Eka bi btm kokemus, oliko hyvä, voiko suositella

AlluK

Itsellä ekä bi btm kokemus hakusessa. Onko tilanteen jo kokeneilla neuvoja / ojeita. Oliko eka kerta hyvä vai jäikö ainoaksi kokeiluksi? Rehellisiä tarinoita jamielipiteitä

44

11648

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saanut

      3 kertaa yrittänyt 1 kerran onnisunut. Kaikilla kertaa on vain laitettu liukaste ja suoraan vehkeellö. Joka kerta on vähän sattunut ehkä tunteena ihan kuin joku nipistäisi. Nupöo kesken jääneeton loppunut koska usko loppui ja pelkäsin että jotain hajoaa. Tuo onnstunut kun meni sisälle niin ei kipuja ja sain itsekin kädellä auttaen valtavan ison orkun. Se eturauhanen on se juttu. Itse en halua lämmitellä saatuja pussailla ja oikeastaan edes naida toista miestä vain ottaa pyllyyn kun se tuntuu kivalta en tiedä miksi.

      • Löylykauha

        Sikana haluttais kokeilla. Vaan mistä lyötää panijan, jos kysyy väärältä, mutta tutulta, voi joutua melkoiseen myllytykseen.


      • sdföasdkfö

        mene johonkin gay baariin, itse löysin oman seikkailuni sellaisesta


    • kokenut47

      Kannattaa kokeilla eihän sitä muuten tiedä. Itselläkin sama tilanne että ekat kerrat ei oikein onnistunut, mutta sitten onnistui kun osasi olla kenties rennompana ja liukkaria tarpeeksi. Itsekään en välitä noista pussailuista, vaan otan mieluiten pyllyyn. Nykyisin vaimo hoitaa pyllyäni niin hyvin eri välineillä etten kaipaa aitoa miehen kalua.

    • Itsellä...

      on vain yksi, mutta onnistunut kokemus kalun ottamisesta peppuun... vaikka se olikin onnistunut, ja laukesin itsekin kaluun koskematta, tilanteesta jäi hieman sekavahko olo ja ehkäpä siksi en ole uutta kokemusta hakenutkaan... mutta josko sellainen sopiva kaveri sattuisi vastaan niin voisihan sitä uudemmankin kerran kokeilla ;-)

      Niin juu... ohjeita... pitää ottaa hyvin rauhallisesti, bottomin ehdoilla ehdottomasti ja liukkaria ei voi mitenkään olla ns. liikaa =)

      • Alluk

        Millähän asennoilla homma onnistuisi kaikista liukkaimmin..


    • NoMiettikääpäJärjellä

      No tuohan on täysin kiinni siitä, osaako se mies panna perseeseen vai ei. Osaamaton urpo aiheuttaa vaan kipua ja tuskaa, osaava uros sen sijaan äärettömän suurta nautintoa! Jos paikkojen tiukkuus arveluttaa, kannattaa ekalla kerralla yrittää löytää mahdollisimman pienikaluinen panija, siitä on sitten hyvä lähteä vaihtamaan isompaan, kun huomaa homman onnistuvan ilman sen suurempia ongelmia!

    • Jahvett1

      Mä oon saanu kerran kullia se tuntu hemmetin hyvälle. Oli osaava kaveri. Putsasin pepun hyvin ja herkisteltiin ensin dildolla ja reilulla määrällä luikkaria.
      Takaapäin aluksi hitaasti ja sitten kun osaat rentoutua voi kaveri paukuttaa kovastikin. Kannattaa kokeilla.

    • bibtmukm

      Kylkiasento voisi olla hyvä, mutta siitäkin huolimatta aluksi saattaa sattua tosi paljon.
      Jos sen kalun sinne sisään kuitenkin saa, niin ehdottomasti kannattaa olla liikkumatta jopa useampikin minuutti ja yrittää rentoutua ja sitten varovaisesti aluksi vain pientä liikettä.
      Asiaa auttaa huomattavasti, jos top on tottunut kaveri, joka ei turhia hosuisi.
      Reilusti liukkaria ja malttia, kyllä se siitä ja kun alkuun pääset, niin varmasti myös nautit.

    • Trotter

      Ittelleni eka kerta oli lady, pikkuinen mutta terhakka vehje. Paljon liukkaria vaan, ja rauhassa. Laukesin nopeasti kun istuin päälle, ei tarvinnut omaan kulliin koskea. Upea kokemus, kaipuu kulliin jäi...

      • Trotter

        Niin siis ladyboy


    • ladyboyonladyboy

      Ladyboyt on asia taas jos toinen, toisin jos kaipaat ladyboyta niin eiköhän tuolta thaimaasta sellainenkin järjesty, mutta suosittelen pysymään ihan kotimaisissa, noista thaimaalaisista koskaan tiedä mitä sun muita. hiviä, aidsia kantavat mukanaan.

      • Trotter

        Jep näin on, ne on asia erikseen. Itseä ei miehet sinänsä kiinnosta (testattu), mutta kullit kiinnostaa. Niinpä ladyboy oli kiva kompromissi, sai munaa kauniilta naiselta. Kukin kuitenkin tyylillään, itselle tuo toimi


    • Btmonhalut

      Itselläkin ekat btm kokeilut edessä.
      Strap-onilla on tullut treenattua jonkin verran.
      Sen olen huomannut , että terskan koolla on eniten väliä minulle. Kunhan vaan terska on pieni niin menee isokin muna.
      Kannattaisiko ottaa ensimmäiseksi live kumppaniksi vanhempi kokenut mies vai nuori sonni, joka jaksaa painaa ja pitkään?
      Semmosta 18-21cm meinasin aloittaa. Tarkoitukseni on kasvaa taitavaksi btm:ksi. Tykkään ainakin strapissä ottaa isoa ja syvälle.
      Mitä top kaverit haluavat btm tekevän erityisesti?
      Suositteletteko kokeilemaan monen kanssa vai enemmin pidempi sessioita vakkarin kanssa?

      • M43-utelias

        Itse olen etsiskellyt sopivaa kaveria joka voisi olla joko nuorempi ja/tai "hintelämpi" kuin mitä itse olen. Tai vastaavasti vanhempi ja/tai kookkaampi kuin mitä itse olen... Itse olen sellaiset 182 cm ja noin sata kiloa... Oleellisintahan kuitenkin on se, että tämä sopiva kaveri tietää jo mitä tekee...


    • biukko47

      keltsussa tai us videossa voi helsingissä kokea sellaisen. tai sitten jos asut turun seudulla niin siellä on se xxx paradise siinä linja-autoaseman lähellä. Siellä voi vieläpä luottamuksellisesti harrastaa miesten välistä ja joskus saa panna transuakin. nuo paikat on täynnä gay ja bi porukkaa ja panevat toisiaan siellä. itse käyn noissa säännöllisesti ja tyytyväinen olen ollut.

      • Vggyy

        Silläkös mulukkus onkin kuin kukkakaali


    • Alfasaikyytiä

      Olen aika isokokoinen (en tosiaankaan lihava) lihaksikas urheilijkaveri! Olen muutaman kerran kokeillut miehen kanssa seksiä, siis alistuvana bottomina koska olen itse alfauros naisteni kanssa aina ollut! Viimekerta (niitä on siis ollut kolme) sain uskallusta kutsua kaverin erään nettisivun kautta vieraaksi kotiini ja sovimme että kaikki tapahtuu yksipuolisesti, hän panee ja minä alistun! No, sain kaksi kovahkoa panoa takapuoleeni, suu jäi käyttämättä koska kaveri tuli kesken työpäivän vain vetäisemään kassit pikaisesti tyhjäksi eikä ehtinyt useampaa panoa tekemään! Pakko myöntää että tämä kokeilu oli aika täydellinen ja sitä haluaisi lisää, uskallan uudestaan näin myöntää koska aikaa on kulunut jo reilusti yli vuosi tästä! Vaimo haluaisi nähdä myös kun toinen mies minut alistaa, sekä suusta että pepusta! Onko ehdotuksia missä/kuka jutun voisi hoitaa, siis vaimon nähden?! PKS on asuinalue!
      Ps. harmi etten saa enää kyseistä kaveria kiinni, hänellä olisi ollut myös työkaveri tulossa myöhemmin mukaan ja hän olisi halunnut tehdä tämän kaiken vaimon nähden!

      • M43-utelias

        Huh kuinka kiimaiselta menolta tuo kuulostaakaan... ;)
        Mutta todellakin harmillista josko satuit sen juuri sopivan kaverin löytämään ja sait noin onnistuneet kokemukset, mutta että nyt et enää saa tätä kyseistä sopivaa kaveri kiinni...
        Sen sopivan kaverin löytäminen kun ei todellakaan ole mitään helppoa puuhaa... Itse olen sellaista yrittänyt etsiä, mutta en ole löytänyt... :(


      • Alfasaikyytiä
        M43-utelias kirjoitti:

        Huh kuinka kiimaiselta menolta tuo kuulostaakaan... ;)
        Mutta todellakin harmillista josko satuit sen juuri sopivan kaverin löytämään ja sait noin onnistuneet kokemukset, mutta että nyt et enää saa tätä kyseistä sopivaa kaveri kiinni...
        Sen sopivan kaverin löytäminen kun ei todellakaan ole mitään helppoa puuhaa... Itse olen sellaista yrittänyt etsiä, mutta en ole löytänyt... :(

        Jep, samantahtoisia löytyy nähtävästi kaikkialta, mutta tällaisena Alfauroksena toivekkin vaimon kanssa omasta alistamisesta on turhaa! Eikä kyse ole ulkonäöstä tai iästä, terveys ja siisteys ovat vaatimukset!


    • Tsimtsum

      Olen itse bi ja kokemuksia on jonkin verran, joten mitään kattavaa analyysiä en voi tarjota valitettavasti. Eka kerta oli suoraan sanottuna koominen. Kova uho oli kaverilla "nussia perse turvoksiin", mutta känni vei herralla voiton panohommista. Toinen oli se kaikkein paras, vähän kuin se kuuluisa eka känni. Jälkikäteen ajateltuna todella asiansa tunteva kaveri joka käytti tarpeeksi liukkaria, sormetti pyllyn kunnolla ja käski ratsastaa jolloin pystyy itse hallitsemaan hommaa paremmin. Uskomattoman kiimainen ja kiihottava kokemus!

      Anna mennä vain, tutustu itseesi! Mun neuvot on kunnollinen alkulämmittely ja rauhallinen sun tahtiin etenevä meno. Jos homma maistuu, sitten voit kokemuksen myötä pyllistää suorilta. Mä tykkään nykyään eniten siitä, että menen kontalleni perse pystyssä ihan suorilta.

      • M43-utelias

        Huh, huh kuinka kiimaiselta menolta tuo kuulostaakaan... ;) mutta kun ei ole sitä sopivaa kaveria jolle voisi pyllistää... :(


      • Tsimtsum
        M43-utelias kirjoitti:

        Huh, huh kuinka kiimaiselta menolta tuo kuulostaakaan... ;) mutta kun ei ole sitä sopivaa kaveria jolle voisi pyllistää... :(

        M43-utelias: sitä se juuri on, kiimaista. Itse asiassa kunhan pääsen tänäänreissusta kotikaupunkiin käyn kaverini luona astuttavana! Mulla on käyny onni sen suhteen, että olemme kaverini löytäneet toisemme ja jaamme samat kiinnostuksen aiheet. Mitään suhdetta meillä ei ole, koska biseksuaalisuutemme rajoittuu siihen, että tykkäämme sekstailla satunnaisesti. Kun molemmat olemme sinkkuja, niin mitään ahdistuksiakaan ei synny.

        Panettaa niin hitosti kun tietää että illalla saa kalua suuhun, sitten pylly saa kielihoitoa, sormetusta ja lopulta varren mitalla kovaa kalua ja kaiken kruunaa pyllyssä sykkivä kulli, joka syytää lastinsa sisääni. Ja jos olen oikein hyvä pyllynarttu, saan itse kunnon suihinoton. Pitää siis skarpata :)

        Symppaan ja komppaan täysillä sua ton sopivan ihmisen löytämisessä, koska se on vaikeaa. Älä kuitenkaan vaivu epätoivoon, ole aktiivinen mutta myös terveen kriittinen kandien suhteen. Sinä kuitenkin olet se joka ANTAA, ja se joka päättää kenelle antaa.

        Tommoset "löylykauha pojat" jätä omaan arvoonsa. Sen verran tekis mieli nokittaa noille, että vois vaikka itse nuolla sun pyllys, sormettaa sitä kunnolla ja käskeä ratsastamaan ja lopulta pyllistämään :)

        Löylykauhamiehet saunokoon, tosimiehet nai!


      • M43-utelias

        Hei Tsimtsum... Toivon mukaan sait sitten eilen oikeen kunnon astutuksen, ratsastaen ja pyllistäen, siltä onnekkaasti löytämältäsi kaverilta ;-)
        Ja kiitoksia noista muutoinkin kannustavista sanoistasi, kyllähän sitä kaikesta huolimatta pitää olla terveen kriittinen sen suhteen, että kenelle sitä sitten haluaisi pyllistää...
        Josko tuo "löylykauha pojille" tarkoittamasi nokitus tarkoittaisi sitä, että sinä käskisit minua sinulle pyllistämään niin uh-huh... :)


      • kumiukko
        Tsimtsum kirjoitti:

        M43-utelias: sitä se juuri on, kiimaista. Itse asiassa kunhan pääsen tänäänreissusta kotikaupunkiin käyn kaverini luona astuttavana! Mulla on käyny onni sen suhteen, että olemme kaverini löytäneet toisemme ja jaamme samat kiinnostuksen aiheet. Mitään suhdetta meillä ei ole, koska biseksuaalisuutemme rajoittuu siihen, että tykkäämme sekstailla satunnaisesti. Kun molemmat olemme sinkkuja, niin mitään ahdistuksiakaan ei synny.

        Panettaa niin hitosti kun tietää että illalla saa kalua suuhun, sitten pylly saa kielihoitoa, sormetusta ja lopulta varren mitalla kovaa kalua ja kaiken kruunaa pyllyssä sykkivä kulli, joka syytää lastinsa sisääni. Ja jos olen oikein hyvä pyllynarttu, saan itse kunnon suihinoton. Pitää siis skarpata :)

        Symppaan ja komppaan täysillä sua ton sopivan ihmisen löytämisessä, koska se on vaikeaa. Älä kuitenkaan vaivu epätoivoon, ole aktiivinen mutta myös terveen kriittinen kandien suhteen. Sinä kuitenkin olet se joka ANTAA, ja se joka päättää kenelle antaa.

        Tommoset "löylykauha pojat" jätä omaan arvoonsa. Sen verran tekis mieli nokittaa noille, että vois vaikka itse nuolla sun pyllys, sormettaa sitä kunnolla ja käskeä ratsastamaan ja lopulta pyllistämään :)

        Löylykauhamiehet saunokoon, tosimiehet nai!

        Kuulostaa muuten hyvältä mutta itse en kyllä antaisi panna ilman kumia jollei olla suhteessa. Miestenvälisessä bottomilla on niin iso riski hiv tartuntaan että pitäisi olla 100% varma että kumppani on terve ja vieraissa ei käydä. Olisi toki ihanaa saada lasti sisään ja tuntea kuinka sykkivä kulli ruiskuttaa lämmintä spermaa suuhun. Vaikka olenkin miehiin päin niin en silti vihaa elämääni ja itseäni niin että ottaisin hiv tartunnan riskin.


    • mootoripoika

      Ekan kokemuksen sain 18v kun olin saanut ajokortin ja olin juoppokuskina velipojan kavereille. Hain viimeistä lastia kämpiltä niin 35v miehet otti pirtin pöydälle ja takaa tuli lihaskimppu joka työnsi jalkani haralle ja voiteli tummelilla kalunsa. Tosi pitkä se oli kun veti sisään ja taks. Ensin tuntui että eikö se ole jo pohjassa mutta se vaan jatkui. Seuraava ei enää ollut vaikea kun oli jo valmiiksi liukaste sisällä. Oma lasti olikin pirtin lattialla ja sain kuulla et neitsyt peppu on korkattu.

    • Funkkerr

      Mulle pepun rentouttamiseen on tärkeää oma kiihottuminen. Imut tai runkut samalla sormettaen avaa pepun jännittämisen. Kun vähän vielä herkistelee dildollakin niin pano ei satu. Pidän itse sukkahousujen ja stayuppien käytöstä ja onkin ollut tärkeä osa minun bi-seikkailujeni onnistumista.

    • ramij

      Eka kokemus 17v sitten oli tuskallinen.Kaveri käytti nuukasti liukkaria.Perse oli kuukauden kipee.Harjoteltu on muutamia kertoja ja nykyinen vakikaveri saattaa panna puolituntia isolla kullillaan,eikä kipeydy.Riittävästi liukkaria.

    • seksiänuorena

      Eka kokemus oli 20 vuotiaana, tapasin sattumalta erään vanhan miehen ja tilanne meni siihen että olin alasti miehen sängyllä ja mies runkkasi minun kalua.
      Mies oli minua ainakin 40 vuotta vanhempi. Runkatessa minua mies hieroi peppureikääni sormillaan ja yöpöydän laatikosta otti liukkarituubin ja voiteli peppureikäni, jännitti kyllä paljon ja yritin rentoutua.
      Mies työnteli ensin sormeaan peppuuni ja sen jälkeen tunsin terskan peppureiälläni, olin peppu pystyssä ja mies työntyi hitaasti sisälle, mies työnteli hitaasti kaluansa peppuuni ja minun ei tarvinnut edes runkata kaluani kun pian jo laukesin.
      Jälkeen päin vietin yhden yönkin miehen luona, vieläkin muistan sen tunteen kun sain nukkua alasti alastoman miehen vieressä ja kaluni seisoi melkein koko yön.

    • moni näyttää siitä haaveilevan.

    • Bimiestä_kerrakseen

      Itsellä eka kokemus muutama vuosi takaperin. Mies oli reilu 10 vuotta vanhempi, mutta kokenut. Tuli sisään kun olin kontillaan ja rauhoitti menon kunnes olin tottunut elimeen (eläimeen) sisällä ja hitaasti nai. Peilistä näki kaiken ja oli uskomattoman kiihottavia kokemus. Käänsi lopulta selälleen, laittoi tyynyn pepun alle, nosti jalat harteilleen ja painoi loppuun. Mahtava tunne kun toinen sykkii sisällä. Kaikki tehtiin kumin kans tottakai. Toki ennenkuin tuli sisään sormetti liukkarin avulla minut auki. Pitäiskö tuohon ottaa yhteyttä... Tekis kyllä mieli...

      • M43-utelias

        No huh, huh... tuo peilistä tapahtumien seuraaminen, kun itse on kontillaan ja sopiva kaveri nai takaapäin on ollut varmaankin tosi kiihottavaa...


    • Bibtm60

      Eka btm-kokemukseni oli noin 10 vuotta sitten, Bongasin iskuri.netistä hyväkullisen, itseäni noin 10 vuotta nuoremman Gay-top kaverin naapurikaupungista. Sovimme treffit ja menin hänen luokseen . Laitoimme homopornoa pyörimään ja katsellessamme hyväilimme toistemme kaluja, hänellä oli kohtalaisen iso ja paksu ja seisoi todella hyvin. Kaiken lisäksi hän oli hyvin taitava ja aloitti todella rauhallisesti, niin että ei tehhnyt juurikaan kipeää. Kumia ja liukkaria tietysti käytettiin. Tunsin kuinka kuuma ja kova, iso kulli liukui rauhallisesti sisälleni aina vain syvemmälle. Kun sitten kalu oli kokonaan pohjassa, hän pysähtyi odottelemaan, että peppuni tottuisi siihen ennenkuin alkoi rauhallisesti pikkuhiljaa tahtia kiihdyttäen naimaan minua nautinnollisesti. Se oli todella upeaa. Hän kävi melkeinpä kaikki asennot kanssani läpi ja seisokki kesti todella pitkään.
      Jäin kerrasta koukkuun koska tämä ensi kerta oli niin upean nautinnollinen. voin todellakin suositella, jos on osaava kaveri panemassa.

      • Tahtoo kans.. Löytyykö Lahdesta panijaa???


    • Typerä-kysymys

      "Oliko eka kerta hyvä vai jäikö ainoaksi kokeiluksi"

      Se oli jokaiselle niin kauhea, ettei kukaan sen kokenut halua sitä kokemusta uusia.

      No, huomasitko, kuinka typeriä kysyt.

    • Pistaasio

      Parikymppisenä lähdin baarista vanhemman miehen mukaan. Sain käsihoitoa, imuja ja sormea ja viimein kaluakin. Jännitin ensin paljon mutta mies ei runnonut väkisin sisään vaan varovasti ujutti kalunsa hitaasti ja varmasti sisään samalla runkaten. Vähitellen jännitys laukesi ja kalu liukui sisään. Varsinaisesta panemisesta ei meinannut oikein tulla mitään kun peppuni kouristeli kiihkossa niin paljon ja meinasi vähän sattuakin. Tilanne oli kuitenkin hirmuisen kiihottava kun siinä makasin huomattavasti itseäni vanhemman ja kookkaamman miehen "alistamana" peppu kalua täynnä. Laukesin käsihoitoon kalu sisällä niin kovaa että ihan itkin samalla. Elämäni kovin orgasmi. Jatkoimme vielä näitä sessioita myöhemminkin ja opin rentouttamaan peppua paremmin. Myöhemmin miehen vaimokin liittyi mukaan lähinnä katselijaksi. Oli elämäni siihen astisista parhaita seksikokemuksia.

      • M43-utelias

        No huh, huh että tällainenkin... josko se peilistä tapahtumien seuraaminen, kun itse on sopivan kaverin (vaikka sitten juurikin itseä vanhemman ja kookkaamman) naitavana olisi tosi kiihottavaa niin se että tämän kaverin vaimo katselisi niitä touhuja siitä vierestä olisi varmaan tätäkin kiihottavampaa... eritoten josko hän vielä kömpisi sinne alleni ja hamuaisi sen miehensä työntöjen tahdissa heiluvan kaluni suuhunsa...


    • bim39

      Eka kerta bottomina n. 10 v sitten. (Sitä ennen oli takana yksi känninen pano jossa olin toppina. ) Itse olin vähän alle kolkyt ja mies ehkä nelikymppinen. Chatista hänet bongasin ja hän tuli hakemaan minut luokseen autolla. Siellä sitten suudeltiin ja vähän käpälöitiin toisiamme olohuoneen puolella, kunnes siirryttiin makuhuoneen puolelle ja riisuttiin vaatteet. Sen jälkeen lisää suutelua sekä hiplaamista, sekä suihinottoa molemmin puolin ja 69:ssä. Sitten hän otti esiin pari kumista kullirengasta ja pujotti toisen itselleen ja toisen minulle. Kävin nelinkontin sängyn laidalle ja hän nuoli anustani ja työnsi kieltä sisään. Se tuntui todella hyvältä. Sitten liukastetta reijälle ja kalulle, ja hän painautui selkääni vasten alkoi työntyä sisääni. Miehellä ei ollut mikään hirveän iso kulli, joten se painui sisään melko kivuttomasti. Siinä hän sitten veteli minua ensin takaapäin ja sitten siirryin ratsastamaan. Tuntui todella hyvältä kun oma rengastettu ja jäykistynyt mulkku heilui ylös alas ratsastaessa. Jossain vaiheessa myös vaihdettiin osia ja minäkin pääsin naimaan häntä edestä ja takaa. Hyvälle tuntui ja ajantajukin siinä katosi, mutta varmaan tunti meni ainakin pannessa. Lopulta vielä runkattiin toisillemme oikein kunnon ruiskahtavat happy endit. Se on ehkä vieläkin paras pano miehen kanssa, vaikka on niitä ollut muutamia sen jälkeenkin. Jälkikäteen vaan harmitti kun ei käytetty kumeja vaan ihan kekkosilla mentiin, mutta onneksi ei mitään tullut ja sen jälkeen on ollu aina kumit käytössä.

    • pepputyttö

      Päätin kokeilla crossdressausta asenteella ja makutuomari innolla otti mut takaapäin, se oli mahtavaa ja annoin peppua hälle useasti. Kaikki päättyi aikanaan ja vuosiin ei ole saanut munaa. Tyttö pegannut vaan strap jäänyt pettymykseksi, hakusessa 25cm pitkä ja 12cm paksu jortikka panemaan mut ammolleen, dildo siis. Mustat hieman arveluttaa mutta fantasioin niistä panemassa mua perseeseen kunnolla revittäen ja pumpaten täytee spermaa, elleivät tahdo että nielen :p

    • Jep

      Vieläkin kokematta. Joskus 16 v oli tapana runkata yhden kaverin kanssa. Kerran sitten ehdotti että runkkaan hänen kaluaan. Teki mieli ottaa suuhun vaan en uskaltanut.. Yritettiin peppuun vaan jäi yritykseksi.. Ei kunnon liukastusta. Mutta se kalu pakaroiden välissä tuntui niin hyvältä että olisi kiva jos joku osaava olisi joskus pannut..

    • Anonyymi

      Itse en ole ottanut kullia perseeseen vielä olen kyllä ollut top erittäin monia kertoja löysin 16v vanhemman kokeneen BTM miehen joka otti mut oppipojakseen ja kyllä mä sit nussinki häntä ja paljon ja monta kertaa vuosien ajan! Kokeiltiin kaiken näköistä myös kimppaa ja parit orgiat pidettiin oi niitä aikoja!

    • Anonyymi

      H­­e­­i! Kuts­umme sinu­­­t kä­ym­­­ään u­­­ude­­­ssa cha­­tis­­­sa! Mei­­tä on yli mil­­­jo­­­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/W5p1G3

    • Anonyymi

      oli ihanaa vaimo katsoi vieressä jäin koukkuun nyt jo useita kertoja vau

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe