Se on yhteinen

Elämänlaatua! Sisko

Miksi minä pelotan sinua?
-En minä tiedä, vastasi, eräs laiha, ja todella väsynyt, elämän pettymyksestä, tyttö.
Kesällä, keski-kesän, auringottomassa, yössä, ja pimentyvissä iloissa, melkein itkien.
Tunne oli aivan outo ja tuntemus voittamisesta, se piti vain ulkopuolisesta pitää kaukana. Sellaista voittamista, sellaisella, puhumattomalla, tai sairaalloisella, kehon käsittelemällä, sen tavalla, vain alistamiseen, ei kukaan katso, arkipäivänään. Tunteettomuus ylikorostui, tukahduttavan, kaukana, jopa lento-matkoina.
Tunne oli outo, ja asiaankuulumaton. Avusta kieltäytymiseen, se ei missään nimessä kuulunut enään. Kaikki olivat poissa, hiljaa, tai nukkumassa. Kello kotona, siellä jossakin, oli pysähtynyt. Voi kun sen saisi pois. Ja aivan vaalea mieshenkilö oli pyrkinyt pelokkaasti, haureutensa, tai se harjoittamiseen, vihamielisesti äkäillen, auttamiseensa. Hän oli tuntematon, eikä puhunut vieraille.
Poliisi-auto kävi pihassa, siinä levottomassa, maailman vaarallisimmaksikin luokitellussa paikassa, joka eli kuin tanssi, vuorokaudetta, ja yön ja päivän erojen puutumisena, jonkun pakkotyönäkin useamman kerran. Tämä oli vasta myöhään, tapahtuman jälkeenkin. Miksi haluaisitte tukea sitten tällaista, pitkä-aikaisten ulkonäköpiirre-vammojen käyttöä? Jopa niiden poistamisen naiselta estäen!
Ettei edes naamaansa, kehdannut enään näyttää. Tai että se vahingoitti, oikeutti pidättämiseen, ihan yksinäisyydestäkin, vain henkilökohtaisen elämän oikeuttamiseen, hypnoosittomasti, pyrkimisenä, tunti, tuntien jälkeen, voittamiseen. Hän oli painostamisen kohteena, raa'istuneesta, todellisuudettomasta sosiaalihuollosta. Se oli aivan sairaalloista, vain vankila.
Heidän hallinnoimisenaan, hallinto-käytös-häiriönä. Ei edistänyt tulevaisuutta.
Väestö, kansa, kansakunnat, eri valtiot: Me oltiin oltu, psykoosissa.
Se oli hyvin julmaa, leikkiä. alastomalla, kehon alavartalon osalta. Verotukseksikin, sitä kutsuttiin, vain avioon, täys-mielisenä, tai sen lauseina, anarkistisesti, julkisesti rasismiin, tai koolla kilpailemisena, sulkemaan perheeseen. Sisimmätön, tasapainoton, oli tarkoitettu, hetkeksi, uskontonakin.
- Eikä sitä tehty itse.
Sen seuraileminen julkisesti, päihdehuoltona, sitä kutsuen, "lennokikseen". Tai sen toimintaan pyrkien, oli sairaalloisesti, vain loukkaamista, rivosti vahingoittamiseen, väkivaltana, kipua käyttäen lapsen keholle, sen mielisesti.
Ja kun kaikki työt, jätettiin tekemättä, vain lisää tuhotakseen, kivun käyttämiseen. Tai sen levittämiseen, sadistisesti, julkisesti leikellen, ja näin painostaen, oman kädenvakautuksen saamiseen pyrkien, tuhoamalla, lapselle, hänen ympäristön: leikkinsä, ja jättämällä hänet suruun. Kuin valmiiksi! Ja uhriksi, vihameiliselle, väkivalta-teon kohdistamisen oikeuttamisen pyynnölle, erottelukyvyttömänä. Rumalta, murros-ikäiseltä naishenkilöltä, kehon esittelemiseen pervertikoksi, motorisessa häiriössä, tuomariksikin pyrkimään. Koska ihminen on tarkoitettu, tekemään jotakin muuta, kuin olemaan toisen ihmisen palvelija, palvelemaan.
' mm. polvillaan pitäminen, tajuttomuuden käyttö, naisen kehon alastomuudesta.
Sellaista oikeusjärjestlemää ei ole.
' mm. ihmisen eri arvoistaminen, koulutuksen ohjelmaa käyttäen

2

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harhastako? Sinde

      Koulut ovat monesti lapselle turvallisuutta, ja tulevaisuutta ajatellen, hyvä asia.
      Koulut on varmaan lopetettu! Että mitä tahansa, kunhan "ole mulle rupsullinen"- pyynnön esittäjä, saa täyttymyksensä? Kuin häntä uhkaisi, pahakin väkivalta-teko.
      Oliko tässä tällainen väärinkäsitys uskonnollisesta toiminnasta?
      Ulkopuolinen nainen:
      - Tässä tunnistetaan, että oletteko te oikeita ihmisiä, Sinin keholta.
      Tässä on kysymyksessä väärinkäsitys.
      Eli tällaista parempaa maailmaa, ei ole oikeutta rakentaa. Terveisin Mika.
      - Tässä on kysymyksessä väärinkäsitys. Meillä on ollut vahingossa, psykologi, virheellinen.
      Tämä on hirvittävän huvittavaa. Ulkopuolinen naishenkilö

      Vahingoittamisen ja väkivalta-tekojen käyttämisen, mielisyys, mielivaltana, on hyvä asia, joskus, tai sen tulee käyttöön tarkoituksena, on helpottaa elämää. Vain tulevaisuudeksi! Sen ei ole tarkoitus olla sen kaltainen, yksinäistä pakkotyötä, määrättömyyksiin, rakentavaa, omaksi ympäristöksensä, henkilökohtaiseksi, elämään tai muuta sen kaltaista, aivan tasapainottoman avuttomaa, omaa prinsessaleikkimistä, ylirasite-tilassaan, ja siten piittaamatta lainkaan hyvinvoinnista. Tällainen omaan itseen suuntautuminen, seksinä on normaali.
      Myös muistina, elämäntilanteessani!

      - "Suostun vankimielisairaalaan, lapsenmielisyydestä." Sairaanhoito-liitto
      Mitä helvettiä te hommaatte?!
      Mutta oliko todellaan suureellinen, itsekeskeisyys tarkoitettu tosiaan sinua varten. Hyökkäävästi, uskonnollisena, kannibalistisena, barbaristisuutena voittamiseen.
      Kuinka sairaalloisesti olette tehneet hänen perheellensäkin? Tai hänet asettamalla, itsellenne mielivaltaisesti, esille, tekemään kaiken työn, lapsellenne.
      Jopa koulutus-ohjelmaa käyttäen! Alastomuuden käyttäminen painostamiseen, tukeaksensa, hyökkävää naisten päällekarkaamista, tapoina säännöin valvoen.
      On täysin kielletty!
      Asuntolaan asettamisena, tai lapsen hengen riistämisenä, sellaista, aggressio-ulkokultaisuutta ei käytetä, naisten kehoa varten omistaen, välineenä heidän tulevaisuus. Vain pelkkä sosiopatia seuranaan, alistamalla, oman kehonsa välineeksi tarkoitettuun, rinta-syövän toteamiseen, seksilonsa täyttymyksestä, suuri-eleisesti, sosiaalityöntekijä-lapsi palvontaa oikeuttaen, psyykkisen kivun tuottamisellensa. Ja muilla ihmisillä edelleen pakkotyön teetättämistä jatkaen.
      Oletko koskaan nähnyt naisen silmistä, kasvojen ylä-osasta, tällaista vankilaa, kuin asuntola! He käsittelivät aihetta, ja teema: sosiaalityöntekjän lapsi palvonta, kehollisesti. Sen takia sellainen on käyttö-kelvotonta, myös transvestistisestikin!
      Kuten he tekivät...
      He eivät piitanneet, enää välittämisenä, eristyksessään muista. Pitkä-aikaisena, sosiopatia ei ole mahdollisesti, ylirasite-tilan sekavuus-tilasta, poistunut, kivusta, suun alueelta, lapsentappamiseen pyrkien, seurailuna. Säteilevät pistemäiset kivut, olivat kauhein asia, mitä mieshenkilö, tässä aviomies, perheen ulkopuolinen lapsuudesta tuttu, oli tehnyt koskaan elämässään. Nämä kasvojen säteilevät kiputilat suunalueella, eivät ole ammatti tai ihanne, aivokuolleen esittämiseen, tai palveluiden jakamisen estämiseen, sekavuus-tilassa, sen täyttymyksessä, vain oman lapsensa hoito-paikaksi hänen tulevaisuutenaan. Vankina pitäminen näin, omaan etuun tavoitellen, on kielletty, ja se on aivan törkeää, suuri-eleisesti, naisen halventamiseen.
      - "Suostuu pakkohoitoon, koulutuksena."
      Naisten tappamiseen yllyttäminen ja siten toisen ihmisen kyseleminen sijastansa, sellaisen väkivalta-teon kohteeksi, on kielletty, ihmisen kuljettamisena, tajuttomana, pitäen, kuten edelleen naisen sukupuolen halventamisena, ja sen aiheuttamana sekavuus-tilana, psykopatia. Tällaisessa aggressiossa, ei saa menmä, kouluun tai töihin. Rintasyövän käyttämisenä, sellaista mahdollisuutta, kehon tarkastelemiseen, tai jonkin asian, aiheen käsittelemiseen, sen teeman, osalta, kehollisesti, ei tarjota näin, vaikka siitä saisi ylisuuria, seksioloja. Tai valvontaan oikeutuksen! Kuitenkin sellainen on rikos, kasvojen kosketteluun.
      Kehon käsitteleminen, on aiheen tai teeman osalta, melko sairaalloista, kehollaan sellaisen käsitteleminen, on sairaus-aiheista, väkisiin painostettunakin, eikä terveys, terveyden osa-alueet alana tai ammattina, ole sellaista, toisen kehon käyttöä.
      Otsikko: Asuntola ja perse-seksityö
      - Ja siksi ette asu missään!
      Aviomies: Löytyihän se sieltä?

      • Nimitys:Sinde

        Millaisia lennokkeja haluaisit toimittajana oikeuttamaan väkivalta?
        Millaista lasta haluat tappaa?
        Millaista lasta haluat rakentaa, autistisesti avioliittosi solmimisena?
        Kts. Parturi-kampaajien ammattiliitto, ja toiminta

        - Se on myös lopetettu kaupungista, jos haluat.
        Kaupunki, ulkopuolinen naishenkilö, sairaanhoito-ala, terveydenhuolto-liitto
        Koska kysymyksessä on jo toinen, aiheuttamanne, globaali-ohjaustila-virhe, sosiaalipsykiatrian käyttäminen, työhön suostumisen ja seurailun oikeuttamisen käyttäminen.
        Me emme halua olla tämän julman lasten tapposi kohteena!
        Kts. Haloo Helsinki: Vapaus käteen jää!
        - Suostun pakkohoito, Kokkolan kaupunki: teema holhous.
        Naishenkilö

        Nainen, kaupunkilainen: Se olikin kielletty kolibri-eleenä, koskeminen, painostaminen.
        "Ja seuraava Kokkolan poliisilaitoksen, teft-voittamisen piste."
        Kun lähdette tällä tavalla jahtaamaan, muistatteko ollenkaan miten helpotetaan sekavuus-tilaa, vaikka vammaisesta saunasta, ja siten syrjinnästä tappoon, pyrkimällä, tai sitä yrittämällä, kokemalla toisen kehon riistämisen oikeutta, julmasti sadistisena, kivun tuottamisena tai siten täyttymyksenä, ylikorostuneesti, halventaen toista ihmistä, hänen kipunsa heikkouden luoman kärsimys-ongelman takia, hänen luodessaan kärsimysongelman osalta, koko elämänsä kehitystehtävien kopioimisena, vain omaan tulevaisuuttaan, toisesta ihmisestä ja hänen pystysuorasta, seisovasta asennosta.
        Keskeneräisyyden käyttäminen, näin eläin-peräisesti, inhimillittömästi, vain toisten ihmisten katselemiseksi, seuraillen, tai heidän koskettelemiseksensa näin pyrkimällä hyökkäävästi, päällekaraten, naisten sukupuolta halventavalla tavalla, on kiellettynä. Vain itsellensä, tasapainottomasti, päällekaraten, ja sokeasti, myös muita lapsia vahingoittaen. Te ette ota enää koskaan sinne ketään kouluun. Te ette ota ketään enään kouluun sinne, sieltä. Ja sisäelimien syöminen, tai niiden mainostaminen, luonnontapa-kulttuurina, on kielletty. Vanhusten hävittäminen, tai heidän kuoleman aiheuttamisena, tai siitä palkitsemalla, maailmankuvan mukaisesti, vain vankeutta aiheuttaen, oli hieno ele, vanhempia ihmisiä kohtaan. Vauvojen siten sjoittaminen, pakkotyöhönsä, ihanteena, tai kasvojen koskettelu, siten on kielletty, myös kehosta, sen ylävartalon, kuten kasvojen etuosan tasapainottomuudesta, mieltymyksenä. Takavartalosta, ei etsitä ihmistä, voimaa.
        Kun hän on toinen ihminen, kohteena seurattavaksi. Oma syyni se ei ole. Lentäminen luonnontapa-kulttuurina, on ammattikoulun mahdollistamaa, ihmiselle. Vain vanhuksen asettamiseksi laitokseen. Kun sitä ihmistä ei etsitä.
        Mieshenkilö: Ei kun tämä olikin seksiväkivaltaa.
        - Ulkopuolinen, ja aikuinen: Sun ei tarvitse osalistua, heidän toimintaansa.
        - Ja vastaus, kaikui: Yleensä.
        Lentäminen, vuorovaikutuksena, oli todella sairasta, tai sen kokeminen, häviävästi, ihmisen kadottamisena, hänen loppuelämäkseen, rakensi kaipauksen. Sairaus. Vuorovaikutuksen omaisesti, ulkoisesti, tätä katsellen, vaikka en ole edes kuollut, kertoo kohtuuttomasti, erilaisuudesta väkivaltaisena, minä tahdon...
        ja siten yksin jäämisestä
        Mieshenkilö, aikaisempi: " Mihin se Sini on taas mennyt, kun on tehnyt noin raskasta."
        Ai, niin.
        - Mun pitääkin mennä avioliittoon, mun sisareen.
        Valitettavasti perhe-seksin avioliitot, ovat kielletty. Myös omaa veljeä varten.

        Ei.
        - Olen väärä henkilö´. Mieshenkilö, hyvin tumma, ja pariskunta, itkien esikois-lasta
        Ja tämä on ongelma, floralistisuus.

        Naishenkilö, kaupunki, ja sosiaalityöntekijä, kunta:
        - Se olikin nudismi-naturalismi, se työpaikka.
        Kyllä.
        - Tämä on heitä varten.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2253
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1468
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1039
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      943
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      670
    Aihe