RKP ROMAHTI 3.7%

On se semmonen

Työläisen puolue on RKP mitä?

13

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÅhvenanmaanSuvakit

      Rikkaiden kansalaisten kielipuolue. Tarvitsevat kipeästi halpapatyövoimaa yrityksiinsä jotta voivat siirtää rahansa veroparatiiseihin ihan vahingossa ja tietämättä kuten isänmaallinen Ehnrootkin teki. Onko tämä sitten äärivasemmistoa kun ajavat vihervasureiden kanssa samaa linjaa.

    • ajs

      Jos RKP on työväen puolue,niin minä olen Kiinan keisari.

      • Tietääkseni suomenruotsalaisetkin tekevät työtä joten he ovat työväkeä. Heidän puolueensa on siten myös työväenpuolue.

        Työväkeen kuuluminen ei vaadi vasemmistolaista näkemystä vaan edistyksellinen on parempi ja edistys on kaukana siitä mitä vasemmisto enimmäkseen julistaa. Oikeistoon ja keskustaan lukeutuvat ovat paljon suuremmalla panoksella viemässä maatamme eteenpäin kuin yksikään vasuri olkoon sitten vaikka miten laidalta.

        Parhaitenhan maata voidaan taloudessa edistää yritysten ja yrittäjyyden kautta sillä ne luovat työtä ja tuloja maahamme joista tuloista sitten teillekin saamattomille voidaan jakaa avustuksia.


      • Hyvin vähän näytät tietävän joten aloituksesi "Tietääkseni...." ei paljon vakuuta.

        Hieman jämäkämmin lähtisin noihin perusteluihin.

        Tietääkseni kommunistit ovat pelkkää toope porukkaa. Näinhän sitä saa totuuksia tietääkseni levitellä ja ai ai kun tuntuu hienolta kun saa tuonkin tietääkseni sanottua!


    • rikaspersu

      Paska tuli esiin. Persuoikeisto on kuin onkin asialla.
      Suomenruotsalaisissa on rikkaita, kapitalisteja ja palkkatyöväestöä samassa suhteessa kuin persujen ihannoimissa valkosuomalaisissa. Ehnoroothit kiertävät veroja siinä kuin kokoomuslaiset tai persurikkaat. RKP tukee puolueena Suomen liittämistä natoon persupuolueen rinnalla ja molemmat toimivat isänmaan edun vastaisesti. RKP ja persut eivät välitä tuon taivaallista muiden maiden osattomista kansalalaisista erolla että RKP tukee sota ja nälkäpakolaisten auttamista. Tässä suhteessa RKP on humaaninen ja persut barbaarinen.

      • Juuri rikkaat ja kapitalistihan ovat osoitus tyhmyydestä, vai? Onneksi ei kommunisteihin ole joutunut tuon kaltaista roskaporukkaa. Itsehän ne eivät saa edes kottikärryn pyörää vaihdettua vaan pitää leveillä rahoillaan ja palkata joku siihenkin työhön.

        Eihän tuo kannatuksen lasku RKP:n osalta ole vielä mitään kun vertaa sitä kommunisteihin, komujen kannatushan ei ole edes kymmentä prosenttia tuosta vaan 1 promillen hujakoilla. Kummat sitten ovat fiksumpia? Sekö jolla sentään on kannatusta saadakseen edustajia parlamenttiin vai se jolla niitä ei moneen vaalikauteen ole ollut yhtäkään.


    • hurrienpuolella

      Gestapo-Työeläkeläinen vauhdissa.
      RKP saa olla puolueena olemassa. Sen kannatus on vaaleista toiseen hienokseltaan laskeva mutta suht vakaa. Ruotsin kielen taitaminen ei ole ongelma eikä mikään.
      Osa näistä superälykkäistä rikkasta ovat siirtämässä kirjojaan toisiin maihin, pienemmän verotuksen maihin. Näiden isänmaallisuus on hyvin heppoista kamaa.

    • westiö

      Mitä sillä on väliä, laskeeko vai nousee RKP:n kannatus!

    • iljetyspersut
    • Kansatietää

      RKP matalalle kannatukselle on syynsä.

    • think-ajattele

      RKP hoitaa osansa porvarillisena tietyn väestöryhmän tukeen nojaavana puolueena. Samalla se rajaa itsensä marginaalipuolueeksi. Kielipuolueen leimalla se kerää osan ruotsinkielisestä työläisväestöstä tukemaan oikeistolaista politiikkaa. Samaa politiikkaa, jota persut ovat alusta lähtien noudattaneet. Yksittäiset huudahdukset työmiehen oikeudesta eivät persujen taantumuksellista luonnetta muuta.
      Persut ovat naton kannalla kuten RKP ja siten isänmaan etuja vastaan.
      Persut tukevat työväen etujen leikkauksia ja himoitsevat sillä ministeriaudeja takapuolensa alle. Samaa tekee RKP.
      Persut on kiihkeä marxilaisuuden vastustaja mutta niin on myös RKP.
      Persut ovat rasisteja ja ilkeitä mamujen parjaajia ja asettavat eri maiden työläiset vastakkain. Niin tekee myös RKP. RKP ei tue työläisten kansainvälistä solidaarisuutta vaan vaahtoaa
      hengetöntä isänmaallisuutta.
      Persut tukevat Isäntämaasopimusta naton kanssa. Sotakoneet lentävät parastaan ilmatilassamme. RKP on pääarkkitehti sopimuksen solmimisessa.

      Ruotsin kielen opetus peruskouluissa on näihin verrattuna toisarvoinen seikka. Se tai tämä kieli on osa yleissivistystä ja siten hyödyllistä. Ylemmissä opinahjoissa kielen valinta on mahdollista. Kukin voi vapaaehtoisesti opiskella mitä kieltä huvittaa.
      SVL:n uusnatsit ovat keksineet kieliriidan palkkatyöläisten hämäämiseksi.

    • Karaååke

      Rkp'puolue suomessa on sivistyspuolue jos sitä vertaa stalinistisiin nojaaviin voimiin.suomenruotsalaiset ovat tuoneet aikoinaan sivistystä ja teollisuutta maahamme,ovat rikastuttaneet eri tavalla kun sTalin tovereineen.Suomen kommunistiset puolueet ovat 1944-vuodesta asti näivettyneet ulos eduskunnasta,olivat aikoinaan suurimpia puolueita,mutta erimielisyydet hajotti puoluetta tehokkaasti moniin eri osiin'Kiitos siitä.olen ihmetelly kuinka he hoitaa valtion yhteisiä asioita kun eivät ole aikoihin osanneet omia asioita laittaa kuntoon,muita he osaa arvostella hyvin varsinkin sitä Rkp-puoluetta ja sitä "heille kirottua ruottinkieltä"menisköhän suomella loistavammin jos ei meillä opetetaasi kouluissa sitä ruottia.TARKISTAKAA KANTANNE!☆☆☆☆....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3841
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3625
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3602
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2271
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2229
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1766
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1433
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe