Kannattaako kokeilla uudestaan?

hienostorouva

Olin ensimmäisen kerran sängyssä miehen kanssa. Vaatteiden läpi kovalta tuntunut kalu molisiko sängyssä alasti varsin pehmeä. Mies yritti silti sitä sisääni – turhaan. Kun minä olin hänen päällään ja hän kiihotti minua kädellään, sain orkun. Mies sanoi samalla tulleensa itsekin (kortsuun). En tajua. Eikö kalun pitäisi olla kovana ennen tuota? Olisiko jännitystä?

2

1124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miesvm_1967x

      Kyllä näin voi käydä itsekullekin jos jännittää kovasti. Kortsun kanssa helpostikin lerpahtaa koko homma ja ainakin itsellä asiaa helpottaa tehdä se ilman kumia :D

      Kyllä sen kova kuuluisi olla ennen yhdyntää, kyllä näin on.

    • Anonyymi

      Eronneena 55 v. miehenä olen päättänyt kokeilla kaikkea tarjolla tai ainakin itseä kiinnostavaa seksiä; nyt muutama maininta siitä;
      Thai- hieronnat
      Ja näitähän on; käynyt olen Porissa x 2 , Kurikassa x 1, SeinäjoellaX1, Valkeakoskellax 2, Tampereella muutamissa joissa eniten eroa tavoissa ja kohtelussa; pienemmät vähemmän mainostavat toimivat inhimillisesti mutta oikein huora kadulla , tuomikirkonkadulla hieronta on epäeroottisinta ikinä ja huonoa, runkkaus hieromasauvaa avustaen hanskoilla.

      Porissa oli vanha rouva; osasi hoitohierontaakinoikein kunnolla venytettiin ja lopuksi olin ainoa asiakas silloin niin otti tekohampaat pois ja imi aika helposti minut kuiviin.
      Näissä muissa paikoissa kuten Kurikassa otti asian esiin että pano, runkkaus vai hieronta/runkkaus , valitsin keskimmäisen, kyllä ne on voittajia siinä ,vartissa ehtii panos lähteä.
      Seuraavaksi
      rohkenin ja uskalsin kokeilla miehen tarjoamaa hierontaa.
      No mukavan nöyrän oloinen viisissäkymmenissä oleva pyöreähkö mies oli ovella vastassa , avomin mielin menin sängylle kalsareissani makaamaan, jossa jos pyyhe valmiina "hieroja" alkoi hieromaan selkää ja jalkoja liukkaallä öljyllä mutta aika nopeasti siirtyi pakaroiden hierontaan ja silloin lähtivät kalsarit
      jalasta kun pakaroiden ympäristöä ja peräaukkoa hierottiin oikein tarkasti ja aivan uusia tuntemuksia kokien, aivan taivaallista , liukkaat sormet ehtivät kyllä tutustua kulliinkin joka seisoi, välilihan ja peräaukon hierontaa ei voi muuta kuin suositella kaikille, pikku hiljaa sormikin upposi pyllyyni mutta kaiken mahtavinta oli kun hän työnsi kielensä pyllyyni !!!siis mitä jos tästä ei pidä ei tiedä seksiä harrastaneenkaan!!!
      Se oli jotain niin hienoa ja ihanaa, olen kyllä joskus tehnyt niin naiselle mutta nyt olen kokemusta todellakin rikkaampi,samalla mies runkkaili kulliani ja välillä imaisi sen päästä ja käännyin ympäri, hän rasvasi ja imi nännit ja kiihottava hieronta jatkui hän nostaen jalat olkapäilleen ja nuoli kivekset ja peräaukon , kysyinkin mieheltä miten kiihottunut hän on; veti hän verkkarit jalastaan ja paljasti kullinsa joka seisoi täysillä runkkailin hänen penistään ja hän runkkasi molempia yhdessä kun siinä lähekkäin oltiin , hän nosti vielä pyllyni täysin ylös nuollen sitä ja olisin ollut valmis ottamaan hänen kullinsa sisäänikin niin kiihottunut olin mutta, mies sanoi täsät ei sovittu ja alkoi imemään kulliani ja sormeili peräaukkoa samalla ja olin taivaassa kun mälli irtosi tuon miehen suuhun.
      Mahtava kokemus kaikenkaikkiaan , ymmärrän enemmän oikeasti homoseksiä, peräaukko on niin herkkä ja ihan paikka ja joka toista väittää ei tiedä mitään ellei kokeile.
      Kokemusta rikkaanpana kun nyttemmin maksoin kipeästi tantrahoidosta ja lingam runkkauksesta no ei ollut niin kummoinenkaan kokemus; öljyisempi runkkaus.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe