Jeesus voittaa paniikkihäiriön helposti

Salla K.

Kirjoitin tämän vastaukseksi toiseen ketjuun, mutta pistän myös omaksi aloituksekseen, että löytyy helpommin tämäkin parannuskeino:

Toivoa on hyvin paljonkin, Jeesus nimittäin pystyy pistämään kaiken ahdistuksen ihan matalaksi. Mulla oli aikanaan ihan kauhea paniikkihäiriö, koko elämä tuntui ihan valottomalta ja vailla tulevaisuutta olevalta. Siksi kai kaikkivaltiaaseen Herraan turvauduinkin, kun muuta apua ei ollut. Terapia oli jo kokeiltu, vieläpä hyvin tiivis sellainen, kolmen vuoden ajan kävin terapiassa, aluksi kaksi kertaa viikossa, loppu puolella kolme kertaa. Ja kaiken tämän aikana ongelmani vähä vähältä pahenivat. Lopulta ei ollut rauhaa missään, ahdisti olla ihmisten seurassa, ahdisti olla yksin, ahdisti yrittää saada unta, uni pakeni, ahdisti omat ajatukset ja pelot, ahdisti kaikki oman ruumiin toiminnot kun niitä alkoi oikein tarkkailla, enkä pystynyt olemaan tarkkailematta kun olin sen homman äkännyt. Pelkäsin kaikkea mahdollista ja elämäni alkoi käydä sietämättömäksi. Ihan nopeasti en tästä kaikesta vapautunut tultuani uskoon, heti ei uskon asiat täysin avautuneet. Mutta ihmeellistä se on, että näin saatoin tulla paniikista vapaaksi, vaikka näytti jo teoriassa mahdottomalta, että enää voisi niin tapahtua. Nyt se on jo aivan helppo ymmärtää, että Herralle ei mikään ole mahdotonta, eikä edes vaikeaa. Hän voi vuodattaa armonsa ja rauhansa ihmissieluun.

Mene kirkkoon, ehtoolliselle. Ehtoollinen on itselleni hyvin tärkeä, siitä saa rauhaa. Mutta samoin ihan kotona esim. joka ilta, kun olen pyytänyt mieltä painavat synnit anteeksi ja lukenut Raamattua. Olen nähnyt sellaisia ihmeitä ja Herran töitä että enää ei tarvi hänen olemassaoloaan epäillä. Jos haluat, ota yhteyttä: [email protected] :)

Kannan sinua rukouksissani Herran eteen!

5

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salla K.

      Tosi hyvää, lempeää, armollista ja mukaansatempaavaa hengellistä opetusta antaa semmoinen Jumalan mies kuin Tapani Suonto tässä osoitteessa (opetuslapseuskoulu): http://www.onewaymission.fi/index.php/kotimaa/opetuslapseuskoulu/netti-opetuslapseuskoulu

      Ihan eka ja vika jaksossa opettaa juuri se Tapani, vaikka hyviä ovat muutkin opettajat.

      Lisää opetusta löytyy opetus-osiosta (kohta "Katseltavaa"): http://www.tv7.fi/vod/series/?series=47 (puhujien nimet näkyy jokaisen jakson kohdalla) Tosi mahtava kristillinen lähetysjärjestö tuo One way mission, videoista löytyy paljon virkistävää katsottavaa myös järjestön työstä eri maissa.

    • Ertf

      Jeesus Kristus vapautti minut vaikeasta masennuksesta kun annoin elämäni hänen käsiin.
      Ainoa tie ulos siitä ahdingosta näytti olevan itsemurha, viimeisillä voimilla polvistuin ja huusin "Jumala jos olet olemassa auta!"
      samassa hetkessä tunsin valtavan yliluonnollisen rauhan, hyvän olon kyyneleet virtasi poskillani ja nukahdin kun olo oli käsittämättömän rentoutunut.
      Seuraavana päivänä kaikki näytti paljon valoisammalta,
      menin käymään seurakunnassa, kerkesin käydä muutaman kerran ja kesken kokouksen minut valtasi tietoisuus siitä että olin tehnyt syntiä elävää Jumalaa vastaan jolloin tajusin että tarvitsen pelastajaa.
      Kaduin ja annoin elämäni Jeesukselle Kristukselle, samassa hetkessä synti taakka otettiin pois harteiltani, uudestisynnyin ja sain puhtaan omantunnon.

      Kiitos Herralle! Hän on sama eilen tänään ja iankaikkisesti!

      Tapani Suonnon saarnat on puhdasta Raamatun mukaista opetusta, itsekkin niitä paljon kuunnelleena voin suositella janoisille!

      Siunattua alkanutta vuotta sinulle Salla!

    • kohtalo toveri

      Mahtavaa kuulla että olet parantunut!
      Itse toivon että löydän myös konstin parantua. Luotan siihen että Jeesus minulle näyttää vielä joku päivä sen tien ja konstin joka minut saattaa kuntoon ja takaisin entiseen elämääni!
      Siunausta Teillekin!

    • bnmki

      Jessellä ja Jussilla on nykyaikoina hommia ihan liikaa muutenkin, ei ne jaksa eikä ehdi pienten suomalaisten pikkupaniikkeja hoidella. Nykyisin ne kriisipalaveeraa päivät pääksytysten islamilaisen puolen Jumalan kanssa ja myös Muhammed on kiskottu erilleen 69 neitsyestä jotka sitä odottivat paratiisissa. palaveereevat maailmantilanteesta ja siitä, että kaikki alkaa mennä ihan piirileikiksi, kun islamilaisen puolen Jumala on alkanut ohjailla maailmantapahtumia liikaa.

    • gjfjdfj

      Kun elämäni romahti vuonna 2012, niin kaiken tuskan keskellä huusin Jeesusta avukseni ja otin hänet ensimmäistä kertaa sydämeeni.

      Lapsesta asti olleet neuroosit, psykosomaattiset sairaudet, pakkoliikkeet, pelko...
      Kaikki lähti.

      Kunnia Jumalalle!

      Siunausta teillekin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe