Paras tapa lopettaa hevonen?

Hevosystävä

Mikä on paras tapa lopettaa hevonen? Lienee ravolverilla silmien väliin, mutta tuleeko paha sotku? Kivääri löytyisi myös...

8

86

  Vastaukset

  • Minun tammani ammuttiin, mielestäni se oli nopein ja armeliain keino. Eli nappi silmien väliin niin se oli kerrasta poikki. Mutta se täytyy osata.
   Sotkua tulee, verta tulee nenästä aika paljon kun suonet päässä ratkeaa joten kannattaa tehdä se paikassa jossa siitä ei ole haittaa. Helpointa on jos se tehdään valmiiksi kaivetun kuopan pohjalla jolloin hautauskin tulee toimitettua samalla.

   Eläinlääkärit tietysti myös lopettaa hevosia, piikillä, mutta se kuulemma vie aikaa ja maksaa, isoon eläimeen menee paljon ainetta.

   Muita tapoja en tiedä joten makuasia...

  • Ampumalla paras. Ja jos mikään, lääkitys tai vastaava, ei estä teurastusta niin lihat ehdottomasti talteen. Siinä on monta sataa kiloa hyvää lihaa, montun pohjalla se menee hukkaan.

  • Tosiaan, teurastamo on myös yksi vaihtoehto jos ei ole mahdollista tai halua hautaamiseen.

  • Todellakin piikillä! Ampuessa hevonen vain kärsii!

   • Ei kärsi. Kun luoti lävistää aivot niin se ei edes tiedä että siihen on jotain osunut. Se on sekunnissa selvä.


  • Mitäs teet sillä hevosen ruumilla kun se sinulle jää. Sitä paitsi teurastaminen on järkevin vaihtoehto koska siinä et menetä rahaa vaan saat rahaa ja hevosen ruumis ei jää talliisi homehtumaan. Hevosia ei saa myöskään haudata maahan.

  • Ruumiin hävittäminen on selvitettävä etukäteen. Mutta järkevä tyyppi on oikeassa, teurastaminen on hyvä vaihtoehto. Jos hevonen on ollut lääkekuurilla sitä ei huolita teurastamoon.

  • Hevosen saa haudata kunhan ei pohjavesialueelle ja eläinlääkärin on muistaakseni hyväksyttävä hautauspaikka.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   227
   4026
  2. Japanilaiset eivät loukkaannu Geisha suklaasta

   hysteeriset vihervasemmistolaiset loukkaantuivat heidän sijastaan. Tubettaja tarttui Fazerin Geisha-kohuun: Keskustelkaa meidän japanilaisten kanssa
   Maailman menoa
   164
   3674
  3. Martinako tämän sopan keitti itse?

   Luin että Martina oli vaihtanut päivää sovitusta silloin, eilen kun Isabellaa kuvattiin Hangossa. Isben ei pitänyt tulla sinä päivänä sinne kun Sofia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1324
  4. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   173
   1164