Aihe

Varoitus Koiravaruste.fi - sivuston Valio-merkistä

ei koiravarusteelle

Lähettävät Valio-merkkistä koiranruokaa epäilyttävissä säkeissä. Säkit itsessään merkitsettömiä, joihinkin on lätkäisty vaan päälle ainesosatarra. Kaksi säkkiä lähettivät, toisessa ainesosatarra, toisessa ei. Merkitsemätön säkkihän voi sisältää ihan mitä vaan! Ja jotain outoa sisältikin koiran mahaoireista päätellen, maha vetelällä. Virhe oli sieltä tilata ja haluan muita varoittaa.

22

2741

  Vastaukset

  • Sama kait se on, mistä tuollaista moskaa tilaa. Ei se sisältö siitä miksikään muutu. Sivuilla on kerrottu, mistä potaskasta on kyse ja jos ostat, oma vika.

   • olipas siinä vastaaja noussut väärällä jalalla sängystä, buahhahhaa!! :D


   • haista ite kirjoitti:

    olipas siinä vastaaja noussut väärällä jalalla sängystä, buahhahhaa!! :D

    eikä se todellakaan ole ihan sama asia, ota asioista selvää ennen kuin tulet tänne määkimään.


   • 2+20
    Aikoinaan Royal Cania pidettiin laaturuokana, ilman, että sen tavaraselostetta sen ihmeennin luettiin.Mutta nykyisin sitä pidetään roskaruokana, Ja kun vertaa tuotelelostuksia, niin eipä ihmeellistä tuo RC alas meno.
    Nykyisin koirani saavat kuivamuonana CanaGania. Ja lisänä Mustista ja Mirristä saaavia lohi tai lihapullia, joita saa ostaa kilon pakkauksissa. tuntuu maittavalta ruoalta ja tuoteselosteesta voi tarkemmin katsoa, mitä koiranne syö.
    ,
    ,


   • haista ite kirjoitti:

    eikä se todellakaan ole ihan sama asia, ota asioista selvää ennen kuin tulet tänne määkimään.

    Hei runkk*ri,sukse kuuseen ok?


  • Varoitus kiitollisena vastaanotettu.
   Koiranruat maksaa niin paljon että haluu kyllä vastinetta rahalle.

   • Niinpä. Ole hyvä :)


   • Nå nimenomaa mut ku valion ruokaa saa 25€/15kg mielummin ku esim pure natural joka maksaa 70€ /12kg eli vastinettahan tulee rahoille, pusseissa on muuten tarkasti merkitty mitä sisältää ja lihaprosentti on korkeampi kuin monessa muussa ruuassa, vatsan löysä korkean rasva% takia...


   • koiranomistaja kirjoitti:

    Nå nimenomaa mut ku valion ruokaa saa 25€/15kg mielummin ku esim pure natural joka maksaa 70€ /12kg eli vastinettahan tulee rahoille, pusseissa on muuten tarkasti merkitty mitä sisältää ja lihaprosentti on korkeampi kuin monessa muussa ruuassa, vatsan löysä korkean rasva% takia...

    no ei kyllä rasvan takia mene vatsa kuralle. Yleensä sopimattomat ruoka-aineet, kuten vehnä, maissi ym viljat.


  • 2008 vuodesta tuota mainitsemaasi "moskaa" syöttäneenä ja useampaa muutakin merkkiä kokeilleena, olen tullut siihen tulokseen, että suomenmaasta ei yhtä hinta/laatusuhteeltaan sopivampaa koiranruokaa ainakaan meikäläisen 12 kappaleelle koiria löydy. Nettisivuilla lukee mitä tuote sisältää ja jokainenhan voi teetättää tutkimuksensa sisällöstä jos se herättää huolenaihetta. Tällekin ruokamerkille on ihan oikeakin keskustelupalsta netissä, jos haluaa muiden kokemuksia lukea.

   • Minäkin olen syönyt saarioisten einespitsoja vuodesta 2008 ja vielä olen hengissä. Joten kyllä parempaa ja terveellisempää ruokaa suomenmaasta on vaikea löytää.


  • Onko tämä kyseinen yritys itse maahantuoja... lainsäädäntö vaatii myös eläinten sapuskoissa että sisältö pitää olla pakkauksessa ilmoitetttuna.

  • Perushalvoissa safkoissa pointtina on sisältö ja hinta, ei myyvä pakkaus. Vastaavanlaisia ruokasäkkejä voi ostaa mm. Agrimarketista tai Kodin Terrasta. Esim. Golden Eagle taitaa tuottaa noita "valkoisia ruokasäkkejä".

   Ei säkin kyljen tarvitse näyttää naistenlehden kannelta myydäkseen hyvin :D

  • Koiravarusteen nettisivuille ilmestynyt tieto:

   " Huom! Valio -koiranruokien pakkaukset muuttuvat. Uusien säkkien toimitukset alkavat heinäkuun aikana. "

   Ovat siis havahtuneet kyseiseen asiaan. Hyvä niin.

  • Varoitan ostamasta Valio Premium koiranruokaa !
   Ostin tarjouksesta kotiin tuotuna ja seurauksena oli, että koirani alkoi juoda hillittömästi. Olen aina antanut kuivaruuan hyvin liotettuna puurona, mutta tässä tuotteessa oli ilmeisesti niin paljon suolaa, ettei sitä voi koiralle syöttää. Kaatopaikalle vein.

  • Varoitan äkkiä vaihtamasta ruoasta toiseen! On aivan sama mitä laittaa tarjolle jos ei ole "samaa tavaraa erinäköisessä säkissä", niin ongelmaa tulee. Väitän että suuri osa näistä valittajista eivät käytä ruoan vaihdossa riittävästi malttia vaan etsitään ittensä sijasta vikaa siitä uudesta säkistä. Se että ihmisen pitää syödä monipuolisesti ei todellakaan toimi koirilla. Jos vaikka syöttäisit silkkaa itteään, ei siitäkään pidä kerralla vaihtaa.

   Sitten on vielä se, että kaikki koirat ovat yksilöitä myös tässä. On niitä joilla vaihto käy helposti ja antaa silloin sen vaikutelman että nyt siirryttiin hyvään ruokaan vaikka olisi ravinteiltaan jopa huonompaa. Ja toisinpäin.

   Olen kahdelle viimeiselle käyttänyt Valio-koiranruokia ja jo vain toimii. Kesäkausi mennään sinisellä pussilla ja ajoissa ennen kauden alkua alan vaivihkaa siirtymään energisimpään ruokaan ja kyllä vaan maistuu sekä ruoka että mettä. No ok, ehkä pitäisi kattella jotain heikompaa eväste niin ei tarvitsisi koiraa ettiä naapuripitäjistä kun se vaan jaksaa ja jaksaa ;)

  • Kannattaa jatkossa panostaa laadukkaampaan koiranruokaan, kyse ei ole monesta eurosta ja koirasi terveyden kannalta välttämätöntä. Esim täältä voi aloittaa https://tassunruokavertailu.com/

   • Aika mainos voittonen sivusto.. ei jatkoon


   • Lisäyksenä.. Kasviproteiinit kuten, herne, linssi ja pavut eivät ole koiralle. Oletko itse miettinyt näitten syömistä joka päivä 1/3 ravinnostasi. Hernekeittoakaan ei suositella syömään edes viikottain ja jos ottaa koiran ruuansulatuksen huomioon, joka on humattavasti lyhyempi kuin ihmisen niin ei kannata leikkiä edes. Kasviproteiinit huomioidaan, myös kokonais proteiini määrässä.

    Toiseksi oletko käynyt Kanadassa talvella? Vapaanajuoksevia kanoja sekä viljelmiä ei vain ole mahdollista pitää siellä ihan sää oloista johtuen ympäri vuoden, jos ees puolta vuottakaan.

    Joten kun vertailet ja kerrot vihjeitä toisille ihmisille, ei kannata kertoa mitä mainostetaan, vaan vähän käyttää järkeä ja katsoa mitä, mistä ja miten.


  • Tuota hernettä ei ole yleensä kuiva ruasssa kuin2-3% mikä on pieni määrä ruuan kokonais määrässä.

   • Melkeempä jokaisessa halvassa viljattomassa 20% hernettä, acanassa pilkottu osiin, racinel 20%, carnilove 20%, Brit care, canagan ei kerro,mutta hernettä ja herneproteiinia kumpaakin vähintään yli 3,1% miksei halua kertoa?.... Saadaan viljaton ja proteiini määrä kuulostamaan kivalta, tuo 2-3% yhteensä on se hyvä ja hyödyllinen määrä vielä. Hauhaun viljattomatkin, tosin niitä en laske edes koiranruokinnaksi..


  • Vanha aihe, mutta kirjoittelen omia kokemuksia..
   Taisi olla jotakuinkin vuosi 2014, kun neljälle koirallemme syötettiin tuota Valion puristeruokaa. Oliskohan ollut kolmas säkki, josta syötettiin, niin 3/4 koirista alkoi huonovointisiksi, kahdella nousi maksa-arvot ja toinen niistä kuolikin sitten tuon ruokakokeilun myötä. Olin ottanut pussiin näytteen ruoasta, mutta ikinä en sitä saanut toimitettua testiin. Ainut koira, jolle ei tullut oireita oli syönyt sen sisällön.

   Asiasta laitin meiliä myyjälle, mutta koskaan vastausta en siihen saanut. Kärsimme nahoissamme koiran menetyksen. Toiselle sairastuneelle syötin sen loppuelämän maksaongelmaisten ruokaa.

   Kalliiksi tuli halpa ruoka ja sen koommin en ole kyseistä kuraa koirilleni syöttänyt.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   5564
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   52
   4410
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   241
   3087
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   48
   2157