Homouden määritelmä?

melko normaali

Homoseksuaalin tunneelämä ja seksuaalisuus on ristiriidassa hänen biologiansa kanssa. Sitä mistä tämä johtuu, emme saa koskaan selville. Synnynnäistä se ei ole, koska seksuaalisuus ei ole syntyessä valmis, vaan kehittyy aina 20 ikävuoteen saakka. Synnynnäistä "virhettä" ei tue myöskään se, että jotkut tulevat homoksi vasta paljon yli 20-vuotiaana, jopa vasta keski-ikäisenä.

On fakta, että homous ei ole normaalia tai luonnollista. Normaali ja luonnollinen ovat käsitteitä. Käsite pitää määritellä. Heterous on kaikkien mielestä normaalia. Tämä käsite ei voi perustua muuhun kuin biologiaan. Heterous on normaalia, koska se on biologisesti normaalia. Tästä seuraa automaattisesti se, että homous ei ole normaalia ja luonnoliista.

Koska homous ei ole normaalia ja luonnollista, on se epänormaalia ja luonnotonta (luonnovastaista olisi tosin parempi ilmaisu). Homot väittävät, että homous on normaalia tai luonnollista. Näin he itse tunnustavat, että on olemassa käsitteet luonnollinen ja normaali ja samalla tunnustavat, että on olemassa myös epänormaali ja epäluonnollinen eli luonnoton.

Ei siis voida myöskään sanoa, että kaikki on normaalia ja luonnollista, koska silloin nämä eivät ole enää käsitteitä. Käsite on käsite vain, kun se määritellään.

Lääketiede ei määrittele sitä, mikä on normaalia tai luonnolista eikä myöskään Suomen laki. Lääketiede ei määrittele oikeastaan edes sitä, mikä on sairaus, koska lääketieteessä sairaus on vain sellainen, joka pystytään diagnosoimaan ja luokittelemaan. On siis sairauksia, joita lääketiede ei tunne eli ei osaa selittää eikä näin diagnosoida eikä näin luokittele niitä tautiluokituksiin. En tiedä miksi homous poistettiin tautiluokituksista 1970-luvulla, mutta se, että joku ei ole tautiluokituksessa, ei todista sitä, että kyseessä olisi sairaus.

Homoudelle on annettava jokin määritelmä, koska homo on ristiriidassa oman biologiansa kanssa. Homot nostavat hirveän haloon ja viharyöpyn, jos homoutta sanoo vammaksi. Tämä on loukkaus vammaisia kohtaan. Vammaisuus ei tarkoita alempaa ihmisarvoa. Koska kaksi samaa sukupuolta ei pysty normaaliin yhdyntään eikä jatkamaan omaa sukuaan, on mielestäni vamma hyvä määritelmä.

Mikä teille homoille on sellainen määritelmä, joka loukkaa teitä vähiten? Kaikkihan teitä loukkaa eli ihan periaatteesta loukkaannutte kaikesta, jotta voisitte ajaa sensuuria eli hiljentää totalitaristisesti kaikki, jotka pitävät vain heterosuhdetta ja heteroseksiä normaalina. Onko paras määritelmä epänormaali vai luonnoton vai sairaus vai vamma vai virhe vai mikä? Homo ei sinällään mielestäni riitä, koska se ei tuo esille sitä, että homous on ristiriidassa biologian kanssa eikä se näin ollen ole ihmiselle normaali tila.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • my 5 cents

      Homosekuaalisuutta on tutkitusti todettu olevan yli 1500 eläinlajilla, mutta homofobiaa vain yhdellä - ihmisellä.

      • myös lähes

        Olen täysin samaa samaa mieltä lähes normaalin kanssa. Hyvä kirjoitus!


      • höpölöpötöpö
        myös lähes kirjoitti:

        Olen täysin samaa samaa mieltä lähes normaalin kanssa. Hyvä kirjoitus!

        "Melko normaalin" kirjotus on homofobista p*skaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1455
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1159
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1032
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      907
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      65
      763
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe