Kävin huorissa

pillunnussija

Poikuus meni. Kyllä on yliarvostettua. Miksi palstan ätämit eivät vain mene huoriin? Kerran se vain kirpaisee. En usko että toista kertaa seksistä maksan, mutta oli se sen väärti kun nyt on asia hoidettu. Taitaa ätämit vaan olla niin saamattomia ettei edes tuohon kykene.

15

2019

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 35+5

      Paukahditko nyt homoksi kun pillu ei ollutkaan niin herkkua kuin olit kuvitellut?

    • pillunnussija

      En paukahtanut, koska odotukset eivät edes kovin korkealla olleet, kun vertaa siihen miten sitä joka paikassa hehkutetaan. Mutta täytyy sanoa että todellisuus oli vieläkin surkeampi kuin olin kuvitellut. Pillu oli todella löysä, en sitten tiedä mitä tiukemman kanssa. Laukesin kuitenkin minuutissa.

      • 2 minuutin panomies

        Sitä onkin turha tuhrata yhtään kauemmin sen pillun päällä. Seksi on kahden minuutin homma: ensin esileikki, eli minuutti näppäillään nännejä, ja sitten muna pilluun ja toinen minuutti rynkytetään reikää. Sittenpä jo tulee sperma kyrvästä ja se oli siinä, seksi on ohi.


    • 1 minuutti....

      Sitähän se on avioliitossakin minuutin homma. suoraan kyrppisvittuun ja rynkyttää ja siinä se on. ei mitään muuta kuin pesulle.....

    • esine vaan....

      Huorahan voi olla avioliitossakin....

    • maksullinenko?

      Huoriin ei kannata tunteita tuhlata ne , ovat rakkaudessa pettyneet ja sortuneet sille tielle. Pään yli peitoksi voit heittää peiton ja jättää vaan tissit ja tavaran näkyviin tai takaapäin ja nopeesti, huorat ei tykkää esileikeistä eikä suutelemisesta. Pelkkä tyydytys niille riittää sekin vaan miehille ja maksu on tärkeää. Rahaa ne kaipaa ei rakkautta. On sääli että, he ovat joutuneet sille asemalle. mutta rakkaudessa pettynet ovat jojo yksin tai myyvät itseään rahasta. tunteilulle ei ole aihetta. mutta kunnioittakaa heitäkin sillä, he eivät ole itse valinneet tiensä vaan vääriin ihmisiin tutustuneet ja siten pettyneet. Pelkkä pano riittää ja maksu ja hyvää jatkoa jos, ei tavata.

    • ei näin

      Olen varma ettet sinäkään tajunnut lopettaa runkkaamista vähintään kahdeksi viikoksi ennen kun huorissa kävit. Täysin turhaan kulutit rahat, kun olit ensin vuosien ajan pornolla ja nyrkillä tehnyt itsesi epäsensitiiviseksi oikealle seksille.

    • Jallu Vaari

      Kyllä se siitä alkaa suttaantua. Minullakin eka kokemus maksullisesta oli aika surkea. Nainen oli ruma ja höpisi kaikkia tyhmiä seksikliseitä muka minua kiihottaakseen. Jäi aika tympeä maku suuhun tuosta ekasta kerrasta mutta jatkoin harrastusta kuitenkin. Myöhemmin on sitten siltä saralta kertynyt ihan kivojakin kokemuksia.

    • --------------

      Minä tein samoin kuin aloittaja, olin myös samassa tilanteessa. Vaikkapa siinä ei tunteita olekaan mukana, väitän silti että se on sata kertaa mukavampaa kuin ns. omin käsin onneen.

      En osaa sääliä tai tuntea käyttäväni hyväksi naista, joka saa asianajajan tuntipalkkaa siksi että on nainen. Varmaan tekisin tuota "työtä" itsekin jos ei mitään muuta mahdollisuutta samaan tulotasoon olisi.

      Joku voi jauhaa siitä, mitä tuo tekee psyykelle, uskon kuitenkin itse että se huikea tulotaso suojaa kummasti psyykkiseltä ongelmalta.

      • Miksi luulet, että siitä maksetaan niin hyvin?


    • mattimeikäläinen123

      Olen kyllä samaa mieltä aloittajan kanssa: seksi on yliarvostettua. Muistan kun varhaisteininä kaikki puhui, että seksi on maailman paras asia ja suurinpiirtein näet Jumalan silloin. Kun ensimmäinen kerta tuli 16-vuotiaana niin ei se kieltämättä niin kummoista ollut. Siis totta kai olin aloittelija, en kestänyt pitkään ja oli se siis ihan mukavaa, mutta en tajunnut silloin ja en tajua kymmenen vuotta myöhemminkään mikä siinä seksissä niin ihmeellistä on. Sänkykumppaneita on ollut erilaisia ja olen kyllä nauttinut lähes joka kerta, mutta silti... ei se niin upeata ole. Ihan parasta seksissä on läheisyys oikean ihmisen kanssa, mutta yhden illan suhteet ovat aika perseestä. Maksettu seksi olisi luultavasti minulle vielä huonompaa, kun siinä ei ole mitään tunteita pelissä.

      • Panomestari!

        Te ette vaan osaa panna. Huonoahan se onkin jos se on vaan kaksi työntöä ja ravistus periaatteella.


      • ihan mukavaa

        Onhan se yliarvostettua aloittelijalle, mutta sitten jos oppii niin on ”toinen ääni kellossa”
        Stressinpoitokeinona maksettu on vähintään yhtä hyvä kuin ilmainen. Eikä se maksettu huutele perään eikä kysele täällä neuvoja miten saisi miehen ”satimeen”.


    • riuku

      Huora yritti runkata sua ensin mutta ei pystynyt ko sulla on niin pieni nysä,sitten se harrasti sulla goatsea ja pasko päälle ja sinä tollo maksoit vielä tuosta.taisit tykätä.

    • mjue

      NO jos niil on ollu 19 " ASIKASTA " ennen sua ... KELAA VÄHÄN .... RUMIA JA PULSKIA SAA HALVEMMALLA ... kuka niitä panee ... en mä ainakaan ... varatut akat tarjoo tortuu ...kun niiden ukot ei pane niitä ,,,, sellasta tää TOUHU ON TÄÄLLÄ ! MUkavia naisia ei taida olla ! treffi palstoillakin pelkkiä maksullisia akkoja ! Ouh.....FUCKING SHIT ! ! !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe