Nyt se pitäisi sitten päättää...

tyttö 17-v.

Luin muiden kirjotuksia isänpäivästä ja siitä kuinka tuskallista se voi olla sellaiselle jonka isä on kuollut tai jättänyt jo lapsena. Minun ja isäni välit eivät ole olleet kohta vuoteen minkäänlaiset. Ainut mitä olen saanut kuulla on, kuinka rikoin äitini ja isäni avioliiton(hän ärsytti ja kun suutuin ja "auoin päätäni" isälläni oli muka jonkinlainen lupa lyödä minua ja lopulta äitini kanssa muutimme pois ja siitä se alkoi..) ja että minun ei kannata enää ikinä tulla pyytämään isältäni mitään!!
Tänään ehkä n. tunti sitten isäni soitti ja pyysi käymään huomenna, isäni oli soittanut kaksi viikkoa aikaisemminkin ja pyytänyt käymään. Aloin miettimään, että pitäisikö minun antaa mahdollisuus välien korjaamiselle?? Toisaalta olen aina miettinyt miten isäni tulee kärsimään, kun saan poikakaverini kanssa ehkä tulevaisuudessa lapsia ja hän joutuisi katsomaan vierestä onneamme ja toivoisin että hän joutuisi katumaan todenteolla tekojaan ja sanomisiaan, sillä ne satutti sillon!! Minun tekisi toisaalta mennä käymään isäni luona, mutta kaiken sen vihan jälkeen mitä olen häntä kohtaan tuntenut, en tiedä ansaitseeko hän toista yritystä, mutta se surullinen ääni puhelimessa..? Itse en usko että ihmiset muuttuvat..?! En tiedä mitä tehdä?!

6

919

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voisin olla äitisi

      Heippa sulle, että joko pitäisi päättää.Kaiken tuon jälkeen mitä kerroit, ja mitä muita vastaavia tapauksia tiedän,sanoisin että voisitte tavata ja keskustella asiat siltä osin selväksi mitä tällä hetkellä tunnette.Ei aina ole niin että ihminen ei muutu,voihan olla että isäsikin on kärsinyt tässä ajassa ja kaivannut sinua, on ehkä muuttununut ja nyt haluaa,että välinne olisivat ok.Ja aivan todella on niin, että kun ja jos sinulla itselläsi olisi lapsi tai lapsia, niin toivoisit varmasti että niillä olisi vaari/ukki tai miksi sitä kutsuisitkin. Itse olen eronnut ja nyt kun on lapsen lapsi,on ihan kiva että se vaarikin osallistuu hoitoon ja lapsen elämään ihan samalla tavalla kuin jos olisimme aviossa.Ja sun isällesi olisi varmasti tosi mahtavaa että hänellä on nyt ihan oikeasti tytär ja sitten ehkä joskus lapsen lapsi.Jotenka olen sitä mieltä,etä te sovinto ja unohdatte vanhat.Kaikea hyvää sinulle. Terv. voisin olla ´äitisi

    • enkeli

      Ymmärrän täysin tunteesi, ei ole helppoa antaa anteeksi, tietää aina miten pitäisi toimia. Lyöminen on väärin....AINA! Ja parisuhteessa täytyy olla muutakin vialla jos tytär voi aiheuttaa eron. Älä syytä siis itseäsi. Anna mahdollisuus isällesi, mikäli hän todella sen tahtoo. Ei sinun tarvitse unohtaa, mutta yrittää eteenpäin kuitenkin ongelm. asioissa. Hyvää jatkoa ja onnea elämääsi!

    • pingwiini

      Vaikea asia...ihmiset ei todellakaan muutu, mutta toisaalta jos laosuusaikaasi isän kanssa ei liity muita kriisejä niin miksi et yrittäisi antaa anteeksi? Ihmiset tekee pahojakin asioita paineen alla ja stressaantuneena (esim suhteen ollessa lopuillaan)... Oma mielipiteeni on että käy kuuntelemassa isäsi asia. Hänellä on kuitenkin ollut aikaa miettiä mitä on menettänyt ja miksi...Voithan sitten tehdä päätöksesi tapaamisen jälkeenkin?
      Tsemppiä...

    • Illi

      Aika kiva juttu!Sulla

    • nazwa

      sillä jonain päivänä saatat katua, itse ainakin mietin että tässä kuussa muutin poikaystäväni kanssa yhteen isäni ei ole sitä näkemässä, itseeni harmittaa, välillä itkettää, sillä isä on aina isä, oli se millainen hyvänsä.
      Oma isäni kuoli 3 vuotta sitten, meilläkin oli huonot hetket vaan annoin mahdollisuuden isän kuollessa se oli rakkain ihminen päällä maan.

    • kiti

      Hei!
      Minulla on samanlainen kokemus, mutta äitinä. Tyttäreni ja isänsä ottelivat aivan samoin kuin sinä ja isäsi. Erosimme, ja tyttären ja isän välit olivat pitkään todella huonot. Tytär kävi jopa terapeutin kanssa selvittelemässä tunteitaan.
      Nyt hän on antanut isälleen anteeksi, ainakin jollakin tavoin, ja yhteys on jälleen solmittu. Tytär on tyytyväinen tilanteeseen. Ei ole mukavaa olla vihoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2306
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2124
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      173
      1939
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1702
    5. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      41
      1429
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      2
      1191
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      16
      1188
    Aihe