Huomasin lihoneeni salakavalasti 25 kiloa

pullahiiri

Puntari näyttää tällä hetkellä n. 100 kiloa ja heilahtaa joulun jälkeen varmasti yli. Olen 170 senttinen nainen eli aika paljon alkaa olemaan. Painoindeksin mukaan olen merkittävän lihavuuden alueella.

Kokeilin äsken työhousujani ja huomasin, että enää ei mene hakanen kiinni vaan se paukahtaa auki. Tässä kuva:

http://tinypic.com/r/2jg5lsk/8

Onnistunko vielä jotenki vaatteilla piilottamaan vatsani? Se ei enää vain pullota, vaan alkaa myös roikkumaan. Aikaisemmin piilottelin kumpuani erilaisilla hoikentavilla alusasuilla, mutta enää ne ei tunnu auttavan.

Tiedän, että pitäisi saada pysähtymään tämä lihominen ja alkaa laihduttamaan, mutta en tiedä miksi en ole tehnyt niin jo aikaisemmin. Aijon kyllä nyt vuoden vaihtuessa lopettaa ylensyömisen ja alkaa urheilemaan.

Joudun pyytää TAAS työpaikaltani uudet vaatteet. Ihmiset tulevat silittelemään vatsaani ja kysyvät olenko raskaana? Joudun vastaamaan, että en ole, mutta ruoka vain maistunut pikkasen liian hyvin. Kaikki ylimääräinen rasva kertyy enimmäkseen vyötärölleni.

Onko teillä muilla käynyt niin, että ihmiset luulevat teidän olevan raskaana ja tulevat jopa onnittelemaan? Se on tosi kiusallista.

Lihomiseni alkoi 16 vuotiaana, jolloin painoin n. 75 kiloa. Siitä saakka painoa on tullut 3 - 4 kiloa vuodessa lisää eli melko salakavalasti.

Paljonko teille muille on tullut joulumässäilystä painoa lisää?

Ai että. Tämän kirjoitettuani, alan tajuamaan, että olen todellakin lihavassa kunnossa. Kiitos ja anteeksi. Oli pakko saada avautua jonnekkin.

5

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kohtuus kaikessa

      Varmaan aika pahalta tuntuu, jos ihmiset tulee kyselee, että ootkohan raskaana. En tajua, että miksi ihmiset sellasia edes kyselee. Onhan ylipainoisia ihmisiä Suomessa, eikä se ole edes harvinaista.

      En voi antaa sulle vertaistukea, koska voin rehellisesti sanoa, etten ole itse ylipainoinen. Tulin muuten vain vierailemaan tänne, koska tässä vähän aikaa sitten aloin kiinnostua painonhallinnasta ja terveellisemmästä ruoasta ym.

      Sulla ei kyllä tunnu olevan minkään laista kontrollia syömistäsi kohtaan. Jos yrität hallita asiaa joillain muotoilupikkareilla.

      Terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneille ihmisille ei tule joulukiloja. Jouluna syödään herkkuja ja paremmin kuin tavallisesti, mutta ei silti tarvitse ähkyä itselleen hankkia. Halusitkohan vastauksia vain ylipainoisilta? En tarkoita pahalla mitään mitä tässä sanon, mutta en halua sanoa sulle mitään sallittavaa joulukilojen määrää, koska itse en sallisi sellaisia. Jouluna voi myös liikkua.

      Älä ajattele niin, että joku täydellinen elämänmuutos tulee tapahtumaan uutena vuotena. Voit aloittaa sen jo nyt. Syö jouluruokia ja liiku! Älä tietenkään liiku heti syömisen jälkeen. Hallitsetko tuollaiset asiat? Liikutko yleensäkään ollenkaan? Ei kannata laihduttaa pelkällä syömistottumusten muutoksella vaan kannattaa myös liikkua.

      Luulisi, että hälytyskellot olisivat alkaneet jo silloin soida, kun ekat työhousut alkoivat kiristää. Niitä kuitenkin käytetään päivittäin?? Älä vaihda niitä työhousuja vaan ota toinen suunta.

      Kannattaa kohdata tosiasiat!!

      • kielipoliisi

        minkäänlaista*


      • kohtuus kaikessa

        Millaisia jouluruokia muuten ajattelit syödä? Kannattaa tehdä monipuolisia jouluruokia. Ne on varmaan jo suurimmaksi osaksi hankittuna, mutta vielä voit qinakin vsikuttaa siihen, mitä suuhusi laitat.

        Porkkanalaatikko, lanttulaatikko, kala, salaatit ja perunat ovat hyviä jouluruokia. Niilä saa vatsan täyteen. Ihmiset saattavat ymmärtää eri asioita, kun puhutaan jouluruoista.

        Täytyy myöntää, että jouluna en syö perunaa. :D Kyllä meillä niitä joulunakin keitetään, mutta syön korkeintaan yhden. :) Kinkusta tykkään myös ja se on se pääruoka.

        Juustoja ja muita herkkuja voi myös syödä. En suosittele suklaata hirveästi. Sitä sun tulee varmaan jouluna syötyä? Tykkään myös tosi paljon ja tuun syömään joulunaikaan suklaata varmaan yhtä paljon kuin puolen vuoden aikana. En osaa yhtään arvioida! Nyt kun itsekin ajattelen niin.... :) Syö vain suklaatakin, mutta RAJOITETUSTI. Voisin sanoa, että tuo ton tärkein pointti sulle. Keskitä syöminen joulupoytään ruoka-aikana äläkä mässäile koko iltaa!! ^^ aion myös itse pitää tuon mielessäni...

        Toivottavasti muuten luet tämän ennen joulua... ;D


    • Iso maha naisella on todella seksikäs!
      Etsin isoa pallomahaista naista.
      Jos kiinnostaa niin laitahan viestiä:
      [email protected]

    • Mitä_itsepetosta

      joo tosiaan 25kg tulee tulee salakavalasti...

      Vähän niin kuin raskauskilojakaan ei huomaa...

      Ei jumalauta, mitä idiootteja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4653
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe