NAISET! TÄLTÄKÖ ORGASMI TUNTUU?

Orgasmeja saava(ko)?

Kiitos kun luet tätä! Tämä on erittäin tärkeä asia ja toivon saavani paljon vastauksia teiltä naisilta!

En ole ikinä (ennen?) saanut orgasmia. Luin kuitenkin netistä ja poikaystäväni kehoitti myös tätä; eli kokeilemaan suihkussa laittamaan veden tulemaan kunnon paineella klitorikseen. Päätinpä testata tässä pari viikkoa takaperin. Paine tuntui kuitenkin tosi kovalle, joten en viitsinyt yrittää sen enempää.

Tänään kuitenkin päätin kokeilla; aluksi arasti vähän paine ja sitten tuli yllättäen hyvän olon tunne, sellainen "paine" alapäähän jonka jälkeen tuntui ilkeälle kun vesi osui klitorikseen. Noin minuutin kuluttua pystyi taas ja sama homma. Välillä hyvän olon tunne kesti pitempään ja välillä hetken. Joka kerta sen jälkeen en pystynyt jatkamaan. Tuli kuitenkin sellainen olo että pakko jatkaa.

Kaikki sanovat että kyllä sen tietää kun orgasmin saa. Minulla on aina lukemani perusteella ollut kuva että tilanne on tajunnanräjäyttävä. 45 min jatkoin tätä mutta en mielestäni mitään TAJUNNANRÄJÄYTTÄVÄÄ kokenut että kävisin esim. itkemään? :'''DDdd Hyvän olon tullessa en meinannut vain pysyä hiljaa ja en pysynyt paikallani jos annoin veden virrata klitorikselle tämän jälkeen. Oli aivan pakko ottaa pois. 45 min aikana "hyvä olo" toistui n. 20 kertaa?

Vajaa tunnin jälkeen kun lopulta nousin, kädet tärisivät. Lisäksi klitoris "naksui". Sama on joskus kun olemme harrastaneet seksiä poikaystäväni kanssa. Minusta tuntuu että silloin kun se naksahtelee niin johtuu siitä että pakkautunut veri (tulee kiihottuessa) poistuu hiljalleen. Lisäksi lähdettyäni suihkusta jatkuva hyvä tunne vallitsee klitoriksessa.

En vain tiedä sainko tosiaan orgasmin? Jotenkin vaikea uskoa koska olin jo alistunut kohtalooni etten saa...

Pliiiis vastatkaaa tähän! Tää on vaivannu mua pitkää! Sanokaa voinko olla iloinen että sain elämäni ensimmäiset orgasmit?

10

739

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että sain

      Orkkujahan nuo tietysti oli.
      Kokeile seuraavaksi pienemmällä paineella niin voit onnistua nauttimaan petemmästä orkusta.

      Kaikkien naisten orkut on erilaisia. Ei ole mitään tavallista ja se tajunnanräjäyttävä tulee päästä, ei vesiletkusta.

    • hyvähyvä

      Sykkikö pillusi voimakkaasti ja tunsitko sellaista "heikkouden" tunnetta orgasmin aikana? Latteakin orgasmi on yllättävän voimakas. Sanoisin, että tuntemasi oli melkein orgasmi, koita seuraavan kerran painella g-pistettä samaan aikaan, niin irtoaa varmasti!

      • M. T.

        Just niin, eli vähemmän painetta, että voit jatkaa koko ajan. Tuo kaikki viittaa siihen, että liian kova veden virtaus sai klitan aristelemaan ja homma jäi joka kerta vähän kesken. Noin pitkästä sessiosta varmasti tärisee ja vaikka mitä. Sopivan pieni veden virtaus että olo pysyy hyvänä kokoajan niin sitä kun jatkat tasaisesti ja ajattelet mitä vaan ikinä olekaan seksissä halunnut niin sitten se yllättäen tulee. Ja kovaa. Kannattaa harrastaa usein niin opit miten se onnistuu ja kun osaat sen seksikin on parempaa. Koko loppu elämän. Ja ota lopuksi se poika mukaan leikkiin.


    • Nuoruudenilot

      Itse sain jo yhdeksän vuotiaana ensimmäisen orgasmini.

      • ddfga

        Mä sain tarhaikäsenä.


    • hima

      himahimahima319@yahoo,com

    • lisääkiitos

      Minä olen miettinyt vähän samankaltaista asiaa pitkään! Poikaystäväni sormetti minua ensimmäisen kerran ja jo heti aluksi se tuntui käsittämättömän hyvältä (johtuen varmaan siitä että se oli ensimmäinen seksikokemuksesi)ja yhtäkkiä näkökenttäni sumeni ja tuli sellainen tunne että pitää kiljua ja tunsin juuri yllä mainittua heikkoutta.Luulen että tämä oli orgasmi. Mutta en ole aivan varma sillä poika jatkoi vielä tämän jälkeen eikä tuntunut huomaavan mitään ihmeellistä. Lisäksi hän oli tähän mennessä vain hyväillyt klitoristani mutta kai jotkut saavat orgasmin herkemmin.? Mitä luulette voiko noin vähästä saada orgasmin ja onko se teillä noin voimakas?

      • ihanaorkku

        Mä olen saanut orgasmin siitä että mies muutaman kerran hipaisee klitorista. Oon myös saanut orgasmin noin. seitsemässä sekunnissa itsetyydyttämällä joten kyll se on ihan mahdollista saada orgasmi todella vähästä.


    • ExPera

      Satun tietämään aiheesta, joten lueppa tämä vastaus.
      Eli: naiset voivat nykytiedon mukaan saada kahdenlaisia orgasmeja. Toinen on klitorisorgasmi ja toinen vaginaalinen orgasmi. Kertomasi perusteella sait klitorisorgasmeja, joka on näistä kahdesta se "pienempi". Se on myös lyhytkestoisempi ja niitä voi saada useamman kerran peräjälkeen. Vaginaalinen orgasmi on kokonaisvaltaisempi, koska lihakset, jotka kyseisessä orgasmissa supistelevat, ovat paljon, paljon suuremmat kuin klitorisorgasmissa. Tällaisen orgasmin voi saada vain vaginan "sisäosia" kiihottamalla, eli yhdynnässä tai lelun kanssa. Toisin kuin populaarikulttuuri antaa ymmärtää, orgasmit eivät ole niin yleisiä naisilla. Monet naiset saavat ensimmäisen klitorisorgasminsa vasta myöhään aikuisiällä ja jotkut eivät koe vaginaalista orgasmia koskaan. Tässä ei ole kuitenkaan mitään pelättävää, hävettävää tai murehdittavaa, koska mielihyvää voi kokea monella muullakin tapaa, eikä orgasmin tarvitse olla päätavoitteena :) Monet ovat kuitenkin sanoneet, että ovat onnistuneet orgasmissa vasta kun ovat oppineet antautumaan ja rentoutumaan täydellisesti. Sitä kannattaa siis harjoitella. Myös erilaisten lelujen kanssa totuttelu ja itsensä kuunteleminen ja tutkiminen on koettu toimivaksi :) Näiden lisäksi lantiopohjalihasten harjoittaminen edistää orgasmin saantia. Mutta tosiaan, vaikket koskaan vaginaalista orgasmia saisikaan, ei se haittaa ja sitä on turha murehtia :)
      Sitten vielä siitä naksuttelusta. Kyllähän se klitoris vähemmästäkin naksuu, sillä tunnettua on, että kosteus ruostuttaa paikat. Kyse on siis tavallisesta ruosteesta, jonka kyllä saa pois kaupan tee-se-itse kemikaaleilla. Pyydä vaikka käsistään kätevää poikaystävääsi poistamaan ruoste juuriharjan kanssa. Ehdottaisin myös klitoriksesi vaihtamista nykyaikaiseen, ruostumattomaan klitorikseen, jottei ongelma enää toistuisi.
      Kiitos, että sain olla avuksi, ja onnea jatkoon!

      • trollimetsästäjä

        Tuon aiemman viestin ensimmäinen kappale oli täyttä asiaa mutta näköjään trolli ei voinut välttää omia mielihalujaan


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3387
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      92
      3120
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2328
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1814
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1549
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1365
    Aihe