Ruoanjakelu alkaa!

Innostunut uroslehmä

Tosi mahtava homma tämä ruokajakelu! Parempi varmaan mennä tosi aikaisin jonottamaan, otettin jopa pekkasvapaat rouvan kans töistä tämän takia.
Jos vielä saadaan nämä meidän koululaisetkin jonottamaan niin kertakaikkiaan mahtavaa! Veikkaan että kahdesti ei saa vaikka jonottaisi uudestaan?
Kiitos vielä tapahtuman järjestäjille!

47

1849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kerjäläinen

      Ennemmin kuolen vaikka nälkään kuin lähden tuolta mitään anelemaan.

      • nälkäinen

        joudatkin.....


      • Anonyymi

        Kun olen jakamassa ruokaa niin mamuille ja ryssille kaikista huonoimmat tuotteet hehhh kiusa se on pienikin kiusa. Hiii.


    • Soopanmyyjä

      Kuuleppas palindromi-elukka, ihan oikeasti jotku ihmiset ovat tämän ruoka-avun tarpeessa. Ja noin selkeää trollia tai vedätystä ei oikein kehtaa edes lukea , saati kommentoida. Kommentoin kuitenkin, ihan vähän, kommentoin, ihan kiusaksi, minä. Kommentoin. Toisaalta tätä ruuan halpajakelua täällä Iissä suorittaa muuan ruokayrittäjä, hyvä niin. Arkisin tietyn kellonajan jälkeen, lounaan loppuessa, saapi halvalla kilohinnalla hyvää sapuskaa. No, sitten epäkohtaan, mihin trollaajakin viittaa: Täällä ravitsemuspisteen hulluilla viimeminuuteilla on ostoksilla yleensä, ei niinkään vähävaraista tai muuten ruuantarpeessa olevia, vaan ihan isokenkäisiä ja hyvintoimeentulevia Iiläisiä. Niin, ei kai ne köyhät edes pääsisi edullista ruokaa hakemaankaan, jos edes tietävät koko asiasta.Kiitos jonottajille ja ruuan tarjoajille. Ilon kautta:-)

    • elämänkoulu

      saaks sielt muuten mitään kylmätuotteit mä pidän siit aino jäätelöst!!!

      • nälkäinen

        ääliö


    • jipudii

      onko muuten kotiinkuljetus mahddollista! epäasiallista jos vaikka korvainpuhistus just arvauskeskuksessa ja ei pääse jakeluun!!!

    • hyva sydan

      mikka olla tama ruokojakkelu mina tulla ja hake russian, onko saallittu tama kuka tietaa, mina vien katulapssille! leningradissa paljon nalka!!

    • Huomionhakija

      Hieno homma tämä, riittää sitten naapurin deekuporukalla kaljaan rahaa paremmin. Melkosta juhlimista tuossa ollut koko joulun ja jatkuu.
      Ja ei siellä kaikki vähävaraisia ole ruokaa hakemassa, ihan on hienot autot ja kesämökit sun muut.

      • Hävetkää

        Kävin katsomassa minkälaista porukkaa siellä oli jonottamassa. Suurin osa tulee autoilla ja ei millään kahden sadan romulla, vaan toinen toistaan komeammalla pirssillä(volkkarin pikkubussista lähtien).


      • Anonyymi

        Olen myös nähnyt,kun solut hakee safkaa Malmilta kesällä ja ne dokas siinä jonossa miehet ja naiset.Jääpi fyrkkaa enemmän bisseen.


    • hyväjuttu12

      Tietysti soisin oikeasti vähävaraisille tämän ylijäämäruoan jaon kohdistuvan ensisijaisesti, mutta voiko tapahtuman järjestäjä alkaa luokittelemaan kuka tarvitsee ja mitä ja kenenkään varallisuutta taikka tuloja kyselemään? Eikö tässä pääasiallinen tarkoitus olekin se että kaupoista yli jäänyt ruoka tulee hyödynnettyä ja käytettyä?
      Mutta itse olen jättänyt tämän väliin, en edes halua hakea tällaista ilmaista roskiin muuten menevää evästä, ei siksi etteikö kelpaisi, vaan siksi että moni muu sitä varmasti tarvitsee enemmän kuin minä.

      • Tättärääpää

        Niin justiin. Tärkein on vissiin saada sulka hattuun tekemällä "hyvää työtä".


