lopunikää puutteessa?

nousexnever

olen 40v yh -äiti. ikäni harrastanut kaikenlaista liikuntaa. ratsastusta,kuntoilua,lenkkeilyä, olen hoikka,olen nätti,osaan olla jutuissani kiltin ujon pervon härskin osia,kaikkea mitä tilanne vaatii. kuitenkin osaan olla ihan oma itseni. rakastan seksiä,ja tulen pian hulluksi. olen tavannut satunnaisia miehiä..miehiä joiden kanssa on alettu tekstailemaan kivoja juttuja,jatkettu vähän härskimmillä,ja lopulta päädytty tapaamiseen,ja nyt kolmesti käynyt niin että miehellä ei seiso. ei toivoakaan. ja menevät paniikkiin. itse en ota tilanteesta ressiä,tai pahenna asiaa,mutta mies ei anna edes mahdollisuutta koittaa uudestaan, vaan pakenee paikalta. olen siis todellakin nelikymppinen,ihan hyväkroppainen,nättikin,ja halukas naimahan. ei vaan onnistu. en halua lähteä baariin,koska kännisekstailu ei kuulu kuvioon. sieltä joudun kohta jonkun hankkimaan koska tää alkaa olemaan sietämätöntä. olen jopa vanhaa tuttavaani tavannut n.17v tauon jälkeen,ja hänkin on vaan kiusoitellut,antanut ymmärtää,vaan ei antaa. en malta olla käymättä hänen luonaan koska aina toivon "jospa nyt saisin.." .. kunen saa koskaan.
miten tää voi olla mahdollistakaan.niin paljon miehiä on maailmassa ja minä olen ollut puutteessa vuosia. kaikki ne jotka haluaisin,ovat tuollaisia luttamunia. en todellakaan ota ketä tahansa,mutta kriteerini ei ole kummoiset. kertokaa mitä voin tehdä. ei itekseen touhuilu anna enää mitään minulle.

13

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • p-pohj

      P-pohjanmaa, mies 21, laita sähköpostiosoitteesi tälle sivulle, niin lupaan, ettet ole puuttessa kauaa. Olen sporttinen, lämminhenkinen ja mukava tyyppi. Toisinkuin monet muut miehet, minä välitän naisen nautinnosta, jos en pysty tyydyttämään sua nuolemalla sua tuntikausia, voit dumpata minut.

    • Lauri Kontro

      Minäkin, mikäli lampailta ehdin...

    • Voisin ehkä auttaa

      Mistäpäin Suomea olet?

    • No nyt ei kyllä kysyntä ja tarjonta jostain syystä kohtaa.

    • Kuulostat mukavalta tytöltä, tapaamisen arvoiselta.
      Laitako viestiä os. [email protected] jutellaan lisää tutustutaan ja mietitään miten saataisiin ongelma ratkaistua :)

    • 1115

      Oletko koskaan miettiyt miksi olet YH-äiti? Tai miksi miehillä ei seiso? Ehkä pyrit vääränlaisten miesten kanssa seksiaktiin?

      Kokeile viehätysvomaasi ja tee ehdotus naapurillesi. Hän varmaan tietää ja tuntee sinut ihmisenä. Ehdota seksiä ja katso ilmettä. Ja muista, kun ihminen menee hämilleen, niin hän vastaa ensimmäiseen kysymykseen rehellisesti. Eli, jos kysyt "mikä mättää?" niin saat rehellisen vastauksen. Mutta se pitää heittää heti ehdotuksen perään. Sekuntti tai kaksi.

      Ja uskon että sinunkin tapauksessasi kyse on siitä että koitat mennä merta edemmäs kalaan. Sinullakin on varmasti paljon salaisia ihailijoita jotka sängyssä veisivät sinut taivaisiin. Mutta sinua itseäsi pelottaa ehkä sosialiset paineet, ehkä yhteinen tulevaisuus taloudellisesti tai henkisesti. Jos olet vahva persoona voit pelätä että joudut olemaan miehelle toinen äiti. Ehkä kuitekin kannattaa antaa mahdollisuus...

      Ja muista, pahat pojat ja kukkoilijat sekä punttisali-kaapit... Niillä on ihan oma elämänsä joka ei kestä parisuhdetta. He joutuisivat luopumaan kaikesta siitä mitä rakastavat. Jos he ovat tähänasti pärjänneet itsekseen, eivät he tarvi kumppania tästä eteenkäänpäin.

    • foxmulderx

      Perkele ootko kuinka kaukana puute loppuu kun kohdataan☺

    • P.M.L

      [email protected]
      Viskaa viestillä.
      Mulla ei laske.
      Päin vastoin kovenee vain.Kerta ei riitä.
      43v terve ja luotettava mies.
      Pete

    • yhdenkerran

      niin ei selvinnyt et mistäpäin olet

    • onnekas2

      Tiedän tunteesi, samassa jamassa olin vielä talvella, kun pitkän seksittömäksi muuttuneen suhteeni jälkeen pari vuotta sitten päätin, etten enää moiseen ryhdy vaan edellytän mieheltä myös tomivaa erektiota tai kiinnostusta toimimattoman hoitamiseen.

      Lupaavia nettitreffikavereita ja kiinnostuneita oli riesaksi asti mutta ongelmat sängyssä niin yleisiä että oikein masentamaan kävi.
      Mutta, löysin hänet kuitenkin; todella viriilin ja urheilullisen, hyväkroppaisen miehen joka tämän lisäksi on tunnollinen, rakastava ja työteliäs, sopivan rento ja reipas sekä hyvä isä lapsilleen ja mainio isäpuolikokelas minun muksuilleni. Ja halukas sitoutumaan.
      Eli tarkoitukseni oli tsempata että kyllä heitä on, valitettavasti vain joutuu vähän etsimään ja testaamaan että löytää moisen jalokiven.

      Ja teille erektio-ongelmien kanssa painiville miehille: käykää hyvät ihmiset lääkärissä. Varmasti helpottaa paineet itsellännekin.

    • onnenkerjäläinen68

      Täällä onnensa kukkuloilla oleva 47v mies. Aluksi luulin että mulla on jokin erektiohäiriö, sain pilleritkin ja homma toimi ihan OK. Hiljattain tapasin ikäiseni naisen joka vei jalat alta! Nyt en tarvitse enää mitään pillereitä, seksi on hyvää ja saadaan sitä riittävästi molemmat. Muutama yö takaperin, naiseni sai ekan orgasmin sormin hyväilemällä, toisen ja kolmannen nuolemalla ja imemällä, neljännen naimalla kunnes tulin itsekin. Elämäni parasta antia kun saan tyydyttää naiseni perusteellisesti. Rakastan häntä mielettömästi ja tahdon hänelle kaikkea hyvää. Aloittajalle tsemppiä älä luovuta, vielä kerran löydät jonkun kivan miehen jonka kanssa voit aloittaa uuden elämän.

    • eikoskaantiiä
    • Kivikuinkova

      "Kivikova" nuori 22v 18cm miehen alku voi auttaa,naiset pankaa mua niin paljon kun jaksatte,minä en väsähdä.Tre

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe