Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hämeenkatu

Ylermi

Millaista aluetta Tampereen keskusta on asua?
Onko palveluja?
Onko aktiviteettejä?
Miten kaupat on auki?

14

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jjfrjkb

      Kesäöisin melua, ei voi pitää ikkunoita auki.

    • Avoviemäri

      Levotonta, alkoholismin ja huumeiden riivaamaa aluetta, josta kauppaliikkeet ovat lähteneet ja ikkunat ammottavat tyhjyyttään. Isotkin tavaratalot irtisanovat väkeä, kauppa ei kannata, ihmiset kulkevat rääsyissä ja nälissään. Työttömyys kasvaa jatkuvasti, liikenne tökkii, melua ja saastetta riittää. Kaikki liikenevät rahat on tungettu täysin turhanpäiväisen tunnelin rakennustyöhön ja rikkaat muuttavat ympäristökuntiin ja Hervantaan, josta on tullut rikkaiden ja hyvin pärjäävien luonnonkaunis asuinalue. Hämeenkatu, tuo Tampereen ainoa katu, on muuttunut likaviemäriksi, kloaakiksi, josta jokainen itseään kunnioittava pysyttelee kaukana..

      • :-D

        Tunneli mainittu!


    • krlkk

      Talviöisin pakkasta, ei voi pitää
      ikkunoita auki.

    • hyi hemmetti

      Spitaaliset ja zombiet vaeltavat öisin. Santananpalvojat pöllii narukäsillään Aleksanterinkirkon puiston ristit vikkanoita- ja elämäntapaintiaani menojensa rekvisiitaksi.

    • nääsnääsmääää

      Kaupat on aina kiinni pyhisin, ei voi pitää edes ikkunoita auki, mää eroan kirkosta nääs, ei voi pitää edes ikkunoita auki nääs.

    • mielipide1

      Ydinkeskusta on tosi roskaista, ihmiset heittelevät tölkkejä, elintarvikkeita ja ihan mitä tahansa kadulle. Kuninkaankadun kävelykatu ja Juveves-kioski keskustorilla ovat todella järkyttäviä paikkoja, kukaan ei välitä.

      Kaupat ovat kyllä auki vähintään iltayhdeksään, Lidl ja mitä näitä on. Mutta niissäkin pyörii roskajoukkoa. Liikenteen meteli vaivaa ellei ylimmässä asu.

      Ei siis kannata muuttaa ihan ytimeen eikä nyt ainakaan Hämeenkadulle. Sen sijaan voisi harkita Pyynikkiä, Amuria yms. alueita.

    • ei trelainen

      Oliko se vitsi vai onko totta väite, että Tampereella käskettiin liikkumaan Hämeenkadulla klo 15-18, jotta Tampere vaikuttaisi suurkaupungista?

      • ei tre...

        ...suurkaupungilta...


      • huhua lienee

        Varmaan vitsi. Se kuulostaa ruuhka-ajalta, ainakin 16 jälkeen. Joskus lapsena luuli, että Tampere on suurkaupunki, kunnes isona tajusi että tämä on pieni kylä.


      • anna mun kaikki kestää

        Missä tuollainen väite on esitetty, ja kuka sen esitti?


      • ei trelainen
        anna mun kaikki kestää kirjoitti:

        Missä tuollainen väite on esitetty, ja kuka sen esitti?

        Pari vuotta sitten tällä palstalla nimimerkki "Village people" kommentoi useammassakin ketjussa tästä aiheesta. Jäin miettimään asiaa, koska se kieltämättä kuulosti vähän oudolta, mutta ajattelin, että voi kai se olla tottakin.


    • vastaus1

      "Millaista aluetta Tampereen keskusta on asua?"

      Kuten muutkin vilkkaat alueet. Liikenne, melua, tupakansavua, viinaa ja saastetta. Konsertit kovaäänisiä Ratinassa. Virtsaavia kaapinkokoisia nahka-asuisia hevareita se kädessä. Rääkyviä lintuja ja liukumiinoja kesällä katukeittiön tuntumassa. Riippuu varmaan kadusta talosta, onko yhtään hiljaisempi. Toisaalta pääset miniristeilylle Ratinasta kesällä tai Hämeenpuistossa joskus vierailevalle Ranskalaiselle torille. Hiekkarannat ovat automatkan päässä tai Pyynikillä. Usein keskusta on kuitenkin pystyynkuollut, jos on väärä sää tai väärä aika.

      "Onko palveluja?"

      On. Paitsi edullisempi plastiikkakirurgia puuttuu. Usein on nimenomaan sesonkituotteet kaupoissa -tietty kappalemäärä, sen jälkeen ei aina löydä etsimäänsä. Ellei nyt joku kauppa ole korjannut asiaa. Netistä tilataan siksi sellaista mitä täällä ei ole, oli se sitten kirja, tuote tai vaate. Paras ruokakauppa on automarketti, mutta entä jos ei ole autoa.

      "Onko aktiviteettejä?"

      Voit järjestää haluamiasi harrastuksia ja välineitä kotiin. Voit perustaa harrastuspiirin, se on nykyaikana helpompaa netin ansiosta. Tampereella on liikuntalajikerhot Treen sivuilla, sekä kansanopistoja kaksi joissa on laaja valikoima (tylsiä tai kiinnostavia) kursseja. Kuitenkin vapaamuotoisempaan kokoontumiseen kannattaa keksiä muu tila ja ehkä jäsenmaksurahoitus (lupa) tai sponsorit. Kuntosaleja, uimahalli Pyynikillä, tanssikurssia, musiikkia, baareja, standup-iltoja. Uusia messuja tamperetalossa muutama. Riippuu mitä aktiviteetteja haluat keskustassa. Uusia ideoita voi esittää erikoisempiin harrastuksiin. Lenkkeily onnistuu paremmin kaupungin laidalla.

      "Miten kaupat on auki?"

      http://aukioloajat.com/tampere

    • Anonyymi

      Onko hämeenkatu ja sen lähialue jotain homojen seuran etsintä aluetta? Pitkiä tuijotuksia olen saanut siellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe