moi mää tidän mistä osta pete lehtonen myy kaikki eliserin padat ja yksi paita maaksaa noin 10-20 euroa0ÄänestäKommentoi
kane kirjoitti:kuka on sun lepi panija kane on paraslempi painijani on RAW puolelta tripleH ja SD! eddie guerrero ja jo lopettaneista Hulk Hogan0ÄänestäKommentoi
eeeeeeeeeeeeeeeeeee kirjoitti:hei ookko wwe fani raw on paras ja smkkikyllä,olen wwe fani,siis SUURI FANI!!!!!0ÄänestäKommentoi
pete paska kirjoitti:hei se asuu tampereella voi tulla hakeenen vissiin lähde raumalta hakeen!0ÄänestäKommentoi
eugene6 kirjoitti:lempi painijani on RAW puolelta tripleH ja SD! eddie guerrero ja jo lopettaneista Hulk Hogannoni äskön pelipaidoist ja nyt raw:ta ei teillä kauheen hyvin mee0ÄänestäKommentoi
?????? kirjoitti:noni äskön pelipaidoist ja nyt raw:ta ei teillä kauheen hyvin meeOMA BIG THIRTY1.SÖDERTÄLJE SK ELITSERIEN2.AIK TUKHOLMA ALLSVENSKAN.ELITSERIEN3.FRÖLUNDA INDIANS ELITSERIEN4.IF LEKSANDS ELITSERIEN < ALLSVENSKAN5.HV-71 ELITSERIEN6.MORA IK ELITSERIEN7.TIMRÄ IK ELITSERIEN8.FRÖLUNDA INDIANS ELITSERIEN9.MORA IK ELITSERIEN10.FRÖLUNDA INDIANS ELITSERIEN11.HV-71 ELITSERIEN12.HV-71 ELITSERIEN13.MODO HOCKEY ELITSERIEN'14.FRÖLUNDA INDIANS ELITSERIEN15.MORA IK ELITSERIEN16.AIK SKÄLFTEÄ ELITSERIEN17.AIK SKÄLFTEÄ ELITSERIEN18.BODENS IK ALLSVENSKAN19.AIF KIRUNA ALLSVENSKAN20.MORA IK ELITSERIEN21.FRÖLUNDA INDIANS ELITSIERIEN22.FRÖLUNDA INDIANS ELITSERIEN23.IF LEKSANDS ALLSVENSKAN24.IF LEKSANDS ALLSVENSKAN25.FRÖLUNDA INDIANS ELITSERIEN26.HV-71 ELITSERIEN27.AIK STOCKHOLM ALLSVENSKAN28.RÖGLE BK ALLSVENSKAN.ELITSERIEN29.SÖDERTÄLJE SK ELITSERIEN30.FRÖLUNDA INDIANS ELITSERIEN0ÄänestäKommentoi
Vastaukset 11
Vanhimmat
...ainakin täältä: http://www.aftonbladet.se/sport/hockeyshop/
moi mää tidän mistä osta pete lehtonen myy kaikki eliserin padat ja yksi paita maaksaa noin 10-20 euroa
oliskos osoitetta????
hei se asuu tampereella voi tulla hakeen
hei ookko wwe fani raw on paras ja smkki
kuka on sun lepi panija kane on paras
lempi painijani on RAW puolelta tripleH ja SD! eddie guerrero ja jo lopettaneista Hulk Hogan
kyllä,olen wwe fani,siis SUURI FANI!!!!!
en vissiin lähde raumalta hakeen!
noni äskön pelipaidoist ja nyt raw:ta ei teillä kauheen hyvin mee
OMA BIG THIRTY
1.SÖDERTÄLJE SK ELITSERIEN
2.AIK TUKHOLMA ALLSVENSKAN.ELITSERIEN
3.FRÖLUNDA INDIANS ELITSERIEN
4.IF LEKSANDS ELITSERIEN < ALLSVENSKAN
5.HV-71 ELITSERIEN
6.MORA IK ELITSERIEN
7.TIMRÄ IK ELITSERIEN
8.FRÖLUNDA INDIANS ELITSERIEN
9.MORA IK ELITSERIEN