PASK*N MÖIVÄT ELI HUONO, SURKEA, KEHNO OSTOS/TUOTE

kaazua

Jaa-a, se on taas Joulu lusittu ja kauppiaan laskiessa myyntejään minä - ja sinä - ihmetellään, että mitä tuli hankittua/saatua lahjaksi. Kenties ostit kumppanillesi yöpaidan, josta jo nyt on purkautumassa ensimmäinen sauma. Häneltä sait nenäkarvatrimmerin, joka on tällä hetkellä juuttuneena toisessa sieraimessasi.

JOS SIIS OLET TYYTYMÄTÖN JOHONKIN TUOTTEESEEN, NIIN LAITAPA TUOHON ALLE KATKERAA TILITYSTÄ. NÄIN LEVITÄT ARVOKASTA TIETOA TUOTTEISTA, JOTKA OVAT HEIKKOLAATUISIA, KÄYTTÖTARKOITUKSEENSA SOPIMATTOMIA, VAARALLISIA, EPÄKÄYTÄNNÖLLISIÄ, LUPAAVAT PALJON MUTTEIVÄT ANNA MITÄÄN TAI OVAT PERÄTI TÄYTTÄ HUIJAUSTA.

MUISTA MAINITA TUOTTEEN NIMI, MALLI TMS.

PERUSTELE, MIKSI OLET KYRSIINTYNYT KO. TUOTTEESEEN.

VOI TOKI OLLA MUUKIN KUIN JOULUUN LIITTYVÄ.

-------

Ja koska aloitin tämän keskustelun, niin tässä tulee:
KAZ HONEYWELL keraaminen lämmitin. Ihan saisse. Vaikka tehot ovat täysillä, niin noin 3x3 metrin kokoisen kellarissa olevan sauna- ja pesutilan lämmittäminen talvella huoneenlämpöiseksi vie tunnista kahteen. Lämmitin pukkaa ulos persuksistaan kylmää ilmaa enemmän kuin mitä edestä tulee lämmintä. En ymmärrä tämän aparaatin toimintaperiaatetta alkuunkaan. Lämmin ilmavirta on niin heikko, että ennemmin pieremälläkin saa tilat huoneenlämpöisiksi. Kuva (toivottavasti) alla:

http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/mC1GHrt42i0U205r-QO3bBg.jpg

10

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sirius2

      Megaman hämäräkytkimellä varustettu energiansäästölamppu. Ei käy pihalle valaisimeen jossa on maitolasi. Se menee jotenki sekasin ja välkkyy kuin discovalo!

    • sirius2

      Ja sit toinen het perään. Eli ostin muutama vuos sitten Keravan Hong Kong tavaratalosta ELEKTRONISEN HIIREN KARKOTTIMEN. Myyjän mukaan se sopi ulkokäyttöön. Lähetti olevinaas jotain korkeataajuista ääntä niin ettei hiiret, rotat ja hämähäkit viihdy vaan ottaa ritolat. Ja paskan marjat! Ne oli koko kesän toiminnas ja tuloksena oli että hämähäkki kutoi verkon sen päälle. Menin sitten Keravan Hong Kongiin kuitin kanssa ja sanoin et nää ei kyllä toimi. Olin ostanut niitä kaksi kpl. Joku vitun partajaakko siinä tiskillä rupes keuhkoomaan että en oo muka antanut jyrsijöiden tottua siihen. Et ne tarvii aikaa ennen kuin lähtevät. Sanoin sille äijälle että kaksi - kolme kuukautta on pitkä aika hiirelle olla sormet korvissa ja et haluun purkaa kaupan. Ukko ei antanut takaisin maksamaani summaa vaan olisi hyvittänyt alhaisemman hinnan koska kyseiset karkottimet olivat sillä hetkellä tarjouksessa. Ois pitänyt tunkee ne sen partaan. Karkottimen merkkiä en muista. Oli ehkä DEUZER.

      Keravan Hong Kong asiakaspalvelu on perseestä ihan tuon yksittäisen natsin takia. Haista kirppunen partas! V*ttu mikä nihilisti äijä!

      • turhake1

        Ostettin vuosia sitten K-Raudasta joku hiirenkatkoitin ja hintakin oli aika kova. Mitään apua siitä ei ollut ja kaiken huipuksi hiiri kävi ruikkaisemassa virtsat sen kylkeen. Täysin turha vekotin.


    • juu cugugyfyf

      Korvakynttilät , myynti luontaistuotekaupat, bodyshop?
      Huijausta sanon minä.

    • jaska jokunen

      Ei kande ostaa vanhaa taloa varsinki jos siel on sisäl vitun vanha käppänä mummo.

      • 3133

        Varsinkin, jos se mummo kuuluu kauppan. :)


    • pirjol

      ELECTROLUX Ergospace pölynimuri. Kakka mikä kakka!
      On se hyvä et ovat tehtaalla laittaneet erikoispitkän letkun. Ei nääs kestä kauaa kun se menee kädensijan puoleisesta päästä katki.Eikä sitä tavis saa liimattua kiinnikkeisiinsä koska on jotain rasvamuovia. Jokainen voi yrittää kehittää omat virityksensä ilmastointiteipin ja nitojien avulla. heh. Kiitos Electrolux: jos ois lyhyempi letku niin pian ois imurointi mahdotonta!
      Sit seuraavaksi hajoo tekstiilisuulake.
      ELECTROLUX Ergospace on raskas perässä vedettävä eli huonot pyörät. Kolmikerroksisessa talossa on joka kerroksessa oma imuri ja kaduttaa että ostin Ergospaceja. Kaikissa sama juttu.

    • Stadin_kundi

      "on taas Joulu lusittu"

      Missä vankilassa vietit joulun?

    • saissea

      Kaksi asiaa, mitä älkää eläessänne tehkö: uskoko Jumalaan ja ostako Microsoft / Nokia Lumia -puhelinta tai mitään rakkinetta, jossa on Microsoftilla ollut näppinsä pelissä. Mikäli aiotte kuitenkin tehdä toisen, niin valitkaa paskan älypuhelimen sijaan uskonto, sillä paskempaa puhelinta saa etsiä! Ko. puhelimesta ei ole kuin alasimeksi!

      Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia, Microsoft - Nokia Lumia,

    • ole-tarkka-ota

      Pirkka alkaliparistot. Ostin viime kesänä niitä. Nyt otin käyttöön. Toinen pakkaus vuotanut toinen tyhjä. Parasta ennen päivä 2019! Tänään ostin tilalle samoja. Nekin näköjään tyhjiä, koska matkaradio ei inahdakaan vaikka muuten kyllä toimii verkkovirralla. Arvatkaa vaan saanko huomenna rahoja takaisin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      324
      3016
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2243
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      86
      1674
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      193
      1583
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1375
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1273
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1049
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe