Nektar Beach Kato Stalos

Kreeta-15

Kaikki kokemukset tästä kiinnostaa :)

Ja erityisesti se, että onko automaattisesti 2aik 2 lapsen huoneisto kadunpuoleisessa rakennuksessa?

31

7992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kreetalle

      Hotelli on ihan ok. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä , siinä myös snackbaari. Kadunpuoleisiin huoneisiin todella kuuluu liikenteen melu. Mopojen ja autojen töötötys..ja linja-autojen kaasutus, siinä on muistaakseni liikennevaloristeys. Äänet hiljenee noin klo 02 yöllä ja alkaa aamulla 07.
      Meillä oli 2 makuuhuoneen huoneisto.

    • athos1

      Milloin olette menossa?

      Voitte toivoa huoneenne sijaintia, niin me teimme. Olimme vuonna -98 edellisen kerran ja olemme menossa tulevana kesänä 2 viikoksi neljän hengen porukalla. Toivoimme huonetta terassilla, eli joko "väliköstä" tai altaan läheltä.

      Itselläni on vain hyviä kokemuksia hotellista, sekä omia että kuulemiani. Hotellissa on se hyvä puoli, että se on Haniasta tultaessa toinen hotelli, joten se on aika rauhaisassa paikassa eikä rannalla ole sellaista tungosta kuin pidemmällä Agia Marinassa.

      Onnea hyvästä hotelli valinnasta!

    • kreeta-15

      Eipä löytynyt kyseiseen hotelliin enää huoneita meidän perheelle haluttuna aikana. siksi päädyimme naapurihotelliin nimeltään Tropicana beach, toivottavasti on hyvä. otettiin lennotkin erikseen.

    • yt1

      Kato Stalosin kohdalla ranta on kapea, eli ei juuri muuta kuin hotellit. Olin viime kesänä, aiemmin olen ollut mm. Plataniaksessa. Enkä enää mene Stalosiin siis.

    • yt1

      Niin ja hotelli: aamiainen hyvä, altaan puolen huoneistot luvattoman ahtaat. Altaalta ärsyttävä meteli kantautui huoneeseen (kun lapsista ei huolehdita eikä nuoria ohjata...). Lounasta söi myös hyvin allasbaarissa, illallisen paikoista Stalosissa oli vähän pulaa jo. Oli siellä ihan kivojakin.

    • eikäy

      Hotellin omistajat ja henkilökunta todella mukavia. Suomalaisten touhu ärsyttävää. Moni oli ties monetta kertaa ko. hotellissa, joten käyttäytyivätkin omistajan elkein. Aurinkotuolien varaaminen oli todella järkyttävää. Pyyhkeiden omistajat saapuivat, tai olivat saapumatta altaalle jopa vasta iltapäivällä. Mm. altaan puolen maatason huoneistojen asukkaat kertoivat pokkana, että reunimmaiset tuolit kuuluivat itseasiassa ko. huoneistoon... Näiden suomalaisten "omistajien" takia ei enää uudelleen, joka sinänsä harmi, sillä hotelli hyvällä paikalla ja ranta hyvä.

    • KesäkuuHania

      Kiitos kommenteista!
      Nektariissa lomailleet, oletteko kurkkineet viereiseen hotelliin? Me olemme menossa siihen Tropicanaan. Voisin kuvitella, että suomalaisia ei niin paljon olekaan, kun hotelli ei ole matkanjärjestäjien listoilla. Toivottavasti on hyvä!

    • eikäy

      Tropicana näytti oikein kivalta paikalta. Rauhallinen ja siisti. Norjalaisia ja tanskalaisia enimmäkseen. Sen naapurista saimme Stalosin parhaimmat ruoat. Taisi itse asiassa kuulua ko.hotelliin vaikka välissä oli kaisla-aita.

    • Suuripettymys

      Liikenteen melu kuului vaikka huoneisto oli sisäpihan puolelle. 18 aurinkotuolia altaalla ja porukat vei yöllä pyyhkeet varauksen merkiksi. Ja saattoi olla että klo 14 jälkeen raahautuivat paikalle. Rannan tuolit maksullisia. Siisteys hyvä. En mene toista kertaa. Tylsä kylä.

      • Nilkkuu1

        Se varailu oli kyllä niin älytömän lapsellista ,oikeasti yllätyin että tämmöisiäkö meistä suomalaisista on tullut.Mutta voisi hotellikin antaa käyttöön reilummin tuoleja ettei tuollaista tarvitsisi tehdä.En mene minäkään toiste mutta tulipahan koettua.


      • opettakaanetavoille

        Ite siirrän tylysti tollasten varaajien pyyhkeet syrjään, jos ei esim reilussa tunnissa ketään näy. Siinähän valittavat sitten.


    • Huomennakotiin

      Samoilla linjoilla suuripettymyksen kanssa. Aamupala melko niukka. Sitä ei kannata ottaa Aurinkomatkojen kautta, koska se on halvempi paikanpäällä ostettuna. Pari euroa, mutta kuitenkin. Kato Stalos aika kuollut kylä, paitsi ohikulkevan liikenteen suhteen. Jos joskus tulen vielä Haniaan, niin valitsen joko Agia Marinan tai Plataniaksen.

    • EiTänneEnääKoskaan

      Todella kova meteli liikenteestä huoneisiin jotka sisäpihalle päin. Jos haluaa saada paikan altaalta, on pyyhkeet vietävä kukonlaulun aikaan. Henkilökunta Ok, lattioiden pesun jälkeen huoneistossa haisi oksennus/ raato, tämä oli kovin vastenmielistä! Liekö johtui likaisesta mopista, vaiko pinttynyt haju lattiaan? Niin, ja tosiaan pelkkiä suomalaisia. Jos kaikki edellä mainittu kuulostaa hyvälle, niin sinne vaan! Meidän paikka tämä ei ollut. Plussaa matalasta hiekkarannasta.

    • EiTänneEnääKoskaan

      Niin, ja lisäisin vielä, että aurinkotuolit ovat paksun aurinkorasvakerroksen peitossa, ja allasalue välillä kuin hiekkalaatikko.

    • Nektar

      Hei! Onko kenelläkään mitään mukavaa sanottavaa hotellista, sijainnista, henkilökunnasta, ruuasta, siisteydestä, huoneista, hotellin lomalaisista yms? Paljon on ihmiset lomailleet hotellissa ja tykänneet. Mitä teillä olisi kivas kerrottavaa... Ja miten huoneistot eroavat kooltaan niin, että altaan puolella olisi pienempiä huoneita...onko näin. Jos olisi mahdollisuus vaikuttaa niin mihin kannattaisi majoittua huoneen suhteen? Minä vika merinäkymällä ja altaan läheisyydellä on?

      • Nilkkuu11

        Minun mielestäni noin pienessä hotellissa on ihan yksi ja sama oletko kadun vai meren puolella.Kyseinen hotelli oli siisti ja asiallinen perushotelli mutta ehkä juuri pienuus ja suomalaisten enemmistö vaikutti siihen vähäisten aurinkotuolien lapselliseen varailuun .Tuntui vielä että siellä oli vanhempia pariskuntia jotka olivat sadannetta kertaa samassa hotellissa ja jokin tietty altaan reuna tavallaan kuului heille tyyliin " tässä me ollaan joka kesä oltu ".Monet kerrat Kreetalla käyneenä sanoisin että hotelli ei ollut huono mutta paljon parempiakin löytyy.Ja Kato Stalos ei ole huono sekään mutta ei mikään ykkösvalinta Kreetalla.


      • Elokuu2018

        Meillä on suunnitelmissa reissu Kreetalle ensi vuonna. Joskus oltiin Nectarissa ja harkitaan sitä ensi vuodellekin. Mikä olisi se ykkösvalinta Kreetalla? Kiitos jo etukäteen.


      • Nilkkuu1
        Elokuu2018 kirjoitti:

        Meillä on suunnitelmissa reissu Kreetalle ensi vuonna. Joskus oltiin Nectarissa ja harkitaan sitä ensi vuodellekin. Mikä olisi se ykkösvalinta Kreetalla? Kiitos jo etukäteen.

        Minä ottaisin ja menisin ehdottomasti Plataniakseen jossa on paras ranta tuolla pätkällä ja hotelleista Santa Helenaan tai jos pienemmästä hotellista tykkää niin Omega Plataniakseen.Molemmissa ollut monta kertaa ja aina yhtä onnistunut loma.Eikä typeriä varailusessioita ja " me ollaan täällä aina "-muisteloita.Hyvä fiilis !


    • Dhipso

      Kymmeniä kertoja Kreikassa/Kreetalla käyneenä täytyy sanoa että Nektar beach oli pohjanoteeraus. Viihdymme hyvin keskitason hotelleissa emmekä kaipaa mitään luxusta mutta viime kevään vierailu nektariin oli kaikin puolin epäonnistunut. Huone oli homeessa ja homeen haju oli todella voimakas ja sairastuimme kaikki. Tiedämme kyllä että keväällä huoneet ovat kosteita ja joskus esim roskakaapista pölähtää ummehtunut haju mutta tämä oli ihan jotain muuta. Juntit varailivat aurinkotuoleja jo aamuyöstä ja näennäisystävällinen hotellin henkilökunta oli jotain muuta kuin aidosti ystävälliset kreetalaiset. Hotellissa oli jotenkin "sisäsiittoinen" meininki ja tarkoitan tällä sitä että piiri pieni pyöri ja vakiasiakkaat allasbaarissa pörräsivät tympeän henkilökunnan ympärillä. Vaikeaa käsittää että joku menee tuonne aina uudelleen. Teimme autoretkiä ja patikoimme mutta parina päivänä olisi ollut mukavaa altaallakin olla nuorison kanssa mutta kuten sanottu, siellä oli tilaa ainoastaataan "omalle porukalle" . Onneksi pääsimme syksyllä uudelleen reissuun ja viihtyisään pieneen tuttuun huoneistohotelliin. Kato Stalos on hieman tylsä paikka mutta yläkylä oli käymisen arvoinen ja bussilla pääsi helposti Haniaan ja muihin kyliin. Parin viikon kuluttua jälleen Kreetalle, siellä kun vaan on sitä jotain mitä muualta ei olla löydetty. Mukavia matkoja kaikille.

      • NekussaLomaillut

        Dhipso; oliko kyseessä oleva huoneisto merinäköalalla ylimmäinen kerros? Meillä myös huone haisi aivan homeelle ja tästä myös aurinkomatkojen oppaalle kerroimme. Saimme toisen huoneen. Hotellinomistajien mielestä haju tuli kaapissa säilytettävistä kengistä. Meidän kenkiä ei pidetty kyseisessä kaapissa.
        Meille jäi henkilökunnasta työhönsä väsynyt vaikutelma. Siivoojat tervehti ystävällisesti. Mutta eipä tuohon hotelliin enää tarvitse mennä lomailemaan. Ranta hotellin kohdalla oli upea.


      • Dhipso

        Meidän huoneisto oli kadun puoleisessa rakennuksessa mutta parveke merelle päin. Saattaa olla koko hotellissa homeongelmaa. Hyvä että saitte vaihdettua huoneen, me emme saaneet vaikka tilaa oli. Tympeä isäntä totesi että täyttä on. Rakastan kreikkaa ja kreetaa mutta tuohon hotelliin en menisi enää vaikka ilmaiseksi pääsisi. Onneksi Hanian lähikylissä on toinen toistaan ihanampia huoneistohotelleja joissa aidosti ystävällistä henkilökuntaa. Kahden viikon kuluttua taas kreeta kutsuu :)


    • EllijaElmo

      Minun kokemukseni neljältä kerralta Nekkiksessä ovat positiivisia. Tänä vuonna käyntini ajoittui huhtikuun loppuun, mutta olen myös huippusesongin aikaan lomaillut siellä. Henkilökunta on aina ollut asiallisen ystävällistä, rantabaarin ruoka maittavaa ja siisteys moitteetonta. Kieltämättä moukkamainen aurinkopetien varailu lähinnä nauratti, mutta rantaahan kyllä riitti. Itse Kato Stalos on melko mitätön, jos siellä kökkii koko lomansa, mutta siitä on vaivatonta lähteä itään, länteen ja etelään. No, jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen omien kokemusten ja tarpeidensa mukaan. Hyviä Kreetan hetkiä kaikille, missä niitä sitten vietättekään.

    • Jajakepapus

      Aivan hirvittävä läävä tuo nektar beach... kato stalos pieni tylsähkö kylä mutta kyllä sieltäkin löytää mukavia paikkoja. Huippu oli taverna jossa isäntä soitti bouzokia poikansa säestäessä syntikalla, aivan mielettömän upeaa soittoa. Ruoka oli keskinkertaista mutta musiikki oli niin hyvää ettei haitannut... muistaisimpa paikan nimen... nektarista n 100m Plataniakseen päin. Suosittelen. Myös Amethystos taverna yläkylässä hyvä kokemus sekä ylempänä vielä Leventis taverna mistä huikeat näköalat oliivilaaksoon.

    • Nunna72

      On se vaan niin huono paikka tuo Nektar Beach, että lähes kaikki syksyn -18 matkat jo nyt varattu ! Todella siisti hotelli, hyvää ruokaa allasbaarissa ja kertakaikkisen upea ranta. Rauhallista, joten sopii varttuneemmalle väelle. Kun kello seitsemän maissa aamulla lähdin auringon nousua katsellen tunnin aamu-uinnilleni, niin vapaita tuoleja löytyi niin altaalta kuin
      rannastakin. Ranta sen verran väljä, että kilpikonnatkin vielä mahtuvat munimaan.

      • Anonyymi

        Ne kaikki suomalaiset vaki mummot ja papat on varanneet ne, kuten myös ne rantatuolit 😆


    • Pettynytmestari

      Ihan aluksi tottakai arviot riippuvat siitä millaiseen palveluun ja tasoon esim. Kreikassa tai Kreetalla on tottunut. Mutta sitten itse Nektar Beachiin. Hotelli itsessään aika pieni ja huone ainakin meillä aivan liian pieni nelihenkiselle perheelle. Huoneessa saakelin tunkkainen ja kostea ilma ja et saa ilmaa kiertämään millään. Ilmalämpöpumpun saa käyttöön lisämaksusta, mutta siinä ei riitä teho koko huoneistoon. Lievää homeenhajua havaittavissa esim kaapeista. Allas-alue ihan jees lukuunottamatta älyttömiä pyyhevarauksia. Vielä jos menen vahingossa joskus tuonne hotelliin, niin heitän kaikki pyyhkeet tuoleineen altaaseen :D Varausta tehdessä lasten leikkipaikan piti löytyä hotellilta, mutta eipä löytynytkään :) Ruoka menetteli, mutta monesta muusta paikasta saa huomattavasti parempaa. Henkilökunta suoraan sanottuna ihan perseestä. Esimerkiksi aamiaiselle mentäessä ei edes tervehditä saati hymyillä. Hotellin omistajaukko sellanen juro goljatti. Koko mestasta puuttuu sellainen positiivinen fiilis ja henki, poikkeuksena yksi siivooja joka jaksoi aina tervehtiä ja hymyillä. Ainoat pisteet tulee rannasta, mutta en varsinkaan suosittele lapsiperheille tätä hotellia, johtuen huoneen koosta, leikkipaikan puuttuumisesta, huoneen huonosta äänieristyksestä ym.. Menkää toiseen hotelliin :)

    • Anonyymi

      Nectar Beach Kato Stalos oli kiva paikka, uudet huoneet, hiljaista. Ruoka hyvää mm. Agia Marina lähellä ja helppo ottaa bussi Haniaan.
      Olin siellä 10. 10- 17.10.
      Kannattaa tsekata huoneet myös "kauden" jälkeen. Hotellilta voi vuokrata huoneita edullisesti.

    • Anonyymi

      Oltiin kolme vuotta sitten nektarissa eikä mitään valittamista,siisti ja rauhallinen hotelli ja tiistaina mennään uudestaan tsekkaamaan mikä meininki samassa paikassa on nyt.

    • Anonyymi

      Kotiuduttiin noin viikko sitten kyseisestä kohteesta. Kato Stalos kiva pieni kylä, josta pääsee hyvin joka paikkaan. Mutta.. Nektar beach- hotellia en voi valitettavasti suositella. Omistajat erittäin väsyneitä ja tympeitä. Kohtelee vakiasukkaita hyvin, muita asiakkaita ei edes tervehditä. Iso huoneistomme järkyssä kunnossa ja muurahaisia joka huoneessa. Lisäksi aamiainen joka päivä samaa kuraa. Voisi melkein sanoa, että hotellin henkilökunnan vuoksi oma lomafiilis oli kateissa. Laahustivat naama mutrussa edes takas hotellin ja ravintolan väliä. Todella noloa Aurinkomatkoille, että ovat yhteistyössä kyseisen hotellin kanssa. Itse kyllä valitsemme myös eri matkanjärjestäjän ensi kerralla kun matkustamme. Mikäli näitä arvosteluja luette, jääkää jo eläkkeelle ja lopettakaa toisten lomien pilaaminen!

    • Anonyymi

      Näin vuosia myöhemmin suosittelen toista suomalaisten suosimaa hotellia- Maleme Imperial hotellia. Sekin on täynnä suomalaisia, mutta moukkamaista käytöstä ei olla huomattu. Tilaa on paljon, henkilökunta ystävällistä ja panostaa palveluun. Aamiaisbuffa monipuolinen ja hintansa väärti.
      Lapsille leikkitilaa, monenlaista puuhailumahdollisuutta. Palveluja paljon, auton vuokrauksesta saunaan ja itsepalvelupesulaan :)
      Ranta kivisempi, mutta kun mereen pääsee, on hiekkapohjainen. Iso ja monipuolinen uima-allasalue.Huoneistoja on moneen makuun ja hintaan. Tiskit tiskataan puolesta ja vessapaperiakin löytyy aina 😀
      Suosittelen! Täällä suomalaisetkin osaavat käyttäytyä huomattavasti paremmin 😉

      • Anonyymi

        Ympäristössä autiota rakennuksia. Maleme on jotenkin rempallaan kun vertaa viereiseen Greanin kylään.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1245
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1185
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1073
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe