Rakastunut subutexiin

haahuilija93

Oon niin rakastunu tähä päihteesee lyhyen ajan kuluttua tuli vedettyy tänää ekat hihaan ai että mitkä nousut huhhuh! Vihdoinkin voin elää normaalielämää ilman masennusta, ahdistusta ym. ongelmia.

20

435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvo1

      Semmosta pitemmän päälle ei tee kauheen hyvää rykii rännii

    • tekkeni

      Noin 2 vuotta menee ja subutex koukku alkaa selkenemään käyttäjälle. Ei kiinnosta ("ei energiaa") tehdä mitään ilman että vetää subua.

      Ilman subua oleminen tulee olemaan sulle helvetin vaikea asia! Näin takapiruna sanottuna...

      • Eisubulle::

        Subutexistä tulee sulle sun henkilökohtainen helvetti, sanonpahan vaan. Se tuhoaa sun elämän parissa vuodessa ja irti pääseminen ei tunnu enää todelliselta. Sit vasta ahistaakin ja masentaa.


    • Naraakkki

      Muutaman kerran kun oot käyttäny ei enää vaikuta mitenkään. Ja kun se koukku tulee niin sitä on pakko ottaa että saat ittes terveeks.

      • vihaan subua

        Kyllä parin vuoden käytön jälkeen on helvetti. Joka päivä mietin että haluan lopettaa. Mutta joka päivä löytyy joku tekosyy jolla siirtää huomiseen. Onneksi en ole hihaan vetänyt, koskaan ei ole se kiinnostanut. Inhottaa ajatuskin että jäisin vielä neulakoukkuunkin. Mutta minulla käytön aloittamisen syy ei ollut päihtyminen vaan julmettu särky joka ei mennyt millään tavallisilla lääkkeillä eikä panacodeillakaan. Oksentelin aluksi rajusti. Nykyään keho on niin tottunut että ainostaan jos olen muutaman päivän ilman ja sitten alotan tulee se yökötysreaktio. Minä nokitan koska en kestä sitä makua. Todella vihaan koko paskaa ja kadun että koskaan aloitin. Mutta minulla on paljon vaikeampaa lopettaa kuin monella muulla koska saan ilmaiseksi mieheltäni jolla on lääkityksenä subu koska on entinen heroiinin käyttäjä.


    • mari24

      Omasta kokemuksesta voin kertoa, pliis lopeta viellä kun voit ! Olen 24 vuotias muija ja olen vetänyt subua 16 vuotiaasta ja 20 aloin piikittään. Vedin päivittäin eikä tullut enään oloja, mutta silti täytyi joka päivä saada että "pysyi normaalina" ..nyt olen ollut 4kk ilman mitään päihteitä ja pahaa tekee, mutta perhe tukena että en sortuisi enään..

    • Pepe-

      Rakastunut subutexiin? Siinä aineessa ei ole mitään rakastettavaa,nimim.minä joka 3v jälkeen ratkesin taas saatanan samaan vanhaan subukoukkuun! Kärsin tällä hetkellä viekkareista,kun ei ole varaa ostaa lisää,ja muutenkin olen todella väsynyt/kyllästynyt tähän..Ei tunteita,ei mielenkiintoa,ei motivaatiota,ei mitään..mutta nuo ei ole vielä mitään,verrattuna vieroitusoireisiin!

    • mari24

      No joo vitutttaa kun ite on tullut retkahdettua paskaan ja vetänyt monta vuotta joka päivä ja nyt kun on lopettanut ja kärsinyt viakkarit niin silti joka ikinen päivä tekee mieli silti sitä paskaa.. mut jonainen joka ei ole viellä koukussa niin lopettakaaaaaa! Te ette tajuakkaa kuinka nopeesti ootte sitten koukussa :S

    • 35v

      joo mut voin kertoo et toi menee muuten ohi siinä vaihees ku et pääse sängystä ilman vetoja.ps:noi sun ahistukset ym jutut tulee takas noin 50 kertasina.muistele näitä kommentteja ku puole vuode pääst täriset kuumas suihkus ja mietit epätoivoseti mite sais ites tänää eess jotenki kuntoon..

    • lopetin

      Lopetin subutexin käytön 5vko sitten päivittäistä käyttöä oli takana 8kk. Alkuun subu antaa energiaa ja poistaa huolet ja masennuksen. Mutta kahden kuukaudenjälkeen huomaat että et voi tehä mitään jos et saa sitä. Paska aine älä koukuta itteäs siihen.

    • mp4

      mitä helvetin normi elämää voit elää kun oot jatkuvasti kamassa. ei ongelmia tai paineita voihan vittu. jos ihmisellä ei olis mitään ongelmia ja puutteita elämässä niin eihän sitä tietäis mikä on hienoa ja mikä ei. joten säälittää sellaiset kuin sinä et siedä mitään paineita vaan haluat siirtää ne, koska sen voi luvata joku päivä joudut kohtaamaan kaikki unohdetut ongelmasi ja paineesi vieläpä korkoineen kun jälkiruuaksi tulee vielä supujen vieroitus oireet, se selvä ja kamala päivä on kohdattava vielä joskus jos elät niin kauan.

      • EiKaikkiNiinBlacknWhite

        Joskus elämä saattaa potkia niin paljon päähän että voimat loppuu ja sitä alkaa etsiä helpotusta vaikka sitten subutexistä, koukusta viis. Itselääkintäähän tuo siis on ja sitten kun elämä alkaa olla kunnossa niin huumetta ei enää tee mieli. Rottakokeillakin se on todistettu että jos rotalla tekemistä ja seuraa, niin ei enää juo siitä vesipullosta jossa heroiinia.


      • fghkjhkjh

        Metukkaa rotat ainakin vetävät niin kauan kuin kuolevat nälkään vaikka olis valinta metukan ja ruoan välillä.


      • tuleterehtymään
        EiKaikkiNiinBlacknWhite kirjoitti:

        Joskus elämä saattaa potkia niin paljon päähän että voimat loppuu ja sitä alkaa etsiä helpotusta vaikka sitten subutexistä, koukusta viis. Itselääkintäähän tuo siis on ja sitten kun elämä alkaa olla kunnossa niin huumetta ei enää tee mieli. Rottakokeillakin se on todistettu että jos rotalla tekemistä ja seuraa, niin ei enää juo siitä vesipullosta jossa heroiinia.

        Ja sä uskot, että siitä koukusta päästään irti noin vaan ja helposti.


      • EiKaikkiNiinBlacknWhite

        Kyllä siitä irti pääsee jos kokee ettei enää tarvi, mutta tietenkin vieroitusoireita siitä tulee. Itse pääsin jo bentsoista ja nyt kun buprenorfiini tiputettu niin ei paljoa tee mieli kumpaakaan mikä on omasta mielestäkin vähän ihmeellistä. Taitaa olla myös omasta asenteesta kiinni mut näin se kuitenkin ainakin itsellä enkä usko että olen ainut.


    • haahuilija93

      Reilu 4 vuotta kulunut ja en kadu valintaani. Elän ihanaa subutex-arkea ja löysin kadotetun elämänilon

      Suosittelen ehdottomasti jokaiselle syrjäytyneelle ja sairaalle

      • ensuosittele

        Jo on surkea elämä, kun elämisen ilo löytyy huumeista.


      • Subutinpupu

        Katsellut kuinka ihmiset vajoaa noihin tabuihin. Jotenkin se ihminen muuttuu vaan likaiseksi ja tyhjäksi. Se on vain se myrkky sen kehossa. Ihmeellistä kuinka ihmiset valitsee sellaisen elämän itselleen. Taino, myyjille tietenki kivaa.


    • lieväopiodisti

      mites muuten tämä lääke auttaa kipuihin mihin lienee alunperin tarkoitettu.
      Eli luokitellaan keskivahvaksi opiodiksi. Vahvat onkin sitten jo luokkaa fentalyyni,morfiini , oxy...
      Nimittäin panacod ja tramal käynyt tutuksi ihan lääkärin määräyksestä ja näistä panacod auttaa mutta niin hiton lyhyen ajan. Tarjotaankohan tuota subutexiä tähän kiputarkoitukseen enään kenellekään kun taitaa olla eniten väärinkäytetty lääke tällähetkellä.
      Se on muuten totta että varmaan puolet jos ei ylikin ainakin itsellä kivunlievitystä on se että opidien jälkeen (noitten mietojenkin) ei v...tuta enään niin paljon vaikka vähän sattuukin. Viina auttaa myös mutta huomattavasti suuremmat sivuvaikutukset kuin näillä muilla lääkkeillä...

      • kompura

        Subua käytetään paljon lähinnä siksi koska sitä saa Ranskasta halvalla. Toki oxya ja joitain muitakin opioideja liikkuu mutta ne ovat Suomessa niin poskettoman kalliita vakituisempaan käyttöön.

        Saa sitten nähdä virtaako heroiinia tai kiinalaista fentanyylia korvaamaan vajetta kun Ranskan subuhanat menee kiinni.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe