Monet muslimit eivät itse tunne Islamia

ottakaa selvää

Islam on pohjimmiltaan juuri sitä, mitä ISIS edustaa.
Koraani kehoittaa tuhoamaan toisin ajattelevat

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä ja ei

      Saattaa olla totta.

      Toisaalta en itse usko näihin jatkuviin vakuutteluihin, ettei Islam ole väkivaltatekojen takana tms.
      Kyllä suurin osa muslimeista tajuaa, että kyllä Islam perustelee tietyt väkivallan teot.

    • totuus2

      AL-ILAH:
      oli arabialaisen quraish-heimon (josta myös Muhammedin suku oli lähtöisin) pääjumala. Nimi lyhentyi myöhemmin muotoon Allah. Kaikki tähän uskontoon kuuluvat riitit liittyivät Kuun palvontaan. Huudahduksella "Allah u akbar!" on myös juurensa tässä kuunjumala-kultissa. Se merkitsee: "Allah on suurin!" eli suurempi kuin muut mekkalaiset jumalat.
      RAMADAN
      Koraani antaa ohjeita Ramadanin (paastokuukauden) vietosta: "..syökää ja juokaa aamuhämäriin asti, kunnes vaalea lanka selvästi erottuu mustasta. Mutta sitten noudattakaa tarkoin paastoa yön tuloon saakka älkääkä koskeko heihin, vaan omistautukaa hartaudenharjoituksille rukoushuoneissa." ( 2:187)

      Sahih Muslim sanoo (hadith 6 n:o 2368):
      "Allahin lähettiläs ...sanoo: "Kun siis näette UUDENKUUN aloittakaa paasto ja kun näette sen taas, silloin lopettakaa. Ja jos taivas on pilvinen, laskekaa paastoaika (täydet 30 päivää)."

      Paastoa vietetään siis päivisin uudestakuusta uuteenkuuhun, eli kuu on tässä asiassa tärkeä tekijä. Yksikään Raamatun profeetoista ei kuitenkaan opettanut ramadania, joten se on selvästikin lähtöisin kuunjumala-kultista.

      Myös hedelmällisyyden jumalatar VENUKSELLA ja muslimien paratiisilla on selvä yhteys toisiinsa. Koraanin kuvitelma paratiisista, jossa 72 neitsyttä palvelee miehiä, muistuttaa suuresti muinaista pakanallista hedelmällisyyden jumalan palvontaa. (suura 56: 35-38)

      KAABA
      Jo kauan ennen Muhammedia Kaabaa oli käytetty n. 360 epäjumalan palvontapaikkana.
      Tässäkin on hyvä muistaa, etteivät Raamatun profeetat maininneet Kaabaa, mutta sen sijaan Qurais-heimolla oli tapana käydä kiertämässä siellä olevaa mustaa kiveä lausuen: " Al-latin, Al-Uzzan ja Manatin, sen kolmannen ja viimeisen ...välityksellä kuulkoon Allah toivomuksemme." Nämä kolme olivat siis sanansaattajia kuunjumala Allahin ja ihmisten välillä.

      Myös Koraani osoittaa, että esi-islamilaisina aikoina uskottiin Allahilla olevan tyttäriä. Ne jopa mainitaan siellä nimeltä:

      "Oletteko sitten ajatelleet al-Latia ja al~Uzzaa ja Manatia, kolmatta ja viimeistä? Kuuluvatko pojat teille ja Hänelle tyttäret? Mikä nurja jako! (53:19-22)

      Nimet merkitsevät:
      "Al-lat" = jumalatar
      "Al-uzza" = voimakkain
      "Manat" = kohtalo
      Muhammed teki tämän myönnytyksen kaabalaisille joutuessaan heidän kanssaan vaikeuksiin. Myöhemmin hän sitten katui sitä, väittäen, että Saatana oli saanut hänet lankeamaan tähän ansaan. Mutta ellei hän kyennyt erottamaan Saatanan ääntä Jumalan äänestä, miten voidaan olla varmoja, ettei Koraanissa ole muitakin jakeita, joiden Muhammed oletti tulevan Jumalalta, mutta jotka todellisuudessa tulivatkin Saatanalta? Ehkäpä koko Koraani on Saatanallista alkuperää, huolimatta Muhammedin vakaasta uskosta siihen, että Allah oli se joka ilmoitti Suurat hänelle.

      MUSTA KIVI
      "Ibn Umar .. kertoi, että hän oli suudellut kiveä ja sanonut: 'Suutelen sinua, vaikka tiedän, että olet kivi, mutta (koska) näin Allahin lähettilään .. suutelevan sinua, siksi minä suutelen sinua.' " (Sahih Muslim, Book 7 n:o 2913)

      Kukaan aiemmista profeetoista ei opettanut kiven suutelemista. He eivät myöskään opettaneet, että tulee rukoilla kääntyneenä kohti Mekkaa, missä musta kivi sijaitsee, eikä että sen luo pitää tehdä pyhiinvaelluksia ja että se pitää kiertää seitsemän kertaa ja heitellä sitä kivillä.

      Islamin mukaan Abraham olisi käynyt Mekassa. Se on kuitenkin selvä valhe, sillä kellään juutalaisella ei ollut mitään mielenkiintoa Mekkaa eikä sen riittejä kohtaan. Ja kuten jo todettiin, myöskään Raamatusta ei löydy mainintoja Mekasta eikä Kaabasta. Tämä uskomus syntyi tuloksena Muhammedin eräässä luolassa näkemästä valo-ilmestyksestä, jonka hän väitti saaneensa enkeli Gabrielilta ja joka hänen mukaansa sisälsi uuden ilmoituksen Jumalalta. Enkeli ei kuitenkaan ollut Gabriel, vaan se valon enkeliksi tekeytyvä, josta mm. Ilm 22:18; 2 Kor 11:14 kertovat.

      Koko islam on sekoitus esi-islamilaisesta kuunjumala-kultista ja Muhammedin demonisesta ilmestyksestä lisättynä muutamilla Raamatusta ja Kabbalasta poimituilla nimillä ja vääristellyillä tarinoilla.

      KUU-SYMBOLI JA KUUNJUMALA-KULTTI
      Nousevan kuun sirppi löytyy paitsi moskeijoiden ja minareettien huipulta myös melkein jokaisen islamilaisen valtion lipusta. Yksin tämän seikan pitäisi osoittaa, että islam on lainannut monet käytäntönsä muinaisesta pakanallisesta kuunjumala-kultista. Lisäksi ne historialliset tosiasiat, ettei yksikään Raamatun profeetoista mainitse nimeä Allah, ei puhunut mitään Mekasta, Kaabasta, mustan kiven suutelemisesta, 72 neitsyestä, ramadanista ja viidestä pakollisesta rukoushetkestä osoittavat, ettei Muhammedille ilmestynyt enkeli voinut olla Gabriel.

      Muhammed omaksui symbolit, toiminnot, seremoniat, pakanallisessa kuunjumala-uskonnossa rukoushetkistä käytetyt käytetyt nimet ja toimi kaikessa toisin kuin tosi Jumalan profeetat. Sitäpaitsi Koraanissa ei ole yhtään profetiaa, mikä sekin on selvä osoitus siitä, ettei hän ollut tosi profeetta, vaan valheprofeetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6668
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2672
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2253
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      75
      1904
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1467
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe