Vaihdoin serverin nimen ja läppäriini jäi eräs synkronointipolku vanhaan serveriin eikä sitä saa pois...vai saako?? Harmittaa, kun yhdistettäessä sykronointi ei onnistu tuon vanhan serverin nimen takia oikein ja virheilmoituslaatikko jää ruutuun...
Vanha serveri ja synkronointi
miten poistan?
090
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.