Mikä nyt sitten olisi paras kohde? Äiti ja tytär 6v.

mamma09

Eli kesäkuussa olisi kaksin matka. Emme ole paljoa matkustelleet. Tahtoisimme rantaa mikä syvenee loivasti ja on hieno hiekkaista. Palvelut rannalla muutenkin kohdillaan. Nähtävyyksiä emme tarvitse hirveästi,aijomme tehdä luonto retkiä,luultavasti matkanjörjestäjän kautta. Luonto kiinnostaa ja nautin siitä. Shoppailla haluamme vähän,mutta se ei ole pääjuttu, lähinnä ranta,luonto,hyvä ruoka ja rentous. Joka ketjussa parjataan kaikkea,joten ei mitään hajua minne..tai no, haniassa-plataniaksella olen olut ja ei sinne enää.

11

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanhat varikset

      Kuinka olis Kreetan matkat?
      olemme olleet siellä 3 kertaa ja olimme tyytyväisiä,kaikillahan on eri kriteerit joilla hakee matkaa,itse me olemme nykysin siirtyneet pieniin perhehotelleihin ja emme tarvitse juuri muita palveluita kuin siivouksen,samalla voi tutustua myös paremmin henkilökuntaan yms.pientä verrattuna suuriin hotelleihin ja täydenpalvelun tai puolihoidon hotelleihin,kaipa se tuo ikäkin jo vaikuttaa kun olemme jo eläkeläis senioreita.

      Ollaan matkustettu eri yhtiöiden kautta ja parhaat on ollut Apollomatkat ja Finnmatkat,paljon vaikuttaa myös lentoaikataulut ja jatkoyhteydet yms.pienet seikat meidän matkoihin eli pienistä paloista aina kerätään se mahdollinen matka ja sitten sen jälkeen katselemme mitä olis sitten tarjolla ja mihen kohteeseen,eli toisin sanoen on vaikea toiselle ehdottaa jotain matkaa koska joku tykkää äidistä,joku tyttärestä ja joku anopista tai sen kaimasta on sanonta..........;-)))

      Mutta laitampa kuiteskin yhden ehdokkaan tähän Kreetalta,tosin emme ole olleet täsä hotellissa mutta olemme kulkeneet sen ohi,eikä ulospäin ollut hassumpi.

      http://www.finnmatkat.fi/varaa/SearchResult.aspx?q=24ce467c341943bba15e00f0532d93c4

      Mutta kannattaa gooklata hotellista kaiken tiedon mitä saapi ja mitä asiakkaat ovat kertoneet,noihin Finnmatkojen hotelleihin tulee myös pohjoismaista kuten Ruotsista,Tanskasta ja Norjasta matkailioita Fritidsresorin kautta koska se on samaa yhtiötä Finmatkojen kanssa.

      Me pidämme eniten Kreikan matkoista sen takia että siellä ei kaupustelijat ole kimpussa ja ovat muutenkin rehtiä porukkaa,olemme olleet Kosilla,Rohdoksella,Kreetalla nyt toden näköinen matkamme on Samos,Turkki ja Espanja on koluttu eikä sinne enää juuri kaipaa.

      Hauskaa matkan suunnittelua vaan...;-)))

    • vanhat varikset
      • Rethymnon

        Aloittajahan sanoi " haniassa-plataniaksella olen olut ja ei sinne enää.". Noitten paikkojen välillä ei ole kuin muutamia kilometrejä, samanlaista hotellialuetta.


    • 1-4

      Rodoksen Falirakin uimaranta ainakin sopii hyvin 6-vuotiaalle, sillä se syvenee kaupungin keskustan päässä erittäin loivasti ja laineita ei ole juuri lainkaan useimpina päivinä. Mikään shoppailupaikka Faliraki ei kylläkään ole, mutta tietysti kauppoja jonkin verran turistikeskuksessa on.

      Bussilla pääsee nopeasti ja halvalla 20 minuutin välein Rodoksen kaupunkiin, jossa on kauppoja enemmän.

    • parga-antrophos

      Kyllä suosittelen Pargaa, on luontoa ympärillä ja pääsee myös Kanariksen kautta. Pieni kiva kohde, jossa lapsetkin viihtyvät. Eikä tarvii pelätä että autojen alle lapset juoksee jos ei ihan päätielle vie. Tjäreborg, apollo ja aurinkomatkat tekee valmismatkoja.

      • parga-antrophoss

        siis tarkoitin että Kanaris matkatoimisto löytyy Pargan satamasta ja järkkäävät meriretkiä mm korfulle ja erilaisia luonto elämyksiä


      • omanapaeiparas

        Juurihan tuolla luki, että ei kreeta? saariahan on maa pullollaan ja mantereelle pääsee myös.


      • vesipeto

        Hei
        Olemme olleet 2 kertaa Kreetalla Nea Horassa joka on aivan Hanian kupeessa. Tosi rauhallinen paikka, meri ihan vieressä ja lapsiystävällinen ranta vesi syvenee pikkuhiljaa ei liian jyrkästi. Rauhallinen ranta ei musiikki huuda ja kaikki palvelut kävelymatkan päässä. Lisäksi venetsialainen satama 15-20 min päässä, joka on näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka. Olimme viime vuonna huoneistohotelli Christinassa joka on ihan rannalla.


    • Krikri

      Monta Kreikan saarta kiertääneenä suosittelisin Samosta. Mukava saari ihan itsessään, autolla helppo kiertää ja nähdä koko paikka. Patmokselle pääsee piipahtamaan päiväksi mukavasti useammallakin paatilla ja vähällä vaivalla. Helppo, kaunis ja vehreä saari.

    • 3333300008

      Vaikka ei Kreetaa saa suositella, niin silti Rethymnonia suosittelisin. Mahtavat, matalat rannat ostosmahdollisuuksia ihana vanhakaupunki ilo silmälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2759
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      360
      2614
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2190
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1866
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      71
      1788
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1773
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1764
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      139
      1678
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1432
    Aihe