta loppuvuosina.Hän oli hyvin ylimielinen Paula-rouvansa kanssa,kun lehdistä luin.Kirkallahan on avioton tytär,jonka hän salasi vuosia.Aina Kirka julisti rehellisyyttä,ei tainnut ollakovin rehellinen.Eiköhän Kirkan laulamia biisejä osaa tulkita muutkin,koska Kirkalla ei ääntä ollut.Voisi jo unohtaa koko miehen.

  • totalt

   Huomenta Suomessa perjantai aamuna retrovartissa oli Kassu Halonen,Ykä Babitzin ja joku naislaulaja,nimeä en muista,joka oli levyttänyt jonkun Kirkan biisin.Kyllä Kirkasta nyt jaksetaan jauhaa,ihankuin olisi joku suurmies.Ykä Babitzinkin niin leuhkana sanoen,ettei kukaan yllä Kirkan laulantaan.Oli kyseessä musikaali Kirkasta Ei tarkoitus olekaan varmaan imitoida vaan esittää näytellä omanlaisensa"Kirka".Ei kyllä moni ylläkään Kirka rääkymiseen.Eiköhän toi Kirkan palvonta ja ylistäminen ainutlaatuiseksi ja ylivoimaiseksi saisi jo loppua.Suomessa on paljon hyviä,luonteeltaanmiellyttäviä laulajia.Eikä se Kirkakaan kuulemma ollut sellainen,miltä julkisuudessa ulospäin näytti.Taisi olla ihan tavallinen juntti,joka räyhäsikin ja kimpaantui äkkiä.Niinhän sitä sanotaan,kaikki ei ole siltä miltä näyttää.Hylkäsihän hän oman poikansakin ja au- tyttärensä.Olisi vaan ollut hyvä näyttää se todellinen luonne,ettei syntyisi tuollaista ylipalvontaa.

  • hevidiggari

   Kirka teti 80-luvulla Witesnake,80-luvun Rainbow-tyylistä heviä pari älppäriä.tosi kova mies silläkin saralla.ja hyviä biisejä,Kassu Halosen tekeleitä

  • inklmoms

   Eihän Kirka pärjännyt laulamalla niitä Kassu Halosen tekemiä rock-biisejä.Ei se lyönyt leiville.Sitäpaitsi Suomessa on parempi laulaa rokkia suomen kielellä.Senjälkeenhän Kirka lauloi niitä lässy iskelmiä.mitkä upposi osaan kansasta.Eihän Kirkalla mikään hyvä ääni ollut,nuorena jonkinlainen nuoriso idoli.Nuoriin Kirkan tyyli puri silloin 60 ja 70-luvun alussa.Sammylla oli parempi ääni jaosasi soittaa kitaraakin.Sammylla nyt kävi nyt vain se kovin huono tuuri.

  • aiheena

   Täällä on taas tänään äitynyt joku kinaamaan kaiken kansan nähden itsekseen.

  • Anonyymi

   Kirka ääni kuin Varis pellon laidalla. Surkeista surkein. M. A. Numminen ylivoimaisesti parempi vaikka oli parodiaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   25
   2525
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   2404
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   201
   1878
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   74
   949
  5. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   84
   938
  6. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   45
   908
  7. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   266
   871
  8. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   69
   827
  9. Voehan taivahan talikynttilät

   Kuumin misu ja haluttavin pipari olet kyllä...Nam nam totean vain 🥰 Oot 🔥♥️🔥
   Ikävä
   37
   736
  Aihe