Mix 8 pelkkiä uusintoja

Uuusinnat

Tällainen DNA Welho TV Mix 8 -kanavapaketti lähettää pelkästään uusintoja. Esim. pakettiin kuuluvan National Geographic Channelin ohjelmisto pyörii ikäänkuin ostostelevision mainokset, samat ohjelmat kuukaudesta (ja vuodesta) toiseen. Myös kaikkien muiden ko. paketin kanavien ohjelmista suurin osa on uusintoja. Sama ohjelma voidaan lähettää kahdestikin jopa samana päivänä.

Yritin valittaa tästä DNA:n foorumilla, mutta viestini poistettiin, vaikka olen ollut maksava asiakas vuodesta 2007. Sen verran he vastasivat, että eivät voi kuulemma vaikuttaa ohjelmiston sisältöön mitenkään (vaikka se onkin heidän pakettinsa ja he sitä myyvät).

Esimerkiksi eilen. Luovuin ko. paketin kanavasta Discover Investigation, koska se on vain uusintoja - ja vaihdoin sen Max-kanavaan. Kun eka ohjelma alkoi näkyä noin klo 19, niin huomasin "yllätyksekseni", että se on dokumentti Arizonasta seriffistä, joka on perustanut sinne vangeille kahlesiirtolan. Tämäkin osa on näytetty ko. kanavalla jo lukemattomia kertoja.

Ymmärrän, että ilmaiskanavien, kuten Foxin - realityohjelmat ovat loputtomia uusintoja, mutta että maksullistenkin kanavien.

5

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dna ei voi vaikuttaa

      Ensinnäkin sun viestiä ei Dnan foorumilta varmaankaan poistettu vaan se on arkistoitu eli ns. "piilotettu", munkin viestejäni on siellä arkistoitu.

      Toiseks, Dna ei todella voi vaikuttaa kanavien sisältöön joten sisällöstä sun pitää valittaa suoraan sille kanavan omistavalle yhtiölle!

    • hmmmmm

      Kyllä DNA voi ottaa vastaan palautetta maksutv paketeistaan sitä varten, että voisivat parantaa kanavatarjontaansa.

      Olen aloittajan kanssa samaa mieltä. Samaa tositv- kuraa tulee kaikilta kanavilta ja ne on nähty jo ilmaiseksi Foxilla, Tv5:llä ja kutosella. Mtv Max ja Fakta ostaa ohjelmistonsa mm. Discoverylta ja Nat Geolta ja Animal Planetilta, joiden sisältö koostuu enimmäkseen tositv:stä. Niitä vielä kutsutaan dokumenteiksi. :)

      Silver ja Showtimesta en viitsi edes mainita. Liian harvoin mitään hyvää.

      Toivottavasti DNA toisi BBC:n kanavat maksukanaviin myös antennissa. Siellä olisi jotain laadukasta katsottavaa tarjolla.

      Kyllä nämä Welho tv mix 8 kanavat esittää sellasta jämäohjelmistoa, joihin kanavayhtiöillä nyt sattuu jostain syystä olemaan esitysoikeudet. Laadulla ei ole väliä.

      Todellakin kaduttaa. Sitku tästä pääsee irti, niin ei enää koskaan uudelleen.

      • Dna_ei_voi_vaikuttaa

        Palautetta toki Dna voi ottaa vastaan mutta se EI voi vaikuttaa kanavien lähettämän ohjelmiston sisältöön!

        Mitä tulee BBC-kanaviin antenniverkossa niin Dna ei niitä voi tuosta noin vaan tuoda vaan antenniverkossa pätee eri sääntö kuin kaapelissa, IPTV:ssä ja satelliitissa=antenniverkossa pitää kullakin kanavalla olla ohjelmistolupa eli Dna ei voi tähän asiaan vaikuttaa vaan kunkin kanavan on itse haettava ohjelmistolupaa antenniverkkoon. Toimiluvista eli ohjelmistoluvista päättää valtioneuvosto, tai kohtapuoliin Viestintävirasto.


    • Mixi

      Mix on paras kanavapaketti ikinä, koska kanavat saa itse valita 100 vaihtoehdon joukosta. Ei ole Dnan vika, jos valitset kanavat, jotka eivät sinua miellytä. Kanavat voi vaihtaa itse kerran kuussa.

      • kerroppa

        onko kuuluuko siihen formula 1 kanava,first kanava,viasat film premiere kanava jos ei ovat ihan humpuukia


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      686
      5175
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3544
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3307
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2553
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2389
    6. 261
      1980
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1487
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1150
    Aihe