Toiset pöntöt

metsamaapv1

v2018 astuu voimaan uusi Jätevesilaki joka edellyttää jokien, järvien ja pohja-vesialueilla asuvien jätevesiensä puhdistamista laki vaatimuksen täyttävillä uusilla pienpanos-puhdistamoilla, joka on ok vaatimus, mutta vapauttaa ne haja-asutus alueen okt- vanhojen rakennuksien osalta(ei uusien) jotka ei kuulu em vesistöjen piiriin, rakentamasta uusia jätevesi puhdistamoita tontilleen, em siirtymä-ajan ja siihen liittyvän pitkän painostuksen tuloksena ON aikaan saanut PerusSuomalainen puolue sen jatkuvalla painostuksellaan Ympäristö Ministeriötä kohtaan, YM-joka sairastaa huonoa omaatuntoa v2004 RKP YM-Enestamin itsensäkin myöntämän virheellisen jätevesi-asetuksen vireillle saattamisestaan

13

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lukija1

      tosi on, kukaan muu kuin PS-puolue ei ole eduskunnassa vaatinut nykyistä jätevesi-asetusta kaadettavaksi

    • Pyrrönen

      Huonompaan suuntaan ollaan menossa. Kaikilla rakennuksilla ne pitäs toimivat pöntöt olla, sijaitsi ne missä tahansa. Huomatkaa nyt, etteihän persuja kannata äänestää kenenkään, kun ne tuommosta ovat puuhailemassa.

    • sipiläääänestävä

      Pyrrönen on oikeessa, lietelankin kerätään ensin lietesäliöön. Sen levittäminen onkin sitten toinen juttu? Aijaajaako sen tielle vai muka peltoon!

    • auton hajusta

      Suurin osa valuu teille.

      • vaan siitä se

        riemu repeäis jos valuiskin tielle.Nyt vaan sen verta menee tielle että hajusta voi päätellä, jotta maalla ollaan.Vaan tuo ihmisen jätös se jo haisee vaikkei sitä tielle mene tippaakaan ja saastuttaa.


      • trafi5
        vaan siitä se kirjoitti:

        riemu repeäis jos valuiskin tielle.Nyt vaan sen verta menee tielle että hajusta voi päätellä, jotta maalla ollaan.Vaan tuo ihmisen jätös se jo haisee vaikkei sitä tielle mene tippaakaan ja saastuttaa.

        Renkaissakin tulee kuutiotolokulla ja on sallittua liikennettä valvovienkin taholta.


    • onko vara nuuhhkia

      seoo arvokasta hajua kun se läpilasketaan 15000 euron jätemuovista rouhitun ja pöntöksi valetun läpi vesistöön

    • vanha persu

      Mene kertomaan se kunnalliselle tarkastajalle. Sillehän se kuuluu valvoa, että pönttö täyttää tehtävänsä, meidän lukijoiden on vaikea auttaa asiassa.

      • Vanhalle Persulle; olen otanut Kunnan YmpäristöTarkastajaan yhteytä ja jopa käyttänyt pöntön-päällä kaksi kertaa; tuloksetta.


    • ent,keputtelia

      niin, Sipilän pöntöt kalleinpia ja parhaita, muttei täytä alkuunkaan niille asetettuja puhdistus määräyksiä.

      Olikohan Juhalla pöntöt jo sarjavalmistuksessa kun pampula paula keksi niille ihan omasta päästä lain ? .

      • "Pampula yritti jopa vesitää ko pöntöistä Oulun RkP tehdyn tutkintapyynnön, koska Oulun Poliisia alkoi niinkin korkea taho painostamaan kuin itse YM niin Poliisi kääntyi OikeusKanslerin puoleen kysyen neuvoa-ja mikä on tilanne, jolloin OikeusKansleri julisti ko pöntöt 24,5-12 Laittomiksi sihen tarkoitukseen kuin ne on myyty ja rahastettu.


    • on olemassa laki virheellisen tavaran, pönttö-asiassa em lisäksi, myös laittoman tavaran kaupasta, jota ovat tunnetut liikemiehet ja heidän ali-myyjänsä suorittaneet, vieläpä ilamn lainvoimaa, asetuksella joka sai perusteettoman-lainvoiman v2011, em vuoksi on perusteet vaatia v2004 RKP/ Enestamin Jätevesiasetus kumottavaksi.

      • v2016/3 suunniteltu Jätevesiasia siis siirtyy viimmeistään v2018 toteutuvaksi jolloin vaaditaan haja-asutusalueilla jätevesipuhdistamot uusiin asunto-rakennuksin ja myös niihin vanhoihin jotka ovat vesistöjen ja pohjavesien läheisyydessä, ristiriita tulee niiden taholta jotka on jo nyt ostaneet toimimattomat pöntöt vanhoihin asuntoihinsa, tulee myös silloinkin jos, jälleen kerran, jätevesi soppaa muutetaan siten, että vaaditaankin myös vanhoihin asumuksiin kaukana vesistöistä uudet lailliset toimivat pöntöt, eli kun jätevesiasetus on alunperin jätettä ja toimimaton jota ko "liikemiehet vielä kaupoillaan rahastaneet, on koko V2004 Jätevesiasetus toimimaton ja saattaa haja-asetus alueiden vähävaraiset kansalaiset eriarvoiseen vastuuseen, myös rahallisesti. Tunnetut Politikot on sopan keittäneet eivätkä ota vastuuta tekemästään


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe