Pelvic pain / eturauhasen tulehdus

pelvic pain

Kaipaan apua ongelmaani. Olen 37 vuotias mies jolla on todettu eturauhasen tulehdus. Urologilla käyty ja eturauhasen koko on 26g. Psa on otettu myös ja arvoksi tuli 3 mikrog/l ja vapaan osuus oli alle 10%. Eturauhanen katsottu ultrassa ja näytti normaalilta.

Lääkityksenä on ollut useita kuureja antibiootteja, joista en huomannut mitään vaikutusta. Turvotukseen ja virtsaamisongelmiin on käytössä xatral ja kipuun miranax 550mg.
En saa tarpeeksi apua lääkityksestä ja haenkin täältä kohtalontovereita, jotka ovat mahdollisesti saaneet apua jostain muusta kuin lääkkeistä.
Urologi sanoi että totu tähän, ei hän muuta voi tälle tehdä!

Minulla on edelleen oireena eturauhasen kipu, virtsaamisen aloittamisen vaikeus, virtsaamisen jälkeen putkesta ruikkii virtsaa joka kastelee housut,
jos ponnistan ja nostan tavaroita lattialta niin rakko tyhjenee housuihin, erektion
saan mutta se hyvin vajaa ja lisääntyvää kipua tunnen eturauhasen alueella.
Siemenneste on ihan litkua ja senkin on tutkittu ja oli heikkolaatuista, siittiöitä vähän ja suurin osa oli kuolleita.

Mistä saan tähän konkreettista apua, mikä teille on auttanut.
Haluisin vain virtsaamiskyvyn kuntoon ja kivut pois, olen jo luovuttanut erektion ongelman kanssa.

37

4171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eturauhasen tulehdus on todella kiusallinen ja valitettavasti helposti kroonistuva vaiva. Antibioottikuuri auttaa mutta valitettavasti vaivalla on taipumus ajoittain uusiutua toistuvista antibioottikuureista huolimatta. Kipulääkkeetkään eivät tuo välttämättä suurempaa apua. Kylmät säät pahentavat oireita ja lisäävät kipua niin eturauhasen kuin kivesten alueella helposti. Myös virtsaamisvaivat lisääntyvät. Lisäksi kipu, tulehdus ja muut oireet vaikuttavat erektioon heikentävästi.

      Suosittelisin kokeilemaan eturauhasen hierontaa, se voi kuulostaa oudolle mutta siitä on nopea ja helppo, yksinkertainen apua tuohon ikävään vaivaan. Ei kannata sortua ihan mihin tahansa "pepun rassaajaan" koska se voi jopa pahentaa vaivaa jos ei osaa kunnolla sitä hierontaa tehdä. Hieronta on myös vaaratonta eikä siitä ole tiedossa mitään haittavaikutuksia jälkikäteenkään. Välttämättä yksi kerta ei vielä auta, mutta 2-3 kerran jälkeen varmasti huomaat avun miten se helpottaa kaikkia noita oireita ja kipukin on vähentynyt tai poistunut.
      En tiedä missä päin asut, mutta kauttani saa ainakin 2 yhteystietoa mistä kysyä apua. Laita privaviestiä: [email protected]

    • eturauhanen

      Suosittelen hierontaa myöskin. Hieronnan jälkeen kuitenkin voi eturauhanen hetkellisesti oireilla enemmän, mutta keskimääräinen hyöty on positiivinen.
      Oireita voivat olla virtsaputken päässä tuntuvaa kutinaa, kives jomotusta, vihlontaa eturauhasessa ja yliaktiivista rakontoimintaa. On muistettava että noi oireet ovat hetkellisiä ja voivat kestää päivän hieronnan jälkeen. Erektio ongelmaan voi hieronta auttaa, mutta eturauhasta täytyy hieroa säännöllisesti ja oikealla tavalla.

      Minultakin voi kysyä luottamuksellisesti infoa [email protected]
      Kirjoitin eturauhasen hieronnasta hieman infoa, koita lukea ja pyydä apua ongelmiisi. Lähetä sähköpostia niin voin kirjoittaa myös miten liikunnalla voit auttaa tilannettasi.

      Infoa eturauhasen hieronnasta: http://haittarauhanen.webs.com/

    • Ikuinen riesa

      Tuohon on kait vaan pakko sopeutua, muutakaan en keksi, olen itse 39v ja tuo riivaus on ollut jo vuosia... kesällä ei juurikaan ongelmia, mutta talvikaudet on yhtä hel*ettiä....

    • eturauhasen tulehdus yleensä aktivoituu kylmettymisen seurauksena. Eikä se katso ikää. Lämpimillä kylvyillä ja suihkuttelulla alapäähän saa hieman helpotusta asiaan mutta se ei poista itse ongelmaa. Kannattaa ehkä lukea ensin tuo info tuolta haittarauhanen.webs.com ja mieti asiaa. Ei kannata ainakaan luovuttaa koska asialle löytyy helppo ja vaaraton keino hoitaa ongelmaa.

    • pelvic pain

      Minulla ei ole eturauhanen kylmettynyt, puen hyvin vaatetta päälleni.
      Aamulla kävin Urologilla ja puhuin hänelle voisiko eturauhasta hieroa.
      Hän suhtautui hierontaan myötämielisesti ja eturauhasen puolesta voi sitäkin vielä yrittää. Oireet on aamuisin heikompia ja iltapäivällä alkaa eturauhasen polte joka nousee rakon paineen mukana. Illalla rauhanen tuntuu välilihassa ja siinä on merkittävää painetta. Yöllä on vaikee nukkua kun kusettaa hirveästi.
      Luin nimimerkki "eturauhanen" linkin hieronnasta ja olen asiaa sulatellut ja
      voisin vaikka sitä kokeilla.

      Urologin mukaan lääkitys on kunnossa mutta en saa tarpeeksi apua niistä.
      Ultralla rauhasta tutkittu ja näyttää suurentuneelta.
      Sivuoireita saan lääkkeistä jotka ovat flunssaisuus, väsyneisyys, jatkuva vessahätä, erektio on heikko ja mieliala on masentunut.

      Jos eturauhasta hieroo niin voiko se tulla siitä vielä kipeämmäksi?
      Minua huolestuttaa että kivekseni kipeytyy uudestaan ja se vaikeuttaa nukkumista, voiko niin käydä?

      Kiitos asiallisista vastauksista!

    • ei se eturauhanen siitä kipeydy, ehkä alussa ekalla kerralla saattaa tulla "pissattava tunne" hieronnan aikana tai sen jälkeen, mutta se menee pian ohi. Joskus asiakas saattaa valuttaa hiukan pissaa kesken käsittelynkin, mutta sitä ei tarvitse nolostella.
      Eturauhasen lisäksi kannattaa kokeilla "hierottaa" kivekset ja väliliha myös jos niissä ollut kipuilua. Eturauhasen hieronnassa täytyy olla mahdollisimman rentona, silloin hieronnasta saa parhaimman avun ja lopputuloksen. Jännittäessä kehoa ja alapäätä eturauhanen ei rentoudu eikä hieronta tuota hyvää lopputulosta. Tuo jännitys voi myös tuottaa lisää kipua.
      Periaatteessa siis eturauhanen normaalisti ei juurikaan kipeydy käsittelyn seurauksena. Hyvä eturauhasen hieronta auttaa myös heikentyneeseen erektioon sekä parantaa heikkoa orgasmia. Onko sinulla tiedossa joku hyvä hieroja?

    • eturauhanen

      Onhan PSA arvokin korkea jos ajattelen ikääsi, viitearvo on alle 40 vuotiailla on 2,5 mikrog/l. Sivuille tosiaan kirjoitin että aktiivinen tulehdus nostaa PSA arvoja ja vapaaarvokin on sinulla hyvin matala, joka voisi tilastollisesti näyttää, että syöpäkin olisi todennäköinen (yli 50%). Urologi on varmaan sinulle kertonut tilanteen PSA arvoista ja ettei ole varmaan kyse syövästä. Ultrassa ei löytynyt mitään muutoksia?

      Hierontaa voi tehdä jos ei ollut kuin suurentunut eturauhanen ultran kuvissa, jos kudoksissa on muutoksia niin en suosittele hierontaa.
      Jonkun verran eturauhanen on suurentunut tietojesi mukaan, mutta siitä ei pidä panikoitua.

      Jos oireesi ovat vaikeita niin hieronta voi aiheuttaa hetkellistä oireiden lisääntymistä, eli seuraavana päivänä voi kiveksiin tulla kipua joka on ohimenevää. Yleisesti hieronta on vanhin hoitomuoto ja sen teho riippuu hierojasta, se sopii niihin tapauksiin, joissa tulehduksen syy jää epäselväksi, eivätkä testit tuota tuloksia. Lisää infoa voit kysyy [email protected]

      Hieronta helpottaa erektion saamisessakin, josta kerroit viestissä. Mitään ei voi hieronnalla luvata, mutta jos eturauhasen oireet vähenee niin erektiokin usein kohentuu.

    • pelvic pain

      Olen taas aivan unisena, koska saan huonosti nukuttua.
      Hierojaa ei ole tiedossa. Syöpäkin ahdistaa mutta urologin mukaan syöpää ei ole.
      Urologi sanoi että minulla on suurentunut eturauhanen, en tiedä onko vain turvonnut. Nyt tää ongelma vaikuttaa niin paljon minun jaksamiseenkin että tuntuu
      siltä etten jaksa kohta duunissakaan käydä. En pysty sopeutumaan tähän vai pitääkö vain odottaa että oireet lievenee? Hieronta tuntuu vaikealta ajatukselta mutta jos sitä kokeilisi niin miten edetään? Asun Helsingissä.

      • eturauhanen

        Onko rauhanen yhtään helpottanut ja oletko saanut mistään hierontaa?
        Suosittelen että luet sivun hieronnasta ja lähdet kokeilemaan sitä.
        Mitään et siinä menetä vaikka se ei sinua sitten auttaisikaan, yleensä 1-2 kertaa ei riitä
        vaan tarvitaan hieronnalle toistoa niin alkaa apu tuntumaan.

        http://haittarauhanen.webs.com/
        Sivujen kautta voit laittaa viestiä


      • Pelvic-pain

        Urologi tähysti rakon ja rauhasen, eturauhanen oli verestävä ja siksi virtsassani on jatkuvasti vertakin, lopussa tulee punertavaa virtsaa. Urologi sanoi että seurataan verivirtsaisuutta ja kipuun on vaan totuttava. Jos PK seudulla on jotain hierojaa, joka osaa hieroa, oma vaimoke ei suostunut hieromaan. Alan turhautua ongelmaan, kun jo parisuhdekkin meni kiville.


      • OnnistuuItseltäkin
        Pelvic-pain kirjoitti:

        Urologi tähysti rakon ja rauhasen, eturauhanen oli verestävä ja siksi virtsassani on jatkuvasti vertakin, lopussa tulee punertavaa virtsaa. Urologi sanoi että seurataan verivirtsaisuutta ja kipuun on vaan totuttava. Jos PK seudulla on jotain hierojaa, joka osaa hieroa, oma vaimoke ei suostunut hieromaan. Alan turhautua ongelmaan, kun jo parisuhdekkin meni kiville.

        Kokeile itse, esimerkiksi sopivan kokoisella dildolla, joita saa jokaisesta seksiliikkeestä. Muista sen hankinnassa kohtuus, liian isosta on vaan haittaa...


      • eturauhanen
        Pelvic-pain kirjoitti:

        Urologi tähysti rakon ja rauhasen, eturauhanen oli verestävä ja siksi virtsassani on jatkuvasti vertakin, lopussa tulee punertavaa virtsaa. Urologi sanoi että seurataan verivirtsaisuutta ja kipuun on vaan totuttava. Jos PK seudulla on jotain hierojaa, joka osaa hieroa, oma vaimoke ei suostunut hieromaan. Alan turhautua ongelmaan, kun jo parisuhdekkin meni kiville.

        Varmasti löytyy hierojia, itselläni tiedossa kolme hierojaa jotka tekee PK seudulla.
        Sitten on hoitsukundi joka ilmoitti kanssa hierovansa. Eli varmasti saa hierontaa jos sitä
        haluaa. Laita viestii [email protected] tai sitten laita viestiä hoitsukundille.
        olen aika varma että hieronta auttaisi sinun vaivaasi.


    • ole huoleti, noiden perusteella ei ole mitään syöpää. Kyllä siellä tulehdus nostaa arvoja. Eturauhasessa voi olla hyvälaatuista suurentumaa mutta se ei siis ole mitään syöpää.
      Omakohtaisena kokemuksena tiedän, miten ahdistavaa tai inhottavaa eturauhasen tulehduksessa olo voi olla. Jo pelkkä kävely tai nousu/istumaan meno voi olla todella kivuliasta ja lisäksi kipu ja huoli vaikuttavat yöuneenkin melkoisen paljon.
      Hieronta on todellakin täysin turvallista, sitä ei kannata pelätä tai nolostella eikä se ole leimaavaa "homojen hommaa" vaan helppo ja yksinkertainen keino saada itselleen apua vaikeaan ongelmaan. Laita viestiä joko email: [email protected] tai textari 0466 1727 34. Selvitän sulle asiaa ja kaikessa on ehdoton luottamus.

    • 65 vuotias

      Olen ajoittain kärsinyt eturauhaskivuista jo parikymmentä vuotta. Sain heti alkuaikoina Oulussa toimineeltä urologilta lääkkeeksi Trimopan 300 mg kuurin
      1 tabletti viiden päivän ajan. Lisäksi Orudis 100 mg tulehduskipulääkettä kipuun.
      Näillä lääkkeillä olen pärjännyt suhteellisen hyvin. Orudis pitkään käytettynä voi aiheuttaa vatsaongelmia johon voi ottaa mahansuojalääkettä esim. Somac 40 mg.
      Jalkojen jäähtyminen saaa aikaan joskus tulehdustilan.
      Heti ensioireiden ilmettyä useimmiten tepsii 1kpl Orudis kapselia ja vaiva menee tällä ohi. Positiivinen vaikutus on sillä, että on vaimon kanssa väleissä siellä peiton alla tiheään.
      Olen kokeillut myös Tamsulosiinihydrokloridia ja sillä oli kyllä todellä hyvä vaikutus juuri virtsaamis vaivoihin. Haittapuolena kuitenkin pään särky.

    • Kaikilla lääkkeillä on yleensä jotain sivuvaikutusta eli haittaa, toisilla valmisteilla enemmän, toisilla vähemmän. Ja ne huomaa sen selvemmin mitä pitempään käyttää niitä. Itse luotan täysin tuohon stimulaatioon sen turvallisuuden ja helppouden sekä nopean avun vuoksi.
      Pelvic pain: jos todella pelkäät tuota hierontaa, laita mulle email [email protected] tai textaria 0466 172734 ja kerron sulle luotettavasti kuinka asiassa edetään , mille se oikeasti tuntuu, mitä hyötyä siitä on,mitä sivuvaikutuksia saattaa tulla ym. Ja muista että kaikessa on 100% luottamus ja vaitiolo.

    • Pelvic-pain

      Eka hieronta takana ja tuntui ajatuksena pahalta kun hieroja oli mies.
      Hieronnan aikana olo tuntui siltä kuin olisi kova kakkahätä ja sitten siihen tottui.
      Nyt hieronnasta muutamia tunteja ja huomaan että eturauhanen on parempi. Istuessa en tunne kovaa kipua vaikka kipeä se silti on. Erektiota kokeilen illalla, sen heikkous on jo vaivannut pitkään.

    • hienoa että uskaltauduit kokeilemaan hierontaa. Huomaat itsekin että siitä on jo heti alusta alkaen jotain apua sinulle. Useamman kerran kun kokeilet niin sen paremmin saat apua ja hyötyä siitä. Muista olla mahdollisimman rentona sen käsittelyn aikana. Ulostuksen tunne on ihan normaalia, samoin saattaa tulla pissattava tunnekin. Älä pelästy niitä tuntemuksia kuitenkaan. Yksi hierontakerta ei siis hirveästi vielä auta. Jos todella koet siitä olevan sinulle apua, olisi hyvä kun uskaltaisit kertoa omakohtaisesti kokemuksesi hierontakertojen jälkeen, siten monet vielä epäröivät miehet rohkaistuisivat myös kokeilemaan sitä. Monet ujostelee sitä jos hieroja on mies, mutta eihän siihen liity mitään seksuaalista joten ihan turvallisissa käsissä sitä ollaan käsittelyn aikana. Jos halua on, voi myös kokeille hierontaa eri hierojan käsittelyssä. Itsekin tulossa maaliskuulla Turun suunalle ja mahdollisesti myös Hesaan päin, eli halukkaat hierontaa tarvitsevat voivat ottaa yhteyttä rohkeasti [email protected] tai textari 0466 1727 34.

    • eturauhanen

      Kannattaa olla hieronnas just rentona, mutta ekalla kerralla se on vaikeinta.
      Noin kerran viikossa kannattaa hieroa, jotta saa tehokkaasti apua ongelmaan.
      Erektio ongelmaan ei hieronta heti auta, vaan tarvitsee monen hierontakerran että apua tulee.

    • samankokenut

      Kertokaa mistä vaivanne sai alkunsa? Oliko kyseessä satunnainen seksijuttu josta sitten alkoi oireet. Ja millaiset oireet? Millaisen ajan kuluttua?

    • Pelvic-pain

      Kolmas kerta hierottavana ja nyt selvästi tuntuu hieronnan apu.
      Lantionalueen kipu on vähentynyt, istuminen on helpompaa ja saan paremmin yöllä unta kun ei ole voimakasta pissahädän tunnetta. Erektio on jo hieman palautunut, mutta erektiossa eturauhanen on kovin kipeä, onko se normaalia?

    • eienäätuota

      Minulla hieronta loppui kertaheitolla, kun mulle tuli tunne, että hieroja ei käyttänytkään pelkästään sormea ja yritin katsoa mutta pyyhe oli aina edessä.

      Paha nostaa meteli, jos tutut saa tietää hieronnasta niin en kehtaa kulkea paikkakunnalla.

    • viimeisin kommentti taitaa olla pelkkä provo tai sitten omaa salaista fantasiaa anaaliseksin suuntaan. En jaksa uskoa että henkilö joka tekee todella eturauhasen hierontaa, käyttäisi siihen muita välineitä tai "välinettä". Et ole oikealla prostatanhierojalla käynytkään.
      Pelvic-painille sen verran kommenttia, että eturauhasessa saattaa olla pientä kivun tunnetta hieronnan jälkeen (varsinkin erektiossa tuo kipu voi tuntua selvimmin), mutta se luultavasti ehkä johtuu siitä että hierontaote on ilmeisesti ollut vähän liian luja. Hierontojen välillä virtsaputkessa voi myös tuntua jonkinlaista "pissattamisen tunnetta", mutta se ei ole mitenkään vaarallista eikä tarkoita, että hieronta olisi jotenkin epäonnistunut. Ihmisen keho vain reagoi eri tavalla erilaisiin ärsykkeisiin.

      • siistialanmies

        Eihän todella homppelit voi peräsuolen kautta hieroa miehiä. Kyllä tuon nimimerkki "eienäätuota" on provo.
        Kaikki setan jäsenet sanoutuvat jyrkästi tommosista hommista irti.

        Hyi sentään! Hyi, hyi hyyyyi!


    • Laitoin Huutonettiin myyntiin E-Baysta tilaamani kirjan "A headache in the Pelvis", jos joku täällä on kiinnostunut. Siitä voi olla apua eturauhasvaivoihinkin. Kirjoittajat (Wise / Anderson) ovat erikoistuneet lantion alueen kipujen tutkimukseen ja hoitoon.

    • Pelvic-pain

      Eturauhasen kipuoireet ovat hieronnassa vähentyneet paljon. Istuminen ei tunnu enään epämukavalta ja myös virtsanpidättäminen on helpottunut. Olen nyt itse käynyt hieronnassa kerran viikossa ja hieronta on kestänyt noin 40min. Erektio jo onnistuu mutta ei täydellinen, mutta välilihan alueella en tunne sitä ikävää kipua, kuin ennen.
      Voiko peräpukamat pahentua kun eturauhasta hierotaan?

      • 3579

        Nuo sun esittämät kommentit ovat kuvittelua ei oikeita eturauhasen kiputiloja.

        Homosuhteessa välilihan olen kuullut kipeytyneen.

        Ainakin uloste kulkee reippaasti aktin jälkeen.


      • kokeileNäitä

        Eturauhasen krooniseen tulehtumiseen auttaa suuri määrä sinkkiä. Päiväannos voi olla 75-100 mg, viikon ajan. Myöskin nestettä poistavat hedelmät ovat hyväksi, esim. Kurpitsan ja granaattiomenan siemenet. Kannattaa lisäksi kokeilla l-argiinia.


      • ensimmäiset merkit hieronnan avusta on juuri kivun tunteen poistuminen, jolloin siis myös istumine tuntuu mielekkäämmälle kuin ennen hierontaa. Toinen mistä huomaa avun, on virtsanpidätyskyvyn ja virtsaamistiheyden normalisoituminen. 1-2 kertaa/viikko on aluksi hyvä määrä, kun itse kokee että apua on saanut, voi halutessaan vähentää käyntejä pikkuhiljaa omien tuntemusten mukaan.
        Erektio alkaa palautua yleensä melko pian kun oireet helpottavat. Erektion aikana voi alkuun tuntua vielä kipua, mutta sekin helpottaa ajan myötä.
        Peräpukamat eivät liity sinällään eturauhasvaivoihin, niitä kannattaa silti hoitaa Cheriproct voiteella (jos ulkoisia pukamia eli silmin havaittavissa peräaukon ympärillä) tai peräpuikoilla jos sisäisiä pukamia). Pukamat saattavat tuottaa omaa kipuaan, joten joskus voi olla vaikea tarkemmin itselleen määritellä mistä alapään kivut johtuvat sillä kertaa, pukamista vai eturauhasesta. Hienoa kuitenkin että olet apua saanut tuohon kivuliaaseen vaivaasi.


    • plu

      koivun tuhka

    • reyqeyeqy

      karpalotabut voivat helpottaa , kokeile.

    • Pelvic-pain

      Tuntuu siltä että hieronta auttaa mutta pieniä oireita jää. Olen juonut karpalomehuakin mutta tuntuu liian happamelta minun mahalle. Hieroja kertoi että voisi viikottain hieroa noin 4-6kk ajan, onko se hyödyllistä. Hieronnasta on apua, mutta kestääkö tulehduksen hoito noinkin kauan. Antibiooteista ei ole siis ollut apua, eikä Xatralista.

      Kiitos asiallisista vastauksista ja neuvoista!

      • karpalomehuun voi laittaa sokeria joukkoon jos tuntuu liian happoiselle. Juuri karpalon sisältämä happo on se ainesosa mikä putsaa virtsateitä ja munuaisia. Myös puolukkaa voi käyttää karpalon korvikkeena jos karpalo tuntuu liian happoiselle. Eturauhasen kannalta hyvä lisä ruokavaliossa on päivittäinen kurpitsan syönti (itse esim lisään laatikoiden tai paistien rinnalle 2-3 ruokalusikallista kurpitsapikkelsiä tai säilykekupitsaa). Niitä voi syödä myös sellaisenaan kun makuun tottuu.

        Sinä itse voit oireiden perusteella miettiä miten kauan haluat hieronnassa käydä. Jos tuntuu ettei hieronnasta ole enää suurempaa apua, voit laittaa hyvin sen tauolle ja kun huomaat oireiden alkavan nostaa päätään voit taas kysellä aikaa hierontaan. Itse en halua ohjailla asiakkaita hieronnan pituuden suhteen, sanon aina että mieti itse kuinka kauan koet siitä olevan suoraa apua ja kun tuntuu ettei se enempää auta, laitetaan se tauolle ja palataan asiaan heti kun uusia oireita alkaa tuntua. Omat asiakkaani käyvät 1-2x viikossa mikä heille on hyvä tahti hierottaa. Oma käsitykseni on, ettei antibiootteja kannata turhaan käyttää jos niistä ei ole mitään hyötyä


    • Istumakylvyt lämpimässä vedessä,eturauhaslääke-TAMSUMIN joka helpottaa virtsaamista,ja pidä aina alakerta lämpimänä.Olen saanut apua myös-GEFINA lääkkeestä.Gefina on tehnyt sen että saan nukuttua yöt,eikä tarvitse ravata vessassa 3 tunnin välein.

    • Pelvic-pain

      Eturauhasen oireet ovat vähentyneet huomattavasti ja nyt saan peniksen jo semi erektioonkin. Urologillakin on käyty ja hän ei kovin paljoa puhunut, vaan katsoi että ompa iso eturauhanen ja psa arvo oli kuitenkin laskenut 0.7ug/l, joka helpotti mieltä. Hieronnassa olen käynyt nyt 16 kertaa, joista ekat tuntuivat erityisen epämiellyttäviltä. Olen syönyt sinkkiä ja magnesiumia ravintolisinä ja monipuolista ruokaa. Hieroja pisti minulle liikunnallisia ohjeita joita olen noudattanut. Henkinen tilani ja fyysinen tilani on paljon parantunut talvesta. Olen aamupuuron kanssa käyttänyt puolukoita, en tiedä sen vaikutusta, ehkä sekin vähentää oireita.

      Onko muilla ollut kassikipuja jos on ollut eturauhasen tulehdus?
      Testit oli puhtaat eli ei oo mitään sukupuolitauteja.

    • kyllä eturauhasentulehdus säteilee kipua helposti myös kiveksiin. Ainakin itsellä ne turposi tennispallon kokoisiksi ja kipu oli uskomattoman kova. Mutta onneksi sain avun ja nyt tuo ikävä vaiva ei ole uusiutunut.

    • rauhanen

      kokeilkaa arginiinia eturauhasvaivoihin, saa jauheena tai kapseleina. Parantaa verenkiertoa ja vähentää kipua, Maku on kyllä melko karsea jauheena.

    • Omenaviinietikka

      D-vitamiinia ämpärillinen päivässä kahden viikon ajan ja jos ei auta, nosta annos tynnyrilliseen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe