Mies ei halunnut takaapäin

lkdjgoi

Olin itseäni joitakin vuosia vanhemman miehen kanssa sängyssä. Se oli eka yhteinen kerta meille, ollaan tunnettu jo pidempään, ei siis mikään yhdenillan juttu ollut. Mies olis halunnut mun olevan päällä koko ajan.. Ensin oli hetken päällä itse kun niin halusin.. sitten mä menin päälle.. sitten se kysyi mistä tykkäisin ja halusin takaapäin. Noh, vaihdettiin tähän asentoon.. mutta siinäpä välissä miehellä lerpahti.. niin ei siis onnistunut.. vaihdettiin takaisin niin, että minä päällä ja siinähän sitten kovettui kyllä taas.. Mitä ihmettä?!?! Eipä oo vastaavaa ennen käynyt. Ja en ole siis mitenkään ylipainoinen vaan ihan hyvin muodostunut nuori nainen :D

26

1603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Not

      Oliko takapuolessasi marjoja, kun noin pelästyi?

    • nautinto-opastaja

      Kyse voi olla hyvin monesta asiasta. Mies saattaa kokea, että tilanne ei ole hänelle yhtä läheinen, koska ei näe mm. sinun kasvojasi. Takaapäin rakastelu tuntuu joistakin myös hieman "pornahtavalta" ja siksi ei miellytä. Anna hänelle seuraavalla kerralla aikaa olla takanasi ja vaikka runkata itseään. Tai sinä voit runkata häntä. Joitain miehiä kiihottaa suuresti myös se, kun he katselevat naisen tyydyttävän itseään. Jospa kääntäisit takapuolesi hänen suuntaansa ja liu'uttaisit sormiasi pimpissäsi ja näyttäisit, miten paljon haluat hänen tulevan sisääsi. Myös puhe voi auttaa. Kerro hänelle, että haluat hänen tulevan takaapäin sisääsi. Joku näistä voisi auttaa häntä säilyttämään erektion.

    • henkinen taantuma

      lerpulla ei voi hoitaa asioita.

    • Aivan Saletisti

      Sinulla oli siellä b-rapun puolella niin voimakas ulosteen haju, ettei hajuaistin omaava mies kertakaikkiaan voinut olla takanasi

      • Mulla on kerran

        käynyt niin että kun vaihdettiin takaapäin-asentoon niin todellakin se sillin haju tyrmäsi niin etten vaan enää voinut. Siinähän se tulvahtaa suoraan nokkaan ,varmaan akka ihmeteli kun ei kelvannutkaan ja niin ihmettelet sinäkin täällä.


    • olisko syy

      Huonosti pyyhitty perse. Itselläni lerpahtaa heti jos paska haisee

    • Palannut

      Sama kävi viime kuussa ensitreffeillä, siis se mitä tässä pari jo veikkasi - tulvahti aromit sieraimiin ja välitön lerpahdus. Pieru olis vielä mennyt huumorilla, mutta tässä meni mun raja.

      Toivottavasti ei sulla kuitenkaan näin, koska tästä jäi mulle kyllä lähtemätön ensivaikutelma! :)

    • niin67890

      Ei tainnu vaan jaksaa tehdä miehen työtä, olis halunnu että sä hoidat hommat.

    • minä haluan joka yö takaapäin

    • 8o,8o,8o,8o,

      Olet elikkämies, mut vastaan silti. So, kaikki ei tykkää kaikesta, itse en pane lähetyssaarnaajassa, jos ei ole ihan pakko.

    • pena20

      sul o pyllys paskaa :PPP

    • 652

      Minä taas haluaisin takaa, mutta vaimo ei halua. Joten voisin tulla taaksesi ja polkea 20v. paineet ulos.

    • ahtisilliä

      Kannattaa pestä perse hyvin

    • 1609

      Itsellä tappaa tunnelman jos B-rappu on kovin "tumma". Vaikka se juuri sillä hetkellä oliskin pesty ja puhdas niin se miten hygienia on aiemmin toiminut näkyy kyllä. Olen ehkä neuroottinen hygienian suhteen mutta kun on koko ajan puhdas niin koska tahansa voi lipaista mistä tahansa eikä kummallekkaan tule "yök" refleksiä. Puhtaat paikat ja onnistuu lähes missä asennossa tahansa. Fyysiset rajoitteet huomioon ottaen.

      • Tummabeba

        Väri vaihtelee eri ihmisillä. Ei ole hygienia kysymys. Mulla ainakin on tummempi väri ei punainen, mutta ei johdu liasta. Pesen pepun joka kerta kakalla käynnin jälkeen ja tietysti käyn suihkussa joka päivä ainaki kerran.


      • kahdenäiti_

        Tumma väri ei johdu hygienian puutteesta. Monilla naisilla raskaudet (hormonit) tummentavat alapäätä pysyvästi. Samoin saattaa käydä nänneille.


    • Herra-69

      Minä tykkään rakastella takaapäin. Nainen on siinä kaarevine lanteineen, sydämenmuotoisine peppuineen niin seksikkään näköinen. Lisäksi pimppi tuntuu jotenkin tiukemmalta. Nykyisen salaisen ystävättäreni kanssa en sitä ole vielä harrastanut, monien muiden kanssa kyllä. Tietenkin vaimonikin kanssa, joka nykyään jo tarjoaakin itseään takaa rakasteltavaksi vaikka aluksi sitä vastustikin. Mutta pari kertaa on pitänyt jättää homma lyhyeen. Sieraimiin on vain tullut sen kakkosen haju ja sitä ei rakastellessa halua aistia.

      Miehellä on voinut olla aikaisemmin kokemuksia ikävistä hajuista, niinpä seisokki sulaa siihen paikkaan, oli näky kuinka kaunis tahansa. Aivot vain toimivat välillä toisin kuin tahtoisimme. Aloittajan pitäisi saada takaisin miellyttävät muistot takaapäin rakastelusta.

    • ehkätyyppikysymys

      On myös miehiä, jotka aina haluaisivat naisen olevan päällä ja mikään muu ei sytytä. Yleensä ovat huonokuntoisia tohvelisankareita tyypiltään.

      • puumatar_

        Minun kokemukseni ovat ihan päinvastaisia. Parhaat panot olen saanut miehiltä, jotka osaavat olla naisen alla. Ovat olleet nuoria, kestäviä ja timmikroppaisia miehiä, eivätkä makaa lahnana alla, vaan tekevät sen minkä pitää.

        Nykyään en enää edes huoli takaapäin paukuttajia. Haluan miehen, josa tykkää erityisesti saada naisen päälleen. Se on parasta mitä tiedän.


    • anskuliee

      Laiska/huonokuntoinen mies, joka ei kykene hoitamaan miehen hommia sängyssä

    • Panomies75

      Minulla oli kerran itseäni selkeästi nuorempi rakastajatar (salasuhde siis) joka nautti suuresti takaapäin saamisesta ja piti itsensä niin puhtoisena että kyllä siinä varustus pysyi kivikovana kun niin kiihoitti takaapäin naida!
      Antoi myös nuolla takaapäin eikä minkäänlaisia aromeja tulvinut nenääni eli kyllä nää pitkälti on kaikki yksilökohtaisia juttuja.

    • TerskaTerttu

      Mitä paska-leenoja te panette, joka toisessa viestissä ilmenee,että homma tyssää paskan hajuun. Itse olen sekstaillut satojen naisten kanssa, joka asentoa on tullut kokeiltua ja monen kanssa peppupanoakin harrastettua, vaan koskaan en ole törmännyt hajuhaittoihin. Kyllä norminaiset pitävät paikkansa puhtaina ja raikkaina. Itsekkin kannattaa pitää pakoputki puhtaana, ylättävän moni nainen haluaa hiplata ja työntää sormen peräreikään ja olempa saanut kokea naisen kielen ihanuuden perseessä. Puhtaus on puoli ruokaa seksissäkin.

    • HyiHelvettiä

      Paskalta haiseva perse ei todellakaan kiinnista ketään. Oliko ukko edes nuollut sinun vittuasi?

    • SpasiboNiet

      Paska haisee ja balalaika soi. Siis ryssällä.

      • ponimaes

        No ryssä. pese äläkä valita.


    • Anonyymi

      Kakkajuttuiset kommentoijat ovat luultavasti joko kateellisia naisia tai pikkupoikia, jotka eivät ole vielä ekaa kertaansa kokeneet. Hankkikaa elämä!

      Lerpahtamisen taustalla voi olla tosiaan se, että mies ei ollut tottunut ottamaan naista takaapäin. Tuli koirien puuhat mieleen ja fiilis katosi, kiihotukseen tuli liian pitkä tauko, jolloin lerpahti, miehen ylipaino, kommunikoinnin puute...
      Ympäripyöreästi; vanhempi mies tarvitsee yleensä kovempaa ja kestävämpää hankausta penikselle, koska ikä tekee tehtävänsä ja, koska elämänkokemusta voi olla niin, ettei enää pelkästään naisen alaston vartalo saa penistä seisomaan.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe