Annika Saarikko haluaa Suomeen imaamikoulutusta

Johan Pomppas

Suomen tulisi tukea imaamien koulutusta, katsoo keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko. Hänen mielestään tulisi selvittää, miten imaamien opetusta voitaisiin kehittää osana korkeakoulutusta.

Imaamit ovat islamilaisia uskonoppineita. Annika Saarikon mukaan imaamikoulutus tukisi muslimien sopeutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Lisäksi selkeästi ohjattu koulutus hälventäisi epäluuloisuutta.

Sillä lailla!

48

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kepuählämit

      Kepu-sipilä toteuttaa saarikon politiikkaa kutsumalla maahan imaamien seurakuntalaiset. Kun yliopistoista on kepu-sipilän toimien seurauksena erotettu tuhansia henkilöitä, niin eiköhän tilaa ole syntynyt imaamikoulutukselle.

      Kokoomuksen juristi sasi esitti sharia-lain käyttöönottoa Suomessa. Näin sss:n vallankumous ja islamisaatio etenee.

    • kepunTulevaisuudenvisio

      Sharia-lain toimeenpanoa moskeijassa.

    • imaamiveikko

      Ministerinä Saarikko on sanonut ajavansa voimakkaasti suurmoskeijan rakentamista Suomeen.

      • Imaami_kateissa--

        Imaami kateissa räjäytyksen jälkeen

        Marokkolaista imaamia epäillään Espanjan terroristien johtajaksi

        "Barcelonan joukkoyliajo viime torstaina, Cambrilsin rantakadun puukotukset ja hieman aiempi omakotitalon räjähdys olivat kaikki saman terroristisolun tekoja, sanovat Espanjan rikostutkijat.

        Solu on paikannettu Ripollin pikkukaupunkiin, joka sijaitsee Pyreneiden juurella parin tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta.

        Poliisi arvelee, että päätekijä oli Ripollin muslimiyhteisön imaamiksi vuonna 2015 palkattu 45-vuotias marokkolainen nimeltään Abdelbaki Es Satty.

        Hän näyttää sen jälkeen keränneen vaivihkaa terroristisolun Ripollin musliminuorista, joista eräät olivat vielä alaikäisiä poikia. Epäiltyjä on toistakymmentä, useat heistä nyt kuolleita.

        Osa nuorista oli syntynyt Marokossa, toiset marokkolaisista vanhemmista Espanjassa. Espanjan noin kaksimiljoonaisesta muslimiväestöstä selvästi suurin joukko on marokkolaistaustaisia.

        Imaami "lähti lomalle"

        Ripollin muslimiyhteisöstä kerrotaan Espanjan lehdille, että pari kolme kuukautta sitten Es Satty ilmoitti lähtevänsä pitemmälle lomalle.

        Samoihin aikoihin Alcanarissa, Katalonian eteläosassa sijaitsevaan syrjäiseen, tyhjään taloon ilmestyi asumaan nyt terroristeiksi paljastunut ryhmä.

        Talon naapurit sanovat, että asukkaat olivat kovin nuoria, mutta mukana oli aikuinen, parrakas mies, jonka kuvaus sopii Ripollin imaamiin.

        Viime keskiviikkona vähän ennen puoliyötä valtaisa räjähdys repi talon kappaleiksi.



        Ripollin imaamin epäillään saaneen surmansa räjähdyksessä Alcanarissa.

        Isolle tontille oli koottu nestekaasupulloja, joita löytyi toistasataa vielä räjähdyksen jälkeenkin. Räjähdyksen luultiin aiheutuneen kaasupulloista.

        Lähemmissä tutkimuksissa on kuitenkin löytynyt jälkiä asetoniperoksidista (TATP), joka on etenkin itsemurhaterroristien käyttämä räjähde.

        Terrorijärjestö Isisin piirissä tämä räjähde kulkee kertoman mukaan myös nimellä "Saatanan äiti", ja sen valmistus on hyvin riskialtista.

        Räjähdyksen epäillään tappaneen Ripollin imaamin ja samalla myös yhden tai kaksi hänen oppipoikaansa. Jäänteiden tutkinta vie aikaa.

        Cambrilsissa piti tappaa kuin Turussa

        Poliisin teoria on, että terroristisolun tarkoitus oli rakentaa kolme isoa autopommia, joissa kaasupullot vahvistaisivat räjähdysvoimaa. He olivat vuokranneet kolme pakettiautoa.

        Onnettomuuden takia valittiin kakkossuunnitelma. Torstaina Barcelonan La Rambla -turistikadulla ajettiin pakettiautolla ihmisten päälle, ja Cambrilsin lomakohteen rantakadulla aiottiin puukottaa hengiltä vastaantulijoita.

        Barcelonan yliajossa kuoli ainakin 13 ihmistä ja satakunta loukkaantui. Useita on yhä kriittisessä tilassa.

        Cambrilsin hanke törmäsi poliisin tiesulkuihin. Tapahtui poliisin yliajo, minkä jälkeen yksi poliisimies ampui viidestä terroristista neljä kuoliaiksi.

        Viides terroristi ehti puukottaa yhden naisen hengiltä ja haavoittaa toista, kunnes siviilipukuiset poliisit ampuivat häntäkin kuolettavasti.

        El País -lehden mukaan terroristeilta löytyi useita veitsiä. He olivat myös pukeneet päälleen räjähdevyöt, jotka kuitenkin osoittautuivat hämäykseksi.

        Imaami on yhä kateissa

        Ripollin pikkukapungissa on pidätetty kolme nuorta miestä epäiltyinä yhteyksistä tekoihin. Heistä kahdella oli veli iskuihin osallistuneiden joukossa.

        Neljäs pidätetty on Alcanarin räjähdyksestä hengissä selvinnyt mies, joka on epäillyistä ainoa, joka ei ole Ripollista. Häntä poliisi pitää avaintodistajana.

        Kuulustelut tutkintatuomarin johdolla alkavat tiistaina Madridissa.

        Viisi tekijää on varmuudella kuollut. Lisäksi Alcanarin raunioista on löytynyt ainakin kahden ihmisen jäänteitä, joiden tunnistus siis on kesken.

        Poliisi on etsintäkuuluttanut kadonneina Abdelbaki Es Sattyn, Barcelonan yliajajaksi maanantaina vahvistetun Younes Abouyaaqoubin sekä Youssef Aallaa -nimisen ripollilaisen.

        Abouyaaqoub vahvistettiin yliajajaksi valvontakamerakuvien perusteella. Hänen katsotaan myös paetessaan murhanneen barcelonalaisen miehen, jonka auton hän halusi anastaa"

        https://yle.fi/uutiset/3-9788924

        .


    • Keskustasta on tullut todellinen uhka Suomen kansalaisille. Sehän ajaa kaikenlaista mahdollista Suomen kansanvastaista asiaa. Mistähän Saarikko päättelee että hän pääsisi Muslimien sisäpiiriin ja hänet hyväksyttäisiin länsimaisena naisena, ilman "pukukoodia" liikkumaan, nykyhallituksen linjan mukaisessa suomessa, jossa meidät on tarkoitus nähtävästi kutsuvieraiden myötä "Islamilaistaa". Muslimit eivät ole koskaan asuneet missään maassa rauhassa, eivät omassa, eivätkä muiden. He ovat aina riidoissa ainakin muutaman "slamisti-ryhmän" kanssa, ja se tarkoittaa väkivaltaisuuksia. Valitettavasti länsimaat ovat olleet aktiivisia noiden riitojen käynnistämisessä, omien etujensa vuoksi - mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että sellaista ei ole kuin luotettava Arabi.

      • sharia-lakia_Suomeen

        Ulkolinja: Šarialakia Tanskassa

        "Tanskan koraanikouluissa opetetaan ankaraa šarialakia. Dokumentin salaa kuvattu materiaali näyttää, miten moskeijoissa eletään islamilaisen lain mukaan, Tanskan laeista tai integraatiotavoitteista piittaamatta.

        Dokumentti valottaa myös sitä, miksi maahanmuuttajien sopeutuminen tanskalaiseen yhteiskuntaan on kangerrellut vuosikymmenien ajan."

        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/02/02/ulkolinja-sarialakia-tanskassa

        .


    • OpinTielle

      Onko kepun tarkoituksena aloittaa imaamiopinnot Turun yliopistossa vai Alkio-opistossa? Sipilän kutsuvieraita piisaa jo usempaan opinahjoon.

    • KepuVisionäärit

      Mistä lävestä näitä kepun neropatteja sikiää?

      • Kurila

        perselävestä varmaan


    • Faktaahan.se.on

      Huolestuttavaan suuntaan nämä oikeistokeskustalaiset meitä ovat viemässä. Vai viellä monikultuurista Suomea rakentamassa ovat. Suomalaisten verelläkö?

      • Kepun_kojootti

        http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Miksi-Turun-puukotuksista-epäilty-ei-saanut-lähtöpasseja-takaisin-Saksaan/1031579#cxrecs_s

        Näin jälkeenpäin selviää jos jotakin, miksei etukäteen ja miksi tänne maailman kolkkaan joku haluaa hakeutua? Kielteinen päätös on oltava kertaluonteinen, jossa valitusoikeus kymmenen päivää ja käsittely sen jälkeen yksi -kaksi kuukautta. Jos tämän käsittelyn jälkeen edelleen kielteinen päätös, talutettava koneeseen ja palautettava sinne mistä viimeksi tuli.

        Halutessaan asioita voidaan muuttaa...saa ne työkkärissäkin karenssipäätöksen aikaiseksi kertaheitolla ja siitä ei sentäs valitusoikeus mene ikinä läpi.


    • tässäollaa

      Keputuki terroristeille.. Sipiläkin asuntoaan?

    • Helpointa kai olisi korvata koko HY:n teologinen tiedekunta imaamikoulutuksella, ja arkkitehtikoulutus moskeijainsuunnittelulla, sillä eihän tulevaisuuden Suomessa muuta tulla tarvitsemaankaan.

    • TurunOpetus

      Eiköhän islamia ole hyysätty jo liikaakin. Aika laittaa lappu luukulle islamin kohdalle ja panna kova kovaa vastaan. Apu sortovaltaa vastaan on annettava sinne, missä sortovalta on. Kansainvaelluksesta on tuloksena vain sortovallan leviäminen.

    • Ihmiskauppaa

      Turun terroristi kävi välittömästi ennen tekoaan "rukoilemassa" moskeijassa.

      On mielipuolista, että
      1. kepu-sipilä houkutteli jopa rikollisia lupaamalla asuntonsa tulijoiden käyttöön.
      2. Sipilä, orpo js soini rahoittivat tulijoiden hulppean ylöspidon veronmaksajien varoilla.
      3. Suomen nuorisoa kuritetaan ja köyhien palkkoja alennetaan, jotta kepu voisi jakaa lisää rahaa suurmaanomistajien maataloustukiaisiin ja halpatyövoimaksi tarkoitettujen maahantulijoiden sosiaalikuluihin.

      Kysessä on inhottava ihmiskauppa, jota kepu harjoittaa julkisin varoin.

    • Immateriaale

      Vientituotteena voisi olla Imaami/terroristikoulutus/Sipilismi. Sillä Suomi nousuun.

    • äitykkä

      Kyllä Saarikko on nyt hakoteillä. Täällä ollaan kristittyjen yhteiskunnassa,tänne on turhaa haahuilla
      mitään sellaisia asioita, joilla vaarannetaan suomalaisten elämä omassa maassaan.Islamisteille on omat maansa!Meneppä Saarikko pystyttämään kristittyä kirkkoa Irakiin tai muihin islamistisiin maihin.Katsotaan miten käy.

      • Suomensyöjät

        Kepunuoret esittivät juuri maahantulokiintiön 10-kertaistamista.


    • hyvyyden.voima

      Annika "Läski" Saarikko on hallituksen painavin ministeri. Elopaino huitelee tällä hetkellä 150 kg tuntumassa.

    • kepujärkkääsuomeen

      Miksi mamu matkustaisi kalliisti terrorikoulutukseen ulkomaille??

    • Löytyy täältä sentään keskustaakin koskevaa materiaalia.

      • Jokunen unohtunut .


    • Kepuimaamit

      Kepu tekee kaupat kenen kanssa hyvänsä saadakseen etuja. Kepunuoret olivat matkustamassa jopa Saddamin vieraiksi.

    • Kernit kiillotukseen kepulit.

    • KepuImaamit

      Ottaako kepu imaamikoulutuksen edelleen korkeakoulujen kärkihankkeekseen seuraavillekin vuosille?

    • MinareetustaKajHtaa

      aaaaaaaaaaaAaaaaaaAaaaaAAaaaaaaaaAAAAAaaaaaaaaaaaaannnnnnnnTaaaaaakkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee, antakkieeeeeeeeeee Rrrrrraaaaaaaaaaaahhhhhhhoooooooo.

    • KepunImaamit

      Ehdottaako kepu palaaville ISIS-terroristeille muuntokoulutusta imaameiksi?

    • Anonyymi

      Kepu siirtää kannatustaan kutsuvieraidensa suuntaan.

    • Anonyymi

      Näin Suomikin islamisoituu kun sitä oikein vauhditetaan. Ei Huhtasaari turhaan puhu islamisaatiosta.

      • Anonyymi

        Hänen huolta vähätellään, mutta mitä tämä muuta on kuin islamisaatiota?


    • Anonyymi

      Heikkopäiset menkää hourulaan.

      • Anonyymi

        Ruotsi on muutamassa vuosikymmenessä islamin vallan alla. Tämä tapahtuu syntyvyyden avulla sekä maahanmuuton avulla.


      • Anonyymi

        Vielä sinäkin uskot.


    • Anonyymi

      Kepu kampeaa kalifaatin veronmaksajien rahoilla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      hyvä sipilä ja saarikko

      • Anonyymi

        Saarikkosipilä tekee tuhtia politiikkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saarikkosipilä tekee tuhtia politiikkaa.

        Parempi sekin kuin kehitysvammaisen Sivarin nieleskely.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parempi sekin kuin kehitysvammaisen Sivarin nieleskely.

        pilkkaat sipilää


    • Anonyymi

      puhuu oulussa?

    • Anonyymi

      hienoa

      Sipilä rakentaa moskeijan kempeleeseen?

    • Anonyymi

      pommin varmaa toimintaa

    • Anonyymi

      lopetamma armeijan ja kaikille naisille pakollinen imaamikoulutus

      miehet saa lorvia ja vetää sätkää

    • Anonyymi

      Maalaisliitto mainosti nojaavansa lakiin ja raamattuun. Kepu nojaa shariaan ja koraaniin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut Evita Enni Bettiina Kolmosen 3 vuoden ja 2 kuukauden mittaiseen

      23-vuotias Kolmonen suunnitteli aseellista iskua Isonkyrön yläkouluun. Hän muutti mielensä viime hetkellä. Koulusurmaa K
      Maailman menoa
      147
      3060
    2. Suojatiellä ei tarvitse kiittää!!

      Suomen liikennesääntöihin kuuluu että jalankulkija suojatiellä on ykkönen ja auto ym.ajoneuvo kakkonen.Ärsyttävää kun ny
      Maailman menoa
      159
      2327
    3. Rasistinen ääripersu iski Oululssa taas

      Jo toinen veitsihyökkäys Oulun Valkeassa: viitteitä, että teko olisi kopio edellisestä viikosta, sanoo poliisi. Kauppak
      Maailman menoa
      479
      2153
    4. Nainen, tilanne on sellainen

      kovin erikoinen, ja sellainen, etten sitä tänne voi kirjoittaa. Mutta voin sanoa olevani kiperässä tilanteessa, tilantee
      Ikävä
      127
      2064
    5. En usko että nainen meidän suhteesta

      Olisi tullut mitään. Kumpikin olisi ollut koko ajan mustasukkainen, kateellinen ja katkera jostain. Volatile combination
      Ikävä
      63
      1069
    6. Paula Koivuniemi täyttää tänään 77 vuotta! Sydämelliset onnittelut!

      Paula Koivuniemi on yksi Suomen iskelmätaivaan legendaarisimmista tähdistä. Laulajatar on ollut suomalaisten kestosuosik
      Suomalaiset julkkikset
      24
      1059
    7. Tollanen supernainen oot...

      Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
      Ikävä
      88
      1005
    8. Miten pitkään olet kirjoittanut

      omalle kaivatulle ?
      Ikävä
      79
      961
    9. Vielä näistä Oulun puukotuksista.

      Nyt on kovasti julkisuudessa esillä nämä kaksi Oulussa tapahtunutta rasistisin motiivein tehtyä puukotusta, jotka minist
      Maailman menoa
      181
      926
    10. Rita Niemi-Manninen kuittailee Aki-rakkaalleen Selviytyjät-osallistumisesta: "Akihan ei..."

      Pärjääköhän Rita paremmin viidakossa kuin Aki-rakas pohjolassa…?!? Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/rita-niemi
      Suomalaiset julkkikset
      12
      875
    Aihe