Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kysymys

kkysymys

ku alapäähän sheivataa sheiverillä, ni mitä siihen alapäähän pitää sitä ennen laittaa? oon kuullu et jotkut laittaa hoitoainetta, mut kannattaako sitä laittaa ku sitä ei oo siihen tarkotukseen tehty?

7

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poslari

      Kannattaa laittaa Floraa!

    • Siinä sulle

      Kyllähän siellä pitäisi karvoja olla. Niitä vaan ei voi sinne laittaa, vaan on odotettava niiden kasvua kärsivällisesti.

    • työhön! (M)

      Sait vastauksia ihmisiltä, jotka luulevat olevansa vitsikkäitä. Älä välitä, tällaisia henkisesti metrin mittaisia ihmisiä on aina olemassa.

      Voit käyttää aivan tavallista miesten partavaahtoa. Jos perheessäsi ei ole miehiä, voit ostaa myös naisille tarkoitettua vaahtoa. Se on kyllä ihan samaa, mutta naisellisemmissa pulloissa, niinkuin terätkin. Ei naisten ja miesten malleissa ole kuin väriero.

      Huuhdo ensin vittusi ja levitä sitten vaahtoa. Ei haittaa, jos sitä menee vitunrakoonkin. Se ei ole myrkyllistä. Aja vittukarvat kahteen kertaan, ensimmäisellä kerralla myötäkarvaan, sitten uusi vaahdotus ja vastakarvaan. Huuhdo loppu vaahto. Levitä hiukan kosteusvoidetta.

      Kun kokeilet vittuasi kädelläsi, voit huomata, että se on suloisen pehmeä. Peilistä näet, että se on myös kaunis. Hyvää Joulua! :)

      • ed.

        Jäi vielä sanomatta, että jos harrastat seksiä pian sheivauksen jälkeen, jätä kosteusvoide pois. Sen sijaan huuhtele vittusi hyvin. Mies arvostaa sen puhtautta ilman erillistä kehotusta. Toivotaan, että mies vastaavasti pesee hyvin kyrpänsä. :)


    • Pedojako?

      Ei ne karvat siellä turhaan ole, pösilöt!

      • ääääh-lääääh, m

        Eiköhän ole jo aika lopettaa iänikuinen puhe pedofiliasta. Ei tyttö, joka sheivaa vittunsa, pyri olemaan pikkulapsi, eikä mies, joka pitää sheivatusta ole lapsiin suuntautunut. Muutenhan enemmistö miehistä olisi.

        Aikuinen nainen vain on kauneimmillaan ja kiihottavimmillaan posliinivittuiseksi sheivattuna. Ihmiskunnan historian aikana posliini on usein ja pitkiä aikoja ollut käytössä ja on vielä nytkin moniaanna.

        Muinaisessa Kreikassa naiset esiintyivät huilua soittaen ja posliinivittu paljaana juhlatilaisuuksissa, myös muinaisessa Roomassa. Egyptin juhlissa palvelijattaret olivat aina posliinvittu paljaana. Nykyisinkin varhaiskantaiset kansat, kuten Brasilian yanomamö-intiaanit sheivaavat vittunsa ja ovat alasti. Posliini on tapana islamilaisissa maissa ja osassa Afrikkaa. Ja nyt siis myös länsimaissa.

        Ei voida ajatella, että näin laajalla käytännöllä olisi mitään tekemistä lapsiseksin kanssa.

        Muuten, naiset ovat ihania. :)


    • Maija..

      No ihan turhaan ne siellä on. Vai mitä hyötyä pillukarvoilla tai perskarvoilla on..

      Minä kun olen ajellut posliiniksi niin mies on levitellyt spermat juuri ajellulle iholle. Tuntuu hyvältä ja rauhoittaa ihoa

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe