Mul tökki netti.

Vain 3G riittää.

Etin vikaa. Se oli et ´suorita vijanmääritys uudelleen´

Ei ole vikaa vikaa vikaa vaan moke (iso modeemi) sim ei pysy päällä. Ennen pysy kun oli halvemp 3 G ja antoi ulos 30 - 38 mbitsii. Latasin kalliimman 4 G ja nyt on huijattu olo, skeidaa elisa p a s k a lahti sim.

Lataussopimus päättyy 31.1.2015 satavarmaa menee vaihtoon. Elisapaskislahti ryssi tilaisuudensa.

Onneks mul on kaikkii varayhteyksii 2 mokkulaa ja kiintee vdsl2 ja wlan ja piuha.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikäli laite ei pysy päällä, niin vika ei sinänsä voi olla liittymässä vaan laitteessa.
      Toimiiko kyseinen sim-kortti normaalisti esimerkiksi matkapuhelimessa? Tällähän saa rajattua hyvin jo ongelman aiheuttajaa. Mikäli matkapuhelimessa data liikkuu sim-kortin kanssa, niin vika on 100% reitittimen puolella -Jarkko / Elisan Palstatiimi
      http://elisa.fi/palsta

      • --- justiisa ---

        Haist sie hometta mokkulasta.

        Nääs Elisa myi mulle Huawei B593-S 4 G mobiili reititin, jossa käytin omaa ladattavaa Sim 3 G yhteydellä. Joulukuussa pelitti todella reippaasti. (Elisan uutta Sim korttia en ottanut käyttöön, enkä näköjään ota koska ei pelaa!!!)
        1.1.2014 latasin kuukauden saldon kalliimpaa 4G yhteyttä ja nyt modeemi ei antanut ulos hyvä jos kymmenen, silloin kun toimi (lataus lupasi 50Mbits)...

        Toissa päivänä katkesi koko p a s k a. Modeemi on metrin päässä ja kumpikaan tietokoneistani ei sitä tunnista. Aiemmin ei ollut mitään ongelmaa. Ja jos sen saa hetkeksi "kiinni", yhteys katkeaa alle 5 minuutin sisällä ja häipyy horisonttiin.

        NIIN VIKA TAITAA OLLA TUOSSA TEIDÄN 2 KUUKAUTTA VANHASSA HUAWEI laitteessa vai? Miksi siinä pelitti 3 G ilman mitään ongelmia koko joulukuun. Mutta ei enää vaikka pitäisi olla vielä parempi tuo "muka" 4 G.

        Tottakai sim kortti toimii kaikessa mihin sen laitan, jopa 8 vuotta vanhassa onnettomassa 1Mbits mokkulassa. Takapuoleeni en ole kokeillut. Mtta Elisan pyynnöstä voisin kokeillakin.

        ELISA lähtee kuin leppäkeihäs ikkunasta ja palautan romut takaisin.


    • Löytääkö tietokoneet yhteyttä edes jos laitat verkkokaapelin reitittimestä tietokoneeseen? Tällä ainakin saadaan rajattua mahdollista ongelmaa langattoman verkon kanssa.

      Maksimi 50 megan nopeus riippuu alueen käyttäjämäärästä, sekä tukiaseman sijainnista käyttöpaikkaan nähden. Tukeeko puhelimesi 4G-nopeutta? Jos tukee, niin mitä nopeuksia saat puhelimella kyseisen kortin kanssa?

      Vian jäädessä verkkoon voidaan siitä laittaa vikailmoitus tekniikalle. Tällöin tarvitsen liittymän puhelinnumeron, käyttöosoitteen ja pari esimerkkiaikaa, kun ongelmia ilmenee. Voit ilmoittaa ne minulle esimerkiksi palstan kautta linkistä www.elisa.to/jaksuu -Jarkko / Elisan Palstatiimi
      http://elisa.fi/palsta

    • --- justiisa ---

      Tsjumakauta, asun keskellä pääkaupunkiseutua ja tähän mennessä ei ole mikään muu operaattori nikotellut kuin Elisa Saunalahti. Saunalahden puhelinliittymistä luovuttiin,4 kpl jo kolme vuotta sitten, kun kahdeksannen kerroksen parveke oli ainoa, missä puhelimet pysyi yhteydessä, olohuoneessa just ja just, keittiössä ja makuuhuoneessa katkoi kesken puhelun.

      Näkyy ongelmat jatkuvan edelleen. Tuo modeemi oli joulukuussa "korvessa" 500 km päässä ja se 3 G ei katkennut kertaakaan junassa ja siellä perillä prutkutti 15 - 28 Mbits nopeutta tuolla samalla Sim kortilla - langattomasti! Lähtökin oli aina 10Mbits ylöspäin.

      Infoni ei mene perille sinne? Latasin kalliin 1 kk 4 G paketin ja sen jälkeen alkoi ongelmat, tosi ongelmat. On yksi hevon v i t u n kysymys toimiiko sim puhelimessa tai missä. Koska Elisalla ei ole toimivaa 4 G yhteyttä, on vain valhetta ja katteettomia lupauksia.

      (Nyt otin tuon pössöpöntön melkein kiinni tähän läppäriin. Matkaa on 67 cm. Ei. Ei tunnista koko modeemia. ElisaSaunalahti siis varasti mun rahat ja katkaisi yhteyden vaikka pitäisi olla voimassa 31.1.2015 saakka.)

      Onneksi on muut yhteydet luotettavien operaattoreiden kautta. Muutenhan tässä olisi täysin pimennossa.

      Itse veikkaan, että Elisa häiriköi tahallaan koska en ole ottanut käyttöön niiden lähettämää Sim korttia joka olisikin perustunut vuorokausimaksuihin n 2 € vuorokausi. Tilasin kyllä ihan muuta, omasta mielestäni. Mutta Elisan valheellinen mainonta antoi ymmärtää muuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      313
      10524
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2331
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      43
      2159
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1934
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1868
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      161
      1826
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1388
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      18
      1325
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1324
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      53
      1296
    Aihe