kysymys

kkysymys

ku alapäähän sheivataa sheiverillä, ni mitä siihen alapäähän pitää sitä ennen laittaa? oon kuullu et jotkut laittaa hoitoainetta, mut kannattaako sitä laittaa ku sitä ei oo siihen tarkotukseen tehty?

7

161

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poslari

      Kannattaa laittaa Floraa!

    • Siinä sulle

      Kyllähän siellä pitäisi karvoja olla. Niitä vaan ei voi sinne laittaa, vaan on odotettava niiden kasvua kärsivällisesti.

    • työhön! (M)

      Sait vastauksia ihmisiltä, jotka luulevat olevansa vitsikkäitä. Älä välitä, tällaisia henkisesti metrin mittaisia ihmisiä on aina olemassa.

      Voit käyttää aivan tavallista miesten partavaahtoa. Jos perheessäsi ei ole miehiä, voit ostaa myös naisille tarkoitettua vaahtoa. Se on kyllä ihan samaa, mutta naisellisemmissa pulloissa, niinkuin terätkin. Ei naisten ja miesten malleissa ole kuin väriero.

      Huuhdo ensin vittusi ja levitä sitten vaahtoa. Ei haittaa, jos sitä menee vitunrakoonkin. Se ei ole myrkyllistä. Aja vittukarvat kahteen kertaan, ensimmäisellä kerralla myötäkarvaan, sitten uusi vaahdotus ja vastakarvaan. Huuhdo loppu vaahto. Levitä hiukan kosteusvoidetta.

      Kun kokeilet vittuasi kädelläsi, voit huomata, että se on suloisen pehmeä. Peilistä näet, että se on myös kaunis. Hyvää Joulua! :)

      • ed.

        Jäi vielä sanomatta, että jos harrastat seksiä pian sheivauksen jälkeen, jätä kosteusvoide pois. Sen sijaan huuhtele vittusi hyvin. Mies arvostaa sen puhtautta ilman erillistä kehotusta. Toivotaan, että mies vastaavasti pesee hyvin kyrpänsä. :)


    • Pedojako?

      Ei ne karvat siellä turhaan ole, pösilöt!

      • ääääh-lääääh, m

        Eiköhän ole jo aika lopettaa iänikuinen puhe pedofiliasta. Ei tyttö, joka sheivaa vittunsa, pyri olemaan pikkulapsi, eikä mies, joka pitää sheivatusta ole lapsiin suuntautunut. Muutenhan enemmistö miehistä olisi.

        Aikuinen nainen vain on kauneimmillaan ja kiihottavimmillaan posliinivittuiseksi sheivattuna. Ihmiskunnan historian aikana posliini on usein ja pitkiä aikoja ollut käytössä ja on vielä nytkin moniaanna.

        Muinaisessa Kreikassa naiset esiintyivät huilua soittaen ja posliinivittu paljaana juhlatilaisuuksissa, myös muinaisessa Roomassa. Egyptin juhlissa palvelijattaret olivat aina posliinvittu paljaana. Nykyisinkin varhaiskantaiset kansat, kuten Brasilian yanomamö-intiaanit sheivaavat vittunsa ja ovat alasti. Posliini on tapana islamilaisissa maissa ja osassa Afrikkaa. Ja nyt siis myös länsimaissa.

        Ei voida ajatella, että näin laajalla käytännöllä olisi mitään tekemistä lapsiseksin kanssa.

        Muuten, naiset ovat ihania. :)


    • Maija..

      No ihan turhaan ne siellä on. Vai mitä hyötyä pillukarvoilla tai perskarvoilla on..

      Minä kun olen ajellut posliiniksi niin mies on levitellyt spermat juuri ajellulle iholle. Tuntuu hyvältä ja rauhoittaa ihoa

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe