Osaako joku oikeasti "ennustaa"

huooooh

Vuosi sitten ajauduin elämäni kovimpaan kriisiin ja eksyin ennustuspalstoille jonka jälkeen olen saanut tulkinnan n.20 eri näkijältä.KUKAAN ei ole vielä tänä päivänä nähnyt oikein..Turhauttaa..Ilmeisesti jollekin joku joskus jotain nähnyt ,kun niin kovasti täälläkin kehutaan mutta missä konkreettiset esimerkit osuneista tulkinnoista?Aina vaan kierrellään ja kaarrellaan,miksi? En sano kuitenkaan ,että hukkaan olisi mennyt nämä soittelut ja postitulkinnat.Sain valtavasti henkistä apua ja lohtua mutta nyt aika paska fiilis kun mitään ei nähty ja asiat vaan entisestään solmussa..

20

495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hohhoijaaaaa

      En usko että näillä ennustuspalstoilla olisi 20 näkijää vastaamassa sinulle.
      Ei täällä niin monia liiku, vaikka niin sanot....
      Kerro ihmeessä mistä kyselit

    • huuuooo

      En tarkottanu,että täällä olis 20 miulle tulkinnan tehny vaan että eksyin tänne ja siitä se ajatus sitten lähti ja tuon määrän suunnillen teetin tulkintoja lyhyen ajan sisään ja kävinkin henk koht vastaaotoilla yms..se nyt ei ehkä ollu se pointti oonko käynyt viidellä vai sadalla vaan että missä ne näytöt kun niin kovasti kehutaan toisia ja mitään ei tapahdu vaan on ne silti hyviä.

      • tääl kans

        Mulla vähän sama tilanne, tosin en ole noin monelta tulkintoja ottanut. Työasioita on pari näkijää nähnyt oikein. Ihmissuhderintamalla sitten ei mikään ole edistynyt.


      • hiphei ja hurraa

        Kerroppa "huuuooo" että mikä sai sinut teetättämään tulkintoja? vai teetätitkö niin kauan kunnes joku sanoo sinulle sen minkä halusit kuulla??? Kun ottaa yhteyttä ennustajaan niin kannattaa pitää mielessä että sieltä ei välttämättä tule sit mitä olet unelmoinut tai hartaasti odottanut.
        Jos ennustaja niin tekisi silloimpa vasta pettynyt olisitkin kun tulisit sieltä pilvilinnoista alas niin että mäjähtäis.
        sinä"tääl kans" katsoppa peiliin? voisitko itse edesauttaa siihen että saisit sen puolison? "tääl kans" voi olla ettei sulle tule edes sitä kumppania, siksi siinä ei tapahdu mitään.


    • nytten

      Heität energiasi väärään kohteeseen. Heitä se asioiden korjaamiseen.

      • tinttarelladiluna1

        Juu,ja mitään ei tapahdukkaan,jos jää odottelemaa koska ne ennustukset alkavat toteutua.Valinnanvapaus on ihmisellä melkein aina asioissa,itse sinä luot oman tulevaisuutesi,sikäli nytten on aivan oikeassa.Avaa silmäsi,ala elää ITSE elämääsi,ota vastuu asioistasi,siitä ne alkaa selviämään.Kohtaat oikeat ihmiset kun sen aika on,unohda arkuus ja elä.kaikkea hyvää elämääsi:)


    • huooooh

      ei miulle mitään kivoja asioita varsinaisesti nähty..hyviä ja huonoja ja jotkut todella ilkeesti pelkkää pahaa oikeestaan mutta edelleen pointti että mikään ei paikkaansa pitänyt..vaikka useempi sanoikin samoja juttuja..

      • muulikas

        Älä nyt vaan selitä että sinulle oltiin vain ilkeitä ja sanottiin pelkää pahaa....höpö höpö. Tai sitten olet itse sen verran ilkeä ihminen ettei sinulle hyviä asioita tulekkaan. negatiivisuus tuo aina negatiivisuutta ja positiivisuus positiivista


      • *=*
        muulikas kirjoitti:

        Älä nyt vaan selitä että sinulle oltiin vain ilkeitä ja sanottiin pelkää pahaa....höpö höpö. Tai sitten olet itse sen verran ilkeä ihminen ettei sinulle hyviä asioita tulekkaan. negatiivisuus tuo aina negatiivisuutta ja positiivisuus positiivista

        Ai niinku sellasii niinku nää rationaalis-skepsis ry:n jäsenkommentit kato hei


    • huoooh

      sanoin hyviä ja huonoja..ja hyvät niin korkeelentosta ,että ihme jos tässä elämässä tapahtuu..nytkin olis pitänyt jo muuttaa vaikka minne ja mennä naimisiin ja saada uusi koti mutta tässä vaan paikallaan poljetaan vastoinkäymiset jatkuu..

    • Ööööhööö

      Jos luoja jotain katuu niin sitä, että antoi ihmiselle vapaan tahdon...

    • Ei_koskaan_enää

      Älä ainakaan ole niin ahdingossa, että soittaisit ennustukset.com ns. ennustajille, jotka taitavat olla palkkatuella työvoimatoimistosta linjoille palkattuja. Kirjaan ylös "ennustukset" ja välillä tsekkailen niiden toteutumista. Yksikään ennustus ei ole toteutunut. Olen ilmoittanut sen myös palvelun tarjoajalle kirjallisesti. Huijareita kaikki tyynni. Nythän mol.fi- ja duunitori.fi-sivuilla haetaan selvänäkijöitä ja ennustajia töihin!

      • jomar

        Kiinnostaa, saitko koskaan mitään vastausta tuolta palvelun tarjoajalta?


    • huvittaa

      Voimme odottaa siis pikkuhiljaa että uusia selvänäkijöitä ilmestyy meille kertomaan tuoreita ennustuksia 😁 jotenkin kun tätä katsoo niin ei enää voi kun nauraa

    • olenottanutopiksi

      Itsellä mennyt tosi paljon rahaa ihan hukkaan kun näissä elämän kriiseissä on tullut soiteltua,. Ei ole tulevaa nähty vaikka on monikin kertonut jopa ilman kysymättäkin samaa asiaa. Nykyään en enää usko että näissä maksullisissa numeroissa on näkijöitä vaan tosiaan ovat viihdettä., josta peritään aika kova maksu.

    • vuosisadanmatkustaja

      Kuka on niin hölmö, että maksaa ennustajalle!? Jos he osaisivat ennustaa, he katsoisivat ensi lauantain lottonumerot, tai mikä osake nousee pörssissä seuraavaksi.

    • olenottanutopiksi

      Ymmärrän hyvinkin alkuperäisen kirjoittajan turhautumisen. Aika petetyltä omakin olo tuntui ja välillä tuntuu jopa surulliselta kun ihmiset odottavat asioita turhaan tapahtuviksi. Itse olen kyllä oppinut hyvinkin kriittisesti lukemaan noita kehuja näiltä palstoilta.

    • xmenOnSarjakuva

      Tähän niinkuin kaikkiin muihinkin "supervoimiin" pätee se, että jos on sellaisia ihmisiä jotka oikeasti näkee tulevaisuuteen, on oikeita telekineettisiä kykyjä esim nostaa rekka auto ilmaan jne (ei siis mitään höpöä että liikuttaa höyhentä lasikupissa) yms, niin heillä ei ole/olisi yhtään mitään tarvetta sitä mainostaa tai myydä palveluja.

      Eli sellaisilla ihmisillä olisi helppoa hankkia kaikki mitä ikinä he haluaa yhtä helposti kuin meillä normeilla hengittäminen.

      Eli ei voida tietää onko sellaisia, koska sellaiset ei tasan varmasti sitä mainostaisi tai kertoisi kaikkialle.

      • UpAndDown7

        Entäpä jos semmoinen "aito selvänäkijä" on niin herkkä että aistii toisten ihmisten tunteet ja ajatukset, jolloin hänen on pakko lähteä esim. erakoksi, koska muuten tulisi hulluksi? Entä jos hän aistii kaikkien tekojensa seuraukset niin voimakkaasti, että on päättänyt katkaista kaikki siteet egoonsa?


    • Muutama v.s. TV:ssä näytettiin selvänäkijöiden MM-kisat.
      Voittaja oli yllättynyt!

      Eiköhän tämä kerro kaiken selvänäkijöiden taidoista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1699
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1618
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      12
      1185
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1144
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1112
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      8
      1030
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      4
      991
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      975
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      974
    10. 6
      960
    Aihe