Virtain puolesta ry

Wot Harasoo

Virtain puolesta ry:lle
Mitäpä näinkään töistä tullessani? Oli lappunen ko ryhmittymältä postilaatikkooni tullut. Kysynpäs heti alkuun onko tämä sama ryhmittymä joka esim kaatopaikan valtaukseksi merkitsi ja hääti työllistävän yritys alan pois jälleen kerran Virroilta?
Pitäneekö paikkansa tieto että taisi barrikadin pystyttäjän sukulainen avata heti perään jätetoiminnan keruun paikkakunnalla? Nyt tarkkana onko tässä taas tarkoitus suosia sukulaisia tai jotain viran varmistajaisia harrastaa. Nujitaanko taas lakipäätöksiä kaupungin talolla yhtäällä ja huudetaan vastaan lehdessä toisaalla?
Ettekös Tampereelle ja ympäri pitäjiä antaneet terveys huollon, vero ym virka asiat ja koulutukset virroilta? Mitä tässä enää poraamista on ja lehtileikkeitä jaella? "Päättäjät" häh? Mitä me enään pystymme asioihin vaikuttamaan kun kylä kuolee ja nuoret lähtevät, neukuillako meinaatte loputkin työpaikat täyttää?
Eikö olisi hyvä terveyden huoltoon saada uusia tuulia ettei tk: n mäki mene aivan sisäsiittoiseksi? Työterveyspuoli esim kaipaa rankan peräruiskeen ja tyhjätä pöytä vaihtaen koko porukan vaikkapa seinäjoelta johtamaan sekä hoitamaan sitä, samoin operatiivinen puoli, keikka lekurit pois ja vaki lääkäri piiri virkoihin. Vanha omalääkäri systeemi sekä viik lop päivystys käyttöön.
Voi olla että paperi on liian korkea selkoinen ak henk, mutta kunnan virat saisi tuulettaa täysin ulkopuolisilla , sekä selittää miksi säkkiä sitoa kiinni kun kanat ovat jo karkuteillä? Kun työpaikat eivät näytä tässä perähikiän anaalissa lisääntyvän vaan päinvastoin ,miksi siis suosisimme paikkakunnan touhuja? Tuli sanottuakin että kylämme pian ulkomaalaisilla täytetty, että aivan sama mistä muhokselta tällaista mökkikylää laskutetaan tai kremlistä.

10

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helmitaulu ei riitä

      Kaikki eivät jakelua ole saaneet joten valaisepa nyt, miltä Virtolaisia tällä kertaa ollaan pelastamassa? Mahtaako kyse olla tästä niin muodikkaasta ulkoistamisesta? Kun aiheesta vähän googlettaa, niin aika vaikea on löytää yhtään puolustuspuhetta ulkoistamisen puolesta. Herääkin kysymys, puhuvatko nuo puolustajat vain ja ainoastaan yksityisten lääkäriasemien suulla? Jos niin, niin miksi? Näiden äänekkäiden puolustajien laskelmien varaan en kauheasti jättäisi, heillähän ei ole asiantuntemusta peruspalveluiden kulurakenteesta ja kehityksestä sitten pätkääkään.


      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kymmenia-kuntia-lahestytty-soten-kokonaisulkoistusaikeissa/4504382

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kansliapaallikko-veronmaksaja-haviaa-kuntien-sote-ulkoistuksissa/4478854


      https://www.avoinministerio.fi/ideat/265-kuntien-peruspalvelujen-ulkoistaminen-on-lakkautettava

      http://kristiinailmarinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/69470-esimerkki-terveydenhoidon-yksityistamisesta-suomessa

      http://sireeni.kailottaa.fi/tag/pihlajalinna/

      http://villejalovaara.puheenvuoro.uusisuomi.fi/119939-kannattaako-aina-ulkoistaa
      http://joukohemmi.blogspot.fi/2012/10/peruspalvelujen-ulkoistamisesta.html

      • So last season

        Yksityisellä puolella tuo ei ole enää muodikasta, vaan täysin out of date.

        Ulkoistamisessa rengistä tulee äkkiä isäntä. Kun alihankkija pyörittää kriittistä aluetta yrityksen toiminnasta, alihankkija on käytännössä monopoliasemassa. Muutamassa vuodessa yrityksestä itsestään on kadonnut tarvittava osaaminen ja välineet, eikä ole muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa sopimusta alihankkijan kanssa vaikka hinta nousisi ja ehdot heikkenisi. Nyt monissa yrityksissä puretaan näitä hiljalleen kiristyviä hirttoköysiä, kalliiseen hintaan ja isolla riskillä.

        Pienet ja vähäriskiset toiminnot on hyväkin ulkoistaa, varsinkin jos ne vaativat osaamista joka ei varsinaisesti ole yrityksen ydintä, ja jonka osaamisen voi aina helposti kilpailuttaa uudestaan.


    • näivettyvä virrat

      Asiaa kirjoitatte tätä yksityitämis asiaa on syytä miettiä ja tarkastella tosiaan perinpohjin.Täytyy aina muistaa että yksityiset firmat on ne sitten lääkäriasemia tai mitä hyvänsä ne ovat aina mahdollisimman paljon voittoa tavoittelevia toisin kuin julkinen sektori .Toisaalta luulisi että kyllä julkisen puolen pitäisi pystyä tuottamaan samat palvelut halvemmalla , jos ei niin asiaa on syytä tarkistella lähemmin mistä moinen johtuu tuskin ainakaan hoitajien palkoista ,näyttäisi että yksityispuolella maksetaan jopa paremmin ja henkilökuntakin on aika minimissä . Tämä terveyskeskus sekä vanhusten hoito ym. palvelu on Virtolaisille tällä hetkellä tärkein asia .Koska me ikä ihmiset olemme täällä suurin joukko .Nuoriahan täällä ei juuri ole ja loputkin joutuvat täältä muutamaan töitten ja opiskelun takia muualle . Että tässä tässä mietittävää päätäjille .Ja Virtain puolesta ry.lle paitsi että kyseinen ry ei kyllä ole saanyt tähän mennessä mitään muuta kuin estettyä työpaikojen syntymistä ja muuta kehitystä Virroilla.

    • Myllykirje

      Kiertokirjeistä.
      Kyllä niin on että tietyt omaa pussiaan ajattelevat ajoivat työpaikkoja viimeksikin pois ja niin suositaan taas jotain mikä ei kuntalaisia hyödytä ja jos hyödyttääkin niin ko ryhmittymää takuulla eniten. Uskokaa pois.

    • seurattua tosiasiaa

      Virtain puolesta nimi tulee muuttaa: Virtaita vastaan. Nimi kuvaisi paremmin yhdistyksen toimintaa.

      • Tokihan se

        pitäisi Virtaista tehdä kaatopaikka kaikelle mahdolliselle. Mitäpä muuta ?


    • Totuutta1

      Missä toimii nyt virtain puolesta, kun kylä näivettyy ja työpaikat hävii. Tarttis tehdä jotain, mutta yhistyshän on taannoinkin vain hätistäny yrittäjiä pois Virroilta. Elikkä on onnistunu työssään hyvin :)

    • exvirtolainen

      siis onko tollanen puulaaki oikeen aikuisten oikeesti olemassa? Siinä on jollain ollu lääkitys ja jyvät kohillaan tai sit paremmat sätkät että on saanu "Virtain puolesta ry:n pykättyä:) ......viimenen sammuttakoon valot.....se on se katkasija siinä oikeella kädellä:)

    • Suomelaaaaa

      Virtain puolesta. Johdatti minuakin harhaan.
      Totuus paljastui nyt ,kele

    • ihminenkunniaan

      Ennemminkin täällä tarvittaisiin yhdistystä, joka toimisi inhimillisesti ihmisen puolesta! Ei ainoa päämäärä saa olla se, että vastustetaan Kepua. Joskus käy niin, että kepukin on oikeassa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      125
      2058
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      245
      1836
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      59
      1423
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      113
      1281
    5. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1238
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      104
      1095
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      950
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      907
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      847
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      821
    Aihe