      • stevekekana

        saak sielt jotain hattujaki tai sulkii? en oo viel töis mut jotain ATK ohjemoint- juttui ehkä tulos


      • Raising_Up_My_Family

        Ei, kyllä siellä broiskut on ilman höyheniä annettu ruuaksi. Tää varmaan tarkoittaa vertauskuvaa eli sulkaa hattuun tekemällä hyvä työtä= ruuanjakelun järjestäjä kerää sympatiaa/ arvostusta itselleen........ Tätä kai se Tättärääpää tarkoitti. Joo tottahan se on , että ei kai niitä ruoka-avun tarvitsijoita ole syytä luokitella mitenkään. Pieni tarina: Etelä-Iissä on Micropoliksen yhteydessä laadukas lounasravintola. Hyvää ruokaa kohtuuhintaan kello 10.30-13.30 välillä. Kello 13.30 jälkeen alkaa ko. ravintola myymään tosi edulllisesti ruokaa ulosheittohintaan isoissa erissä, jos on jäänyt ylimääräistä. Itse paikalla ruokailleena voin todeta, että suurituloiset ja isokenkäiset käyvät sankoin joukoin hakemassa halpaa ja hyvää sapuskaa.. Onkohan se väärin? Itse olen jättänyt kaljat ja tupakit ostamatta, jotta rahat riittäisi ruokaan. Ja jos yli jää niin ostan viinaa. :-) ja näpyttelen ATK-konetta.


      • Hyväjuttu12

        Niin, voiko sanoa että edullista/ilmaista ylijäämäruokaa ei saisi ostaa ja hakea muut kuin köyhät ja autottomat? Ei tulisi itsellä mieleenkään mennä katselemaan kuka hakee ruokaa ja millä; volvolla vai ladalla. Kyllä täytyy olla tässäkin jonkinlainen kateus taikka ilkeys ihmisillä. Minun puolesta hakekoot kuka haluaa ja parempihan se, että joku hakee kuin että pitäisi ruokaa roskiin heittää. Arvasin jo alunperin, että tästä tulee tämmöinen ihmisten luokittelu Iin kokoisessa pitäjässä, vaikka kyseessähän on täysin järkevä ja taloudellinen asia, johon ei minun mielestä olisi pitänyt sekoittaa "vähävaraisuutta" mitenkään.


      • ritsi-pläkmoor-is-pest

        ai mil volvol? mun serkkupojal oli siisti volvo kasaril, se hommas sveduist sen oltuaan marapuun pajal. se ois päässy pomoks mut ei joutanu! se myi sen amatsoonin ranual mut joi ne fyffet samantien se ei varmaan oo siis käyny siel jakelus amatsoonil ellei sit se ranuan kundi?


    • närkästyin

      onks muuten tosi et niit aino- jäätelöit ei ikinä jää yli kaupois!! mä epäilen et myyjät vie niit kotiin vaik ne kuuluis meille Köyhille!!!

      • Gordon_Ramses

        Joo, myyjät vetää Aino-jäätelöö naamariin , joka ilta. Jopas on sullakin suuri huoli, että oikein Aino-jäätelön kohtalo mietityttää. Yhtä vakava mietinnän paikka ku Maisa Torpan kommentit omista ulokkeistaan. Näin meillä Suomessa. Kukahan se se syö sen " Kultaisen Kaviaarin" ja Sahramin??


      • närkästyin

        ohan se nyt jumalaut jos mä meen jakeluun (ei oo muuten iha lyhyt matka 2,9km) enmä mitään kuivaa känttyy sielt hae tambio!


      • Jaakko_Kolmonen

        Se Jumala Auta ei, jos mäkin meen pyöräl töihin joka aamu 5 kilsaa, en mää rupeen siellä mitään paska duunia tekeen enkä huonoa safkaa vetää. Kyllä näin on jämpti. TAMpereen BIOpolttoainekeskus! Niin kerta. PS. Oonpa joutunu kotona syömään joskus homeista leipää, ku rahat ei oo riittäny ihan seuraavaan tilipäivään.


      • Jaakko_Nelonen_jopa

        mut mä en muut vaadi ko hiukka aino-jäätelöö onk se liikaa vaadittu?


      • A_L_Koho-Listi

        Riittäkö sulla rahat valtsun tai siwan eldorado-jätskiin, siihen caramel-makuun. Toi Valion Ainohan on ihan sairaan kallista, vai luuletko sä, että kauppojen myyjillä on salaliitto ko. jäätelön suhteen. Heh heh. Kyllä tarkemmin kun ajattelee niin foliohatun alla sykkiikin pieni jäätelönsyöjän sydän. Juokos ne Alkon tädit sitten ne kalleimmat viinat, jotka ei mee kaupaksi, ku meikä vetää vaan Jallua? Mäkin vain haluaisin juoda ylipäiväys Henessyn V.S.O.P.:etä. :-)


      • jaakko_vitonen_uberall

        voi ol et pian en enää mee sinne jakeluun!! sit ku rupee sitä ainoo löytyy voin harkita. mitämitä onks vanhaa vinettooki tulos? tänne heti sit tietoo, kyl mä voin jotain sidukkaa ehkä hakee


    • jorhe

      voi vitun persaukiset ostakaa elämä tai lopettakaa se entinenki no huh huh

      • karhe

        oisin lopettanu elämäni, mutta Iijoen raudassa kolme metriä nailon köyttä oli niiiin stanan kallista, että ei rahat riittäny. Apteekissa buranat ja rotanmyrkkykin maksaa liikaa. Eikä täältä syrjäkyliltä oo varaa taksilla tulla nelostien varteen rekan alle ajettavaksi. Vihtavuoren patruunatkin mummon haulikkoon tosi kalliita.. Joten miten sais halvalla hengen veks. Syömällä 20 litraa Aino jäätelöö??


      • KesäJenni

        Jäätelönsyöntiin voi kuolla. Jäätelö on kylmää, aivot jäätyy ja sitten henki pois. Oon joskus yrittäny mutta jäätelö oli kerennyt jo sulaa eikä ollut enää tarpeeksi kylmää. Ei välttämättä tarvi olla Aino-jäätelöä, se on niin kallista. Pirkka-jätski kelpaa myös. Paitsi joillekin kermatakamuksille ei kelpaa muuta ku Aino-kermajäätelö.


      • ArskaTelkkarissa

        Jaa, oon mä sitten kermaperse, jos tykkään Aino-jätskistä. Mä vedän naamaan 30 kpl lakritsituuttia,. siinä ihmettelemistä.


      • TehtaanArska

        Jos joka tuutista tulee tuutintäydeltä tuutti-asiaa, niin eihän silloin voi muuta kuin tuutata menemään. Se on kesä semmosta kermajäätelö-aikaa. Varsinkin kermaperseille.


      • TehoArska2

        Joillakin on kesä, toisilla loma. Jotkut taas on ihan vaan vapaalla, mutta syövät kermajätskiä, mansikkadigestivekakkua ja juovat Dieseliä, niin kerta. Ei ku kerma.


      • närkästynyt

        moi mo!i! tässä taas tää AINojäätelö-tyyppi.. mä sain viimein itteni raahattuuu sinne jakelujuttuun.. mut mitämitä jotain saatanan pirkkaruisleipää ja ruskeeta pananiii. tää ei oo mun juttu. sinne meni taksiseteli... onnex kävin turvan handelis hakeen lohdutust!!!!!


      • Arto_Bryggarto

        "turvan handelis"? Siis mitä ?
        Oletko joku käsi?
        Ei jumankekka, mulla on olo ku
        Bull Mentulalla, housut vaan rutisee....
        Taksisetelillä Turvaan ja takasi, vähä niinku
        siinä J.V.V. Tolkkasen tarinassa; "Matka Turvaan ja Takasi".
        Kuka takasi taksimatkasi??
        Sossu? Kossu? Vai Hessu?
        Ei voi tietää.
        vöäääh!


      • MustaBanaani

        Täh?? Ruskeeta panaanii? Siis voisko ymmärtää että toi ruokajakelu on tarkotettu apinoille? Ei voi tietää! Mutta "panaanin" luonnolliset värithän ovat keltainen ja ruskea. Jos näkyy sinistä tai norsunv#tun punaista, niin silloin kannattaa huolestua. Ruskea on "panaanille" tutkitusti luonnollinen väri. Tämä on ilmeisesti ruoanjakelijoiden puolesta otettu huomioon, liekö halvempaa tarjoilla ruskeaa tuotetta. Panaani vie ja taksi tuo.


    • alanmies

      saiskohan sieltä joltaki persaukiselta pesää

      • miktsäkker

        siis olisko siinä perää että sieltä sai perää?


    • myövaa

      kyllä työläinenkin voi käydä jos on huono palkka ja vaimo työtön ja lapsia kotona ja maailmalla.

      • pitkä-pitkäaikaistyötön

        Voi, voi! Älä hermostu, ku mullaki on akka reissuhommissa ruottinlaivalla ja lapset maailmalla, niin rahat on kiven alla. Oon käynyt hakkeen ruokajakelusta leipää, jauhoja ja suolaa. Nekun pannulla paistaa, niin suusta valluu kuolaa.
        Oon ite ollut työtä vailla jo viis vuotta,
        en haje etes töitä, ihan suotta.


    • VäyryPaavonen

      Ajelin tänään Järkän ohi ja katsoin, että mikä ihmeen kaupparatsujen kokous on kommareiden paikassa? Järtsyn piha oli nähkääs täynnä hienoja farmariautoja ja tyylikkäitä uudehkoja katumaastureita.
      Sitten minä tyhmä duunarimies,( joka ajelen vaatimattomalla vm.-99 Opel-kotterolla)
      huomasin, että siellä on köyhäin ruoanjakelu!
      Onneksi olen hyväosainen työssäkäyvä! Hyvää ruokahalua köyhät!

      • KylläVtutti

        Itse yritin myös käydä ruoanhakureissulla,
        mutta käännyttivät ovelta takaisin koska
        en ollut autolla. Noh, hain sitten kotoa auton (BMW vm.-97)
        ja yritin Järkkää vastapäätä sijaitsevaan ravitsemusliikkeeseen.
        Käännyttivät ovelta koska olin autolla.
        Nyt välttelen tuota kyseistä tieosuutta.
        Apteekistakaan en saanut Syanidi-kapselia
        koska olivat loppuneet. Kuulin myöhemmin että
        Posti Group oli tehnyt isomman tilauksen kyseisistä kapseleista.


      • Postinjakeluhenkilö

        No niinpä!
        Minä yritin mennä kävellen ruokajakeluun, niin huusivat: "Eikö oo autoo? Tänne ei tulla ilman oikeeta autoo!"
        No mä lähdi takasin töihin.... NIIN! TÖIHIN!
        Mä oon töissä Postilla! Siellä on YT:eet päällä ja lopputili uhkana, mutta työnantaja on kiva : On kustantanut kaikille syanidikapselit! Kaikilla ei oo näin hyvin.
        Siis ens viikolla en oo jonottamassa ruokajakeluun; otan omat kapselit!!


      • asenne_kohillaan

        Syöminen on muutenki ihan säälittävää.
        Minä en syö, minä JUON!
        Oon vielä työssäkäyvä ihminen (minäkin muuten Postilla!)
        mutta tavoitteena ois juoda työpaikka, ystävät ja terveys.
        Hyvin oon alkuun päässy kun joka päivä menee jo
        vähintään kaksi tölkkiä alkoholipitoista ainetta!
        Pitäis jostain saada lisää motivaatiota.


      • PostiKane

        Ei JUMALAUTA!!
        Minäkin oon töissä postilla ja juon kaks tölkkiä litran Ananassäilykettä!!
        Huisaa!
        Motivaatio tosiaan on hukassa.
        Mä oon siis niin SUSI!


      • PostiSuhari

        Siis MITÄ??
        Onko tosiaan muitakin saman firman
        ihmisiä jotka on ajautunu tämmöseen tilanteeseen?!
        Luulin että oon ainut.
        Se saatanan paskalaitos ajaa meidät alkoholismiin!


      • Postinjakaja_loimaalta

        Niin tekee... HIK! Shaatna .. Määkin oon niiiin Päishään,,,, ettää,,,,
        Meen huomenna työterveysAA-vieroituksheen...


    • ohi_kuljin

      Tänään oli taas Järkän piha täynnä uudenkarheita
      autoja! Jaettiinkohan siellä nyt vihdoin Aino-jäätelöä?
      Kyllä on nykypäivänä Suomessa onni olla köyhä!

    • Köyhä_mutta_onnellinen

      Kateellisten kirjoittelua. Olen köyhä, mutta onnellinen. Käyn Järjestötalon ruuanjakelussa, mutta minulla on ystäviä. Rikkaat eivät ole onnellisia eikä heillä ole tosi ystäviä.

    • Anonyymi

      HAHAHHHAAA! Kunnon tykitystä tässä ketjussa. :D

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe