Ryanairin lento oli törmätä suomalaiskoneeseen Tallinnassa

3+14

11

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • läheltä piti tilanne

      No tätä se on, koko ryan air on kuin aikapommi tuolla maailman lentokentillä. Joskus vielä räjähtää, lentäjien alipalkkauksen ja siitä johtuvan ammattitaidottomuuden ja virhealttiuden takia.

      • vilo

        ei ne osaa edes englantia.muutaman kerran lentänyt rynkyllä.en enää.


    • Hirveä tilanne

      Oho? Aika paha tilanne kerrassaan ja oli kyllä lähellä aikamoinen pamaus? Miten noin voi käydä? Miksi Ryanair päätti nousta takaisin ilmaan? eikö tuossa ollut omat riskinsä nousta takaisin välittömästi? Kyllä varmasti matkustaja olivat kaikki peloissaan tilanteesta.

      • erggff

        Ei Ryanair päättänyt nousta takaisin ilmaan, vaan lennonjohtaja käski koneen tehdä ylösvedon, kun oli ilman laskeutumislupaa änkenyt laskuun edelliselle koneelle varatulle kiitotielle.


    • raikuliman

      mitä vittua se flybe oli vielä siellä tiellä ??oli ihme ettei se ollut finnairin kone tiellä

      • Jäähyä

        Just niinhän se on raikun pitää päästä ensin, milloin on polttoaine loppu ja muuten vaan vaikka lennonjohto ei ole antanut lupaa, lupakirjat veke.


    • pelottava juttu

      Miten vaarallinen tuo tilanne oikeasti siis oli? Onko täällä porukkaa joka hieman pystyisi asiaa selventämään meille? Käydään kentän pinnassa ja noustaan takaisin ylös, kuulostaa aika hirveältä ja näyttikin tuossa videossa.

      • kdnnzn

        Tilanteessa Ryanairin kone käskettiin tekemään ylösveto lennonjohdon toimesta ja se tehtiin. Suihkumoottoreissa kestää hetken ennen kuin tehoa saadaan ulos, ja kone ehti koskettaa kiitorataa. Mitään vaarallista tuossa ei ollut, toki kun tilanne tulee odottamatta matkustamossa eteen, se herättää hämmennystä. Mutta ihan perusproseduuri ohjaamossa.


    • 8+14

      Joo, tuon tutkinnan tulos on aika mielenkiintoista nähdä. Tallinnan kenttä on niin pieni että lennonjohdon sekoilu tässä tapauksessa ei kuullosta kovin todennäköiseltä.

    • 3plus

      Tuosta oli tullut päivitys jo joulukuussa:

      On Dec 27th 2014 Estonia's Civil Aviation Authority reported that they are aware of the occurrence and have collected data. The data available do not permit to accurately claim the Boeing crew acted outside their clearances, the CAA reasoning that it takes a while for an aircraft to settle in a go-around. The danger of a collision was minimal even if the Boeing had continued the landing. The occurrence therefore was rated an incident and is not being investigated."

      Hiukan ympäripyöreästi sanottu, mutta näköjään lupa oli laskeutua, eikä tuossa ollut eritystä törmäysriskiä, vaikka olisivatkin laskeutuneet. Mutta varmuus tietysti parempi, eli parempi kun nousivat.

      • mdmd

        Flyben ATR oli radan toisessa päässä rullaamassa rullaustielle kun Ryan tuli laskuun toiseen päähän kiitorataan. Törmäysvaaraa ei ollut mutta säännöt sanovat että radan oltava tyhjä laskeutuvalle koneelle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe