Pääsy marttyyriksi

Taisteleva marttyyri

Ranskan ampujat ilmoittavat, että haluavat kuolla marttyyreina.

Voiko terroristi ilmoittautua noin vain marttyyriksi sellaisessakin toiminnassa, jonka islamin edustajatkin kieltävät. Monista islamin maista on tullut viesti, jossa Pariisin murhat tuomitaan, ja Ranskan imaamit tuomitsevat sen kaikki.

Tänään terroristit sieppasivat vankeja ja haluavat kuolla marttyyreina. Ihmettelen, murhaajako itse valitsee marttyyriutensa, eikö nimitys ole varattu uskonsa puolesta uhrauksia tehneille taistelijoille?

Näitä terroristeja ei mikään vaatinut tekemään tihutyötään, kyllä he valitsivat ihan itse kohteensa ja suunnittelivat tekonsa. Inflaationhan sana kärsii, jos jokainen murha-aseeseen tarttuva nimittää itsensä marttyyriksi.
Heille kun on luvassa tuopuoleisessa 77 neitsyttä. Sehän heitä kiinnostaa.

19

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • marttyyri soikoon

      Irakissa on miljoonia muslimeja, jotka pitävät Saddam Husseinia uskonsa puolesta kuolleena marttyyrina.

      Ja samaa mieltä oli Saddam itsekin.

      • valkonaamaamari

        Mitä se meille kuuluu .Juuri muslimien tuomitseminen aiheuttaa kaikki vaikeudet .Heillä on uskontonsa, pitäkööt sen .Kristikunnilla on myöskin omasta ,pitäkööt hekin omansa .Ei ollut alkujaan uskonnosta kysymys ,vaan öljystä ," ÖLJYSTÄ " ! USA aloitti rosvoretkensä muslimimaihin ,joka on voimassa vieläkin .Muslimeita harjataan vastakarvaan ,ja heidän allhiaan pilkataan. Valkoinen on maineikas käännyttämään kaikki omaan demokratiaansa ,jonka jälkeen kaikki rosvoaminen on laillistettu .Eroavat kulttuurit on hävitettävä ensimmäiseksi ,ovathan he " villejä ".


      • mustaa kultaa

        Vaikka ei olisikaan muuten marttyyri ,mutta ,koska " W " länneltä oli joitamassa hirttäjäiset ,niin viha länttä kohtaan on suuri .Jenkit tietävät hyvin mihin kaikki heidän törmäilynsä johtavat ,sitä varten heitä koulutetaan .Kaaoksessa avutuu mahdollisuuksia,joita ei rauhan aikana ilmene .Muslimeista ei muuten pidetä ,mutta heidän öljynsä on makeaa .


      • Taisteleva marttyyri
        valkonaamaamari kirjoitti:

        Mitä se meille kuuluu .Juuri muslimien tuomitseminen aiheuttaa kaikki vaikeudet .Heillä on uskontonsa, pitäkööt sen .Kristikunnilla on myöskin omasta ,pitäkööt hekin omansa .Ei ollut alkujaan uskonnosta kysymys ,vaan öljystä ," ÖLJYSTÄ " ! USA aloitti rosvoretkensä muslimimaihin ,joka on voimassa vieläkin .Muslimeita harjataan vastakarvaan ,ja heidän allhiaan pilkataan. Valkoinen on maineikas käännyttämään kaikki omaan demokratiaansa ,jonka jälkeen kaikki rosvoaminen on laillistettu .Eroavat kulttuurit on hävitettävä ensimmäiseksi ,ovathan he " villejä ".

        En puhu Saddamista vaan näistä pankkivankeja ottaneista murhaajista, jotka mm. ampuivat lehtitalon päätoimittajan ja pilapiirtäjiä, kaksi poliisia, yhden turvamiehen ja haavoittivat toista, pakomatkalla ryöstivät huoltoaseman, nyt jonkun myymälän, jossa on panttivankeja.
        Ovat ilmoittaneet ryhtyvänsä marttyyreiksi.
        Kysyn: Voiko joku tehdä islamin nimissä murhia ja ryöstöjä ja julista sitten itse itsensä marttyyriksi. Vielä eläissään!
        Hänhän saattaa ennen loppuaan joutua vaikka millaiseen käsirysyyn viranomaisten kanssa, joutua pidätetyksi, oikeuteen ja vankeuteen.

        Ranskan viranomaisten ja poliisin pitäisi todella olla hyvin huolellisia, että saavat ne kaverit kiinni elävänä.


    • 007v

      Mulle on sama mihin haluavat ja miten, mutta pääasia on, että kuolevat ja siinä kahinassa ei vammaudu tai kuole muita.

    • Jopasjotakin

      Eräs kansanedustaja lapsineen muuttaa asian tähden.

      • Agaba,Agaba

        Sandaalit jalkaan ,ja saharaan .


      • Mitä puhut?
        Agaba,Agaba kirjoitti:

        Sandaalit jalkaan ,ja saharaan .

        Kuka kansanedustaja, Suomessako?


    • 72828

      Hitto mitä idiootteja. Puolustavat 1300 vuotta sitten kuolleen miehen kunniaa ja haaveilevat taivaspaikasta marttyyriydellään. Luvatut neitsyet taivaassa on kirjoitusvirhe, kyseessä oli viikunat mitä luvattiin. Lisäksi koko paratiisimyytti on kopsittu kristityiltä tai juutalaisilta jotka puolestaan kopsivat sen egyptiläisiltä. Ja mitään perää siinä myytissä ei tietenkään ole. Madot syömäksi vain joutuivat.

      Harmi että poliisit menivät tappamaan, olisi ollut hepuille oikein jos olisi ammuttu jalat tohjoksi niin että olisivat vammautuneet loppuiäkseen ja sitten vankilaan istumaan skinheadien keskelle.

    • Tatjuskat

      Ihminen on rotuna niin älyllisesti heikko että uskoo johonkin marttyyri hölynpölyyn. Kun ihminen kuolee ei jäljelle jää mitään tai ketään yhtään minnekkään.

    • Taisteleva marttyyri

      On ihmeellistä, että aivan yksinkertaiseen kysymykseen ei pystytä vastaamaan, vaan lähdetään revittelemään Saddamin kohtaloa.

      Kysyn uudelleen: Voiko islamtaistelija julistautua marttyyriksi jo eläessään?

    • valhe on valhe

      koska mitään pyhää sotaa ei ole oikesti olemassa:
      he olivat pelkkiä murhaajia ja rikollisia.
      Ihan niinkuin WTC iskijätkin.

      Pyhä sota pitää käydä valtiona valtioita vastaan.
      Ei yksitäisen ihmisen toimesta.

      Imaamin mielipide; "tämä ei ole islamia".
      Tutkitaanpa tekijöitä ja motiivia:
      tekijät olivat muslimeita. Vielä uskovia.
      Innoittajana on koraani.
      koraani käskee tappaa vääräuskoiset (21 kertaa).
      Mikä siis oli tekijöiden tausta ja motiivi?

      valhe senkun jatkaa: Suomen edustaja toteaa: muslimit ovat ranskassa hyvin integroituineita" - ihanko tosi: meidän edustajamme siis valehtelevat islamin puolesta.
      Muslimit siis kiertävät oman vastuunsa ja vierittävät syyt muiden niskoille.
      Pyysikö kukaan edes anteeksi???????

      Sitten Stubb marssii miljoonien ihmisten kanssa: tämä on rohkeutta.
      Todellakin on rohkeutta marssia miljoonien rinnalla kaukana arabialueesta.
      (Pariisissa on arabien asuttama kaupunginosa: siellä ei marssittu)

    • totuus2

      AL-ILAH:
      oli arabialaisen quraish-heimon (josta myös Muhammedin suku oli lähtöisin) pääjumala. Nimi lyhentyi myöhemmin muotoon Allah. Kaikki tähän uskontoon kuuluvat riitit liittyivät Kuun palvontaan. Huudahduksella "Allah u akbar!" on myös juurensa tässä kuunjumala-kultissa. Se merkitsee: "Allah on suurin!" eli suurempi kuin muut mekkalaiset jumalat.
      RAMADAN
      Koraani antaa ohjeita Ramadanin (paastokuukauden) vietosta: "..syökää ja juokaa aamuhämäriin asti, kunnes vaalea lanka selvästi erottuu mustasta. Mutta sitten noudattakaa tarkoin paastoa yön tuloon saakka älkääkä koskeko heihin, vaan omistautukaa hartaudenharjoituksille rukoushuoneissa." ( 2:187)

      Sahih Muslim sanoo (hadith 6 n:o 2368):
      "Allahin lähettiläs ...sanoo: "Kun siis näette UUDENKUUN aloittakaa paasto ja kun näette sen taas, silloin lopettakaa. Ja jos taivas on pilvinen, laskekaa paastoaika (täydet 30 päivää)."

      Paastoa vietetään siis päivisin uudestakuusta uuteenkuuhun, eli kuu on tässä asiassa tärkeä tekijä. Yksikään Raamatun profeetoista ei kuitenkaan opettanut ramadania, joten se on selvästikin lähtöisin kuunjumala-kultista.

      Myös hedelmällisyyden jumalatar VENUKSELLA ja muslimien paratiisilla on selvä yhteys toisiinsa. Koraanin kuvitelma paratiisista, jossa 72 neitsyttä palvelee miehiä, muistuttaa suuresti muinaista pakanallista hedelmällisyyden jumalan palvontaa. (suura 56: 35-38)

      KAABA
      Jo kauan ennen Muhammedia Kaabaa oli käytetty n. 360 epäjumalan palvontapaikkana.
      Tässäkin on hyvä muistaa, etteivät Raamatun profeetat maininneet Kaabaa, mutta sen sijaan Qurais-heimolla oli tapana käydä kiertämässä siellä olevaa mustaa kiveä lausuen: " Al-latin, Al-Uzzan ja Manatin, sen kolmannen ja viimeisen ...välityksellä kuulkoon Allah toivomuksemme." Nämä kolme olivat siis sanansaattajia kuunjumala Allahin ja ihmisten välillä.

      Myös Koraani osoittaa, että esi-islamilaisina aikoina uskottiin Allahilla olevan tyttäriä. Ne jopa mainitaan siellä nimeltä:

      "Oletteko sitten ajatelleet al-Latia ja al~Uzzaa ja Manatia, kolmatta ja viimeistä? Kuuluvatko pojat teille ja Hänelle tyttäret? Mikä nurja jako! (53:19-22)

      Nimet merkitsevät:
      "Al-lat" = jumalatar
      "Al-uzza" = voimakkain
      "Manat" = kohtalo
      Muhammed teki tämän myönnytyksen kaabalaisille joutuessaan heidän kanssaan vaikeuksiin. Myöhemmin hän sitten katui sitä, väittäen, että Saatana oli saanut hänet lankeamaan tähän ansaan. Mutta ellei hän kyennyt erottamaan Saatanan ääntä Jumalan äänestä, miten voidaan olla varmoja, ettei Koraanissa ole muitakin jakeita, joiden Muhammed oletti tulevan Jumalalta, mutta jotka todellisuudessa tulivatkin Saatanalta? Ehkäpä koko Koraani on Saatanallista alkuperää, huolimatta Muhammedin vakaasta uskosta siihen, että Allah oli se joka ilmoitti Suurat hänelle.

      MUSTA KIVI
      "Ibn Umar .. kertoi, että hän oli suudellut kiveä ja sanonut: 'Suutelen sinua, vaikka tiedän, että olet kivi, mutta (koska) näin Allahin lähettilään .. suutelevan sinua, siksi minä suutelen sinua.' " (Sahih Muslim, Book 7 n:o 2913)

      Kukaan aiemmista profeetoista ei opettanut kiven suutelemista. He eivät myöskään opettaneet, että tulee rukoilla kääntyneenä kohti Mekkaa, missä musta kivi sijaitsee, eikä että sen luo pitää tehdä pyhiinvaelluksia ja että se pitää kiertää seitsemän kertaa ja heitellä sitä kivillä.

      Islamin mukaan Abraham olisi käynyt Mekassa. Se on kuitenkin selvä valhe, sillä kellään juutalaisella ei ollut mitään mielenkiintoa Mekkaa eikä sen riittejä kohtaan. Ja kuten jo todettiin, myöskään Raamatusta ei löydy mainintoja Mekasta eikä Kaabasta. Tämä uskomus syntyi tuloksena Muhammedin eräässä luolassa näkemästä valo-ilmestyksestä, jonka hän väitti saaneensa enkeli Gabrielilta ja joka hänen mukaansa sisälsi uuden ilmoituksen Jumalalta. Enkeli ei kuitenkaan ollut Gabriel, vaan se valon enkeliksi tekeytyvä, josta mm. Ilm 22:18; 2 Kor 11:14 kertovat.

      Koko islam on sekoitus esi-islamilaisesta kuunjumala-kultista ja Muhammedin demonisesta ilmestyksestä lisättynä muutamilla Raamatusta ja Kabbalasta poimituilla nimillä ja vääristellyillä tarinoilla.

      KUU-SYMBOLI JA KUUNJUMALA-KULTTI
      Nousevan kuun sirppi löytyy paitsi moskeijoiden ja minareettien huipulta myös melkein jokaisen islamilaisen valtion lipusta. Yksin tämän seikan pitäisi osoittaa, että islam on lainannut monet käytäntönsä muinaisesta pakanallisesta kuunjumala-kultista. Lisäksi ne historialliset tosiasiat, ettei yksikään Raamatun profeetoista mainitse nimeä Allah, ei puhunut mitään Mekasta, Kaabasta, mustan kiven suutelemisesta, 72 neitsyestä, ramadanista ja viidestä pakollisesta rukoushetkestä osoittavat, ettei Muhammedille ilmestynyt enkeli voinut olla Gabriel.

      Muhammed omaksui symbolit, toiminnot, seremoniat, pakanallisessa kuunjumala-uskonnossa rukoushetkistä käytetyt käytetyt nimet ja toimi kaikessa toisin kuin tosi Jumalan profeetat. Sitäpaitsi Koraanissa ei ole yhtään profetiaa, mikä sekin on selvä osoitus siitä, ettei hän ollut tosi profeetta, vaan valheprofeetta.

    • Goood

      Suomalaiset hyökkkäsivät aikanaan Neuvostoliittoon, Ääniselle asti.
      Kuolleita suomalaisia sanotaan yhä sankarivainajiksi. Viholliset olivat puolieläimiä, elävinä tai kuolleina.
      Neuvostoliitto oli Paholaisen maa, mutta Jumala oli meidän ja taistelevien marttyyriemme puolella.

      Normitoimintaa meiltä?

    • tulikoraaaaaaaa

      ryssähän se hyökkäs ensin suomeen v 1939...että silleen ...ja mitä koraaniin tulee niin se on kuvitelmaa ja kieroilua koko opus joka on suomalaisille yhtä vierasta kuin aikoinaan stalinin opit, jota on vieläkin yritetty joittenkin raukkojen toimesta pakkosyöttää huonolla menestyksellä. koraanit pitää polttaa sairaana ja rasistisena oppaana ,jonka sadosta maailma itkee.

    • God bless you all <3

      Minusta on sääli,että varsinkin nuorille sepitetään tätä tarinaa marttyyrista.Ei marttyyriys tarkoita,että ihminen tappaa ihmisiä.Marttyyri kuolema tarkoittaa sitä,että on valmis vaikka kuolemaan uskonsa puolesta,mutta ei sitä että siinä samassa tapetaan ihmisiä ja tehdään itsemurha.

      Ei ole olemassakaan Jumalaa joka ottaa taivaaseen tai mihinkään paratiisiin,kun tappaa itsenä ja muita viattomia,koska Jumala on säätänyt ihmisille elinpäivät ja niihin ei ole ei ole kellään oikeutta kajota tappamalla ketään tai edes itseään.Kymmenestä käskystä Älä tapa,tarkoittaa myös,että ihminen ei tapa myöskään itseään.

      Voi,kun nämä ihmiset varsinkin nuoret joita tuntuu helpompi aivopestä ajattelisivat hetken tätä mahdollisuutta mitä,jos sittenkään se paikka ei ole paratiisi mihin joutuvat,kun kuolevat.Vaan se on helvetti missä on ikuisesti kärsimystä,sinne joutuvat murhaajat ja kaikki syntiset elleivät tee parannusta,kadu syntejään ja ota Jeesusta kristusta elämäänsä.Hän on meitä jokaista varten,että me saisimme iankaikkisen elämän taivaassa.Toivon runsaasti siunausta kaikille palstalaisille.

    • kaminkkkka

      japsit teki kaminkaz itsemurhalentoja..olivatko hekin marttyyrejä.

    • Tosimies.

      72
      Jos muslimi raiskaa muutaman ei muslimin , ja näiden isä tappaa muslimi pedofiilin, niin onko hän marttyyri ?!

    • Puhdistus tulossa

      USA suunnittelee puhdistusta.Ruumisarkut on varattu valmiiksi odottamaan teloitettavia.On perustettu lukuisia vankileirejä eri puolille usa:ta.Ketkä sitten ovatkin ne jotka vangitaan tai teloitetaan .Ehkä muslimit,kristityt,ja muuten vain toisinajattelijat.Kaikki on jo valmiina odottamassa puhdistusta.Tämä ei ole salaliittoteoria vaan tosiasia.Uskoisin,että kaikki alkaa usa:sta leviten kaikkialle maailmaan.Nyt on menossa valtioiden tuhoaminen taloudellisesti sekä moraalisesti.Luodaan hirveä kaaos maailmaan,tulee nälänhätiäkin jotka on eliitti järjestänyt,tauteja myös johon ei löydy lääkettä eikä hoitoa.Valmistelut ovat meneillään,ja tästä on tietoinen suomenkin hallitus,ja toimii yhteistyössä näiden murhaajien kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe